![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Made by Triszka ;DD
a jak dla mnie roz w rozyczce jest zbyt odblaskowy... gdyby byla nieco ciemniejsza, to było by świetnie
![]() choć za różem nie przepadam, a róż+czerń to emo po prostu :P
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
fakt, kilentek pewnie bedzie mnostwo
![]()
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Osz ty, fajne
![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
niedlugo wszystkie nawroce na rozowy xDDD I'm boss ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Znowu male nowosci
![]() 1. znowu owijance ![]() 2. Tak nalecialo mnie na zlote, wiem ze nietrwale ale... ten niebieski z polaczeniu ze zlotym strasznie mi sie spodobal ![]() Nastepnym razem postaram sie dodac troche wiecej prac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Fajowe te listeczki, chociaż ja bym zrezygnowała chyba z tego podłużnego koralika. Owijańce fajne, o biglach się nie wypowiem, bo ich nie widzę
![]() Drugie...nie lubię takich gotowych baz, ale... no dobra, mogą być, ten niebieski je ratuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Pierwsze ładniutkie, mój fiolecik
![]() No i trzeba przyznać, że złoty z tym niebieskim też fajnie się prezentuje
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
Surprise dziekuje
![]() a teraz troche nowosci ![]() ![]() ![]() pierwsza kolekcja to kamienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
no i owijance
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
#131:
2 i 4 mi się nei podobają ![]() #132: z owijańcy: czy ty owijałaś wełną czy muliną? bo wygląa, jak wełną... w 1 troche odstaje ![]() 2 mi średnio, może dlatego, że ten bursztyn w syntetyku ma taki kolor..... 3 kolorowe, ładne ![]() 4. mi jakś średnio lezą... ale nie pracuj nad kolejną kolekcją, tylk oodpoczywaj! to rozkaz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Kolekcja z kamieniami elegancka.
1. Tu są srebrne elementy czy nie? Widzę miedziany poblask (albo mi na oczy padło ![]() 2. Te mi się zbytnio nie podobają. Może gdybyś ucięła tą wystającą linkę... 3. Świetna 4. Tez mi się bardzo podoba Owijańce - pozytywnie zakręcone ![]() Najbardziej podoba mi się 3. A potem po kolei 2 (czyżby to bursztyn mozaika z korallo?), 1, 4
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy komplecik bardzo na tak
![]()
![]() |
#137 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Triszko - nie obraź się, ale mam pytanie - czy Tobie samej podoba się para kolczyków ze zdjęcia numer 2 ? Bo ja jak zobaczyłam pierwszy komplecik - śliczny naprawdę, a potem takie ... tandetne
![]() Teraz wiem, że potrafisz robić sliczne rzeczy i takie chetnie bedę ogladała i chwaliła. A zatem czekam na kolejny wrzut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale sie rozpisałam xDDD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Triszko - tu nie chodzi o to co kto lubi. Jak ja nie lubię generalnie jakiegoś stylu to się raczej nie wypowiadam ( tak jak się nie wypowiedziałam na temat owijanych kulek, bo to nie moja bajka po prostu)
I rozumiem, ze czasami robimy coś pod klienta, bo tez tak robię i wtedy muszę zapomnieć o tym, co mnie się podoba, ale robie to z największą możliwą starannością. Chodziło mi o to, ze zaprezentowałaś nam obok siebie dwie całkiem różne prace nie tylko stylistycznie, ale i pod względem wykonania. Niefajnie wyglądają w tych drugich kolczykach zaciski i wystająca linka oraz połączenie kolorów (różowa linka i czerwony koralik), ale to już podchodzi chyba pod kwestie upodobań ![]() I tak, jak sama napisałaś - po prostu wyglądają na zrobione w pośpiechu ![]() No, ale koniec, juz się nie odzywam... I pamiętaj - pierwszy komplet naprawdę bardzo fajny i tak trzymaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Mnie się podoba pierwszy komplet oraz czerwone owijańce - są świetne!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
1. Nad loopami trzeba jeszcze popracować
![]() 2. Zupełnie nie. Jak już robić na lince, to coś bardziej wymyślnego. Te można by równie dobrze zrobić na druciku i byłyby ładniejsze. 3. Tam na dole to onyks dynda? Hm.. ja bym tam bardziej widziała jakieś małe kwarce dymne ![]() 4. Hm.. Ametyst i kwarc dymny? Jakoś do mnie nie przemawia to połączenie. A jeszcze jak na lince to w ogóle.. Zamiast tego kwarcu można by tam dać jakiś w kolorze np. różu, albo nawet coś czarnego ładniejsze by było.. 5. Ładne ![]() 6. Co to za kostka? Jakaś dziwna trochę ![]() 7. Hm.. Na górze można by jeszcze jakiś pomarańczowy dać ![]() 8. Ładne ![]()
![]() |
#144 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziekuje za rady i opinie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
wzory i ogólnie korale z pierwszych dwóch prac wyszły naprawdę nieźle, nie podoba mi się ich aranżacja
a ostatnia bransa-w ogóle mi się nie podoba, korale wyszły plastelinowo, bransoletka w ogóle jakaś taka nijaka
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
modelinkowe jakoś mi nie podeszły, ale za to z poprzednich prac bardzo spodobał mi się komplecik i bransoletka, a z owijanych chyba wszystkie, a najpiękniejsze są czarno-czerwone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Kolczyki bardzo ładne zwłaszcza pierwsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** czekam na dalsze komentarze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Triszka jak Ty robisz te owijance? Piękne są!
Jakiego kleju uzywasz? zwykla kropelka lub super glue moze byc czy jakis specjalny trzeba? w na czym owijasz ten kordonek, na jakiejs drewnianej kulce? skad mozna taka wziąć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.