![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy na wymianę
Cytat:
Ok, będę czekać na informację ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
moze cos u mnie za Clache albo Les belles zółte
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Groszku, tak patrzylam sobie i patrzylam na Twoj wątek i myślałam, ale ostatecznie nic nie wypatrzyłam i nie wymyśliłam - dziękuję za propozycję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy - Theorema, Hot, Les Belles, Kenzo, Guerlain, Hermes
Vishnjo,
To jeszcze raz ja ;-) Teraz zainteresowal mnie khol Guerlaina. Zdaje sie, ze w moim watku nic poprzednio nie wypatrzylas, wiec teraz tylko chcialam tylko spytac czy interesowalaby Cie za niego odlewka Le Jardin Sur Le Nil? Pozdr ![]() Si |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Hota i Les belles?
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lea, dzięki, ale nic. Contax, musiałabym się zastanowić czy nad Opium - może mama by chciała. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vishnja, w takim razie zastanów się spokojnie i to daj mi znać ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Musiałabym sobie przypomnieć, dam znać do końca tygodnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie:
Theorema Leggero - 45-47/50 ml ( kartonik, folia ) Nina Ricci, Les Belles Delice d'epices - 27/30ml jest kartoniik Ralph Lauren Hot - 27 / 30 ml jest kartonik Khol Guerlain - jest nowy, nie używany, w opakowaniu, z ulotką i woreczkiem. Kolor Oriental Bronze. Na wymiane mam to co w wątku (http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213084) i Lancome Qoui! ciut mniej niż 1/2 z 75ml Escada rockin rio 50/100ml miniaturka laura biagotti 5ml raz przetestowana Guerlain issima creme camphrea korektor-krem antybakteryjny w tubce wyjściowa pojemnosc 15ml jak biorę pod światło to jest ok 60% ale opakowanie nie było wypełnione do końca Karites conditioner with shea butter miniaturka 30ml zużyłam 5ml Alfaparf hair power nano-tech solutions intant volumizer zostało 80% z 50ml Nowy zestaw Lirene - trójfazowy intensywny zabieg z mikrodermabrazją (w nim peeling rozjaśniający 50ml, peeling symulujący odnowę 50ml i krem 50ml) balsam Jennifer Lopez still 120ml/150 Balsam Paul smith women 75ml nowy żel pod prysznic ralph lauren you've got gel 50ml nowy zawsze mogę zrobić zdjęcia
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Czy za Time for Peace interesowałaby Cię Lolita Midnight EDP (niebieski ogonek) 40 ml z ubytkiem 2 psików, kartonik idealny?
![]() |
#137 | ||
Zadomowienie
|
Contax, jednak
![]() ![]() Za Poison również dziękuję, nie dla mnie on ![]() Cytat:
![]() Aneta, może Shalimar, ale jest różnica pojemności i nie wiem czy by Ci to odpowiadało. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Cieple i drzewniane, mowisz...
Coz, u mnie sa raczej kadzidlowce. Moge Ci przeslac spis (33 pozycji), jesli chcesz. W kazdym badz razie: interesuje mnie ow Khol. Z cieplych zimowych niekadzidlanych mam np. THE PERFUMER’S WORKSHOP Ltd., TEA ROSE, AMBER EDT, kartonik, folia 53/56 ml, a skoro mowa o Lalique: LALIQUE, LES PERLES EDP, 80/100 ml. Super cieple - DIOR, HYPNOTIC POISON EDT 15/50ml lub LOLITA LEMPICKA L, EDP, kartonik 30/30ml. Wszystko jest kwestia oczywiscie dogrania, kombinacji mililitrowej etc. etc. Sluze takze np. nowym balsamem Cashmere Mist DK oraz innymi dosyc trudno dostepnymi rzeczami, o ktorcy nie bede sie juz rozpisywac. Jesli cokolwiek by Cie interesowalo, np. lista zapachow - prosze o ewentualna rezerwacje khola oraz kontakt na PW. (Co prawda tylko raz korzystalam ze straganiku lecz gdy spojrzysz na date rejestracji - dosyc "osiadla" tu jestem, tylko w pewnym momencie weny zabraklo i przestalam pisac ![]() Pozdrawiam, Cat Edytowane przez Catherine Czas edycji: 2007-11-28 o 13:45 Powód: Wiadomosc tylko na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie również khol Guerlain,ale wtedy to Ty chyba musiałabyś coś dobrać ode mnie.
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Zmiana sytuacji : na wymianę pozostaje mi Scent Intense 30 ml, folia. Za Kenzo Time for Peace, rzecz jasna.
Mój profil na Fragrantica https://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/15321 Mój wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276096 Edytowane przez Tigerlilly Czas edycji: 2007-11-29 o 00:04 Powód: zmiana okoliczności przyrody |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wyjeżdżam na parę dni , wszystkim odpowiem w przyszłym tygodniu.
Catherine, poproszę o tę listę na priva ![]() Tigerlilly, raczej jestem chętna, także poproszę o przytrzymanie Scenta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Cieszę się niezmiernie. Odpoczywaj zatem a ja trzymam w oczekiwaniu na PW ;-)
![]() |
#144 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za kohl Guerlain'a?
![]()
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Moze coś u mnie za Khol Guerlaina?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Witam,
mam Angel Schlesser Femme 50 ( tylko testowana kilkoma psikami) czy interesuje Cie w zamian za Theoremę?
![]() |
#147 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję, ale nic nie wypatrzyłam również dziękuję, ale nic ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
A witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak posrednio ![]() ![]() Efekt zalezy od Ciebie. Fajne jest to, ze kolor jest- od intensywnego rozu do jasnego, mozesz machac pedzlem wedlug uznania ![]() To limitowanka, juz raczej niedostepna w perfumeriach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.