TANIEC Z GWIAZDAMI - VI edycja! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-10, 12:20   #121
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - VI edycja!

Cytat:
Napisane przez Dark_Kicia_Miau! Pokaż wiadomość
Od razu zaznaczę, że nie oglądałam całości programu, tylko końcowe wyniki i cóż.. dla mnie to trochę małą ściemą zajechało.. Gąsowski tak sztucznie mówił o tym, że nie wiedzą co się dzieje, że nie wiedzieli nic o tym 'planie' Stachurskyego.. myślę, że gdyby faktycznie nagle coś tak nieoczekiwanego się stało to był by chwilowy chaosik.. a nie ot tak, lekko jak z płatka 'odchodzę z programu' 'dobrze Jacku!" Dziwnie to wyszło..
Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
Ja jestem rozczarowana ta edycją , ( właśnie w dzień dobry jest wywiad z stahurskym , sorci za złą pisownię ) .
Może i faktycznie ma kontuzję , ale ta cała sprawa i rozgłos jest dla mnie dziwny . Jeśli wiedział że coś sie dzieje ze stopą , powinien zrezygnować , i wyjątkowo zatańczyć w przyszłym tygodniu , po drugie dlaczego powiedział że rezygnuje jak , prowadzący już praktycznie wypowiedzieli kto odpada , i jak dobrze sie przypatrzeć skrzynecka nie była zaskoczona , że pan stahursky nagle przerywa program , wyglądało to tak jakby czekała , aha i czy jeśli tak go stopa bolała to dlaczego zaraz nie skonsultował się z lekarzami tylko w tym pokoju gwiazd tak długo stał uśmiechnięty , i te decyzje jury , najwyższe noty .
Nie chce tutaj nikogo osadzać , ale to całe zamieszanie jest ja dla mnie zbyt dziwnie . Nie wiem może jestem przewrażliwiona , rozumiem za stacja TVN była postawiona w podbramkowej sytuacji (jeśli to prawda co piszą w gazetach ) ale , dać Gąsowskiego to zły pomysł . Ten facet jakoś tak na mnie źle działa .
Z tego odcinka nie podobał mi sie Bosak i Bryndal
Natomiast zaskoczył mnie Kawalec .
wogóle to bym wolała żeby zatańczyły wszystkie pary , a tak jakos dziwnie .
A co powiecie żeby program prowadził Majewski , myslicie żeby sie nadawał . ??

Całkowicie się zgadzam. Moim zdaniem było to wyreżyserowane. Skrzynecka tak szybko zgodziła się na "uratowanie" par od usłyszenia wyniku. Przecież to chyba nie ona zarządza całym programem i tym jak ma przebiegać. Poza tym bardzo współczuję Stachurskiemu tej kontuzji, ale moim zdaniem to nie był powód żeby podwyższać oceny za to że zrobił kilka kroków na parkiecie. Powinno to się spotkać z uznaniem, ale nie z takimi ocenami jakie dostał. Takie jest oczywiście tylko moje zdanie, uważam że w ten sposób inni uczestnicy zostali pokrzywdzeni.

Oglądałam wszystkie edycje do tej pory... ale po tej wczorajszej rezygnuję z tej rozrywki. Więcej nie włączę TVN-u na tym programie.

Wielkie rozczarowanie.
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 12:27   #122
groshek
Raczkowanie

mi tam szkoda tylko partnerki tego całego stachurskiego. nie wiem czy to bylo wyrezyserowane czy nie, niemniej jednak, juz przed tancem w tym krotkim filmiku wspominal ze mial problemy z kostka i mial ja kilkakrotnie zwichnieta. wiec po co taki czlowiek sie pcha do tanca i pisze na intensywne treningi?
a ta jego partnerka biedna az sie poplakala...tyle cwiczen i wszystkiego a ten zrobil 3 kroki i: nie...jednak nie moge.
groshek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 12:40   #123
agatha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dora_angel Pokaż wiadomość
Jejku dziewczyny wieciejak nazywa sie piosenka do ktorej tańczyl adam fidusiewicz? Albo czy wiecie gdzie znalesc tytuly piosenek do ktorych tancza gwiazdy?
proszę bardzo:

http://tanieczgwiazdami.onet.pl/do_tej_pory.html

agatha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 12:43   #124
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groshek Pokaż wiadomość
mi tam szkoda tylko partnerki tego całego stachurskiego. nie wiem czy to bylo wyrezyserowane czy nie, niemniej jednak, juz przed tancem w tym krotkim filmiku wspominal ze mial problemy z kostka i mial ja kilkakrotnie zwichnieta. wiec po co taki czlowiek sie pcha do tanca i pisze na intensywne treningi?
a ta jego partnerka biedna az sie poplakala...tyle cwiczen i wszystkiego a ten zrobil 3 kroki i: nie...jednak nie moge.
Mamy bardzo podobne odczucia... partnerka przez jego chęć spróbowania się, straciła pracę... Może jestem wredna, nie wiem, żal mi go, ale rozpływanie się nad tym co się stało przez jury i prowadzących, te oceny, nastawiły mnie negatywnie do całej tej sytuacji. Dlatego więcej nie będę oglądać, przerzucę się na filmy na DVD
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 12:44   #125
Abuba
Zadomowienie

W Kozaczku dużo zdjęć z programu.
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=4049

I jeszcze info, że Stachursky uratował Kammela, który otrzymał najmniej głosów od publiczności.
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=4053
(według mnie podpucha - teraz fanki Kammela rzucują się do telefonów, aby wysyłać na niego sms-y hihihi.)
Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 12:48   #126
karolinaa
Wtajemniczenie

Filmik , z dzisiejszego dzień dobry TVN
http://dziendobrytvn.onet.pl/1436904,aktualnosci.html
Zgodzę się , kontuzja , ból stopy to nic fajnego , ale po tym jak pan Jacek w dzisiejszym programie jest rozluźniony , pięknie sie uśmiecha to mam coraz większe wrażenie ze to wszystko miało być wyreżyserowane . Gdyby tak mnie stopa bolała , jak on sie wczoraj krzywi to bym siedzała tyłkiem w domu . To moje zdanie i ja tak to odbieram .

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 13:11   #127
velouria
Przyczajenie

Smile Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - VI edycja!

Moimi faworytami tej edycji będą:
Justyna i Steffano
Blanka i Kawalec
Bosak i Kajak ( bo Kamilę uwielbiam!) a jak będzie zobaczymy

Swoją drogą czy Kawalec nie przypomina wam Michael`a Douglas`a? Uderzające podobieństwo, jak bracia

Co do Satchurskiego, sytuacja pewnie wyreżyserowana - chociaż nie wiadomo bo kiedy on dowiedział się, że dostał największą ilość głosów po chwili udał się w ciemnościach gdzieś z nią - może do reżyserki by powiadomić o swojej decyzji. W każdym bądź razie uważam, że zachował się jak na gentelmena przystało .

Tylko z Piotrem Galińskim się nie zgadzam " Witamy najpiękniejsze nogi w Polsce" - tak o Justynie steczkowskiej - ładne nóżki owszem - ale mamy wiele sław z ładniejszymi

Dziewczęta jeśli szukacie konsultantki AVONU z terenu Jaworzna - nieskromnie się polecam
mail: velouria@op.pl
velouria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-10, 13:25   #128
natalka2
Zakorzenienie

szczerze, to zdziwiło mnie to, że Kammel dostał tylko 1pkt od publiczności.
a niby był faworytem

a już się nie mogę doczekać następnego odcinka, kobitki rlz ;D

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 13:30   #129
aferka
Wtajemniczenie

Właśnie przeczytałam, że Helena Vondrackova brała udział w słowackiej edycji programu ("lets dance") i z tym samym partnerem, z którym u nas tańczy - doszli do 6 etapu.
Trochę to mało sprawiedliwe dopuszczać osobę, która już tańczyła w dodatku z tym samym partnerem i ma dobre kilka tygodni treningu więcej niż reszta uczestników.
Poza tym nie wiem po co organizatorzy tak pokomplikowali te zasady.
Teraz tylko panowie startują w konkursie a w przyszłym tygodniu tylko panie?
Jakieś to wszystko przekombinowane.
aferka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 13:33   #130
paulinka3110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natalka2 Pokaż wiadomość
szczerze, to zdziwiło mnie to, że Kammel dostał tylko 1pkt od publiczności.
a niby był faworytem

a już się nie mogę doczekać następnego odcinka, kobitki rlz ;D

Podobno Kammel miał wylecieć...Stachursky mu uratował tyłek

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 13:35   #131
Afra86
Zakorzenienie

a dla mnie sytuacja ze stachurskim nie jest wyrezyserowana ot cwiczyl se chlopina, i mu sie noga posliznela. zdarza sie.
oczywiscie uruchomila sie cala aparatura medialnej maszynki do zarabiania kasiory i oczywiscie dano ludziom prawo do decydowania co ze stachurskim :P wiadomo - kasa leci.
Dla mnie oczywsite bylo ze on zrezygnuje .

ale ten upadek itd , to wszystko bylo dla mnie prawdziwe.
A to ze dzisiaj byl w DDtvn ..uch, w koncu nie polamal sobie wszystkiego;p napsikali mu czego na te noge i bol przestal istniec.
Nie musial siedziec w domu, przykuty do lozka.
Ale z tego co czytam, problem jst powazny, bo mimo ze bol ustapil to kontuzja bedzie sie odnawiac ze wzgledu na te schorzenie .

sie mi wydaje w taki owy sposob :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-10, 13:36   #132
natalka2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Podobno Kammel miał wylecieć...Stachursky mu uratował tyłek
właśnie tak było
jak ktoś nie widział - TU - są wyniki

któraś wizażanka pisała, że szkoda by było gdyby Fidusiewicz odpadł - jeśli dość dobrze zatańczy to nie odpadnie - miał 3 miejsce u publiczności

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 14:27   #133
Abuba
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aferka Pokaż wiadomość
Właśnie przeczytałam, że Helena Vondrackova brała udział w słowackiej edycji programu ("lets dance") i z tym samym partnerem, z którym u nas tańczy - doszli do 6 etapu.
Trochę to mało sprawiedliwe dopuszczać osobę, która już tańczyła w dodatku z tym samym partnerem i ma dobre kilka tygodni treningu więcej niż reszta uczestników.
Nic się nie martw. W poprzednim watku o TzG podawałam link do
jednego z tańców Heleny w słowackiej edycji (tańczą od ~2:40)
nie ma się czego obawiać, za pięknie im nie wychodzi.

Edytowane przez Abuba
Czas edycji: 2007-09-10 o 15:21 Powód: ładnie podkreśliłam link :)
Abuba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 15:07   #134
Pomadka
Zakorzenienie

To ja tak zbiorowo się wypowiem o VI edycji TzG.

Prowadzący Gasowski-do kitu. Nie sprawdził się, nudny silący się na denne żarciki...
Ja wiem, że on miał mało czasu na przygotowanie się do prowadzenia tego programu, ale już sama jego osoba-ni to aktor, ni prowadzący, ni piosenkrz, ni tancerz-7 fachów i w końcu nic nie umie robić na 100%, nie współgra z formułą programu. Beznadziejny.

Fajnie, że jest więcej par które biora udział w tańcu, będzie większa konkurencja i różnorodność.
Strasznie mi żal Stachurskiego i jego partnerki DOminiki, się biedna popłakała... Byłam przekonana, że ona stanęła Jackowi na nogę/palce, szpilką... a TU taka niemiła wiadomość, że jest chory, a teraz kontuzja dodatkowo uwidoczniła problemy ze stopą.
Szkoda mi ich, ale z drugiej strony Stachurski wykazał się wielką klasą rezygnując z programu i tym samym nie śliąc się na zostanie w programie za wszelką cenę. Uważam, że bardzo rozsądnie postąpił i tym samym uratował komus tyłek, wszak nie on miał odpaść po I odcinku.
Szacun dla Jacka.

Bosak-bez komentarza, za grosz ikry. ON w ogóle to tańczył tak jakby po raz pierwszy trzymał kobietę za rękę, widać było u niego spory dystans do Kamili, te tępe ruchy-jakby się bał. Taki z niego prawicowiec, że aż nie wie jak się obchodzić z kobietami, widac, że jest zielony w temacie...

Mateusz Damięcki- zawsze mi się podobał, będę trzymać za niego kciuki. Mam nadzieję, że wysoko zajdzie w tym programie, podobał mi się jego taniec... Oh, extra gościu z niego.

Bryndal-kto go tam w ogóle dał, co ten człowiek robi w tym programie?! I wcale mnie nie interesuje to, że on ma do siebie dystans i umie się bawić na parkiecie, podczas gdy inni rywalizują ze sobą... Jakaś masakryczna pomyłka.

Czekam na taniec Vondrackowej i posłanki Sandry Egipt Lewandowskiej. Jestem ciekawa jak obie zatańczą.
Stary 2007-09-10, 15:28   #136
zizou
Zakorzenienie

e no dziewczyny bez przesady ze wyrezyserwoane, ze nie bedziecie ogladac... to takie dzialanie w mysl zasady 'na zlosc mamie odmroze sobie uszy'?
mnie tam sie podobalo to, jak postapil. nawet jesli wyrezyserowane to zle? nie przesadzajmy nic nie jest czysto biale lub wegielno czarne sa barwy po srodku chlopina myslal, ze da rade ale coz, stalo sie inaczej. mogl zostac i zbijac latwa kase na kolejnych odcinkach - nie zrobil tego, szacuneczek

program jest nadawany przez telewizje niepubliczna, komercyjna [zreszta PR TVNu nie kryje, ze po to wypuszczaja kolejne edycje popualrnych programow bo im sie to po prostu oplaca ] i takie chwyty sa dozwolone. ja tam sie nie bulwersuje bo nie ma czym. z niejaka przyjemnoscia [] bede zasiadac w kolejne niedzielne wieczory przed telewizornia.
chociazby po to, aby poogladac slicznego damieckiego, czy calkiem mielgo dla oka kammela lub slodkiego stefano . zeby patrzec na sliczne stroje tancerek i te nogi [zgadzam sie z galinskim, steczkowska ma nogi fenomenalne ]. ot, rozrywka, nie wysokich lotow, ale rozrywka wysokich lotow byc nie musi.

Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 15:35   #137
żurawinka
Zakorzenienie

Steczkowska ma grube łydki - pisze to mimo sympatii do niej i mimo grubych łydek nadal ma ładne nogi
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 15:41   #138
Afra86
Zakorzenienie

Swoja droga , czasam uwagi Galinskiego sa... oblesne .. :P
Stary 2007-09-10, 15:41   #139
_totally_
Zakorzenienie

Grube łydki?
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-10, 15:47   #140
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Z chęcią obejrze za tydzień - ciekawa jeste m Sandry Lewandowskiej. W mambo miała suer ruchy, zaskoczyłam mnie kobiecina
Stary 2007-09-10, 15:49   #141
żurawinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _totally_ Pokaż wiadomość
Grube łydki?
Tak ale nogi mimo tego są zgrabne. Spójrz na zdjęcia.

Z par napewno przyjrzę się Stefano i Justynie, Damięckiemu, Guzik i Bosakowi - ten facet jest zabawny!
Stary 2007-09-10, 15:55   #142
Afra86
Zakorzenienie

aczkolwiek jak zauwazyli to juz niektorzy , naprawde polityka w TzG ...

i jeszcze Lepper and Maksymowicz na widowni

a bosak, taaa pokazuje ze LPR nie jest az taki sztywny, ze wychodzi do ludzi etc.. pfsie :P

promowanie wlasnych partii i tyle :p

aczkolwiek, fakt- Bosak zabawny
Stary 2007-09-10, 15:57   #143
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

ah Damięcki
hehehe i Bosak jest tez fajny
im będę na bank kibicować
tej edycji mialam nie ogladac, no ale wczoraj sie nudzilam i jakos mnie wciagnelo
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-10, 16:10   #144
lemoorka
Zakorzenienie

dubel
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 16:11   #145
lemoorka
Zakorzenienie

Jak zobaczyłam stachureskiego, to zrobiło mi się żal. Widac było po jego twarzy, że ból nogi strasznie doskwiera

A Lepper na widowni to juz czysta kampania, zreszta siedzieli jak na imprezie w domu sołtysa

Bosak mołby zmezniec, wiadomo jak....
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 17:03   #146
iceflower
Przyjaciółka KWC

No to ja też się wypowiem odnośnie wczorajszego programu, przerzuciłam z grubsza tylko tę strone wątku, więc mogę pominąć jakieś ważniejsze punkty dyskusji.

Po pierwsze: Damięcki! Facet jest niesamowity, śliczny, seksowny i męski. :craze: I napewno jest od wczoraj głównym powodem, dla którego będę oglądać TzG.

Bosak - niech sobie tańczy, napewno lepiej, żeby tańczył niż żeby wygłaszał swoje elpeerowsko-wszechpolskie poglądy polityczne. A poza tym, kto wie, może go Kamila wytresuje i jeszcze będą z niego ludzie. Najbardziej rozbroiło mnie, to, że powodzenia w tańcu życzył mu Kalisz.

Lepper z Maksymiukiem - nie ma to jak dwa buraki na widowni.

Stachursky - nie ukrywam, ze chciałam, żeby odpadł, jeszcze zanim zaczał sie program, bo go wybitnie nie lubię; uważam, ze słusznie zrezygnował - nie ma co ryzykować poważnego urazu dla tańca, dziwię mu się, że w ogóle podjął wyzwanie, skoro wiedział, że z jego nogą nie jest najlepiej; no ale może chciał się zmierzyć z własnymi słabościami. No i drugim powodem dla którego dobrze, że zrezygnował, jest to, że na fali tego pierwszego odcinka przepłynąłby niekoniecznie sprawiedliwie przez następnych 9.

Fidusiewicz - krótko: precz z serialowymi gwiazdkami, mam nadzieję, że będzie następny do wylotu.

Kawalec - ogólnie fajnie, ale przez cały program nie mogłam się nadziwić, jak mogli Blanke ubrać w tą potworną sukienkę.

Bryndal - lubię go posłuchać w radiu, ale mam wrażenie, że nie do końca nadaje się do takiego show.

Kammel - wyglądał fajnie.

Co do pań: nie porwał mnie ten taniec zbiorowy, było to ciekawe, ale stare zasady bardziej mi odpowiadały; tak nie było za dużo widać, a poza tym, co tu dużo mówić, to dopiero początek programu i nikt raczej nie zatańczy perfekt.

Mam nadzieję, że za tydzień odpadnie Vondrackowa.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 17:22   #147
żurawinka
Zakorzenienie

Za Vondrackovą nie przepadam - nie wiem nawet czemu? Wydaje mi się nieprawdziwa.
Kawalec powrócił ale zakręcone miny
Kammelowi dali "piąty element"
Stary 2007-09-10, 17:29   #148
dora_angel
Zadomowienie

GG do dora_angel

Cytat:
Napisane przez agatha Pokaż wiadomość
A slicznie dziekuje
Zaręczeni 19.12.2011r.
Małżonkowie 29.12.2012
dora_angel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 18:12   #149
lee_monka
Wtajemniczenie

GG do lee_monka

Mi żal było Stachurskiego, dla mnie to wszytsko autentyczne było

bryndal- gasz, coś strasznego wg mnie, osoba najmniej pasująca do programu, radia zet nie słucham także nie zaimponował mi w żadnej innej dziedzinie
wydaje mi się że jest świentym przykładem faceta w średnim wieku który uidaje że w ogóle go to nei obchodzi

gąsowki wg mnie się jak najbardziej sprawdziła przynajmniej nie przeszkadzał

i ogólnie muszę przysznać że ludzie nie byli aż tak stremoiwani jak to było w poprzedniej edycji pierwszym odcinku

biorę udział w konkursie welli kto ma ochotę zagłosować, będzie mi miło
lee_monka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-10, 22:35   #150
iceflower
Przyjaciółka KWC

Wiedziałam, ze zapomniałam coś skomentować! Gąsowski! Lubię go, ale chyba nie był zbyt dobrze przygotowany do prowadzenia programu, strasznie był sztuczny, zupełnie inaczej niż Urbański (jego z kolei nie lubię), który mimo przyciężkiego dowcipu prowadził program bardziej naturalnie.

A Skrzynecka jest zawsze tak samo beznadziejna.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości