Wieczór kawalerski:( - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-21, 18:54   #121
xyoko
Zakorzenienie

Dot.: Wieczór kawalerski:(

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość
Ech...no właśnie wydaje mi się to możliwe
Podam przykład...:
Pewna para jest ze sobą kilka lat.Nie wiem dokładnie ile,ale moze nawet 5 lub 6 lat.On spędza każdy weekend u niej w domu rodzinnym i z jej rodzicami jest prawie jakby już był ich zięciem.Pożycza samochód od jej ojca,oni mu pomagają itp.
Wszystko pięknie,ale ten sam facet zarzeka się w swojej pracy i na imprezach,że nie ma dziewczyny,że jest singlem .Potrafi patrząc w oczy ściemniać,ze nie ma nikogo.I zdradzać.Budować całą sieć kłamstw.
Wiem gdyż niestety byłam jego ofiarą...Wiele razy pytałam podejrzewając coś i wiele razy on BARDZO przekonująco zapewniał,że chyba zwiariowałam,ze nie ma dziewczyny itp.Na szczęście szybko się dowiedziałam.Zasięgnęłam języka co to za dziewczyna i dowiedziałam się,że to inteligentna i piękna kobieta...I nie sądze aby tolerowała na własne życzenie coś takiego.
Mężczyźni potrafią po prostu perfekcyjnie kłamać.
Ale jakim cudem ona o niczym nie wie?? Może on potrafi perfekcyjnie kłamać, ale skoro Ty dowiedziałaś się o niej, to ona (inteligentna), nie dowiedziała się o tym, co on robi na imprezach, co mowi w pracy? Nie mają wspolnych znajomych, z ktorymi gdzieś wychodzą w tygodniu, spędzają czas tylko z jej rodzicami? Jakoś taka sytuacja nie mieści mi się w głowie
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 19:22   #122
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Ale jakim cudem ona o niczym nie wie?? Może on potrafi perfekcyjnie kłamać, ale skoro Ty dowiedziałaś się o niej, to ona (inteligentna), nie dowiedziała się o tym, co on robi na imprezach, co mowi w pracy? Nie mają wspolnych znajomych, z ktorymi gdzieś wychodzą w tygodniu, spędzają czas tylko z jej rodzicami? Jakoś taka sytuacja nie mieści mi się w głowie

Mnie też się nie mieści w głowie,ale sądze,że gdyby wiedziała to nie byłaby z nim.Może podejrzewa-kiedyś wydzwaniała do niego około 4 rano gdy byliśmy razem na imprezie,nie odebrał,a potem napisał jej gdzie jest(nie znal jeszcze miasta i nie wiedział jak się ta knajpa nazywa).Byliśmy wtedy też z jego kumplem,który pewnie jest jego alibi
Gdy się wydało tłumaczył się,że im się nie układa(sralis pierdalis)-nie wiem jak jest dokładnie,ale z tego co wiem dużo imprezuje bez niej,wychodzi własnie m.in z tym kumplem i wraca nad ranem.
Ja dowiedziałam się czegoś o niej,bo jej rodzina nie jest zwykłą szarą rodziną,jej nazwisko jest znane(nie znane w całej Polsce tylko w samym mieście) i zapytałam kilka znajomych i okazało się,że jedna kumpela studiowała z nią i stąd wiem co nieco na jej temat.
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 20:26   #123
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość
Nie no.
Nie wierzę, że znając swojego TŻta te kilka lat, zanim zawsze się związek małżenski, BYSTRA I INTELIGENTNA, znająca swoją wartość dziewczyna, nie zauważy, co za ziółko z niego.
Popieram. Żaden człowiek nie jest w stanie udawać/kłamać/grać doskonale przez całe życie, prędzej czy później rzecz się wyda z hukiem.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 20:34   #124
_Magda
BAN stały

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;5058077] Żaden człowiek nie jest w stanie udawać/kłamać/grać doskonale przez całe życie, prędzej czy później rzecz się wyda z hukiem.[/quote]

Mam nadzieje,że tak jest.Szczerze mówiąc wciąz licze,że mój Kłamca wpadnie i dostanie wielkiego kopa w d
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-22, 12:37   #125
SiSleyS
Zakorzenienie

Jejku aż mnie zmroziło po przeczytaniu tych kilku historii

Smutne....
Stary 2007-08-22, 14:51   #126
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SiSleyS Pokaż wiadomość
Smutne....
a najsmutniejsze, ze prawdziwe.
Staram sie wierzyć, że nie wszyscy sa tacy podli (gdziestam, w głębi duszy...) ale z opisanych przypadków i moich doświadczeń wychodzi mi, że praktycznie każdego na to stać.
Żebyscie mnie źle nie zrozumiały. Niekoniecznie teraz w stosunku do Nas ale przygnębiło mnie, że w każdym jakaś taka podłość jest... i moze wyjść na wierzch. Kiedy się w ogóle nie spodziewamy.

