|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
Madzik, kontynuuj
![]() A u mnie 3 dzień. Zaczynają się 3 serie
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#122 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kolejne serie robimy dopiero po skończonych wszystkich ćwiczeniach z poprzedniej. |
|||
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie, jak zaczynałyście, to przez kilka dni też było Wam ciężko?
Mi jest ciężko przy 3cim dniu
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
madzia westia przyzwycajnia brzuszka
![]() ja mam 2 dzien i narazie nic nie czuje tylko jak jestem w trakcie ale to pewnie przez to ze mam wycwiczony brzuszek
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia14 dzisiaj mam dzień 34 i powiem Ci szczerze, że na początku było mi ciężko ( gdzieś tak przez pierwsze 5 dni), potem było lajtowo, a jak się zaczęło 20 powtórzen to znowu jest kiepsko, ale myślę, że warto się pomęczyć..
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Zostałam zwerbowana - dziś startuje
Postanowienie mam tak mocne, że aż strach sie bać bo brzuch to moja pięta Achillesa i zawsze coś tam dynda i wygląda mało atrakcyjnie i ogólnie jest dość oponiarsko no ale znalazłam was poczytałam co i jak i będę walczyć dzielnie ja lew
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
nie damy sie lenistwu
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwszy raz mam za sobą....
Chyba jestem w strasznym stanie bo ledwo żyje ![]() Ide jeszcze poćwiczyć to i owo i będę mogła obiadek jakiś delikatny zjeść
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj zaczynam. Już 2 raz. Wtedy się nie udało, ale mam nadzieje, że teraz podołam. Trzymajcie kciuki.
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Madzia,Sztucer - dziękuję dziewczyny
A już chciałam rezygnować.. Dobrze, że jesteście wizażanki Buziaki i życzę powodzenia wszystkim zaczynającym i kontynuującym
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
bardzo bym prosiła o przysłanie mi w prywatnej wiadomosci zestaw cwiczen a6w.. zdecyduje sie ktos na to..? chcialabym je robic, a nie wiem dokladnie co i jak..
dziekuje i milego dnia zycze
|
|
|
|
#132 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzis drugi dzień
na razie mam spory niedobór motywacji .. może ktoś mnie wesprze w ciągu tych 41 dni które pozostały odwdzięczę się tym samym ![]() wczoraj zrobiłam na rozgrzewke pół godziny aerobiku ultimate dance z deanne berry a laseczki daja tam tak czadu że byłam cała mokra jeszcze zanim zaczęłam a6w.. zrobiłam 5 minut przerwy dla nabrania oddechu i wtedy weiderka - mógłby mnie ktoś oświecic czy tak jest dobrze? może nie powinno się robić forsownej rozgrzewki? a jakiś chillout po ćwiczeniu rozciaganie itd - robicie? mi sie nie kce buzka i prosze o odpowiedz
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Mam dziesiąty dzień, jestem wściekła, w złym humorze, brzuch mnie boli i nie chce mi się ćwiczyć.
Ale muszę się zmotywować bo szkoda by tego było... Zauważyłam, że nie umiem nic robić regularnie, bo po jakimś czasie zaczyna mnie to męczyć strasznie. A potem, kiedy coś skończę (co się nieczęsto zdarza) jestem cholernie dumna i zadowolona. I jak tu być mądrym? |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
to na wiazau jest face?
hehe witamja dzis 2 dzien
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
1 dzień zaliczony
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z lenistwa i nudy. Po dwóch tygodniach nieregularnego robienia-brzuch baardzo spłaszczał i mięśnie się ładnie zaczęły odznaczać. Także dziewczyny jak będziecie to robić systematycznie to efekty was zaskoczą ![]() Mam nadzieję,że zmobilizowałam. To niestety nie dla mnie jest - jestem zbyt leniwa
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
|
Ja dziś ćwiczę 4 dzień, postanowiłam dołączyć do Wizażanek, w grupie może będzie łatwiej zmotywować się do ćwiczeń.
Myślę, że te ćwiczenia są efektywne, ledwie zaczęłam, a już widzę, jak moja talia nabiera innych kształtów, a brzuch robi się mniejszy. (tylko bardzo ciągną mnie mięśnie przy 6 ćwiczeniu) Nie mogę się doczekać końcowych rezultatów!! Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj 4 dzień jak narazie nie wymiękam
dziewczeta bądzmy twarde !! musimy wytrzymać ![]() czy ktoś mi powie co jest jak sie zakończy cały ten cykl. Trzeba powtórzyć tą szóstke po jakimś okresie czasu?? |
|
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
oo, to jesteśmy na tym samym etapie
![]() wydaje mi się, że możnaby po jakimś czasie to powtórzyć, żeby brzuch nie sflaczał bez ćwiczeń (albo robić inne) może 2 tygodnie przerwy byłyby w sam raz? |
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja sie zaraz zabieram - dziś mój drugi dzień
Zapał jest - cały czas myśle jak będę wyglądać jak będę wytrwale ćwiczyć Już widzę te mięśnie, płaski brzuszek ... Będę mogła ubrać spodnie biodrówki bez wylewania sadełka I strój kąpielowy zakupiłam sobie taki śliczny - szkoda by było go nie założyć ![]() To do roboty
|
|
|
|
#142 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
- powtórzyć cały cykl treningowy po określonym okresie czasu, coś mi się kojarzy że był to chyba miesiąc, - powtarzać z liczbą powtórzeń dla jednego z określonych tygodni (zdaje się, że był to któryś ze środkowych, jak sobie przypomnę - napiszę), - wykonywać dowolny trening/ćwiczenia na te partie mięśni. |
|||
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
jak mysliscie czy cwiczenie a6w moze spowodowac zatrzymanie okresu?
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Sztucer >> zgadzam się z tobą. Nie dość, że udało mi się wczoraj zrobić dzień dziesiąty, to dzisiaj jestem już po jedenastym !!
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Ponawiam pytanie
![]() czy półgodzinny dość forsowny aerobik jest dobrą rozgrzewką przed Weiderem? czy taki aerobik raczej robić no po Weiderze? a może w ogóle rozgrzewki nie potrzeba?
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
chetnie podlacze sie do rozmowy i wspolnego wspierania aaaa tak czasem mi się nie chce mam za soba dzien 12 jestem bardzo zadowolona z siebie bo jakos nigdy nei moge dociagnac do konca, mam nadzieje, ze teraz mi sie uda )) trzymam kciuki za siebie i za Was
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
A ja niestety nie dałam rady bo nie mogę się wystarczająco zmobilizować, pomimo że mój brzuch naprawdę potrzebuje tych ćwiczeń
No ale zacznę puki co od hula hop a potem się okaże
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Kiaa ja areobów nie robię przed A6W, tylko się rozciągam
Ale ja się nie znam ![]() W ogóle, czy to możliwe, żeby 4 dni przyniosły już efekty Wydaje się jakiś taki bardziej zbity ten brzuch, ba, nawet mama to zauważyła
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
daje efekty oj daje dzis moj 3 dziej
|
#150 |
|
luckygirl
|
Ja musze zacząc znowu
Uwielbiam A6W
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

nie zrobiłam wczoraj 11 dnia-nie miałam kiedy-nie z lenistwa..i teraz nie wiem co robić
wiem również, że w poniedziałek też nie zrobię, bo cały dzień spędzę w pociągach,autobusach i samolocie-a to nie sprzyja ćwiczeniom tego typu-tak mi się wydaje..i cio teraz? 

hehe witam

Ale ja się nie znam
Wydaje się jakiś taki bardziej zbity ten brzuch, ba, nawet mama to zauważyła
Uwielbiam A6W