![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: MODELKI łączmy się !!!!!!!
Wlasnie dostalam Twoje zdjecia
![]() Edytowane przez Goshiek Czas edycji: 2007-11-02 o 01:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Na prawdę wyszlam ladnie! Szok!
Moj maz zwykle krytykuje moje zdjecia, a sam je robi-no wlasnie ![]() Ja jestem bardzo samokrytyczna i dopiero, jak mama cos mi wmowi, ze np. powinnam wiecej chodzic w krotszych spodniczkach, to czasami dam sie namowic. Jakas wstydliwa jestem. Dziekuje slicznie za rady! Juz kupilam ladne, ciemne cienie i dzis wyproboje. Bylam tez dzis na zakupach i mierzylam czarny top typu gorset z cyrkoniami z przodu. Cudo, ale 1 rozmiar za duzy, wiec w tygodniu poszukam jeszcze. Rozmawialam dzis z fotografem. Bardzo sie ucieszyl, ze jednak sie zdecydowalam i zdjecia bede miec prawie za darmo ![]() On mnie fotografowal od dziecka-zdjecia do dokumentow najczesciej. Tak mnie od dawna namawial, moja mame tez przy okazji wypytywal, kiedy przyjde. A odkad moj ukochany zaczal bardziej "gapic" sie na inne kobietki, to postanowilam sie dowartosciowac. Niech mu szczeka opadnie ![]() Wstepnie mam umowione zdjecia na piatek, w studio. Mam jeszcze troche czasu, wiec dokladnie dobiore garderobe i makijaz. Wlosy tak jak radzisz-proste, rozpuszczone, a na koniec zwiaze w kucyk, albo upne niedbale-taki eksperyment ![]() i poszukam plakatu, bo to swietny pomysl!!!! Dziekuje jeszcze raz!!!! Pozdrowionka ![]()
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Spedzilam dzis godzine buszujac w szafie i przymierzajac ciuszki
![]() Oczywiscie stwierdzilam, ze wszystko jest do niczego, ale cos wybrac musze. Co do czarnego koloru to zdecydowalam sie na czarna mini i czarna bluzeczke wiazana na szyi z malutkiem króliczkiem playboya-jest dosc sexy, przeswituje, mysle, ze to bedzie ok. Jestem tez pewna co do kostiumu kapielowego-mam czerwone bikini, a do tego bialy kapelusz. Mam ladna krotka dzinsowa niebieska mini, ale jeszcze nie wiem co do niej. Moze bialy top. Poniewaz ucze sie grac w tenisa, to wymyslilam, ze zaloze spodniczke tenisowa-biala, do niej czarna sportowa koszulke na szerszych ramiaczkach, bede boso. Wezme moja rakiete tenisowa i ... moze z tego cos wyjdzie ![]() Zamierzam jeszcze pochodzic po sklepach i wynalezc cos fajnego, przede wszystkim bialego, bo cos nic mi nie pasuje. I moze rzeczywiscie rozowy top lub bluzeczke, bo mam rozowy sweterek i dobrze w nim sie czuje, ale chce cos takiego, by moc odslonic ramiona. Czeka mnie ciezki tydzien, bo nie przepadam za chodzeniem po sklepach. A moze sa jakies triki przy robieniu zdjec, ktore mozecie mi polecic? Chodzi mi o makijaz, pozy. I np zdjecia z rozwianymi wlosami, czy to dobry pomysl?
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Jestem po mojej pierwszej sesji zdjeciowej.
PADAM! Wspołczuje tym dziewczynom, które robią to na codzień. To ciężki kawałek chleba ![]() Miałam zrobione jakies 200 zdjęć, ale dobrych jest tylko 5 do 10-ciu ![]() Przygotowałam się:fryzjer, makijażystka itd. Fotograf mnie pochwalil ![]() Jednak nie mam doswiadczenia i moze też zestresowałam się za bardzo, bo nie widziałam co mam robic. Facet jednak byl cierpliwy i bardzo mi pomagał. Mówił, że to normalne za pierwszym razem i, że już mnie widzi na kolejnej sesji ![]() Nie wiem, czy dam radę ![]() Było sympatycznie i niedługo zobaczę co z tego wyszło ![]()
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Podziwiam Was dziewczyny
![]() Czy wszystkie sesje zdjeciowe milo wspominacie?
