![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Działające Na Mężczyzn:)
Misio Angeli jest teraz trochę fakt! Myślę że największe emocje wzbudza klasyk (osobiście ten miałam na myśli):
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ils&itemid=172 Angel klasyczny ma młodszego braciszka w postaci Angel Innocent: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=1439 A w tym roku dołączyly tez trzy kwiatowe Angele, linia Garden of Stars - każdy pachnie ciut inaczej. Jest lilia, piwionia oraz fiołek: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=11313 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=11312 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=11314 W KWC masz obrazki, ale pamiętaj że klasyczny Angel ma wiele róznych pojemności i flakony się mogą nawet znacznie różnić między sobą (sam kreator często lubi zmieniać jakiś detal). Pozdrawiam i zapraszam na zapachowe forum ![]()
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Sotto Voce Laury Biagiotti. Kiedyś stałam na przystanku i jeden koleś podchodził coraz bliżej... i wyraźnie chciał mnie zaczepić. W końcu zdobył się na odwagę i spytał, co to za zapach, bo on by kupił swojej dziewzynie, tak nieziemsko pachnie... zrobiło mi się bardzo miło.
Albo Naomi Campbell Naomi- zapach, któremu mój Teżet nie może się oprzeć, a jeżeli mam Go wykluczyć, to powiem tylko, że faceci w mojej pracy zwracają na ten zapach uwagę i już nie raz słyszałam: świetnie pachniesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Hmmm... Angel i Touch Of Pink- jesli dobrze pamietam.
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Wszelkie cieple i slodkie perfumy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
![]()
0
Edytowane przez Aga8888 Czas edycji: 2018-12-01 o 06:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Dot.: Seksowne perfumy.
Podbijam wątek, bardzo interesujący
![]() Myślę, że tak na facetów działają Deep Red Hugo Bossa. Alle co jeszcze? nie ma pomysłu. Buziaki ![]()
![]() |
#127 |
BAN stały
|
Wszystko zależy od tego kto pachnie...Mojego Męża Hugo Boss jakoś nie zachwycił...Za to Angel jak nabardziej, Angel le Lys też( zwłaszcza latem). No i ku mojemu zaskoczeniu Belle de Minuit i Winter Delice najnowsze i spełnione już marzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Hę.. CHyba każdemu seks pachnie inaczej
![]() Ostatnio czytałam opracowanie jakiś wyników badań, wyszło z nich że na mezczyzn podniecająco wpływa nieświeży zapach z ust partnerki podczas całowania. Łee... oni sią obrzydliwi! :p My się staramy pachnieć, a ich smrody podniecają... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Ten temat był wielokrotnie przerabiany, a konkluzja jest zawsze jedna: ilu mężczyzn, tyle upodobań (identycznie z resztą rzecz ma się z kobietami). Najważniejsze zaś to dobrze czuć się samej w danym zapachu; perfumy mają wyzwalać Twoją seksualność, jeśli chcesz "zadziałać" na faceta, a nie ją sobą przesłaniać.
![]() Sama czuję się wybitnie sexi w powszechnie znienawidzonym "Youth Dew" Estee Lauder i wiesz co? Kiedy noszę ten zapach, zbieram same komplementy od mężczyzn (a nawet i od kobiet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
A ja stawiam na Intense Hugo Bossa - potem na L`air du Temps oraz Ralpha - i na stare, groszowe perfumy Blase i Masumi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Na mojego męża najbardziej działa "Shalimar"
![]() Wielu facetów lubi "J'adore" Diora i rzeczywiści "Deep red" Bossa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
a ja powiem , ze ULTRAVIOLET.....
