Rudowłose Wizażanki...Łączmy się - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-13, 19:24   #121
rudywroobel
Raczkowanie

Dot.: Rudowłose Wizażanki...Łączmy się

Cytat:
Napisane przez Maroonka Pokaż wiadomość
Dzięki a ja na zdjęciach wcale nie wychodze taka super biała, ehh szkoda

A jest tutaj jakaś ruda niefarbowana?oprócz mnie?
,

Witam, ja jestem naturalnym rudzielcem o zupełnie niebieskich oczach. Powiedziałabym coś o odcieniu, ale zmienia się kilka razy dziennie...więc nie będę pomocna przy doborze koloru dla innych niebieskookich.

Hmm, przyznaję że nie przeczytałam całego wątku, ale znacie może jakiś sposób na ochronę włosów w lecie przed wyblaknięciem/rozjaśnieniem?
Stary 2008-07-13, 20:01   #122
restless
Raczkowanie

GG do restless

Witamy w wątku
śliczny avatar

co do ochrony - trzebaby przerzucić KWC w kierunku sprejów i smarowideł modelujących do włosów z filtrami

zaraz sprawdzę,sama jestem ciekawa

Poszukuję starych zapachów Guerlain !!!

restless jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-13, 21:06   #123
rudywroobel
Raczkowanie

Dziękuje za komplemencik

W samym KWC troche trudno było mi coś znależć, ale jest artykuł na temat ochrony włosów, wktórym polecane są spray'e Joanny i serum do końcówek z Avonu (które nawet posiadam i polecam) ale -co mnie zaskoczyło- także oliwki w spray'u do ciała. Taką to przynajmniej będzie łatwo dostać.
Stary 2008-07-25, 12:58   #124
wiiewiorczasek
Przyczajenie

co tak cichutko dziewczynki na wątku ?
piszcie coś
Stary 2008-07-25, 14:09   #125
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Witam wszystkie marchewki niedawno odkryłam ten wątek i postanowiłam sie dopisac do niego a włosy mam rude z natury, nie farbowane. co ciekawe jak urodziłam sie to miałam włoski białe jak mleko dopiero potem zrudziały mi z czasem. jako dziecko i nastolatka nie cierpiałam rudego koloru ale teraz za nic w swiecie bym go nie zamieniła na inny aktualnie moje włosy nie tyle sa red ile bardziej ginger a w intensywnym sloncu zamieniaja sie na miedziany blond
pozdrawiam
Stary 2008-07-25, 15:06   #126
Chatul
ma zielone pojęcie

Witam Rudowłose Ja jestem farbowanym rudzielcem z zielonymi oczami ^^
Na stałe wolę swój naturalny jasny blond ale powiem Wam, że w rudości też czuję się świetnie I dzisiaj znów będę loczki farbowała
Stary 2008-07-30, 09:37   #127
Edycia15
Raczkowanie

GG do Edycia15

Bardzo chętnie dołączę się do klubu rudzielców .

Jestem naturalnie ruda od dziecka, mam zielone oczy i teraz jestem bardzo dumna ze swojego koloru włosów.

Jak byłam mlodsza też miałam kompleksy, często słyszałam że jak ktoś jest rudy to już z założenia brzydki.
Teraz potrafię się obronić i jestem świadoma swojej wartości.
Zawdzieczam to w dużym stopniu mamie która potrafiła ze mną umiejętnie rozmawiać i wybić z głowy kompleksy (ona też była ruda tak że wiedziała coś o tym).

Pozdrowienia i buziaki dla wszystkich ognistowłosych Pań i Panów .
Edycia15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 09:51   #128
noname12345TPa
Gość

Bo rudy to piękny kolor (mi zawsze w marzeniach była obecna fryz - rudy bob) - nie taki pospolity. Zdjęcie niedługo wkleję (nawet szybciej niż myślałam).
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 11:24   #129
rudywroobel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Edycia15 Pokaż wiadomość
Jak byłam mlodsza też miałam kompleksy, często słyszałam że jak ktoś jest rudy to już z założenia brzydki.
brzydki, wredny albo fałszywy - osobiście spotkałam jeszcze takie stereotypy, że o szczeniackich tekstach na temat seksu nie wspomnę...

