![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dior Addict,CKin2U,Chanel,HR,L oreal,Arden,Body shop.............u mamaymichałk
Odpisałam u Ciebie.
Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2007-08-12 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dior Addict,CKin2U,Chanel,HR,L oreal,Arden,Body shop.............u mamaymichałk
Za morgana podziękuję, nie mój zapach.
U Ciebie podoba mi się CKin2U, róż l'oreala i EL puder w pędzlu. Jak to jest cenowo-nie wiem, więc się zastanów i daj znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
.Za CK płaciłam 29 funtów (był gratis żel 100 ml-zapakowane w duże pudełko).W granicach 40 jest róż http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1584 Ja jestem chętna. Co myślisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Jak chcesz wymienić CK, EL i L'oreala za Cinema to jestem chętna. Cenowo sama przekalkuluj czy opłaca Ci sie taka wymiana, bo ja w cenach niespecjalnie sie orientuje lub nie zwracam uwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapraszam w takim razie na Pw. Acha-zapomniałam zapytac to tester czy nie?I czy jestes pewna oryginalnosci? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
To chyba nie jest tester, nr fabryczny na naklejce pod spodem 43211.
Jestem pewna oryginalności. Normalnie ma nakrętkę, jak chcesz to na jutro rano zrobię zdjęcie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Pisze Pw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
odezwe sie niedlugo
![]()
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
oki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.