![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z pewną taką nieśmiałością... :-D
Diewczyny, bardzo, bardzo dziękuję za miłe słowa
![]() Tsu - oni mówili na serio i z pełnym przekonaniem, ale jak sobie o tym pomyślałam, to doszłam do wniosku, że chyba nie jest ogólnie tak źle. Spotykam wielu naprawdę inteligentnych licealistów i licealistek, więc chyba po prostu tak mi się trafiło i zwaliło mnie z nóg ![]() Buziaki mari. Aha, a Swarka kupiłam z pół roku temu w FMG, ale teraz tam takich nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy macie jeszcze siłę do moich wypocin, ale i tak je wrzucę, bo to już końcówka sfotografowanej części Swarkowej kolekcji
![]() ![]() Tym razem w kolorze ![]() Buziaki mari. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze jeden komplecik
![]() ![]() m. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Swarki w Twoim wykonaniu nabierają jeszcze większego blasku! Cała kolekcja zapiera dech w piersiach.
Urzekły mnie kolczyki z serduszkami, które są takie delikatne a zarazem eleganckie. Także kule wyszły Ci prześlicznie. Pomysły na wisiory też fantastyczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Ja nigdy chyba nie będę miała dość swarków - uwielbiam je
![]() Bardzo podoba mi się komplecik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
piękne są te swarki w Twojej kolekcji. podziwiam Cię właśnie za to konsekwentne, wytrwałe i długotrałe poszukiwanie odpowiednich "kamyków", a potem wykonanie całej kolekcji.
ostatnie zdjęcie jest zbyt fioletowe. chyba przegięłaś z balansem kolorów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Ojojoj mari
![]() ![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Przepiękny jest ten krzyż w "The Hope". Piękne, głębokie (i ciemne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Mhmmm no i rozpłynęłam się
![]() ![]()
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Jakie piękne Swarki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Tońka, to Heliotrope bodaj, były kiedyś takie u beadsgirls...
śliiiiczne nowości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Takie swarki robią wrażenie
![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Piękna kolekcja. Krzyżyk jest śliczny i kolczyki z serduszkami i ten naszyjnik z rombami
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
ach... zamówiłam właśnie dwa krzyżyki heliotrope i chyba ich nie oddam...
![]() mniam mniam ![]()
![]() |
#138 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurczę, też mi się tak wydawało, ale te wyssały ze mnie krew (nawet nie te konkretnie, tylko te crystale ![]() ![]() Dlatego chwilowo się od nich odrywam. Pozostała Swarkowa biżu czeka na foty ![]() ![]() Nie macie czasem wrażenia, że już za dużo nad jakimś materiałem ślęczycie i nie macie wstrętu, choć jest piękny? Bo zaczynam się martwić, że tylko ze mnie taki łoś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za miłe słowa Przydają się w taki pochmurny dzień Buziaki mari. Ps. Wiecie, że musiałam podzielić odpowiedź na dwa kawałki, bo inaczej nie chciało mi wysłać przez za dużą ilość buziek? Strasznie mnie to rozbawiło ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
ten komplet jest naprawde ladny, glownie dlatego, że asymetryczny
tu, tu i tu... no cóz, cięzko żeby nie były ładne, ale to nie zasługa aranżacji, tylko kryształków... nie podoba mi się specjalnie jak zostały oprawiona, a uroda samych swarków nie wystarcza, żebym sie zachwyciła biżuterią heliotrope jest piękny, ale aranżacja tych serduszek bardzo mi nie leży. kolczyki ratuje uroda swarków znowy ale... dla mnie to mało. te są ciekawe, ale też bez fajerwerków ta bransa za to jest bardzo fajna, dlatego że widać pomysl rażą mnie wielkie napisy pretensjonalna czcionką. ta czcionka jest fajna do ksywki w logo [jak ma Far] ale zbyt wielka i w zbyt duzej ilości meczy i odciąga wzrok od bizuterii. co do samej biżu - ta, którą skrytykowałam jest bardzow stylu salonów Swarovskiego. i to nie jest komplement. tak sa rzeczy po prostu powieszone na łańcuszku czy biglu. jak w ręcznie robionej biżu szukam czegoś więcej, takiej iskierki, która by ją odróżniała od masówki. Twoja biżu masówką nie jest, bo masowo nie używa sie tak drogich materiałów. ale drogie materialy to nie wszystko. jeszcze jedno. na każdej fotce jest logo Swarovskiego. myślę, że to duze przegiecie jezeli uzywasz w kolczykach dwóch kulek czy kilka bicone. zahacza w takim wypadku o nielegalność nawet. bo rozumujac w ten sposób większośc z nas mogłaby firmować logiem Swarovskiego swoje wyroby, a do tego nie mamy prawa, bo na fotce nie ma zaznaczone, że tylko ten dany element wyszedł z austriackiej fabryki. troche to dzialanie pod publiczkę i jak dla mnie trochę przegięta, z resztą z ciekawości pytałam prawnika i sie ze mną zgodził.