Cytat:
Teraz potrafię się obronić i jestem świadoma swojej wartości.
Zawdzieczam to w dużym stopniu mamie która potrafiła ze mną umiejętnie rozmawiać i wybić z głowy kompleksy (ona też była ruda tak że wiedziała coś o tym).
Tak, dokładnie tak!! Pamiętam,że mi też baardzo pomogła mama, szczególnie gdy pofarbowała włosy na rudo(jest naturalną blondynką). Dość zabawny jest fakt,że u mnie w rodzinie tylko ja jestem ruda
A w przedszkolu to miałam rudą opiekunkę, którą inne dzieci lubiły w związku czym nie były okrutne
Stary 2008-07-30, 14:15   #130
magdaka13
Wtajemniczenie

witam wszystkie rudzielce!

mam nadzieje,ze mnie przyjmiecie do swego grona - pomimo tego ze w tej chwili mam naturalny kolor "zloty blond" - w sloncu jedynie bywa lekko rudy. Na swoja obrone mam tylko to, ze:
- urodzilam sie z rudym wlosem
- czesto farbuje sie na rudo [ulubione odcienie : miedz, czerwien granatu]
- uwielbiam pomarancz i jesli tylko moge ubieram sie na pomaranczowo - czasem nawet od stop do glow
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-30, 14:44   #131
restless
Raczkowanie

GG do restless

magdaka13 nie mogłybyśmy nie przyjąć skoro autorka tematu przeszła to samo : od rudego dzieciaka do farbowanej na miedz złotej blondynki (za jakie grzechy...)

a pomarancz faktycznie genialnie komponuje się z rudością (i czarnymi ciuchami),stracilam lata pomaranczowości przez głupie obiegowe opinie ze przeciez to nie pasuje...teraz z lubością obnoszę się moją pomaranczową zamszową kurtką - boooosko wygląda..i na kurtce się nie skończy

wracając do kluczowej kwestii farbowania ; włosie rośnie mi ok 2 cm/mies - mam do wyboru piękny złoty odrost lub farbowanie szamponetką co 2 tygodnie

zgodnie w moim zamiłowaniem do braku logiki i braniem histerycznych impulsów za spontaniczność na zasadzie - "Musze miec znowu rude włosy,co z tego ze nie znalalam w sklepach szamponetki,farba to prawie to samo" - machnęłam (a raczej matka) w grudniu czerwoną miedz,która trzyma do tej pory i farbuję rozrastajacy sie błyskawicznie odrost - jeszcze około roku i naraszcie nastanie ten piękny poranek gdy zauważę iz całą czuprynę zamieniłam w odrost

ps.moje świeżutkie zdjęcia (dorobiłam się cyfrówki na allegrowaniu stanikami )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.JPG (19,2 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (35,9 KB, 145 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-30, 17:57   #132
untouchable
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez restless Pokaż wiadomość
magdaka13 nie mogłybyśmy nie przyjąć skoro autorka tematu przeszła to samo : od rudego dzieciaka do farbowanej na miedz złotej blondynki (za jakie grzechy...)

a pomarancz faktycznie genialnie komponuje się z rudością (i czarnymi ciuchami),stracilam lata pomaranczowości przez głupie obiegowe opinie ze przeciez to nie pasuje...teraz z lubością obnoszę się moją pomaranczową zamszową kurtką - boooosko wygląda..i na kurtce się nie skończy

wracając do kluczowej kwestii farbowania ; włosie rośnie mi ok 2 cm/mies - mam do wyboru piękny złoty odrost lub farbowanie szamponetką co 2 tygodnie

