![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: Polo Lacoste Pomocy !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie nie zachwyca owa polowka ![]() Ahh i chcialabym zauwazyc ze 1200 zl wystarczy Ci i na podroz i na polowke
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
a jak ci sie nie uda zdobyc lacoste, to moze zoabcz na allegro abercrombie, sliczne kolory i bardzo ladnie leza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Przecież 1200 zlotych wystarczy spokojnie i na polo i na "wyprawę" do innego miasta ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I własnie wtedy moglybyscie powiedziec,ze wydaje cala wytplate na JEdnA POLÓWKE bo musez miec krokodylka ;/ Poza tym jadac do innego miasta chcialabym zrobic wieksze zkaupy,a na takei musze odlozyc troche pieniedzy.
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co od razu robić większe zakupy ![]() Jedziesz w konkretnym celu ,kupujesz polówkę i wracasz. Skoro tak Ci na niej zależy ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
BAN stały
|
kasiuuunia_ol, na moje możesz sobie zbierać nawet 8 lat na tę polówkę.
Ale byś chociaż uczciwie przyznała, że chodzi Ci o metkę i nic więcej. Bo to widać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Skoro wy wiecie lepiej na cyzm mi zalezy na czym nei to strasznie cwane jestescie. Nie mam zamiaru duskutowac nad tym. Wy chodzcie w poprzyklejanych do polowek H&M krokodylkach,ktore wyrzucicie po pol roku i myslcie ze jestescie modne,a ja sobie kupie polowke Lacoste i bede ja miala na pare lat.
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W jednej polówce będziesz chodzić kilka lat ![]() ![]() Nie wytrzymałabym tyle w jednej bluzce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#131 | ||
BAN stały
|
W długim zbieraniu na ciuch z wyższej półki z metką przez osobę, którą zwyczajnie na to nie stać, jest chęć dowartościowania się i pokazania światu, że należy się do tych, których stać, jakiegoś lepszego świata.
Nie tam żadna "dobra jakość" czy super krój. Cytat:
![]() T pewne. Cytat:
Fakt, krokodylek przyklejony na polo z H&M za 15 złotych z wyprzedaży dzisiaj zaczął mi się odklejać...kurde nooo. A taka modna byłam. Chyba pozbieram pieniądze przez 100 lat na polo Lacoste, przeszukam wszystkie podróbki z allegro, i kupię se w końcu ORYGINAŁ, bo wtedy będę je mogła wieeele lat nosić. To jest myśl ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
A jeśli Ci rzeczywiście zależy na jakości /a nie na krokodylu,to kup oryginał,w sklepie .
![]() A nie na Allegro ![]()
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Lepszy rydz niz nic
![]() Bo jak dla mnie to ty potrafisz sie tylko i wylacznie ta polowka zachwycac z kupnem jest juz troche gorzej ![]() Ja tak nie chodze gdyz nie jestem fanka owej snobistycznej marki Wole nie podazac za moda i ubierac sie w h&M niz chodzic rzez 15 lat w jednej spranej polowce lacoste
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mysle ze orginal bedzie Ci sluzyl minimum 200 lat ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Ja niestety bede w tym z h&m z naklejonym krokodylkiem ![]() Obawiam sie iz niestety nie nazbieram odpowiedzniej kwoty na orginal z allegro ![]()
![]() |
#137 | |
BAN stały
|
Cytat:
Musisz kilka lat żyć o chlebie i wodzie, odmawiać sobie wszelakich rozkoszy konsumpcyjnych, żeby takie polo Lacoste sobie kupić. Być może przy ascetycznym takim trybie życia nabawisz się szkorbutu, lecz dla takiej jakości ciucha WARTO ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy zauwazylyscie z enawte przestalam odpisywac. Troche myslenia, dorabiam w wakacje, biedna nie jestem wiec pieniadze mam na wlasne zachcianki. Skoro od dluzszeog czasu podoba mi sie "LACOSTA"
![]() Oswiadczam,ze wiecej sie nei wypowiem,czeog byscie tu nie napisaly,nie bede sie ponizac.
![]() |
#139 | |
BAN stały
|
Tak.
Uroczyście odnotowałam, że dnia 7 sierpnia o godzinie 15:21 przestałaś odpisywać w tym oto wątku. Amen. Cytat:
Masz w końcu swoją godność i honor! Racja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Szkoda ![]() ![]() Juz sie ponizylas ![]() ![]() Do tego wszystkiego jestes nieomylna.
![]() |
![]() |
#141 |
BAN stały
|
Czytając wypowiedzi kasiuuunia_ol stwierdzam z dumą, sprawdza się moja genialna teoria o dowartościowywaniu się ciuchami z metką.
