![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Dot.: Letni kramik - KENZO zaprasza :)
Kenzo, Anthelios kupiłam ok. 26 sierpnia. Z tym filtrem to nie jest tak, że się go specjalnie otwiera (np. zdziera folię z czubka), tylko normalnie odkręca zakrętkę. Datę wazności ma do stycznia 2010 roku, więc na pewno zdążysz go jeszcze przez te 2,5 roku użyć!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
Filtr po otwarciu jest wazny tylko max 12 miesiecy, nieotwierany jest wazny zgodnie z data waznosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Kenzo jak chcesz to możemy się zamienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Sypkich chyba nie oddam bo zastanawiam sie czy sobie ich nie zostawic
![]() A jesli jestes chetna na wymiane tak jak wyzej to z checia sie wymienie ![]() Mozesz mi tylko napisac jaki jest koszt Collistra? wtedy łatwiej mi bedzie dopasowac odpowiednia ilosc serum Fekkai ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Kenzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Witam,
Mnie strasznie kusza pryzmy: 1. Za cos co mi sie szczegolnie spodoba moge oddac osławione na wizazu sypkie pryzmy - Givenchy Prisme Libre odcien 02 - Delicate Beige lub 03 Sweet Caramel - ubytek 02 to okolo 10% 03- okolo 5% lub mniej , najchetniej zamienie na dobry puder prasowany- chetnie Pryzmy prasowane w jasnym odcieniu Jesli chodzi o pudry w kompakatach to mam dwa shiseido, oba z wymianki wiec nie dam reki uciac, ze oryginalne oraz diora diorskin pressed powder. Ten kupilam sama wiec wiem, ze oryginalny. Oprocz tego ziemia sloneczna lavertu, rowniez oryginalna, kupiona przeze mnie. Wszystkie sa uzywane ale zaden mi nie podszedl rewelacyjnie jesli chodzi o odcein ale i tak wazniejsze jest to, ze w tej chwili moge uzywac tylko pudry sypkie. Moge zalaczyc zdjecia wszystkich wymienionych produktow. Nie mam ich w watku bo szczerze powiedziawszy nie chcialam ich wymieniac ale pryzmy sypkie kusza bardzo. Pozdrawiam ![]() EDIT: zdjecia sa wstawione w watku szukam oraz kosmetyki na wymianke ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2007-09-23 o 21:04 Powód: info o wklejeniu zdjec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Wtajemniczenie
|
Co byś chciała za Gucci Eau de Parfum? Może ten krem pod oczy Dior 60/80, Coś byś mi jeszcze dodała, bo krem kosztował 205zł.( zużycie kremiku niewielkie). Ewentualnie Nuxe krem do ciala ujędrniający i wtedy ja bym Ci coś musiała dodać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Angel wczoraj kupiłam sobie juz krem na udka w Daughlasie i jak narazie super mi pasuje wiec za Collstara podziekuje , Gucci juz poleciało do innej wizazanki, jesli chcesz wymienic sie na puder Gerlain za pryzmy to poprosze na pw z adresem
![]() ![]() Paprak nic z twoich puderków mi nie pasuje niestety, pryzmy chce oddac ewentualnie za cos co mnie szczegolnie zachwyci bo w innym wypadku zostawie je dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
hej Kenzo, ponownie "podbijam" zzapytaniem o wymianę pryzmsypkich Twoich, namoje prasowane? oczywiściemogę coś dołożyć na wyrównanie wartości
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos za;
7. Loreal Prof szampon Sensi Balance- mam wielka butle, moge zrobic odlewke lub oddac całosc. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Irsin ile chciałabys szamponu? podoba mi sie u ciebie masło czekoladowe do ust oraz odzywka Alessandro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
mogę wziaść 250 ml na spróbowanie jeśli masz jeszcze taka ilosc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
mialas ochote na Alessandro i masełko do ust prawda?
moge dobrac od ciebie cos malego jeszcze i mozemy sie wymieniac, moze tak byc? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
dobierzesz cos?
mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
jestem chetna na pryzmy givenchy moze cos z moich watkow - nowa bielizna lub kosmetyki
Moj watek z kosmetykami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=84159 Moj watek z ksiazkami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209088 Moj watek z ciuszkami: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209251 Szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198079 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Irsin ja jestem chetna
![]() ![]() Levante niestety nic Monia u ciebie wpadła mi w oko baza YSL ale to nie za pryzmy , jesli chciałabys wymienic ja na cos innego to daj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
nowy czekoladowy suflet do ciała - z firmy KamaSutra dostepnej w Dauglasie
9.Inglot Eyeliner , brazowy, uzyty 3 razy może znajdziesz coś u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=KENZO;5395374]Irsin ja jestem chetna
![]() ![]() Kenzo,ale jak mialaby wygladac wymiana? Interesuje Cie Alessandro i Lotta Luv tak? W zamian odlewka szamponu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.