zgodnie w moim zamiłowaniem do braku logiki i braniem histerycznych impulsów za spontaniczność na zasadzie - "Musze miec znowu rude włosy,co z tego ze nie znalalam w sklepach szamponetki,farba to prawie to samo" - machnęłam (a raczej matka) w grudniu czerwoną miedz,która trzyma do tej pory i farbuję rozrastajacy sie błyskawicznie odrost - jeszcze około roku i naraszcie nastanie ten piękny poranek gdy zauważę iz całą czuprynę zamieniłam w odrost

genialne włosy
Stary 2008-07-30, 18:30   #133
rudywroobel
Raczkowanie

Restless, masz śliczne loczki i piękny ognisty koloraż mnie normalnie kusi żeby zafarbować swoje włoski, albo chociaż trochę podkręcić kolorek.
Stary 2008-07-30, 21:16   #134
Edycia15
Raczkowanie

GG do Edycia15

Resstles piękne włoski takie ogniste i te loki zawsze o takich marzyłam.

A niech tam ja też wkleję swoje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg edyta.JPG (42,7 KB, 245 załadowań)
Stary 2008-07-31, 16:55   #135
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:

Restless, super kolorek Ci wyszedl i gratuluje loczkow

Cytat:
Resstles piękne włoski takie ogniste i te loki zawsze o takich marzyłam.A niech tam ja też wkleję swoje
Edycia, Twoje tez mi sie podobaja. masz fajny typ urody. czyzby Twoj make-up w szarosciach?

czytam te wasze posty i powiem wam, ze sama nabralam ochoty na farbowanie ja nigdy nie farbuje radykalnie, tylko tyle zeby poglebic kolor a z racji tego ze moje wlosy ewoluowaly z miedzianego na miedziany blond wiec farbe ktora wybieram to wasnie miedziany blond.

ok, to ja i wkleje swoje fotki tylko prosze sie nie smiac
pierwsze 2 fotki z polski sprzed roku, potem fotka z walii sprzed roku , czwarta znowu sprzed roku w polsce (tak sie dziwnie wkleilo) i na koncu dzisiejsza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12433576_bcb90d.jpg (9,9 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19889117_18a676.jpg (13,9 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wales oct 2007.jpg (45,5 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Photo_94_.jpg (62,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01207.jpg (63,5 KB, 49 załadowań)
Stary 2008-07-31, 18:16   #136
rudywroobel
Raczkowanie

Co zdjęcie to inny odcień rudości i każdej z was bardzo do twarzy z tym kolorkiem
Ja najbardziej lubię jak moje przybieraja taki odcień jak na zdjęciu poniżej, ale często mają też taki bardziej blond, jak na avatarze
ehh ważne, że są rude
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP1445.JPG (70,0 KB, 259 załadowań)
Stary 2008-07-31, 18:35   #137
noname12345TPa
Gość

Tak jest, u mnie teraz wyjaśniały nie co i bardziej na rude wyglądają - siostra mówi, że jest bosko. Troche mniej wiśniowe są. i takie będą dalej, bo niedługo odświeżam kolor u fryzjerki.
Restless, rudywróbel, titania, edycia15 - wyglądacie cudownie
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-31, 20:46   #138
Edycia15
Raczkowanie

GG do Edycia15

Cytat:
Napisane przez Titania Pokaż wiadomość

Edycia, Twoje tez mi sie podobaja. masz fajny typ urody. czyzby Twoj make-up w szarosciach?
To tylko czarna rozmazana lekko kredka i czarny tusz.

Titana masz ładny kolor taki delikatny i te loki. Ja mam jakiegoś bzika na punkcie rudych loków, może dlatego że sama takich nie mam.

Kiedyś gdzieś przeczytałam że właścicielki rudych włosów mają grube włosy, ja jestem jakimś wyjątkiem, moje są delikatne i cieniutkie
Stary 2008-07-31, 21:48   #139
lipsy
Rozeznanie

Cytat:

Kiedyś gdzieś przeczytałam że właścicielki rudych włosów mają grube włosy, ja jestem jakimś wyjątkiem, moje są delikatne i cieniutkie
nie jesteś

Być jedną na milion.
Nie jedną z miliona.

