|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wieczór kawalerski:(
Cytat:
Może on potrafi perfekcyjnie kłamać, ale skoro Ty dowiedziałaś się o niej, to ona (inteligentna), nie dowiedziała się o tym, co on robi na imprezach, co mowi w pracy? Nie mają wspolnych znajomych, z ktorymi gdzieś wychodzą w tygodniu, spędzają czas tylko z jej rodzicami? Jakoś taka sytuacja nie mieści mi się w głowie
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mnie też się nie mieści w głowie,ale sądze,że gdyby wiedziała to nie byłaby z nim .Może podejrzewa-kiedyś wydzwaniała do niego około 4 rano gdy byliśmy razem na imprezie,nie odebrał,a potem napisał jej gdzie jest(nie znal jeszcze miasta i nie wiedział jak się ta knajpa nazywa).Byliśmy wtedy też z jego kumplem,który pewnie jest jego alibi![]() Gdy się wydało tłumaczył się,że im się nie układa(sralis pierdalis )-nie wiem jak jest dokładnie,ale z tego co wiem dużo imprezuje bez niej,wychodzi własnie m.in z tym kumplem i wraca nad ranem.Ja dowiedziałam się czegoś o niej,bo jej rodzina nie jest zwykłą szarą rodziną,jej nazwisko jest znane(nie znane w całej Polsce tylko w samym mieście) i zapytałam kilka znajomych i okazało się,że jedna kumpela studiowała z nią i stąd wiem co nieco na jej temat. |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Konto usunięte
|
Popieram. Żaden człowiek nie jest w stanie udawać/kłamać/grać doskonale przez całe życie, prędzej czy później rzecz się wyda z hukiem.
|
|
|
|
|
#124 |
|
BAN stały
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;5058077] Żaden człowiek nie jest w stanie udawać/kłamać/grać doskonale przez całe życie, prędzej czy później rzecz się wyda z hukiem.[/quote]
Mam nadzieje,że tak jest.Szczerze mówiąc wciąz licze,że mój Kłamca wpadnie i dostanie wielkiego kopa w d
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku aż mnie zmroziło po przeczytaniu tych kilku historii
![]() Smutne....
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
a najsmutniejsze, ze prawdziwe.
Staram sie wierzyć, że nie wszyscy sa tacy podli (gdziestam, w głębi duszy...) ale z opisanych przypadków i moich doświadczeń wychodzi mi, że praktycznie każdego na to stać. Żebyscie mnie źle nie zrozumiały. Niekoniecznie teraz w stosunku do Nas ale przygnębiło mnie, że w każdym jakaś taka podłość jest... i moze wyjść na wierzch. Kiedy się w ogóle nie spodziewamy. Pesymistyczne strasznie. Ech. |
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto wie, może istnieje rzesza kobiet, które zdradzają swoich partnerów na dzień przed ślubem. I co gorsza dobrze im z tym.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O ile jestem przekonana, że na świecie jest zarówno wiele kobiet, jak i mężczyzn, którzy zdradzają, tak w to, że jeszcze jest im z tym dobrze chyba nie jestem w stanie uwierzyć. Przynajmniej staram się nawet nie dopuszczać takiej myśli. Jakieśtam sumienie (nawet najbardziej styrane) w każdym siedzi, i chyba prędzej czy później daje się we znaki. A to czy się to jakoś uzewnętrznia czy nie, to juz chyba kwestia zdolności aktorskich.
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak od jakiegoś czasu mam poważne chwile zwątpienia co do tej kwestii. Wyjaśniam: kuzynka dostała nagranie z dowodem zdrady swojego męża (nomen omen od rodziny kochanicy). Wesoła para zakochanych rozprawiała o tym jak dogryźć zdradzanym, tak by wczesniej doszło do rozwodów. Kochanica podpuszczała swoje nowe Słoneczko do robienia awantur domowych, ba nawet lekkich prób siłowych. Przerażające i zatrważające. Wyrzutów sumienia brak. Ja przynajmniej nie odnotowałam. Mam nadzieję, że grają.
|
|
|
#130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jest taki program na kablówce (w duchu amerykańskim, stary i schematyczny do bólu tytuł "zdrada" bodajże)gdzie przedstawiają historie zdradzających sie par. I rzeczywiście liczba zdradzających kobiet jest proporcjonalna do zdradzajacych mężczyzn. (ale może tak montują odcinki )
|
||
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie dziewczyny,bodajże Stalin powiedział "Zaufanie to dobra rzecz,ale kontrola jeszcze lepsza"
...jednak związek nie polega na tym,by sie nawzajem kontrolować i programowo sobie nie ufać[mimo że obecnie nie jestem w związku,ale tak uważam].JA ufam ludziom,nie tylko osobnikom rodzaju męskiego-i czasem obraca się to przeciwko mnie,ale staram sie nie żałować. A co do nadużywających zaufania-prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw...Buziaczki dla was!
