![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Suknie Maggie Sottero
Witam. na ten watek natknelam sie przypadkiem i musze przyznac ze jestem zaskoczona zainteresowaniem sukienek MS. Obecnie przebywam w Londynie ale planowalam sukienke kupic w Polsce. Raz wybralam sie do salonu sukienek w Londynie tak tylko probnie poprzymierzac aby miec mniej wiecej pojecie w jakim fasonie mi dobrze. I pierwsza sukienka jaka przymierzylam byla z kolekcji magie and midgley wczesniej wogole o niej nieslyszalam dla zainteresowanych link http://www.sotteroandmidgley.com/collection.aspx. moja sukienka to model Asm 3184.
To byla moja 1 sukienka i to byl ostateczny wybor. Chcialam tylko przymierzyc ale tak dobrze sie w niej czulam, ze postanowilam ja kupic. Sukienka bardzo prosta ale ma duzo chaftow i takich mieniacych koralikow i cekinkow co w swietle dziennym bardzo ladnie sie mieni. Jestem juz po slubie a z sukienki jestem bardzo zadowolona. Na modelce ta sukienka jest z szarfa a mi to jakos wogole nie pasowalo, zreszta modelka o wiele szczuplejsza. Zalaczam fotki moze kogos zainspiruje ......Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
kajecior śliczna ta suknia
![]()
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
kejcior sliczna suknia! Powiedz ile w Uk kosztuja orientacyjnie suknie Maggie Sottero?
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kejcior Czas edycji: 2008-11-05 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
![]() Podczytuję cichutko Waszą dyskusję bo również mam na oku suknie tej firmy a konkretnie model suzanne vidal-czy możecie mi napisac ile on kosztuje w polskich salonach? Pozdrawiam Was i życzę udanych przymiarek swoich pięknych kreacji!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow bosko w niej wygladasz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny,
Ja miałam na sobie suknie model jassica http://www.maggiesottero.com/dress.a...e=8&style=J170 Szczerze powiem. Ludzie byli wprost zachwyceni tą sukienką, jest prosta a zarazem bardzo elegancka . [usunięte przez moderatora] Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-14 o 08:33 Powód: złamanie reg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Hej,
Ja również jestem zachwycona tymi sukniami... niestety dwa modele które były naj zostały wycofane ![]() Z niecierpliwościa czekam na nową kolekcję bo juzkolejne mnie zachwycają: [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/maczynk/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Ja zamówiłam sobie w Bellisimie model Monalisa, diamentowa biel. Po prostu zakochałam się w tej sukni od pierwszego wejrzenia. Ślub w styczniu więc planuję wyporzyczyć do niej bolerko, ale cały czas zastanawiam się ad biżuterią, bo na pewno coś bardzo delikatnego to powinno być.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Ja też wybrałam tą suknię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() dopisuję się do fanek MS ![]() oto moja naj naj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Nie jest w moim stylu, ale wyglądasz w niej baaaardzo ładnie i zgrabnie
![]() Też jestem fanką tych sukienek, pewnie wybiorę się do któregoś salonu kiedy będę chodziła za sukienką ![]()
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest przepiekna!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Przepraszam za naruszenie zakazu kupna/sprzedazy. Nie zapoznalam sie dokladnie z zasadami tego forum...
Edytowane przez AMLA8 Czas edycji: 2009-08-24 o 07:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, orientujecie się jaka jest rozpiętość cenowa sukni tej firmy?
![]()
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
wycięte przez moderatora
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-15 o 17:16 Powód: zakaz ofert kupna/sprzedaży |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Ja kilka dni temu zamówiłam swoją Alexandrię Maggie Sottero. To była decyzja chwili, podobała mi się inna, ale wszyscy mi odradzali. I przypadkiem przymierzyłam właśnie tę. I powiedziałam: kupuję. No i wyglądam tak jak na 3 zdjęciu... Napiszcie proszę co myślicie!!!!
![]() Dla zainteresowanych poziomem cen: kosztowała 3940 zł. Kupiona w Warszawie,
Tej jesieni ciepły szal, gorąca herbata i dobra książka. I aby do wiosny... ![]() Zaręczeni... Jesteśmy razem... Edytowane przez Zahiraa Czas edycji: 2009-01-17 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny, podobaja mi się suknie w stylu MG, szczególnie te: Martina, Trina http://www.maggiesottero.com/dress.a...l=1&style=A483 oraz Zoe http://www.maggiesottero.com/dress.a...l=1&style=A558.
wycięte przez moderatora Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-15 o 17:07 Powód: zakaz ofert kupna/sprzedaży |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale juz 2 krakowskie salony posiadaja suknie z kolekcji Maggie S. Oto co pisze na stronce m.s
Kraków , 31-147 Salon Mody Slubnej Boston ul. Dluga 37 Phone: 012 292 62 61 Kraków , 31-044 Salon Mody Ślubnej MADONNA ul. Grodzka 38 Phone: 012 637 42 13 ![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Suknie MS są również w Lublinie, salon LilyEs na Kraśnickich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny a czy ta suknia,którą wkleiłam jest MS? proszę odpowiedzcie,bo ja jej nie mogę znaleźć na żadnej stronce,szczerze to nawet nie wiem skąd ja mam na kompie ale ona mnie olśniła i chciała bym wiedzieć gdzie jej szukać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
nie,to nie jest suknia MS,ale o wiele taniej wyjdzie uszyć taka kiecke u krawcowej niż kupno w salonie,suknie MS w polsce to koszt ok 4 tys zl, ja osobiscie wybralam suknie z http://www.vivienvigo.com z linii Mysterious suknia -Veroni- w kolorze białym,jest prześliczna.Fotka na stronce nie oddaje rzeczywistości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Suknie Maggie Sottero
Hej dziewczynki! ja chyba skusze sie na ten model
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1197LU suknie MS sa cudowne, od razu widac ze "z górnej pólki". pozdrawiam fanki MS ![]() A mam jeszcze pytanko-moze orientujecie sie skad wytrzasnac zdjecia tej mojej ukochanej sukni ale w roznych odcieniach? w salonie jest tylko jeden odcien a chcialabym zobaczyc jak wyglada ta suknia w innym kolorku. niestety pisalam do roznych salonow ale oni nie maja akurat takich zdjec :-( macie moze mejla do kogos od MS, ale tego zagranicznego? niestety na stronce nic nie ma :-( pozdrawiam! Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-15 o 17:08 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak to wycofane?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
A ja jestem pod wrazeniem tej sukienki Wiecie moze co to za model??
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
piękna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
wycięte przez moderatora
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-15 o 17:19 Powód: zakaz ofert kupna/sprzedaży |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.