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
ja tez obstawiam ultraviolet jest bardzo seksowny ale troche moze za bardzo doslowny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
0
Edytowane przez Aga8888 Czas edycji: 2018-12-01 o 06:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że do takich perfum należy Lolita Lempicka. Wiele razy słyszałam komplementy dotyczące tego zapachu ze strony obu płci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
dla mnie boss intense i burberry brit
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Gust zapachowy mojego męża pokrywa się na szczęście z moimi upodobaniami
![]() Kiedyś miałam J'Adore (nietrafiony prezent od koleżanki), jednak był to całkowicie "nie mój zapach", musiałam oddać mamie. Teraz z kolei schowałam głęboko do szafki Envy Gucci'ego, który sama sobie kupiłam na początku wakacji. Nie pamiętam już co było siłą sprawczą tego zakupu, prawdopodobnie chęć posiadania nieco lżejszych perfum na lato, obawiam się jednak, że Envy podzieli los J'Adore ![]() Kiedy zapytałam go o seksowne zapachy jednym niemalże tchem wymienił: Kingdom, Angel, Scent, Hypnotic Poison, Cristobal. Za moment jednak dodał, że właściwie każdy zapach jest na mnie dla niego kuszący, bo to właśnie ja nim pachnę ![]() ![]()
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
A mój mężczyzna uwielbia jak pachnę właśnie Envy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Mój mężuś kocha na równi ze mną mojego Słonika i Organzę Indecence (zwłaszcza OI nań działa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
0
Edytowane przez Aga8888 Czas edycji: 2018-12-01 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Zależy głownie na kim, o jakiej porze i gdzie..., ale na mnie najbardziej działają zmysłowe, orientalne perfumy....., moje ulubione to Organza Indecence, Shalimar – w umiarze, Black Cashmere, Amarige –miłe wspomnienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Perfumy działające na mężczyzn+ pytanko
jest wiele kobiet jest wiele zapachow ... kiedys moja dziewczyna kupila perfum ,totalna zalamka .Dziewczyny.!!!po jakims czasie nie bylo lepszego .Kojazyl mi sie tylko z nia.Choc mieszkalismy jakies500 km od siebie wlasnie ten zapach mi ja przypominal...Tak jest do dzis cho nie jestesmy razem/bo zmienila zapach-zart/ ciao
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Na mojego TŻ najbardziej "pociągająco"
![]() ![]() Bardzo lubi Kenzo Słonika - to mój sztandarowy zapach od lat, silnie ze mną w naszym towarzystwie (na szczęście jestem jedyną używaczką) utożsamiany. Podoba mu się Tygrys, Smok i właściwie wszystkie moje , ale bez peanów. Pamiętam ze studenckich czasów, że najpiękniejszy komplement od kolegi zebrałam za .... CK Contradiction!!! Hehe, przypomniało mi się jeszcze jak dwa lata temu miałam w firmie wyciek gazu, przyjechało pogotowie gazowe i oprowadzałam dwóch panów po zakładzie, szli za mną jak urzeczeni wwąchując się z "maślanymi" oczami - pachniałam Coco Mademoiselle. Niezbadane są męskie gusta... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
ja tez podziele sie z Wami moimi wabikami
nr 1 to najstarszy , pierwszy zapach Mexx'a....kazdy facet mięknie jak go czuje i zawsze kazdy facet sie mnie pytal czym pachne (podobno idealnie pasuje do mnie) nr 2 moje najnowsze odkrycie Euphoria od Calvina Kleina, jest fantastyczna, juz sie od niej uzałeznilam nr 3 Burberry Brit.....dla mnie fantastyczny, mezczyzni tez uwielbiaja co do Hugo Bosa Intense....dostalam je w prezencie i przyznam, ze zle sie czuje jak nimi pachne. widocznie kwiatowe zapachy nie sa dla mnie
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
Coco Mademoiselle - największy aplauz i stwierdzenia :jak ślicznie pachniesz,
Chanel nr 5 - sezon jesień/zima Hugo czerwony - podobnie jak Coco, ale w mniejszym natężeniu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Coco klasyczne ( czarne ) sa po prostu esencja kobiecosci (trza jednak dojrzec jakos by je nosic...)
Romance Ralpha Laurena Innocent Muglera To moje priorytety. Sprawdzone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Jako facet potwierdzam : Lolita, bardzo na mnie działa ten zapach
![]()
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
matko jak ja nienawidze tego śmerdzila lolita l. odzuca mnie na kilometr...
![]() kajol mow szybko co to za magiczny olejek?gdzie go nabylas i za ile???podaj cene plissssssssss zdradz swoj maly sekrecik nikt sie nie dowie.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z pewnościa bedą piorunujaco działać na faceta po prostu perfumy jego ukochanej kobietki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.