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ rozmawiał z kuzynem. Podobno atrakcje są załatwione przez świadka dla świadka oraz jeszcze jednego gościa (niestety nie wiem czy to single)
.Pan młody nie zamierza skorzystać. Co nie zmienia faktu, że nie przeszkadza mu sam fakt obecności takich "pań" na jego (bądź co bądź) przyjęciu .
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Też tak sądzę Chii.
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Jak tak czytam te historie to chyba nie chce , żeby Mój przyszły mąż miał wieczór kawaleski
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat w to wierzę ![]() Musiał się jakoś wytłumaczyć przed Twoim chłopakiem. Poza tym będzie alkohol, pijani kumple i te laski, więc koledzy już "zadbają" aby nie zapomniał swojej ostatniej imprezy na wolności Ehh, beznadziejny facet... |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
troche to dziwne, ze dla "swiadka"...bo przeciez to nie swiadek tylko ON bedzie tam najwazniejsza osoba i ta cala impreza jest dla niego...
![]() cholera mnie bierze |
|
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe czy pan młody poinformował narzeczoną o planowanych atrakcjach, wszak skoro przeznaczone są one jedynie dla świadka, jaki jest sens trzymania tego w tajemnicy przed przyszłą panną młodą?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uważam, że napewno tego nie zrobił ![]() Mój TŻ (naiwnie?) sądzi, że tak. Nie wiem. On ich zna, ja nie... Ale nie mieści mi sie w głowie, żeby narzeczona wiedząc o tym nie miała nic przeciwko.... |
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale kto ich tam wie, może i ona na ten wieczór planuje coś extra ![]() przez ten wizaz już chyba zaczynam się znieczulać ![]()
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak też może być ![]() nie Ty jedna, mi sie do tego nasila wrodzona tendencja do dzielenia włosa na czworo ![]() edit: dlatego pewnie najbardziej lubie intymne. Tyle tu historii o wydzwieku pesymistycznym. Dziwne, że nie prenumeruję "historii z życia wziętych"
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
a ja po lekturze (szczególnie na forum 'Intymne') zaczynam podejrzewać TZ o jakieś niecne uczynki, tylko sama nie wiem jeszcze jakie
kurka wodna, nie wiem czy się śmiać z tego czy płakać
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, kracz kracz, to sama będziesz potrzebowała koleżanki-wizazanki z łopatą
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe... mam nadzieję, że nie jednak gdyby co to sama chętnie sięgnę po tą łopatę
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Niektóre wątki na wizazu mogą sprowadzić manię prześladowczą na czytelniczki
|
|
|
|
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, ta łopata się jakoś sama przetransportowała, sorry Ptysio
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
ach, bo ta łopata znalazłaby zastosowanie na wielu wątkach
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś napisał wyżej czemu pan młody nie poinformował o fakcie-że na jego ,,przyjęciu,, będą prostytutki..
Myślę że potrafi przewidzieć jej reakcję....Załóżmy ze będzie taka sama jak każdej z nas (wątek)... Ja tam bym się wkurzyła na jej miejscu...... ![]() A świadek??Niech sobie idzie,dzień wcześniej,póżniej..albo łazi codziennie na dz...-ale dlaczego musi to robić na kawalerskim swojego kumpla. Poza tym-po alkoholu mogą się wydarzyć rzeczy nieplanowane..Tłumaczenie-że TYLKO świadek i ktoś tam będą korzystać jest do d.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

.Na szczęście szybko się dowiedziałam.Zasięgnęłam języka co to za dziewczyna i dowiedziałam się,że to inteligentna i piękna kobieta...I nie sądze aby tolerowała na własne życzenie coś takiego.
Może on potrafi perfekcyjnie kłamać, ale skoro Ty dowiedziałaś się o niej, to ona (inteligentna), nie dowiedziała się o tym, co on robi na imprezach, co mowi w pracy? Nie mają wspolnych znajomych, z ktorymi gdzieś wychodzą w tygodniu, spędzają czas tylko z jej rodzicami? Jakoś taka sytuacja nie mieści mi się w głowie

)

...jednak związek nie polega na tym,by sie nawzajem kontrolować i programowo sobie nie ufać[mimo że obecnie nie jestem w związku,ale tak uważam].JA ufam ludziom,nie tylko osobnikom rodzaju męskiego-i czasem obraca się to przeciwko mnie,ale staram sie nie żałować. A co do nadużywających zaufania-prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw...Buziaczki dla was!

21.IV.2013r.

, ale kto ich tam wie, może i ona na ten wieczór planuje coś extra