![]() |
#121 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer Nowy Sącz
[QUOTE=e_mila;32839865]
Cytat:
nie mogę się zgodzić z opinią o P. Sylwii z Lema Studio. Bardzo dba o to, żeby wykonywane przez nią fryzury nie niszczyły włosów, kiedyś wręcz odmówiła mi farbowania, bo miałam włosy w kiepskiej kondycji, więc wierzyć mi się nie chce, że zrobiła w jeden dzień 4 farbowania. Mycie włosów jest bardzo przyjemne, a cięcie fachowe, jest to właśnie jedyna fryzjerka, która, jeśli chcę podciąć same końcówki, faktycznie nie skraca mi ich zanadto. Jest przy tym bardzo sympatyczna i nie słyszałam, żeby kogokolwiek obgadywała. Czy tak złośliwa opinia nie jest próbą zdyskredytowania profesjonalistki przez jej poprzedni zakład pracy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
Jesli chodzi o panią Mirę z framesi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
a co możecie powiedzieć na temat salonu znajdującego sie w galerii sandecja? byłam tam i byłam zadowolona, ale tylko scinałam włosy nie wiem natomiast jakie robią fryzurki ślubne? macie jakieś doświadczenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=befana2;32875383]
Cytat:
jesli chodzi o usługi p. miry to absolutnie sie nie moge z tobą zgodzic... jest bardzo dobra w tym co robi, jestem jej klientka od 2 lat i zawsze jestem zadowolona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
hej
![]() dziewczyny a czy któraś mi poeci fryzjera: 1. do KRĘCONYCH/mocno POFALOWANYCH włosów? ... tak tak... takich fryzjerów to z świeca szukac, bo niestety wlosy krecony czy tez wl mocno falowane powinno sie zupenie inaczej scinac niz proste... 2. salon ktory zrobi mi dobra DEKOLORYZACJE czarnych włosów ![]() cos mi sie obilo o uszy ze w Salonie Fryzjerskim "Karin" w Nowy Sącz, na ul. Jana III Sobieskiego 1 A jest bardzo dobra obsula i watro? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
Do kręconych /falowanych szukam sama, kiedy już myślałam że znalazłam, bo 2 razy wyszłam w miarę zadowolona, to teraz fryzjerka zrobiła mi takie kuku na głowie, że omijam lustra szerokim łukiem i modlę się, żeby szybciej rosły.
Jak kogoś znajdziesz daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
A ja potrzebuję fryzjerki do domu na sobotę do południa, przed moim weselem...
Wie ktoś o takiej?
![]() |
#129 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Ja jestem po próbnej na slub w salonie Trend.
Trzy fryzury próbowalyśmy i Pani poświęcila dla mnie 2 godz za 50 zl. Polecam!
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Szukam kogoś w sączu kto zrobi dobrze trwałą lub styling, doradzi i kto zna się na rzeczy. Znacie może takowy salon?
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Witam, ja polecam salon fryzjerski 'monroe' na skrzyzowaniu ul. nawojowskiej i krolowej jadwigii. Czesalam sie tam rowniez do slubu, i naprawde fryzurka trzymala sie az do rana
![]() Polecam rowniez farbowanie w tym zakladzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
---------------------
http://www.youtube.com/watch?v=7UeH0...-03%20Odsapnij Na poprawę humoru ![]() Skoro można usuwać płody bo nie są jeszcze dziećmi to dlaczego nie można "usuwać" trzylatków? Przecież oni też nie są jeszcze dorośli. Edytowane przez Flai Czas edycji: 2013-02-02 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
BAN stały
|
Ja polecam salon fryzjerski butterfly, na ul kosciuszki po drugiej stronie argasinskiego, salon jest piękny, pracują tam na drogich kosmetykach a jest niedrogo, można też kupić tam profesjonalne kosmetyki. nie raz daja promocje, ja tam chodze od jakis 3 miesiecy jestem bardzo zadowolona, włoski sie same układają. jak co to moge podac nr 880 588 140
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
jeżeli potrzebujesz metamorfozy i nie boisz się zaufac polecam Panią Kasię z Fabryki Urody! Babka ma świetne pomysły i naprawdę umie strzyc.
Do tej pory niestety trafiałam na fatalne nożyczki, ale teraz z przyjemnością polecam. Pani Kasia przyjmuje na Tarnowskiej w żółtym domu bez reklamy za Media Markt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
ehh i nie byłam w końcu w Lawendzie, bo pomyliłam godzinę ślubu i zapisałam się za późno, żeby zdążyć. Niestety nie było już wolnych miejsc wcześniej, więc nie udało się przełożyć wizyty. Jedyne wolne miejsce jakie znalazłam było w Camille Albane w Galerii Sandecji. Fryzjerka miała mnie tylko uczesać. Dałam się namówić na "zakręcenie" włosów, które jeszcze przed wyjściem z domu zaczęły się rozprostowywać. W trakcie wesela wyglądały już tak fatalnie, że zabrałam się (przy okazji) z kuzynem do domu, żeby użyć prostownicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
A jest jeszcze ten fryzjer w pasazu gdzie Pani Marzena jest wlascicielka?
Kiedys tam bylam ale ta wlascicielka tak wrzeszczy na te swoje fryzjerki, ze cos okropnego. Nie poszlam tam wiecej i dlatego jestesm ciekawa czy jescze to miejsce istnieje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Pilnie poszukiwana fryzjerka w Nowym Sączu!!!!
Hejka!!! Dziewczyny pomóżcie proszę. Biorę ślub w tym roku w Nowym Sączu a nie jest to moje miasto rodzinne i poszukuję fryzjera lub fryzjerkę, która robi ładne fryzury ślubne. Kogo polecacie?? Pomóżcie proszę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=Iwona_25;32821172]Hejjj, jestem już po kolejnej fryzurze ślubnej próbnej - nareszcie sukces! Czesała mnie pani Mariolka ze Stylissimo na Piotra Skargi, efekt dokładnie taki, jak oczekiwałam. Fryzjerka bardzo miła i sympatyczna, zna się na rzeczy, ale przede wszystkim słucha klienta i stara się w 100% spełnić jego oczekiwania. Fryzurka wyszła pięknie - delikatna, dziewczęca i naturalna. Dla mnie rewelacja
![]() Hej skorzystałam z dorady i poszlam do tego salonu na Piotra Skargi do Pani Mariolki i gorąco polecam ![]() ![]() a dla mnie koncówki to ok 2 cm. P. Mariolka miła sympatyczna i bardzo stara sie zadowolic klienta podcięła mi włosy tyle ile chciałam i tak je jakos pocieniowała ze świetnie sie układają ![]() Poleciłam ją już mojej siostrze która robi sobie balejaż i tez jest bardzo zadowolona wreszcie nie ma plam przy głowie jak sie wczesniej zdarzało. Super fryzjerka zna sie na tym co robi, umie doradzic i co też ważne przystępne ceny. POLECAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Szukam w NS fryzjerki, która podjęłaby się wykonania takiego ombre na moich wlosach:
http://www.basepointmedia.com/fronts...2-trend-i2.jpg Tylko by zrobiła do DOBRZE bez wpadek, np z ostrym przejściem koloru albo koloryzacją od linijki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Na razie zrezygnowalam, cena ombre na moich długich włosach skutecznie mnie odstraszyła..
![]() Ale polecano mi salon przy rynku na ulicy.. kazimierza wielkiego? Ta od rynku w dół do Korala. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
a o jakiej cenie mówisz
![]() dziewczyny, a jest wśród Was taka, która jest zadowolona z fryzury ślubnej??? http://www.salon-beautyart.pl/ a byłyście tam? Edytowane przez amb86 Czas edycji: 2013-03-07 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
ceny wahały się od 160 - 200 zł z tendecja w góre...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
A czy któraś z Was może coś powiedzieć na temat salonu Affirage na ul. 29 Listopada? Szukam fryzjera do włosów lekko kręconych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny .
czylalam ze szukacie fryzjera ktory zrobi ombre... W Rnynek 13 za ombre zaplacicie do 150 zl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.