|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy w Rzeszowie?
Tak jak w pozostałych z tej serii codziennie coś tam dokładają.
A tak poza tym to polecam "sieć" trzech lumpków: jeden jest na ul. Matejki, drugi koło Careffour Expres (tylko po drugiej stronie takiej wąskiej uliczki) i trzeci koło spółdzielni mieszkaniowej ul Podwisłocze 6) We wtorki jest tam nowy towar, wszystko na wagę i jest chyba 49 zł za kg. Potem cena codziennie spada, w piątki jest już 22 zł/kg, sobota 13 zł/kg, a w poniedziałek wszystko jest wycenione 2 zł/szt. I naprawdę perełki sie trafiają
Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2009-12-09 o 23:26 |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
w środe 50%, w czwartek za 1zł więc towar pewnie w pozostałe dni ( w piątek pewnie wymiana towaru - no to już wiem, gdzie będe buszować za tydzień w piątek
)A jutro rano ide na na kopernika. Musze upolować jakąś sukienkę. Może mnie nie stratują
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Heledore 2 tyg. temuw Nocie kupilam dlugi plaszcz z futrzanym kolnierzem za 12zl
babki jak zobaczyly, ze go mam, to szał, a on lezal sobie spokojnie przywalony jakimis rzeczamikupilam tez sliczna nową sukienkę falbankową, tez dziwne, ze handlary jej nie zwinely ![]() pzdr
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Boska sukienka
Ja wczoraj miałam w łapkach śliczną gorsetową (dól tulipanowy), ale rozmiar 16, a nosze 10. Niestety za duża różnica rozmiarów, żebym mogła ją zwęzić i ja odłożyłam :/ ostatecznie upolowałam małą czarną z "węzłem" na biuście. przy odpowiednich dodatkach myślę, że nada się na sylwestra... Choć wolałabym coś weselszego. jak będę mieć czas to może jeszcze pójdę coś pogrzebać
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2009-12-11 o 11:43 |
|
|
|
|
#125 |
|
Przyczajenie
|
Ja ostatnio w Polo w dniu dostawy kupiłam 2 torebki: jedną Atmosphere płócienną, granatowo- białą, drugą małą George. Oprócz tego śpiworek cieplutki dla mojego dzidziusia i 1 body i za to wszystko zapłaciłam 40 zł, ale wyjątkowo udało mi się coś ciekawego tam upolować, bo byłam godzinę po otwarciu. W najbliższym czasie pochodzę po sh w okolicach Szopena, to napiszę Wam czy któryś warto odwiedzić
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
A ja we wtorek byłam pierwszy raz w dniu towaru na Okrzei (?) i upolowałam:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1018 Jutro może pójdę na Kopernika, ale zostało mi tylko 10zł, no 20, ale musze mieć na bilet do domu I nie mam zamiaru patrzeć nawet na nic oprócz: sukienek/tunik, bielizny(stanik/gorsecik/pas do pończ. ) i szali(panterki). ![]() No i postanowienie: NIE KUPIE NIC W CZYM SIĘ NIE ZAKOCHAM!!!
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też chce jutro isc na Kopernika mam nadzieje, ze wstane i jeszcze cos zostanie na wieszakach
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam zajęcia na 8 to wstac wstanę gorzej z tym zostaniem na wieszakach, bo do 12 mam..
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy w Rzeszowie
Wiecie dziewczyny ja to już sobie odpuściłam z siecią "tania odzież", bo jak wejde co lepsze to już dawno przebrane przez handlary. Wolę mniejsze lumpeksy- w prawdzie jest tam drożej, ale większe szanse na znalezienie czegoś sensownego.
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście w moim mieście (w Rz. studiuje) są też 2 lumpy tej samej sieci- tania odzież i tylko w jednym widuje typowe handlarki takie jak w RZ. (ale tylko 3 ), na szczęście nie w tym w którym częściej bywam
|
|
|
|
#131 |
|
Przyczajenie
|
nie wiecie moze od ktorej jutro jest otwarta tania odziez na okrzei i kopernika? Bo mam zamiar sie wybrac
moze znajde cos ladnego myslalam, zeby pojechac tak kolo 9 to moze znajde cos na mnie ;]
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio otworzyli dwa nowe lumpki. Jeden na rejtana - wejscie na bocznej ścianie biedronki od strony paderewskiego. Wszystkie rzeczy wycenione i na wieszakach. W poniedziałek i wtorek 50% znizki. W srode nowy towar. Ostanio upolowalam dwie fajne bluzki
Poki co nie ma tłumów. Drugi nowy lumpek jest na pilsudskiego zaraz za mostem. Bylam tam i tez wszystko wycenione ale szalu nie ma. Raczej nic ciekawego. |
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaz wiem, że trochę się spóźniłam z odpowiedzią...
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
na krzyżanowskiego (koło cafe bazylia/carrefoura ) otworzono nowy lumpek. Był ktoś? warto się wybrać?
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
A chodzi ktoś do lumpków Polo?
Bo ja szczerze mówiąc chodzę od czasu do czasu (2-3 razy w miesiącu) i nie widze tam nic specjalnego... Raz w dniu dostawy kupiłam stanik i bluzkę... Później już nigdy w dniu dostawy nic nie kupiłam... Za to ostatnio jak była wycena dzień przed dostawą kupiłam skórzane rękawiczki i torbę i zapłaciłam 2 zł...
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam kurteczkę, płaszczyk, dwa sweterki, bluzeczkę i cztery koszule dla brata ![]() Narazie nie ma tłumów, można sobie na spokojnie przebierać ![]() Chociaż niektóre rzeczy trochę drogo (9zł za różową tuniczkę, to sporo w porównaniu z cenami w Taniej Odzieży [chociaż swoją drogą tam też podrożało ] zostawiłam ), ale można zawsze upolować coś fajnego.
Edytowane przez Maggie93 Czas edycji: 2010-02-28 o 15:19 |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich. Od kilku lat jestem nałogowcem jeśli chodzi o lumpeksy. Od dawna najlepsze rzeczy wynoszę z Taniej Odzieży na Kopernika lub Okrzei. Odwiedziłam ich sieć również na Piłsudskiego i ten niedaleko Tesco, ale raczej nic wielkiego stamtąd nie przyniosłam (może akurat nie miałam szczęścia, lub krwiożercze handlary wszystko mi wyrwały, bo są już w każdym sklepie tej sieci).
Niedawno odwiedziłam też lumpeks niedaleko dworca PKP, ale same badziewia i do tego ceny z kosmosu jak za coś już używanego. Polo na targowej też mnie nie powaliło na kolana, nic fajnego nie znalazłam. Poza tym zauważyłam sh zaledwie kilkadziesiąt metrów od NOT-u, za sklepem z pamiątkami wchodzi się w bramę i takie małe podwórko. Może któraś była?? Ciekawa jestem jaki towar i ceny?? Oraz nowy sh na przeciw Galerii Graffici, w miejscu po salonie fryzjerskim?? Też ciekawi mnie jak tam jest, ale ostatnio nie mam zbyt wiele czasu, więc wybaczcie że tak ostro wypytuję, ale nie chciałabym iść w ciemno. Pozdrawiam i życzę wam, i sobie odkrywania nowych, ciekawych miejscówek. |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Ja też tam byłam. Ogólnie bardzo fajny sklepik. Przede wszystkim duzo towaru. No i pomieszczenie takie czyste i nawet przymierzalnia jest. Niektóre rzeczy jednak zbyt wysoko wycenione moim zdaniem.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajrzałam dzisiaj po uczelni. rzeczywiście bardzo tam przyjemnie, nawet mialam wrażenie ze pachnie proszkiem do prania Niestety wziełam tylko letnie dresiki do chodzenia po domu, bo jakoś nic na mnie nie było. Cokolwiek mi sie spodobało było w rozmiarze 42-44 w każdym razie bede czasem zgladac
|
|
|
|
#141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Codziennie przechodze kolo niego jak ide na uczelnie i tylko przez szybe widzialam co tam jest i nie wydaje mi sie,ze warto. praktycznie zero ludzi,a to o czyms swiadczy. i widzialam jakies kurtki marynarki w rozm bardziej 42a raczej wiecej
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Zajrzałam dzisiaj do niedawno otwartego lumpeksu na Piłsudskiego, tuż przy moście. Byłam tam około 11, więc już większość fajnych rzeczy była przebrana, ale mimo tego znalazłam sobie super spodnie z atmosphere i to w niskiej cenie. Polecam. Większość lumpeksów teraz podniosła ceny, a tam wszystko dość przystępne.
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w ktorym miejscu to dokladnie jest?
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Tuż obok szkoły zawodowej, banku pko s.a. Na przeciwko są starsze kamienice.Troche dalej budynek Zusu. Jedzie tam (pod sam lumpek) koło, 17, 19. Ewentualnie można wysiąść pod Merkury market (nie jestem pewna nazwy, market z lampami, wannami itd.) i przejść się kawałeczek
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No a póki co moim lumpeksem nr 1 bedzie ten na krzyzanowskiego. Dzis np. byla tam przecena 50% i udało mi się kupic tam jedna bluzke atmosphere za 4 zl i gof za 3zl. Obie rzeczy bez oznak zniszczenia.
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zawsze biorę z wieszaka jakąś spódnicę na gumkę, ubieram ja na siebie i wtedy mogę ściągnąć pod spodem własne spodnie i ubrać te które chcę przymierzyć. Nikt nawet nie zwróci uwagi co Ty tam sobie mierzysz. Kusicie mnie tym lumpeksem na krzyżanowskiego, muszę się wybrać |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co możecie powiedzieć o tym lumpeksie, który jest na bardowskiego w tym Faktorze? Była któraś z was. Warto się wybrać? Jakie mają ceny?
|
|
|
|
|
#149 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
ja pierwszy raz na forum właśnie się zalogowałam. Jakiś czas temu słyszałam, że można fajne ciuszki znaleźć za nieduże pieniądze w lumpkach, więc stwierdziłam, że może by spróbować, także proszę o pomoc specjalistek takich jak Wy słyszałam, że gdzieś koło Urzędu Pracy w okolicach Garfiki jest jakiś fajny lumpek, może wiecie dokładnie jak się nazywa i jak tam dojść idąc od strony dworca autobusowego? I jakie macie zdanie na jego temat? pozdrawiam
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Kojarzycie może czy ten lumpek na Krzyżanowskiego jest czynny od 9 czy od 10???
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.

)

babki jak zobaczyly, ze go mam, to szał, a on lezal sobie spokojnie przywalony jakimis rzeczami

myslalam, zeby pojechac tak kolo 9 to moze znajde cos na mnie ;]

] zostawiłam