Pesymistyczne strasznie. Ech.
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-22, 17:02   #127
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość
a ale z opisanych przypadków i moich doświadczeń wychodzi mi, że praktycznie każdego na to stać.
Żebyscie mnie źle nie zrozumiały. Niekoniecznie teraz w stosunku do Nas ale przygnębiło mnie, że w każdym jakaś taka podłość jest... i moze wyjść na wierzch. Kiedy się w ogóle nie spodziewamy.
Ptysiu piszesz w stosunku do Nas, a ja się teraz tak zastanowiłam, że my kobiety również możemy się popisać taką podłością. Tak jak pisałaś jest w kazdym.

Kto wie, może istnieje rzesza kobiet, które zdradzają swoich partnerów na dzień przed ślubem. I co gorsza dobrze im z tym.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-22, 17:16   #128
kasiakkk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość
Kto wie, może istnieje rzesza kobiet, które zdradzają swoich partnerów na dzień przed ślubem. I co gorsza dobrze im z tym.
O to już by było chyba najstraszniejsze

O ile jestem przekonana, że na świecie jest zarówno wiele kobiet, jak i mężczyzn, którzy zdradzają, tak w to, że jeszcze jest im z tym dobrze chyba nie jestem w stanie uwierzyć. Przynajmniej staram się nawet nie dopuszczać takiej myśli. Jakieśtam sumienie (nawet najbardziej styrane) w każdym siedzi, i chyba prędzej czy później daje się we znaki. A to czy się to jakoś uzewnętrznia czy nie, to juz chyba kwestia zdolności aktorskich.

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
kasiakkk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-22, 17:30   #129
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiakkk Pokaż wiadomość
Jakieśtam sumienie (nawet najbardziej styrane) w każdym siedzi, i chyba prędzej czy później daje się we znaki. A to czy się to jakoś uzewnętrznia czy nie, to juz chyba kwestia zdolności aktorskich.
Też mam taką nadzieję, że sumienie w każdym siedzi.
Jednak od jakiegoś czasu mam poważne chwile zwątpienia co do tej kwestii.
Wyjaśniam: kuzynka dostała nagranie z dowodem zdrady swojego męża (nomen omen od rodziny kochanicy). Wesoła para zakochanych rozprawiała o tym jak dogryźć zdradzanym, tak by wczesniej doszło do rozwodów. Kochanica podpuszczała swoje nowe Słoneczko do robienia awantur domowych, ba nawet lekkich prób siłowych.
Przerażające i zatrważające. Wyrzutów sumienia brak. Ja przynajmniej nie odnotowałam. Mam nadzieję, że grają.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-22, 17:42   #130
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Ptysiu piszesz w stosunku do Nas, a ja się teraz tak zastanowiłam, że my kobiety również możemy się popisać taką podłością. Tak jak pisałaś jest w kazdym.
fakt.

Cytat:
też możliwe.
Jest taki program na kablówce (w duchu amerykańskim, stary i schematyczny do bólu tytuł "zdrada" bodajże)
gdzie przedstawiają historie zdradzających sie par. I rzeczywiście liczba zdradzających kobiet jest proporcjonalna do zdradzajacych mężczyzn.
(ale może tak montują odcinki )
Stary 2007-08-22, 18:51   #131
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Wiecie dziewczyny,bodajże Stalin powiedział "Zaufanie to dobra rzecz,ale kontrola jeszcze lepsza"...jednak związek nie polega na tym,by sie nawzajem kontrolować i programowo sobie nie ufać[mimo że obecnie nie jestem w związku,ale tak uważam].JA ufam ludziom,nie tylko osobnikom rodzaju męskiego-i czasem obraca się to przeciwko mnie,ale staram sie nie żałować. A co do nadużywających zaufania-prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw...Buziaczki dla was!
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-22, 18:59   #132
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Wiecie dziewczyny,bodajże Stalin powiedział "Zaufanie to dobra rzecz,ale kontrola jeszcze lepsza"...jednak związek nie polega na tym,by sie nawzajem kontrolować i programowo sobie nie ufać[mimo że obecnie nie jestem w związku,ale tak uważam].JA ufam ludziom,nie tylko osobnikom rodzaju męskiego-i czasem obraca się to przeciwko mnie,ale staram sie nie żałować. A co do nadużywających zaufania-prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw...Buziaczki dla was!
o tez racja
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-23, 23:18   #133
Ptysio5
Zakorzenienie