Teraz powinnam godnie dodać, że ja sobie takimi rzeczami ego nie podnoszę, ale to byłaby nieprawda, bo za czasów podstawówki moim wielkim marzeniem były oryginalne adidasy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Boze dziewczyny, co za wojna się rozpętała??!! Nie macie juz nic lepszego do roboty? Ciagle na Wizażu spotykam się z docinkami w stylu " kupujesz cos z logo znanej droższej firmy- jesteś snobem i pustakiem". Nie rozumiem tego. Widzę, że na forum zebrała się spora grupa maniaczek H&M, która zawzięcie broni swego przywiązania do tego sklepu i drwi z osób które nie zgadzają się z ich myśleniem. Sama mam parę rzeczy z H&M i wiele z innych sieciowych popularnych sklepów, ale uważam, że polo Lacoste to jest klasyka. Możecie się śmiać, ale często oszczędzam na jakiś droższy ciuch znanej marki, aby czasem poczuć się trochę "luksusowo", wiedzieć że mam w swojej szafie trochę porządnych rzeczy, a nie jednosezonówek. Nie jest to sposób na dowartościowanie się (bo uważam że nie od tego są ubrania), raczej na rozpieszczanie własnej osoby- taka mała przyjemność.. Uważam, że powinnyście już zejść z kasiuunia_ol- niech sobie kupi swoje polo, skoro tak marzy o Lacoste. na pewno sprawi jej to radość- co w tym złego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
ale żałosne...
chcesz mieć tego krokodylka, to kup sobie za 70 zeta na all i będziesz mogła się poczuć super hiper, stylowa, a do tego jeszcze z kasą. a co najważniejsze- wszyscy będą tak na Ciebie patrzeć! a koleżanka, która ubiera sie tylko i wyłącznie w firmówki, ale logo lacoste jest dla niej niezidentyfikowanym lwem rozłozyła mnie na łopatki. no i ten ton wypowiedzi.. Nie rozśmieszaj mnie dziewczyno - wszyscy Ci zazdroszczą, ta? otóz wyobraź sobie, że naprawdę wiele osób może sobie pozwolić na podobne do Twoich zakupy, ale niewiele jest tak skrajnie głupich, żeby wydawać grube pieniądze na coś co za chwile "będzie zapomniane i rzucone w kąt", a tym bardziej bez pojęcia za co właściwie się płaci. Btw, zdarza mi się spotykać osoby takie jak keyth26 - o mentalości nowobogackich, zwykle wywołują u mnie nie zazdrość tylko pobłazliwe spojrzenie. I jeszcze jedno, naprawdę wierzycie w tą extra jakość? Moim zdaniem jej związek z konkretną firmą jest dyskusyjny. Mam ciuchy lepszych i gorszych marek i często w granicach jednaj marki jakość waha się od fatalnej do świetnej. Mozna trafić na jednorazową szmatkę marki powszechnie uważanej za dobrą, a często zdarzają się rówież bez-firmówki "nie do zdarcia". no, ale co kto lubi , można tez działać (tak jak w przypadku autorki watku) w myśl zasady zastaw się, a postaw się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się. ![]() Edytowane przez mila17 Czas edycji: 2007-08-07 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kazdy niech nosi to na co go stac i co mu sie podoba, a co nam do tego? Dzieczyny, czy Kasiuuunia_ol zrobi Wam jakas krzywe noszac polowke Lacoste? BTW, mi sie marzy biala polowka Ralpha Laurena, ot, co :P, mozna gdzies ja nabyc w Lbn?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest w plazie
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Kiedy pare osob stanelo w mojej obronie tamte przestaly atakowac. Chore. Kazyd ma cos, co mu sie poprostu niewytłumaczalnie podoba. Dla jednego to paski dla innego swinki, zolty, groszki,falbanki, espadryle. Moim z'boczeniem' i marzeniem od dawna jest to polo,ale kazyd ma za to pretensje. Skoro w ogole markow eubrania nie sa Wam potrzebne to powiedzcie mi skad pochodza rzeczy z Waszej szafy,bo bardzo mnie to intryguje. Nawet jesli chcialabym Lacoste zeby powiesic ja w oknie i pokazac jaka jestem super nie powinno Was to interesowac. Poza tym ciezko pracuje na pieniadze,ktore chce na nia przeznaczyc wiec chyba mi sie cos od zycia nalezy.
![]() |
#149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nikt nie mailaby do Ciebie o to pretensji gdybys z nas nie kpila Nie ty jedna ciezko pracujesz. Niestety dla mnie nie jestes super ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Kpilyscie wy ze mnie. tylkod latego ze chcialabym mie ccos, co wam sie nie podoba i ironicznie dawalyscie mi rady. Jestem konsekwentna, nie rozumiem z czeog wnioskujesz z ejets inaczej. Moze utnijmy wreszcie te rozmowy, nie interesuja mnie wasez glupie docinki. ty dla mnie tez nie jestes super, chociaz w tym sie zgadzamy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.