![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: TANIEC Z GWIAZDAMI - VI edycja!
Cytat:
Cytat:
Całkowicie się zgadzam. Moim zdaniem było to wyreżyserowane. Skrzynecka tak szybko zgodziła się na "uratowanie" par od usłyszenia wyniku. Przecież to chyba nie ona zarządza całym programem i tym jak ma przebiegać. Poza tym bardzo współczuję Stachurskiemu tej kontuzji, ale moim zdaniem to nie był powód żeby podwyższać oceny za to że zrobił kilka kroków na parkiecie. Powinno to się spotkać z uznaniem, ale nie z takimi ocenami jakie dostał. Takie jest oczywiście tylko moje zdanie, uważam że w ten sposób inni uczestnicy zostali pokrzywdzeni. Oglądałam wszystkie edycje do tej pory... ale po tej wczorajszej rezygnuję z tej rozrywki. Więcej nie włączę TVN-u na tym programie. Wielkie rozczarowanie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
mi tam szkoda tylko partnerki tego całego stachurskiego. nie wiem czy to bylo wyrezyserowane czy nie, niemniej jednak, juz przed tancem w tym krotkim filmiku wspominal ze mial problemy z kostka i mial ja kilkakrotnie zwichnieta. wiec po co taki czlowiek sie pcha do tanca i pisze na intensywne treningi?
a ta jego partnerka biedna az sie poplakala...tyle cwiczen i wszystkiego a ten zrobil 3 kroki i: nie...jednak nie moge. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://tanieczgwiazdami.onet.pl/do_tej_pory.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
W Kozaczku dużo zdjęć z programu.
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=4049 I jeszcze info, że Stachursky uratował Kammela, który otrzymał najmniej głosów od publiczności. http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=4053 (według mnie podpucha - teraz fanki Kammela rzucują się do telefonów, aby wysyłać na niego sms-y hihihi.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Filmik , z dzisiejszego dzień dobry TVN
http://dziendobrytvn.onet.pl/1436904,aktualnosci.html Zgodzę się , kontuzja , ból stopy to nic fajnego , ale po tym jak pan Jacek w dzisiejszym programie jest rozluźniony , pięknie sie uśmiecha to mam coraz większe wrażenie ze to wszystko miało być wyreżyserowane . Gdyby tak mnie stopa bolała , jak on sie wczoraj krzywi to bym siedzała tyłkiem w domu . To moje zdanie i ja tak to odbieram .
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
![]()
Moimi faworytami tej edycji będą:
Justyna i Steffano ![]() Blanka i Kawalec ![]() Bosak i Kajak ( bo Kamilę uwielbiam!) a jak będzie zobaczymy ![]() Swoją drogą czy Kawalec nie przypomina wam Michael`a Douglas`a? Uderzające podobieństwo, jak bracia ![]() Co do Satchurskiego, sytuacja pewnie wyreżyserowana - chociaż nie wiadomo bo kiedy on dowiedział się, że dostał największą ilość głosów po chwili udał się w ciemnościach gdzieś z nią ![]() ![]() Tylko z Piotrem Galińskim się nie zgadzam " Witamy najpiękniejsze nogi w Polsce" - tak o Justynie steczkowskiej - ładne nóżki owszem - ale mamy wiele sław z ładniejszymi ![]() ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
szczerze, to zdziwiło mnie to, że Kammel dostał tylko 1pkt od publiczności.
a niby był faworytem ![]() a już się nie mogę doczekać następnego odcinka, kobitki rlz ;D
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie przeczytałam, że Helena Vondrackova brała udział w słowackiej edycji programu ("lets dance") i z tym samym partnerem, z którym u nas tańczy - doszli do 6 etapu.
Trochę to mało sprawiedliwe dopuszczać osobę, która już tańczyła w dodatku z tym samym partnerem i ma dobre kilka tygodni treningu więcej niż reszta uczestników. Poza tym nie wiem po co organizatorzy tak pokomplikowali te zasady. Teraz tylko panowie startują w konkursie a w przyszłym tygodniu tylko panie? Jakieś to wszystko przekombinowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobno Kammel miał wylecieć...Stachursky mu uratował tyłek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
a dla mnie sytuacja ze stachurskim nie jest wyrezyserowana
![]() oczywiscie uruchomila sie cala aparatura medialnej maszynki do zarabiania kasiory i oczywiscie dano ludziom prawo do decydowania co ze stachurskim :P wiadomo - kasa leci. Dla mnie oczywsite bylo ze on zrezygnuje . ale ten upadek itd , to wszystko bylo dla mnie prawdziwe. A to ze dzisiaj byl w DDtvn ..uch, w koncu nie polamal sobie wszystkiego;p napsikali mu czego na te noge i bol przestal istniec. Nie musial siedziec w domu, przykuty do lozka. Ale z tego co czytam, problem jst powazny, bo mimo ze bol ustapil to kontuzja bedzie sie odnawiac ze wzgledu na te schorzenie . sie mi wydaje w taki owy sposob :P
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
właśnie tak było
![]() jak ktoś nie widział - TU - są wyniki któraś wizażanka pisała, że szkoda by było gdyby Fidusiewicz odpadł - jeśli dość dobrze zatańczy to nie odpadnie - miał 3 miejsce u publiczności ![]()
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jednego z tańców Heleny w słowackiej edycji (tańczą od ~2:40) nie ma się czego obawiać, za pięknie im nie wychodzi. Edytowane przez Abuba Czas edycji: 2007-09-10 o 15:21 Powód: ładnie podkreśliłam link :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
To ja tak zbiorowo się wypowiem o VI edycji TzG.
Prowadzący Gasowski-do kitu. Nie sprawdził się, nudny silący się na denne żarciki... Ja wiem, że on miał mało czasu na przygotowanie się do prowadzenia tego programu, ale już sama jego osoba-ni to aktor, ni prowadzący, ni piosenkrz, ni tancerz-7 fachów i w końcu nic nie umie robić na 100%, nie współgra z formułą programu. Beznadziejny. Fajnie, że jest więcej par które biora udział w tańcu, będzie większa konkurencja i różnorodność. Strasznie mi żal Stachurskiego i jego partnerki DOminiki, się biedna popłakała... Byłam przekonana, że ona stanęła Jackowi na nogę/palce, szpilką... a TU taka niemiła wiadomość, że jest chory, a teraz kontuzja dodatkowo uwidoczniła problemy ze stopą. Szkoda mi ich, ale z drugiej strony Stachurski wykazał się wielką klasą rezygnując z programu i tym samym nie śliąc się na zostanie w programie za wszelką cenę. Uważam, że bardzo rozsądnie postąpił i tym samym uratował komus tyłek, ![]() Szacun dla Jacka. ![]() Bosak-bez komentarza, za grosz ikry. ON w ogóle to tańczył tak jakby po raz pierwszy trzymał kobietę za rękę, ![]() ![]() Mateusz Damięcki- ![]() ![]() Bryndal-kto go tam w ogóle dał, co ten człowiek robi w tym programie?! ![]() Czekam na taniec Vondrackowej i posłanki Sandry Egipt Lewandowskiej. Jestem ciekawa jak obie zatańczą.
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
e no dziewczyny bez przesady
![]() mnie tam sie podobalo to, jak postapil. nawet jesli wyrezyserowane to zle? nie przesadzajmy ![]() ![]() ![]() ![]() program jest nadawany przez telewizje niepubliczna, komercyjna [zreszta PR TVNu nie kryje, ze po to wypuszczaja kolejne edycje popualrnych programow bo im sie to po prostu oplaca ![]() ![]() chociazby po to, aby poogladac slicznego damieckiego, czy calkiem mielgo dla oka kammela lub slodkiego stefano ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Steczkowska ma grube łydki - pisze to mimo sympatii do niej i mimo grubych łydek nadal ma ładne nogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Swoja droga , czasam uwagi Galinskiego sa... oblesne .. :P
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Grube łydki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Z chęcią obejrze za tydzień - ciekawa jeste m Sandry Lewandowskiej. W mambo miała suer ruchy, zaskoczyłam mnie kobiecina
![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
aczkolwiek jak zauwazyli to juz niektorzy , naprawde polityka w TzG ...
i jeszcze Lepper and Maksymowicz na widowni ![]() a bosak, taaa pokazuje ze LPR nie jest az taki sztywny, ze wychodzi do ludzi etc.. pfsie :P promowanie wlasnych partii i tyle :p aczkolwiek, fakt- Bosak zabawny ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
ah Damięcki
![]() hehehe i Bosak jest tez fajny ![]() im będę na bank kibicować ![]() tej edycji mialam nie ogladac, no ale wczoraj sie nudzilam i jakos mnie wciagnelo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
dubel
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Jak zobaczyłam stachureskiego, to zrobiło mi się żal. Widac było po jego twarzy, że ból nogi strasznie doskwiera
![]() A Lepper na widowni to juz czysta kampania, zreszta siedzieli jak na imprezie w domu sołtysa ![]() Bosak mołby zmezniec, wiadomo jak.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyjaciółka KWC
|
No to ja też się wypowiem odnośnie wczorajszego programu, przerzuciłam z grubsza tylko tę strone wątku, więc mogę pominąć jakieś ważniejsze punkty dyskusji.
![]() Po pierwsze: Damięcki! ![]() ![]() ![]() Bosak - niech sobie tańczy, napewno lepiej, żeby tańczył niż żeby wygłaszał swoje elpeerowsko-wszechpolskie poglądy polityczne. ![]() ![]() ![]() Lepper z Maksymiukiem - nie ma to jak dwa buraki na widowni. ![]() Stachursky - nie ukrywam, ze chciałam, żeby odpadł, jeszcze zanim zaczał sie program, bo go wybitnie nie lubię; uważam, ze słusznie zrezygnował - nie ma co ryzykować poważnego urazu dla tańca, dziwię mu się, że w ogóle podjął wyzwanie, skoro wiedział, że z jego nogą nie jest najlepiej; no ale może chciał się zmierzyć z własnymi słabościami. No i drugim powodem dla którego dobrze, że zrezygnował, jest to, że na fali tego pierwszego odcinka przepłynąłby niekoniecznie sprawiedliwie przez następnych 9. Fidusiewicz - krótko: precz z serialowymi gwiazdkami, mam nadzieję, że będzie następny do wylotu. Kawalec - ogólnie fajnie, ale przez cały program nie mogłam się nadziwić, jak mogli Blanke ubrać w tą potworną sukienkę. ![]() Bryndal - lubię go posłuchać w radiu, ale mam wrażenie, że nie do końca nadaje się do takiego show. Kammel - wyglądał fajnie. ![]() Co do pań: nie porwał mnie ten taniec zbiorowy, było to ciekawe, ale stare zasady bardziej mi odpowiadały; tak nie było za dużo widać, a poza tym, co tu dużo mówić, to dopiero początek programu i nikt raczej nie zatańczy perfekt. Mam nadzieję, że za tydzień odpadnie Vondrackowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Za Vondrackovą nie przepadam - nie wiem nawet czemu? Wydaje mi się nieprawdziwa.
Kawalec powrócił ![]() Kammelowi dali "piąty element" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Mi żal było Stachurskiego, dla mnie to wszytsko autentyczne było
![]() bryndal- gasz, coś strasznego wg mnie, osoba najmniej pasująca do programu, radia zet nie słucham także nie zaimponował mi w żadnej innej dziedzinie ![]() wydaje mi się że jest świentym przykładem faceta w średnim wieku który uidaje że w ogóle go to nei obchodzi gąsowki wg mnie się jak najbardziej sprawdził ![]() ![]() i ogólnie muszę przysznać że ludzie nie byli aż tak stremoiwani jak to było w poprzedniej edycji pierwszym odcinku ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Przyjaciółka KWC
|
Wiedziałam, ze zapomniałam coś skomentować!
![]() ![]() A Skrzynecka jest zawsze tak samo beznadziejna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.