TŻ rozmawiał z kuzynem. Podobno atrakcje są załatwione przez świadka dla świadka oraz jeszcze jednego gościa (niestety nie wiem czy to single) .
Pan młody nie zamierza skorzystać.
Co nie zmienia faktu, że nie przeszkadza mu sam fakt obecności takich "pań" na jego (bądź co bądź) przyjęciu .
Stary 2007-08-23, 23:22   #134
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ rozmawiał z kuzynem. Podobno atrakcje są załatwione przez świadka dla świadka oraz jeszcze jednego gościa (niestety nie wiem czy to single) .
Co nie zmienia faktu, że nie przeszkadza mu sam fakt obecności takich "pań" na jego (bądź co bądź) przyjęciu .
Optymistyczny akcent to ten, że pan młody nie chce korzystać z "usług" ale to, że na SWOIM wieczorze chce takie coś tolerować to dla mnie coś nie tak... skoro świadek czy ktoś chce panienki to niech sobie do nich idzie a nie je zaprasza... poza tym nigdy nie wiadomo..niby pan młody nie chce ale kumple, alkohol, rozebrane panienki...w końcu On bedzie tam najważniejszy bo to Jego wieczór więc napewno koledzy i panienki zadbają by go nie zapomniał.. a pan młody mimo dobrych chęci może dać się namówić... czyli wyszło pesymistycznie
Stary 2007-08-23, 23:36   #135
Ptysio5
Zakorzenienie

Też tak sądzę Chii.
Stary 2007-08-24, 09:23   #136
megi_t
Zadomowienie

GG do megi_t

Jak tak czytam te historie to chyba nie chce , żeby Mój przyszły mąż miał wieczór kawaleski

Nasze szczęście * Oliwierek 21.IV.2013r.
megi_t jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 09:44   #137
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa, jasne panienki dla świadka Akurat w to wierzę
Musiał się jakoś wytłumaczyć przed Twoim chłopakiem. Poza tym będzie alkohol, pijani kumple i te laski, więc koledzy już "zadbają" aby nie zapomniał swojej ostatniej imprezy na wolności
Ehh, beznadziejny facet...
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 11:29   #138
nati360
Zakorzenienie

troche to dziwne, ze dla "swiadka"...bo przeciez to nie swiadek tylko ON bedzie tam najwazniejsza osoba i ta cala impreza jest dla niego...
cholera mnie bierze
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 16:18   #139
kasiakkk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Optymistyczny akcent to ten, że pan młody nie chce korzystać z "usług" ale to, że na SWOIM wieczorze chce takie coś tolerować to dla mnie coś nie tak... skoro świadek czy ktoś chce panienki to niech sobie do nich idzie a nie je zaprasza... poza tym nigdy nie wiadomo..niby pan młody nie chce ale kumple, alkohol, rozebrane panienki...w końcu On bedzie tam najważniejszy bo to Jego wieczór więc napewno koledzy i panienki zadbają by go nie zapomniał.. a pan młody mimo dobrych chęci może dać się namówić... czyli wyszło pesymistycznie
zgadzam się z tym, niestety

Ciekawe czy pan młody poinformował narzeczoną o planowanych atrakcjach, wszak skoro przeznaczone są one jedynie dla świadka, jaki jest sens trzymania tego w tajemnicy przed przyszłą panną młodą?