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
hmmm... a co z tymi duzymi Swarkami robić? owijać? dla mnie ich urok leży w prostocie właśnie...
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Ale cuda
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Konto usunięte
|
cuda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Dark, co do loga Swarovski Marisella pisała trochę wcześniej o tej kwestii, można czy nie
![]()
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
wiem, czytałam. to nie jest zabronione jako takie. napisalam, że ja uważam to za nie-do-końca profesjonalne
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Śliczna cała kolekcja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Piękne te Twoje swarovskie..można sie zakochać
![]() Dziewczyny pisały wczesniej o podróbkach swarków i tak sie zastanawiam, ze chyba sam Swarovski produkuje rózne serie swarków..(zalezy chyba od ilości ołowiu w kryształach) seria strass ma chyba 30 %..i chyba ta jest najlepsza (ale nie jestem pewna). Ołów zmiękcza szkło i dzięki temu można go łatwiej szlifować...no i podobno ładniej załamuje swiatło. i tu mam pytanie do Mariselli, gdyz Twój swarek jest z serii strass na100 % ma wygrawerowane logo w środku swarka..a podobno mają tak własnie wieksze swarki.. tylko że, nie zawsze to jest prawda..na allegro prawie zaden nie ma loga.. i tu sie zastanawiam czy te duze bez loga to nie sa podroby albo swarki z mniejsza iloscia olowiu.. i czy ten strass z tym logo w srodku bardziej lsni ![]() pozdrawiam i czekam na nastepne fotki z swarkami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
piękne prace, gratuluję, wspaniale Swarovskie zaaranżowane
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Świetna Biżu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Kociulek, Darkling, Tatty, Bedronka1, touch25, lee_monka, tyna94 - bardzo dziękuję za Wasze opinie
![]() touch25 - co do Swarków na Allegro - nie mam pojęcia :/ chociaż jak kupowałam u nas w Polsce, w Szafirze, to Swarki nie miały loga, ale ja kupowałam tu tylko niektóre oponki i kolumny i cosmic, więc może te kształty loga nie mają, nie wiem ;-) Natomiast ten duży Swarek jest troszkę inny od pozostałych - nie błyszczy tak jak AB, choć jest z AB, ma zupełnie inny połysk, taki delikatny i sam w sobie jest bardziej przejrzysty, nie potrafię tego wytłumaczyć ![]() ![]() Natomiast - co do rozpoczętego przez mnie kiedyś tematu podróbek biconów z hipermarketu - na pewno były podróbkami. O ile kolorowe prezentowały się jak oryginał, o tyle gdy zobaczyłam niedawno czarne to padłam. Nierówne, potłuczone, z dziurkami w poprzek i w różne inne strony, całkiem krzywe i róznej wielkości, ale właśnie tylko po czarnych było to widać ![]() Ale babka oczywiście dalej w zaparte, że to Swarki :/ Ech... ![]() Buziaki mari. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.