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
No to sie ciesze,ze wszystko sie udalo.
![]() Szkoda tylko,ze tak malo bedziesz miec tych "ladnych" zdjec,ale mam nadzieje,ze jak juz beda gotowe to pochwalisz sie choc jednym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Gość
|
Witam wszystkie modelki, ja od tego zaczynałam i skończyło się, że zostałam fotografką ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Zdjecia bede miec w weekend, wiec na pewno cos przesle Gosiu.
witam nema_ ![]() coś mi się zdaje, ze ja tez predzej bede zdjecia robic niz odwrotnie ![]() to pozowanie to meczaca sprawa
![]() |
#129 |
Gość
|
Mi sprawialo przyjemnosc, pokazy też, ale robienie zdjec to juz moje zycie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
czesc!
Gosiu wyslalam Ci kilka zdjec. Obejrzyj sobie i napisz co o nich myslisz. Wiem, ze sa malo profesjonalne, a do tego zadnej obrobki nie bylo ![]() Jestem jaka jestem. Jednak te w kapeluszu polubilam ![]() Pozdrowionka ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Aga dostalam zdjecia
![]() Nawet sie nie spodziewalam,ze wyslesz mi ich tak duzo ![]() Sa sliczne i nie moge sie zdecydowac na ktorym wyszlas najladniej. W kapeluszu faktycznie wyszly super,ale bardzo tez podoba mi sie pierwsze z twarza podparta reka i ostatnie gdzie widac Cie cala w czarnym ubraniu. Malowalas oczy sama? Jezeli tak to zrobilas to rewelacyjnie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Gosiu
![]() bardzo sie ciesze, ze zdjecia doszly ![]() Moje nie sa tak profesjonalne jak Twoje, ale mi to wystarcza, bo pamiatka jest ![]() Postanowilam, ze za rok zrobie sobie kolejna taka sesje i zdecyduje sie na stroj kapielowy. Teraz troche sie zestresowalam i wstydzilam. Przez ten rok popracuje troche nad cialem. Bede czesciej cwiczyc, bo ostatnio mialam ogromnego lenia ![]() Ujedrnie co trzeba, popracuje nad brzuszkiem i wtedy dowartosciowana, nie bede sie wstydzic wystapienia w bikini ![]() Co do makijazu, to robila mi go kobietka, u której kiedys robilam tipsy. Pierwszy raz robilam u niej makijaz i nawet sie nie spodziewalam, ze wyjdzie tak fajnie. Chociaz musze przyznac, ze poczatkowo byl mocniejszy i poprosilam, by go troche rozjasnila. Sama przyznala mi racje, ze tak jest rzeczywiscie lepiej. Teraz niczego nie zaluje. Jeszcze tylko wywolam kilka fotek i pokaze w koncu mezowi ![]() Pozdrowionka ![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Wylaczylam sie troszke z forum
![]() Aga jak tam zdjecia?Wywolane?Powieszo ne juz gdzies na scianie? I najwazniejsze jak reakcja meza? Mam nadzieje,ze zadowolony i dumny z pieknej zony przede wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Mam do Was miłe Panie pytanko... Otórz chciałbym się dowiedzieć jak zapatrujecie sie na sesje za zdjęcia czyli np podpisanie umowy model release fotograf robi fotki i może je wykorzystać w swoim portfolio a modelka dostaje swoje fotki i może je wykorzystać w swoim. Obupolna korzyśc jak sie na to zapatrujecie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Halo, jest tutaj jeszcze jakaś modelka?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
jakiej?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
no bo szczerze to nie wiem co mam robic... najpierw historia :P otoz-
pewnego dnia stwierdzilam, ze sproboje sie wkrecic w modeling, poszlam do perfect model i mnie przyjeli, ale jakos tak nie chcialam wydawac 350zl na zdjecia, a ze pani mi powiedziala ze mam zrzucic w biodrach (mialam wtedy 94) to zaczelam sie odchudzac poszlam na casting hook, zeby zobaczyc jak to wyglada z innymi dziewczynami (chodzi o wzrost, wymiary) i juz na wejsciu stwierdzilam ze bylam jedna z wyzszych, ale no cialem to mi daleko brakowalo :P boczki, brzuszek, pupa - no ogolem nie gruba, ale z ksztaltami zarysowanymi ![]() schudlam do wymiarow 84/59/88 poszlam na casting do zanzary, pani stwierdzila, ze mam bardzo dobre wymiary. Jednak niechetnie patrzyli na to ze nie mam zadnego doswiadczenia, a pani powiedziala, ze to sa juz kontrakty z zagranica.. Z tego powodu tez sie nie odezwali - tak przypuszczam. Ja sie zniechecilam nie wiedzialam co robic i przytylam. obecnie mam 87/62/92 i mysle znowu nad tym, caly czas cwicze i od dzisiaj sie odchudzam ... no i nie wiem co dalej - w tym tkwi moj problem! Jak mam zaczac? na dobre agencje brak doswiadczenia, a co z pozostalymi...? pomoz Maroonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a moge zapytac jak Ty zaczynalas? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No cóż praca modelki wymaga wielu wyrzeczeń, a takie dojazdy z Poznania do Wawy nie powinny sprawiać Ci problemu ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
nie ma za co
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() A co powiecie a AVANT models? dostałam od nich zaproszenie na casting. Tylko chciałabym poznać opinie od innych dziewczyn ![]()
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Hej piekne! Ciesze sie,ze znalazlam ten watek i moglam poczytac o waszych doswiadczeniach, poogladac zdjecia...
Jestem fotomodelka/modelka. - Zaraz wytlumacze: Fotomodelka jestem od 'zawsze'...-Czyli od wielu, wielu lat. Do bycia modelka braklo mi zawsze kilku centymetrow. Ale ze teraz krok po kroku swiat modelingu i mody zmienia sie na bardziej 'ludzki', niektorzy projektanci chca bardziej 'zwykle' modelki i moj wzsrost juz ich nie odstrasza, wiec od czasu do czasu moja agencja (obecnie jestem zatrudniona przez jedna z agencji w Londynie) wysyla mnie tez na catwalk. Jednak moja przygoda z modellingiem bedzie sie raczej chylic ku koncowi...-Ze wzgledu na moj wiek. Niestety taki juz to biznes... Moze pokaze kilka moich zdjec..? Tylko wiecie, szczerze mowiac- ja na komputerze nie mam swoich zdjec z sesji zdjeciowych. Te zawsze naleza do klienta lub agencji a ja ich nie kolekcjonuje, nie bawi mnie to ![]() ![]() http://i436.photobucket.com/albums/q...2/IMG_9721.jpg http://i436.photobucket.com/albums/q...dad176098e.jpg http://i436.photobucket.com/albums/q...fullbright.jpg http://i436.photobucket.com/albums/q...94ce388e4b.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
ghfijwska
'... pośród materialistów uzależnionych od zysków, ja zbierałem hajs na najlepsze Najki' Edytowane przez funk you Czas edycji: 2013-01-06 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
@funk you- dziekuje Ci bardzo!
Mam 26 lat... Ten mlody wyglad w pracy modelki mi dosc pomaga ale na codzien bywa frustrujacy ![]() ![]() Podobaja mi sie Twoje zdjecia. Sa takie...z charakterem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
ja brałąm udział w ellite model look w półfinałach regionalnych ale fajna przygoda...to był fajny dzien ;p
chciałabym w sumie zostac modelka ale jakos to odkładam no ale może zrobie pare fajnych fotek i porozsyłam po agencjach Wy jak zaczynałyscie? wiecie czuje ze to jest dla mnie bałam sie ze sie zestresuje tam a wcale tak nie bylo to taka adrenalinka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.