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
Stary 2007-08-24, 16:22   #140
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:

Ciekawe czy pan młody poinformował narzeczoną o planowanych atrakcjach, wszak skoro przeznaczone są one jedynie dla świadka, jaki jest sens trzymania tego w tajemnicy przed przyszłą panną młodą?
prawda?
ja uważam, że napewno tego nie zrobił
Mój TŻ (naiwnie?) sądzi, że tak. Nie wiem. On ich zna, ja nie... Ale nie mieści mi sie w głowie, żeby narzeczona wiedząc o tym nie miała nic przeciwko....
Stary 2007-08-24, 16:32   #141
kasiakkk
Zadomowienie

Cytat:
Ale nie mieści mi sie w głowie, żeby narzeczona wiedząc o tym nie miała nic przeciwko....
njagorsze, jeśli to jakaś porządna, Bogu ducha winna dziewczyna, która naiwnie wierzy i ufa swemu jedynemu, ale kto ich tam wie, może i ona na ten wieczór planuje coś extra

przez ten wizaz już chyba zaczynam się znieczulać

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
Stary 2007-08-24, 16:43   #142
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
njagorsze, jeśli to jakaś porządna, Bogu ducha winna dziewczyna, która naiwnie wierzy i ufa swemu jedynemu,
może tak być
Cytat:
ale kto ich tam wie, może i ona na ten wieczór planuje coś extra
i tak też może być

Cytat:
przez ten wizaz już chyba zaczynam się znieczulać
nie Ty jedna, mi sie do tego nasila wrodzona tendencja do dzielenia włosa na czworo

edit: dlatego pewnie najbardziej lubie intymne. Tyle tu historii o wydzwieku pesymistycznym. Dziwne, że nie prenumeruję "historii z życia wziętych"
Stary 2007-08-24, 16:57   #143
SiSleyS
Zakorzenienie

a ja po lekturze (szczególnie na forum 'Intymne') zaczynam podejrzewać TZ o jakieś niecne uczynki, tylko sama nie wiem jeszcze jakie

kurka wodna, nie wiem czy się śmiać z tego czy płakać
Stary 2007-08-24, 17:15   #144
kasiakkk
Zadomowienie

Cytat:
a ja po lekturze (szczególnie na forum 'Intymne') zaczynam podejrzewać TZ o jakieś niecne uczynki
taa, kracz kracz, to sama będziesz potrzebowała koleżanki-wizazanki z łopatą

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
Stary 2007-08-24, 17:47   #145
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:

hehe... mam nadzieję, że nie jednak gdyby co to sama chętnie sięgnę po tą łopatę
Stary 2007-08-24, 17:55   #146
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

hehe... mam nadzieję, że nie jednak gdyby co to sama chętnie sięgnę po tą łopatę
nie ten wątek!
Paskudy
Stary 2007-08-24, 18:07   #147
calkiem-spoko
BAN stały

Cytat:
a ja po lekturze (szczególnie na forum 'Intymne') zaczynam podejrzewać TZ o jakieś niecne uczynki, tylko sama nie wiem jeszcze jakie
Niedługo kupisz sobie nowy pakiet startowy do telefonu i zaczniesz się podszywać pod jakąś jego miłość z przedszkola, coby sprawdzić, czy ją jeszcze kocha.
Niektóre wątki na wizazu mogą sprowadzić manię prześladowczą na czytelniczki
calkiem-spoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 18:25   #148
SiSleyS
Zakorzenienie

Cytat:
nie ten wątek!
Paskudy
no właśnie, ta łopata się jakoś sama przetransportowała, sorry Ptysio

Cytat:
Niedługo kupisz sobie nowy pakiet startowy do telefonu i zaczniesz się podszywać pod jakąś jego miłość z przedszkola, coby sprawdzić, czy ją jeszcze kocha.
to ja lecę do kiosku po kartę

Cytat:
Niektóre wątki na wizazu mogą sprowadzić manię prześladowczą na czytelniczki
dokładnie ja mam już początki
Stary 2007-08-24, 20:23   #149
kasiakkk
Zadomowienie

Cytat:
nie ten wątek!
Paskudy
Cytat:
no właśnie, ta łopata się jakoś sama przetransportowała, sorry Ptysio
ach, bo ta łopata znalazłaby zastosowanie na wielu wątkach

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
Stary 2007-08-24, 21:31   #150
mamamichałka
Zadomowienie

GG do mamamichałka

Ktoś napisał wyżej czemu pan młody nie poinformował o fakcie-że na jego ,,przyjęciu,, będą prostytutki..
Myślę że potrafi przewidzieć jej reakcję....Załóżmy ze będzie taka sama jak każdej z nas (wątek)...
Ja tam bym się wkurzyła na jej miejscu......

A świadek??Niech sobie idzie,dzień wcześniej,póżniej..albo łazi codziennie na dz...-ale dlaczego musi to robić na kawalerskim swojego kumpla.
Poza tym-po alkoholu mogą się wydarzyć rzeczy nieplanowane..Tłumaczenie-że TYLKO świadek i ktoś tam będą korzystać jest do d....
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości