![]() |
#121 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Sklepik cynamonowy - Loreal, Bourjois, Body Shop, Oceanic..
srebrny pyłek Pupa, można chyba nazwać rozświetlacz,precyzyjna aplikacja bo jest taki patyczek ostro zakończony do nakładania np: jako cien na powieki, zużycie 50%, nie znam daty ważności bo starły sie opisy na opakowaniu, ale widać ze marka PUpa-za duzo obijania w kosmetyczce ale kupiony pod koniec zeszłego a cienie maja waznosć około 2lat, wiec mysle ze jest jak najabrdziej w porządku
Odżywka do rzęs firmy Pierre Rene lub Constatnce Carol-nie wiem, napis sie zdarł, użyta kilkakrtonie, wiecej nie uzywam bo jestem zbyt leniwa zużycie 3-5%, data ważności-długa, olejki eteryczne firmy Avicenna, zapachy: grejpfrutowy Relaksujący Balsam do stóp, AA Oceanic, ciało wrażliwe, zużycie 50%, data ważności 11.2008 pogrzebalam, pogrzebalam i znalazlam ![]() jesli chodzi o miniatury to mam: zel pod prysznic nivea, dezodorant nivea, krem nivea soft, nivea body mleczko wygladzajace, shimmer hand and body lotion, roletka individual blue for her, mleczko nivea intens. nawilz i 2 z yves roczer po 20ml - gel do kapieli i szampon. + jeszcze ewentua;nie ta sephora. co bys za to dala? ![]()
![]() |
#123 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Hej wybacz ze dopiero teraz, niestety ale nic nie znalazłam, bo z założenia nie szukam kolorówki ![]() Pozdrawiam Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia Cytat:
Hej dzisiaj jakis pechowy dzien, bo dopiero o 22 siadłam do kompa na dłuzej zeby poczytac wizaz, a jutro jade do mojego klienta wracam późną noca wiec nie wiem czy zdąże wysłac paczke ![]() ![]() A własnie....hm....moze wezme ze sobą krem i olejki to moze ktos mi poda przez tel, twoj adres w razie w.... a czy mogłabym Cie niesmiało prosic o nawet maultka jednorazowa odsypke tego Loreala Trans...bo to chyba ten co mozna stosowac na filtry, i/ lub tego jedwabiu...dopiero rozpoczynam swoja przygode z filtrami i cały dzien chodze świecąca jak ta lala ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i czekam na jakies znaki a jesli chodzi o waznosc to mysel ze chyba tak szybko taka baza nie stracułabym waznosci.......mam nadzieje ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
![]() Hej Physio....lada moment wymienie, wiec ciezko mi sie targowac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hm......musiałabym sie zastanowic co bym za to dała ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Hej dzisiaj jakis pechowy dzien, bo dopiero o 22 siadłam do kompa na dłuzej zeby poczytac wizaz, a jutro jade do mojego klienta wracam późną noca wiec nie wiem czy zdąże wysłac paczke
![]() ![]() A własnie....hm....moze wezme ze sobą krem i olejki to moze ktos mi poda przez tel, twoj adres w razie w.... a czy mogłabym Cie niesmiało prosic o nawet maultka jednorazowa odsypke tego Loreala Trans...bo to chyba ten co mozna stosowac na filtry, i/ lub tego jedwabiu...dopiero rozpoczynam swoja przygode z filtrami i cały dzien chodze świecąca jak ta lala ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i czekam na jakies znaki a jesli chodzi o waznosc to mysel ze chyba tak szybko taka baza nie stracułabym waznosci.......mam nadzieje ![]() ![]() Hej, ja teraz tez w zasadzie albo co godzine jestem na wizazu, albo raz na dzien. i tez bylam dzis na poczcie. wyjezdzam dopiero 21 wrzesnia, chcialam pierwsza wysylac paczki, jako, ze zerowa ze mnie przekupka ![]() jesli jestes na tak, to mozezmy sie umowic, ze podasz mi swoj adres, ja ci wysle pierwsza, a Ty potem. Ja sie filtruje od wiosny - to jest kwestia bardzo indywidualna, ale dla mnie to zwykla skrobia jest najlepsze do matowienia, zwykla czyli ta z Mazideł, choc to zdecydowanie dla cer jasnych. Moja buzia ją lubi, a kieszen tym bardziej (pare złotych za bodajze 100gr). dla mnie to jest odkrycie, filtr + skrobia daje lepszy efekt niz podklad. tym bardziej, ze walcze z trądem po odstawieniu pigułek - pozwole sobie zareklamowac wlasnorecznie krecone kosmetyki - pory po paru miesiacach są nie do poznania. I to bedzie antyreklama wlasnego watku - ale szczerze to dlatego mi ta baza nie potrzebna, kupilam, tak ja juz pisalal, na wesele...Na codzien filtry i skrobia ![]() Dzis wyslalam komus 5 gr Translucide, ale ja go uzywam bardzo malutko - udalo mi sie kupic w lipcu, a sama zuzylam mmoze 1-2 gr. Niektore wizazanki mowią o proporcjach 1:1. ja to Translucide daje 10-20 % i to nie zawsze.. Moge spokojnie ci podeslac troche na probe, mozesz go meiszac ze skrobia.. Jest dosc wydajny. Skrobie tez Ci podesle, ja na probce z Mazideł ciągłam ponad miesiac. I troche jedwabiu do wzbogacenia, choc ja prawie do pudru go nie używam. Czekam na odp co do naszej wymiany, jesli jestes na tak - podeslij m iswoj adres. spieszy mi sie, ale nie az tak ![]() pozdrawiam
![]() |
#127 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej!
sprawa wygflada tak ze ja Ci bardzo chetnie bym oddala te wszystkie miniatury, bo ja za nimi nie przepadam a wiem ze Ty lubisz ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. Ten płyn do demakijażu Nivea i ewentualny żel brzmi zachęcająco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
Raczkowanie
|
Hej, ja teraz tez w zasadzie albo co godzine jestem na wizazu, albo raz na dzien. i tez bylam dzis na poczcie.
wyjezdzam dopiero 21 wrzesnia, chcialam pierwsza wysylac paczki, jako, ze zerowa ze mnie przekupka ![]() jesli jestes na tak, to mozezmy sie umowic, ze podasz mi swoj adres, ja ci wysle pierwsza, a Ty potem. Ja sie filtruje od wiosny - to jest kwestia bardzo indywidualna, ale dla mnie to zwykla skrobia jest najlepsze do matowienia, zwykla czyli ta z Mazideł, choc to zdecydowanie dla cer jasnych. Moja buzia ją lubi, a kieszen tym bardziej (pare złotych za bodajze 100gr). dla mnie to jest odkrycie, filtr + skrobia daje lepszy efekt niz podklad. tym bardziej, ze walcze z trądem po odstawieniu pigułek - pozwole sobie zareklamowac wlasnorecznie krecone kosmetyki - pory po paru miesiacach są nie do poznania. I to bedzie antyreklama wlasnego watku - ale szczerze to dlatego mi ta baza nie potrzebna, kupilam, tak ja juz pisalal, na wesele...Na codzien filtry i skrobia ![]() Dzis wyslalam komus 5 gr Translucide, ale ja go uzywam bardzo malutko - udalo mi sie kupic w lipcu, a sama zuzylam mmoze 1-2 gr. Niektore wizazanki mowią o proporcjach 1:1. ja to Translucide daje 10-20 % i to nie zawsze.. Moge spokojnie ci podeslac troche na probe, mozesz go meiszac ze skrobia.. Jest dosc wydajny. Skrobie tez Ci podesle, ja na probce z Mazideł ciągłam ponad miesiac. I troche jedwabiu do wzbogacenia, choc ja prawie do pudru go nie używam. Czekam na odp co do naszej wymiany, jesli jestes na tak - podeslij m iswoj adres. spieszy mi sie, ale nie az tak ![]() pozdrawiam[/quote] Własnie wórciłam jestem nieprzytomna wiadomosc odebrałam, koniecznie musze z Toba porozmawiac na privie na temat mazideł bo tu nie meijsce na temat a bardzo mnie zaintrygowałas ![]() ![]() Cytat:
Hej to co piszesz to balsam dla mojej duszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak mowiłąm wczesniej własnie wróciłam wiec poszukiwania dopiero jutro :0 Pozdrawiam i dzieki za odp ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Własnie wórciłam jestem nieprzytomna wiadomosc odebrałam, koniecznie musze z Toba porozmawiac na privie na temat mazideł bo tu nie meijsce na temat a bardzo mnie zaintrygowałas
![]() ![]() Hej, oki, czekam zatem na wiadomosc ![]()
![]() |
#132 |
JESTEM ONA
|
Narazie nic nie wyszukałam . Ale będę zagładac
![]()
![]() |
#133 |
Lady of Harley-Davidson
|
to tak:
Odżywka do rzęs firmy Pierre Rene lub Constatnce Carol-nie wiem, napis sie zdarł, użyta kilkakrtonie, wiecej nie uzywam bo jestem zbyt leniwa zużycie 3-5%, data ważności-długa, to chetnie wezme ![]() dasz mi jeszcze cień do oczu Holographic Loreal, kolor turkus ze złotym połyskiem, zużycie bardzo małe ok. 5%, wciąż widać dekoracyjny wzór, ważnośc do 2008?? jesli chodzi o miniatury to mam: zel pod prysznic nivea, dezodorant nivea, krem nivea soft, shimmer hand and body lotion x2, roletka individual blue for her i z yves rocher po 20ml - gel do kapieli i szampon.
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Cienie do oczu Bourjois, te klasyczne pojedyncze, kolor róż ze złotym połyskiem, ładny subtelny efekt, napewno super dla pań typu Wiosna, Lato, mi jakoś nie leży, zużycie niewidoczne, nawet pacynka jest "kolorowa" tylko z jedej strony, ważność jescze ponad rok,, z wieczka pościerały się napisy-ostrzegam, ale od spodu jest naklejka ze Bourj.....
srebrny pyłek Pupa, można chyba nazwać rozświetlacz,precyzyjna aplikacja bo jest taki patyczek ostro zakończony do nakładania np: jako cien na powieki, zużycie 50%, nie znam daty ważności bo starły sie opisy na opakowaniu, ale widać ze marka PUpa-za duzo obijania w kosmetyczce ale kupiony pod koniec zeszłego a cienie maja waznosć około 2lat, wiec mysle ze jest jak najabrdziej w porządku lotion do ciała Body Shop, zapach grejpfrutowy, pojemność -98% użyłam raz na ręke, nie odpowiada mi zapach- to nie jest masło !! znajdziessz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Lady of Harley-Davidson
|
ja jeszcze mam
Vichy intensywnie oczyszczjace mleczko do demakijazu zostalo na sprobowanie Krem mat-nawilzajacy eris niby był wazny do 10.2006 ale jest ok. caly 15ml Shiseido the skincare Ele revitalizer 2ml prawie caly Próbka miracle lacome pour homme chyba cala to tylko za odzyweczke sobie wybierz co bys najbardziej chciala. buziaki ;*
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
jak możesz to zajrzyj do mnie interesuje mnie cień Loreala
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=210379 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrowienia p.s. duzo fajnej kolorówki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Witaj, czy mogłabyś zajrzeć do mnie? Baardzo spodobały mi się cienie Bourjois.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209914 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
* cienie sypkie Gosh, kolor Kiss, czyli rózowo, lekko fioletowy pyłek, ładnie błyszczą na powiekach, konsystencja-pyłek - to ewnt mogę wymienic ale nie musze
* lotion do ciała Body Shop, zapach grejpfrutowy, pojemność -98% użyłam raz na ręke, nie odpowiada mi zapach- to nie jest masło !! lżejsze bo lotion może co u mnie za któreś ?? (gosh ewentualnie odsypka ??)
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
być może będę w przyszłym tygodniu w niemczech a tam mają mnóstwo miniaturek. Dlatego pomyslałam sobie że może bym cos tam zakupiła i byśmy się mogły wymienic. Napisz co cię najbardziej intersuje bo oni tam mają tego mnóstwo.
![]() ![]()
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No nic, jesli uda Ci sie wyjechac, lub bedziesz kiedys w przyszłosci w NIemczech, to odezwij sie, bedzie mi bardzo miło. Ja pewnie tez bede jakies dokładki z czasem robic, lub nowe wątki ![]() ![]() Notabene podoba mi sie ten krem do rak Rossmana który masz, ale to mogłabym wymienic z jakis drobiazg......nie wiem moze ta maseczkę Daxa, która mam......no nie wiem, moze to za mało......nie wiem miniatury ciezko sie szacuje ![]() Pozdrawiam i dziekuje za miłą propozycję Hej jak na razie nic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
umówmy się że odezwę sie jak już kupię a kupie na pewno, tylko po prostu nie wiem kiedy, bo w niemczech bede w najbliższej przyszłości bo siostra wyjeżdża 20 października i jedziemy na zakupy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Interesuja mnie: małe drobiazgi - olejki eteryczne firmy Avicenna, zapachy: grejpfrutowy, paczuli, jałowcowy. Grejpfrutowy-została połowa-mimo uczulenia cos kombinowałam z nim ![]() W zamian moglabym zaoferowac to co w watku albo probki: - Lancome Renergie Microlift, krem do wszystkich typow cery, 15g ale uzywalam wiec zostalo pewnie tylko na wyprobowanie - LRP Lipikar, emulsja natluszczajaca do ciala, 15ml -LRP Podologics, regenerujaco-wygladzajacy skoncentrowany preparat do stop z mikrozluszczajacym LHA, 5ml -LRP Anthelios XL fluide extreme 50+, 2ml pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Mam również trochę srebrnych kolczyków poza wątkiem. Jeśli jesteś zainteresowana to postaram się zrobić fotki?
![]() |
#150 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.