Love is a swimming pool with no bottom
We've got to hold on the water is rising<3

65...
lipsy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-31, 22:11   #140
Titania
Zakorzenienie

GG do Titania

Cytat:
To tylko czarna rozmazana lekko kredka i czarny tusz.

Titana masz ładny kolor taki delikatny i te loki. Ja mam jakiegoś bzika na punkcie rudych loków, może dlatego że sama takich nie mam.

Edycia i Weronika, dziekuje

cos w tym jest, bo za kazdym razem jak jestem u fryzjera to mowia mi: pani to ma takie grube i geste włosy... blah..blah...blah i za kazdym razem prosze o wycieniowanie zeby nie miec przyslowiowej "szopy" na glowie.

a powiedzcie jaki makijaz nosicie do koloru swoich oczu i wlosow? ja mam jasno niebieskie oczy wiec uzywam roznych odcieni zieleni - od mietowej, poprzez turkus as po zgniła, do tego kocham sie w szarosciach i fioletach (szczegolnie jesli sa to smokey eyes) ale zdarza mi sie nosic jakies pastelowe kolory, złamany róż, zloty i brazy.

WeronikaWargulak, czekam na Twoje fotki!
Stary 2008-07-31, 22:54   #141
restless
Raczkowanie

GG do restless

mejkap to temat rzeka,mam ochotę na wypracowanie
pisane apropos mojej kolorystyki - oczy morska zielen,cera jasna,raczej ciepła,zlotawe piegi

przez lata (maluje sie od czasów gówniarskich) wyżywałam się artystycznie i nosiłam kolorowe cienie łączone szaleńczo tęczowo - zielenie,fiolety,szarości ,żółcie,pomarańcz,w różnych konfiguracjach, bardzo lubiłam tez czerwony cien na imprezy ,wszystko starałam się łączyć ze złotym lub połyskliwym brązem by nadac cieplejszy charakter

w pewnym momencie przyszedł przesyt,poza tym stwierdziłam ze przy moich psuedoelfich rysach twarzy kolorowy makijaz jest trochę przytłaczający i raczej odbiera resztki uroku niz dodaje
teraz wiem ze przy delikatych rysach i niewidocznej cerze -obowiązuje żelazna zasada - najwyzej 1 mocny kolor i nie więcej niz 3

faza smokeyowa tez była tylko pozornie udana - chcialałam być alternatywna no to trzeba było sie przywitać z ciemnym mejkapem - w szarym/czarnym smoku wyglądałam jakbym wstała z grobu i została przejechana przez furę z węglem,w fioletowym zaawansowane suchoty,w brązowym niewydolność wątroby

jedynie w połączeniu z kholem smoke wygląda to ciekawie bez naleciałości heroin look,pewnie przez ten efekt kurczenia naczynek w spojówce - szarpnęłam się na Guerlaina (jak ze mam kota na punkcie tej marki ) - i czasem stosuje - krechy z khola + eyeliner + czerwony cień i mogę wodzić na pokuszenie niesparowanych gothów (gdybym chodzila na imprezy tudziez koncerty )

tutaj dochodzę do okresu z bardziej udanymi próbami makijażowymi - odkryłam eyeliner - to dopiero zabawa - krechy grube,cienkie,w połączeniu z kolorem,sztucznymi rzęsami i czym tam jeszcze genialnie grają z rudą urodą,która sama przez się ma często taki troche retro look - polecam kreskówki wibo i miss sporty - są NAPRAWDĘ łatwe w obsludze,a nie tylko tak się o nich mówi i kosztują grosze

kolejne krok to odkrycie czerwonych/wiśniowych/burgundowych szminek - matko i córko,to było objawienie - nie ma lepszego makijażu dla rudzielców - Rita Hayworth dla każdego,sam seks w wydaniu jestem damą w salonie a w łóżku... pasuje nawet na dzień i moze robić za cały malunek,choć oczywiście nie kazdy odcień,trzeba potestować,wyniki bywają zaskakujące - wbrew pozorom taki wybitnie ciepły typ jak ja dobrze wygląda w zimnych czerwieniach i jednocześnie w pomarańczach - fajne sa pomadki Loreala,np ta Star Secrets od Penelopy C.

do czerwonych ust na oko delikatny brązik + rozświetlacz

ważny jest róż,raczej morela,choć bierze mnie czasem na cos cukierkowatego,lubię tez brązery w niewielkiej ilości,rozświetlacze na tony

tusze do rzęs - przez lata żyłam w nieświadomości ze tak jak nie ma staników z obwodem ponizej 70 tak nie ma tuszu innego niz czarny,a brąz jest beee ( nie wiem czemu do tej pory )...teraz podstawa to, oprócz brązu,fiolet,granat,czase m róż na koncówki jak mam glupawkę

na brwi brązowa henna,wosk,od 2 dni testuję paletkę essence - jasnobrązowy kolor jest akceptowalny

o podkładach będzie innym razem,bo to drażliwy temat

Stary 2008-08-01, 09:48   #142
waq
Rozeznanie

restless, chciałabym Cię zobaczyć w makijażach, o których piszesz w akapitach 5,6,7, fajnie jakbyś kiedyś wrzuciła tu zdjęcia
waq jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 10:39   #143
restless
Raczkowanie

GG do restless

będą makijaze i będa zdjęcia - moze przez weekend cos stworzę,ostatnio na codzien mam lenia - choć kreski eyelinerem słabo wychodzą na zafiltrowane powieki i się marzą,matowanie filtru niewiele pomaga

Stary 2008-08-01, 11:25   #144
rudywroobel
Raczkowanie

Cytat:
będą makijaze i będa zdjęcia - moze przez weekend cos stworzę
Stwórz, stwórz koniecznie!
Twój wcześniejszy post o makijażach był dla mnie natchnieniem
Ja do tej pory robiłam głównie dwa typy makijażu: brązowe cienie i czerwone usta lub przydymiony niebieski cień i delkiatny róż na usta. Zieleń mi się gryzie z niebieskimi oczami, ale fiolety będą chyba pasować. Inne Twoje pomysły tez mi się bardzo podobają
Proszę o jakieś zdjęcie, bo chciałabym to zobaczyć
Stary 2008-08-01, 14:16   #145
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maroonka Pokaż wiadomość
Dzięki a ja na zdjęciach wcale nie wychodze taka super biała, ehh szkoda

A jest tutaj jakaś ruda niefarbowana?oprócz mnie?
Ja jestem niefarbowana rudzina, całkowicie naturalna

Cytat:
Napisane przez Titania Pokaż wiadomość
Witam wszystkie marchewki niedawno odkryłam ten wątek i postanowiłam sie dopisac do niego a włosy mam rude z natury, nie farbowane. co ciekawe jak urodziłam sie to miałam włoski białe jak mleko dopiero potem zrudziały mi z czasem. jako dziecko i nastolatka nie cierpiałam rudego koloru ale teraz za nic w swiecie bym go nie zamieniła na inny aktualnie moje włosy nie tyle sa red ile bardziej ginger a w intensywnym sloncu zamieniaja sie na miedziany blond
pozdrawiam
Ja jak się urodziłam, to mama się wystraszyła, że mam na środku głowy ranę ze strupkiem. A okazało się, że po prostu miałam jeden rudy kosmyk włosów na samym środku głowy

Cytat:
Napisane przez rudywroobel Pokaż wiadomość
brzydki, wredny albo fałszywy - osobiście spotkałam jeszcze takie stereotypy, że o szczeniackich tekstach na temat seksu nie wspomnę...

Tak, dokładnie tak!! Pamiętam,że mi też baardzo pomogła mama, szczególnie gdy pofarbowała włosy na rudo(jest naturalną blondynką). Dość zabawny jest fakt,że u mnie w rodzinie tylko ja jestem ruda
A w przedszkolu to miałam rudą opiekunkę, którą inne dzieci lubiły w związku czym nie były okrutne
A ja kiedyś (miałam może z 10 lat) szłam ulicą, z naprzeciwka szło małżeństwo i kobieta powiedziała do faceta "Ej, weź mnie uszczypnij, bo ruda idzie, pecha będę mieć"... Zszokowało mnie to wtedy, z resztą jak o tym pomyślę, to dalej mi się to wydaje dziwne

Też jestem jedynym rudzielcem w rodzinie

A takie mam włoski (zdjęcie)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wlosy.jpg (77,1 KB, 102 załadowań)
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 15:48   #146
rudywroobel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
A ja kiedyś (miałam może z 10 lat) szłam ulicą, z naprzeciwka szło małżeństwo i kobieta powiedziała do faceta "Ej, weź mnie uszczypnij, bo ruda idzie, pecha będę mieć"... Zszokowało mnie to wtedy, z resztą jak o tym pomyślę, to dalej mi się to wydaje dziwne

Trafić na taką głupią babę...współczuję.
Skąd ona w ogóle wytrzasneła taki przesąd?!
Stary 2008-08-03, 09:26   #147
Edycia15
Raczkowanie

GG do Edycia15

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

O kurcze ale się uśmiałam. Ludzie to mają pomysły, a ja myslałam że tylko czarne koty przynoszą pecha .

To w takim razie powinnyśmy mieć ciągłego pecha, ewentualnie całe w siniakach od szczypania chodzić. Przecież rude widzimy po kilka razy dziennie (swoją drogą ciekawe czy te w lusterku też się liczą).
Buziaki
Stary 2008-08-03, 20:50   #148
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudywroobel Pokaż wiadomość
Trafić na taką głupią babę...współczuję.
Skąd ona w ogóle wytrzasneła taki przesąd?!
Cytat:

O kurcze ale się uśmiałam. Ludzie to mają pomysły, a ja myslałam że tylko czarne koty przynoszą pecha .

To w takim razie powinnyśmy mieć ciągłego pecha, ewentualnie całe w siniakach od szczypania chodzić. Przecież rude widzimy po kilka razy dziennie (swoją drogą ciekawe czy te w lusterku też się liczą).
Buziaki
No ludzie czasami mają różne pomysły.
A prawda jest taka, że to nie my, tylko oni są dziwni i sobie świadectwo wystawiają takimi komentarzami. Chyba nie ma sensu się przejmować takimi rzeczami.
Ja tam już lubię być ruda, przynajmniej się wyróżniam z tłumu
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-04, 07:00   #149
lipsy
Rozeznanie

wczoraj muj czteroletni siostrzeniec mówi do swojej mamy, blondynki
- "mamusiu jakie ty masz piękne włosy"
po czym patrzy na mnie i dodaje
-"bo ciocia Ania ma takie brzydkie, czerwone!" (potem chodził i mówił 'a fuj! brzydkie, a fuj!')

ech, aż mi się przypomniały lata dzieciństwa

Być jedną na milion.
Nie jedną z miliona.

Love is a swimming pool with no bottom
We've got to hold on the water is rising<3

65...
lipsy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-05, 10:45   #150
rudywroobel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lipsy Pokaż wiadomość
wczoraj muj czteroletni siostrzeniec mówi do swojej mamy, blondynki
- "mamusiu jakie ty masz piękne włosy"
po czym patrzy na mnie i dodaje
-"bo ciocia Ania ma takie brzydkie, czerwone!" (potem chodził i mówił 'a fuj! brzydkie, a fuj!')
Moi mali kuzyni bardzo lubią moje długie, rude włoski. Ten młodszy ponoć zawsze jak widzi w telewizji rudowłosą aktorkę to woła moje imię
Przynajmniej nię będą potem dokuczać innym rudzielcom

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości