Sklepik cynamonowy - Loreal, Bourjois, Body Shop, Oceanic.. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-07, 12:13   #121
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Przekupka: 131 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Sklepik cynamonowy - Loreal, Bourjois, Body Shop, Oceanic..

srebrny pyłek Pupa, można chyba nazwać rozświetlacz,precyzyjna aplikacja bo jest taki patyczek ostro zakończony do nakładania np: jako cien na powieki, zużycie 50%, nie znam daty ważności bo starły sie opisy na opakowaniu, ale widać ze marka PUpa-za duzo obijania w kosmetyczce ale kupiony pod koniec zeszłego a cienie maja waznosć około 2lat, wiec mysle ze jest jak najabrdziej w porządku
Odżywka do rzęs firmy Pierre Rene lub Constatnce Carol-nie wiem, napis sie zdarł, użyta kilkakrtonie, wiecej nie uzywam bo jestem zbyt leniwa zużycie 3-5%, data ważności-długa,
olejki eteryczne firmy Avicenna, zapachy: grejpfrutowy
Relaksujący Balsam do stóp, AA Oceanic, ciało wrażliwe, zużycie 50%, data ważności 11.2008

pogrzebalam, pogrzebalam i znalazlam
jesli chodzi o miniatury to mam: zel pod prysznic nivea, dezodorant nivea, krem nivea soft, nivea body mleczko wygladzajace, shimmer hand and body lotion, roletka individual blue for her, mleczko nivea intens. nawilz i 2 z yves roczer po 20ml - gel do kapieli i szampon. + jeszcze ewentua;nie ta sephora. co bys za to dala?
Stary 2007-09-07, 12:30   #122
patii
BAN stały

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

.

Edytowane przez patii
Czas edycji: 2010-02-04 o 11:37
patii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-07, 23:26   #123
Aranel
Raczkowanie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
Smile Dot.: Sklepik cynamonowy - Loreal, Bourjois, Body Shop, Oceanic..

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość

Hej wybacz ze dopiero teraz, niestety ale nic nie znalazłam, bo z założenia nie szukam kolorówki ale moze następnym razem
Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez levante Pokaż wiadomość
Hej!
Wpisałaś się u mnie. Powiedz, może znalazłabyś jakiś drobiazg z mojej listy życzeń?
A co do NUXE, zbyt krótko ‘testuję’ żeby powiedzieć coś konkretnego, ale na pewno godne polecenia produkty.
Pozdrawiam
Hm......mam faktycznie jedną rzecz Wyjatkowo delikatny płyn do demakijazu oczu Nivea moge jeszcze poszukac jakiegos żelu do mycia twarzy ale nie gwarantuje ze uda sie cos znaleźć, reszty niestety brak z Twojej wish listy - co za określone wymagania Chyba ze dorzucę cos innego z mojego watku, popatrz, pomyśl i daj znak Edytuje bo nei wiem czy kwalifikuje sie to do TWojej listy życzeń, tak średnio na jeża ale mam jeszcze krem Nivea do cery tłustej i mieszanej, zapobiega błyszczeniu twarzy i maseczke Daxa, do cery tłustej ale to tez taki drobiazg

Pozdrowienia

Cytat:
Napisane przez yolabb Pokaż wiadomość
hej,
pisze u Ciebie - cos moj watek kiespko idzie, nie mam czaasu grzebac i siedziec nad kompem.A Physiogel na pewno jest mi potrzebny na wyjazd, chocby troche pod oczy. A baza Sephory zalega w łazience. Czy ew. mozesz mi dorzucic olejek lub olejki jesli ich nie uzywasz ? (na pewno odswiezacz powietrza z nich bedzie, a moze mazidla jakies ukrece do stopek).
Co do bazy - nie umiem znlalezc daty waznosci, na zgrzewce jest "89 (lub69) 10"kupilam ja pod koniec kwietnia, op. 30 ml, ale po opakowaniu to sie nie wyzna ile tam zostalo - uzylam jej 2 lub 3 razy na slub i poprawiny
jesli jestes chetna - prosze o adres, wysle jako pierwsza.
pozdrawiam

Hej dzisiaj jakis pechowy dzien, bo dopiero o 22 siadłam do kompa na dłuzej zeby poczytac wizaz, a jutro jade do mojego klienta wracam późną noca wiec nie wiem czy zdąże wysłac paczke kiedy ten Twoj wyjazd?? bo potem znów pewnie w niedziele w nocy wyjade..jeszcze nie wiem. Troche za póxno popatrzyłam na watek bo własnie dzis byłam na poczcie i nadawałam paczki, ech... mam nadzieje ze jeszcze uda nam sie jakoś skontaktowac, rano i moze do wczesnego południa bede miaął dostęp do kompa
A własnie....hm....moze wezme ze sobą krem i olejki to moze ktos mi poda przez tel, twoj adres w razie w.... a czy mogłabym Cie niesmiało prosic o nawet maultka jednorazowa odsypke tego Loreala Trans...bo to chyba ten co mozna stosowac na filtry, i/ lub tego jedwabiu...dopiero rozpoczynam swoja przygode z filtrami i cały dzien chodze świecąca jak ta lala az mi Pani w istytucie Clarnisa zaczeła mowic na temat nadmiernie swiecącej cery....juz nie chciałam jej tłumaczyc czemu tak ślicznie wygladambo normalnie az tak sie nie błyszcze to taka mała dygresja

Pozdrawiam i czekam na jakies znaki a jesli chodzi o waznosc to mysel ze chyba tak szybko taka baza nie stracułabym waznosci.......mam nadzieje
Aranel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-07, 23:38   #124
Aranel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patii Pokaż wiadomość
Cos u mnie za physiogel i balsam AA Help?

Hej Physio....lada moment wymienie, wiec ciezko mi sie targowac a balsam to pewnie za malutko na wymiane, zwłaszcza ze podoba mi sie u Ciebie Loreal....czyli 1 tak wiem to musiałaby być szalona wymiana,zebys sie zgodziła Odezwe sie jesli Physio.....zostanie, lub znajde cos jeszcze POzdrawiam

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
srebrny pyłek Pupa, można chyba nazwać rozświetlacz,precyzyjna aplikacja bo jest taki patyczek ostro zakończony do nakładania np: jako cien na powieki, zużycie 50%, nie znam daty ważności bo starły sie opisy na opakowaniu, ale widać ze marka PUpa-za duzo obijania w kosmetyczce ale kupiony pod koniec zeszłego a cienie maja waznosć około 2lat, wiec mysle ze jest jak najabrdziej w porządku
Odżywka do rzęs firmy Pierre Rene lub Constatnce Carol-nie wiem, napis sie zdarł, użyta kilkakrtonie, wiecej nie uzywam bo jestem zbyt leniwa zużycie 3-5%, data ważności-długa,
olejki eteryczne firmy Avicenna, zapachy: grejpfrutowy
Relaksujący Balsam do stóp, AA Oceanic, ciało wrażliwe, zużycie 50%, data ważności 11.2008

pogrzebalam, pogrzebalam i znalazlam
jesli chodzi o miniatury to mam: zel pod prysznic nivea, dezodorant nivea, krem nivea soft, nivea body mleczko wygladzajace, shimmer hand and body lotion, roletka individual blue for her, mleczko nivea intens. nawilz i 2 z yves roczer po 20ml - gel do kapieli i szampon. + jeszcze ewentua;nie ta sephora. co bys za to dala?
Co to jest roletka- indivi.......for her ?? ale ja to mam mnóstwo pytan a tą Sephore to juz wiem co to , bo kupiłam sobie identyczną tylko nie skojarzyłam z opisem
Hm......musiałabym sie zastanowic co bym za to dała mowie szczerze, nie wiem jak wycenic/oszacowac takie miniatury mimo ze bardzo je lubie. Spokojnie moge oddac balsam do stóp, odzywke do rzęs, olejek pewnie lada moment zmieni włąsciciela..... miałabym duze watpliwosci co do Pupa, bo troche jednak kosztowal... no nie wiem, nei wiem czy mam sama cos proponowac czy tylko to Ci sie spodobało z mojego watku naprowadź mnie

Pozdrawiam
Stary 2007-09-08, 01:45   #125
yolabb
Przyczajenie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

Hej dzisiaj jakis pechowy dzien, bo dopiero o 22 siadłam do kompa na dłuzej zeby poczytac wizaz, a jutro jade do mojego klienta wracam późną noca wiec nie wiem czy zdąże wysłac paczke kiedy ten Twoj wyjazd?? bo potem znów pewnie w niedziele w nocy wyjade..jeszcze nie wiem. Troche za póxno popatrzyłam na watek bo własnie dzis byłam na poczcie i nadawałam paczki, ech... mam nadzieje ze jeszcze uda nam sie jakoś skontaktowac, rano i moze do wczesnego południa bede miaął dostęp do kompa
A własnie....hm....moze wezme ze sobą krem i olejki to moze ktos mi poda przez tel, twoj adres w razie w.... a czy mogłabym Cie niesmiało prosic o nawet maultka jednorazowa odsypke tego Loreala Trans...bo to chyba ten co mozna stosowac na filtry, i/ lub tego jedwabiu...dopiero rozpoczynam swoja przygode z filtrami i cały dzien chodze świecąca jak ta lala az mi Pani w istytucie Clarnisa zaczeła mowic na temat nadmiernie swiecącej cery....juz nie chciałam jej tłumaczyc czemu tak ślicznie wygladambo normalnie az tak sie nie błyszcze to taka mała dygresja

Pozdrawiam i czekam na jakies znaki a jesli chodzi o waznosc to mysel ze chyba tak szybko taka baza nie stracułabym waznosci.......mam nadzieje[/quote]

Hej, ja teraz tez w zasadzie albo co godzine jestem na wizazu, albo raz na dzien. i tez bylam dzis na poczcie.
wyjezdzam dopiero 21 wrzesnia, chcialam pierwsza wysylac paczki, jako, ze zerowa ze mnie przekupka I dlatego sie spiesze z tym watkiem. Bo za nim ktos innny mi odesle... wiadomo, ze to czasem schodzi.
jesli jestes na tak, to mozezmy sie umowic, ze podasz mi swoj adres, ja ci wysle pierwsza, a Ty potem.
Ja sie filtruje od wiosny - to jest kwestia bardzo indywidualna, ale dla mnie to zwykla skrobia jest najlepsze do matowienia, zwykla czyli ta z Mazideł, choc to zdecydowanie dla cer jasnych. Moja buzia ją lubi, a kieszen tym bardziej (pare złotych za bodajze 100gr). dla mnie to jest odkrycie, filtr + skrobia daje lepszy efekt niz podklad. tym bardziej, ze walcze z trądem po odstawieniu pigułek - pozwole sobie zareklamowac wlasnorecznie krecone kosmetyki - pory po paru miesiacach są nie do poznania.
I to bedzie antyreklama wlasnego watku - ale szczerze to dlatego mi ta baza nie potrzebna, kupilam, tak ja juz pisalal, na wesele...Na codzien filtry i skrobia
Dzis wyslalam komus 5 gr Translucide, ale ja go uzywam bardzo malutko - udalo mi sie kupic w lipcu, a sama zuzylam mmoze 1-2 gr. Niektore wizazanki mowią o proporcjach 1:1. ja to Translucide daje 10-20 % i to nie zawsze.. Moge spokojnie ci podeslac troche na probe, mozesz go meiszac ze skrobia.. Jest dosc wydajny. Skrobie tez Ci podesle, ja na probce z Mazideł ciągłam ponad miesiac. I troche jedwabiu do wzbogacenia, choc ja prawie do pudru go nie używam.
Czekam na odp co do naszej wymiany, jesli jestes na tak - podeslij m iswoj adres.
spieszy mi sie, ale nie az tak .
pozdrawiam
Stary 2007-09-08, 09:06   #126
patii
BAN stały

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

No to czekam na jakies dokladki u ciebie w watku
patii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 10:55   #127
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

hej!
sprawa wygflada tak ze ja Ci bardzo chetnie bym oddala te wszystkie miniatury, bo ja za nimi nie przepadam a wiem ze Ty lubisz tylko ze nic z Twojego watku mi jakos bardzo nie pasuje, tzn moge wziac te rzeczu ktore wymienilam ;p ale nie musze. rozumiesz o co mi chodzi? nie masz moze czegos z mojej wish listy? albo czegos poza watkiuem? albo nie przewidujesz dokladki?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-08, 19:03   #128
levante
Zadomowienie

Przekupka: 72 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Aranel Pokaż wiadomość
Hm......mam faktycznie jedną rzecz Wyjatkowo delikatny płyn do demakijazu oczu Nivea moge jeszcze poszukac jakiegos żelu do mycia twarzy ale nie gwarantuje ze uda sie cos znaleźć, reszty niestety brak z Twojej wish listy - co za określone wymagania Chyba ze dorzucę cos innego z mojego watku, popatrz, pomyśl i daj znak Edytuje bo nei wiem czy kwalifikuje sie to do TWojej listy życzeń, tak średnio na jeża ale mam jeszcze krem Nivea do cery tłustej i mieszanej, zapobiega błyszczeniu twarzy i maseczke Daxa, do cery tłustej ale to tez taki drobiazg

Pozdrowienia
Dziękuję za Twoje starania, popatrzę i na pewno odezwę się. Pozdrawiam.
Ps. Ten płyn do demakijażu Nivea i ewentualny żel brzmi zachęcająco. Musiałabym zobaczyć jak wygląda ten Nivea, a jaką ma gwarancję (zużycie?).
levante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 22:45   #129
Aranel
Raczkowanie

Hej, ja teraz tez w zasadzie albo co godzine jestem na wizazu, albo raz na dzien. i tez bylam dzis na poczcie.
wyjezdzam dopiero 21 wrzesnia, chcialam pierwsza wysylac paczki, jako, ze zerowa ze mnie przekupka I dlatego sie spiesze z tym watkiem. Bo za nim ktos innny mi odesle... wiadomo, ze to czasem schodzi.
jesli jestes na tak, to mozezmy sie umowic, ze podasz mi swoj adres, ja ci wysle pierwsza, a Ty potem.
Ja sie filtruje od wiosny - to jest kwestia bardzo indywidualna, ale dla mnie to zwykla skrobia jest najlepsze do matowienia, zwykla czyli ta z Mazideł, choc to zdecydowanie dla cer jasnych. Moja buzia ją lubi, a kieszen tym bardziej (pare złotych za bodajze 100gr). dla mnie to jest odkrycie, filtr + skrobia daje lepszy efekt niz podklad. tym bardziej, ze walcze z trądem po odstawieniu pigułek - pozwole sobie zareklamowac wlasnorecznie krecone kosmetyki - pory po paru miesiacach są nie do poznania.
I to bedzie antyreklama wlasnego watku - ale szczerze to dlatego mi ta baza nie potrzebna, kupilam, tak ja juz pisalal, na wesele...Na codzien filtry i skrobia
Dzis wyslalam komus 5 gr Translucide, ale ja go uzywam bardzo malutko - udalo mi sie kupic w lipcu, a sama zuzylam mmoze 1-2 gr. Niektore wizazanki mowią o proporcjach 1:1. ja to Translucide daje 10-20 % i to nie zawsze.. Moge spokojnie ci podeslac troche na probe, mozesz go meiszac ze skrobia.. Jest dosc wydajny. Skrobie tez Ci podesle, ja na probce z Mazideł ciągłam ponad miesiac. I troche jedwabiu do wzbogacenia, choc ja prawie do pudru go nie używam.
Czekam na odp co do naszej wymiany, jesli jestes na tak - podeslij m iswoj adres.
spieszy mi sie, ale nie az tak .
pozdrawiam[/quote]

Własnie wórciłam jestem nieprzytomna wiadomosc odebrałam, koniecznie musze z Toba porozmawiac na privie na temat mazideł bo tu nie meijsce na temat a bardzo mnie zaintrygowałas ale to jutro
Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
hej!

sprawa wygflada tak ze ja Ci bardzo chetnie bym oddala te wszystkie miniatury, bo ja za nimi nie przepadam a wiem ze Ty lubisz tylko ze nic z Twojego watku mi jakos bardzo nie pasuje, tzn moge wziac te rzeczu ktore wymienilam ;p ale nie musze. rozumiesz o co mi chodzi? nie masz moze czegos z mojej wish listy? albo czegos poza watkiuem? albo nie przewidujesz dokladki?

Hej to co piszesz to balsam dla mojej duszy bardzo miło coś takiego usłyszeć wiem o czym mówisz....mozesz, bardzo ci sie nie przyda, ale moze kiedys uzyjesz...widziałam wish listę ale nie bardzo żadnych bokserek czy coś...ale poszukam w domu jeszcze moje rózne rózniaste zapasy, ale nie w tym momencie bo własnie wróciłam odezwe sie jutro, wiec jesli to mozliwe, uprzejmie prosze o odłozenie, albo chociaz odsuniecie na bok gdzies miniatur zebym mogła si e o nie potargowac moze cos się uda, I hope so ciepło pzodrawiam i dobrej nocy życze

Cytat:
Napisane przez levante Pokaż wiadomość
Dziękuję za Twoje starania, popatrzę i na pewno odezwę się. Pozdrawiam.
Ps. Ten płyn do demakijażu Nivea i ewentualny żel brzmi zachęcająco. Musiałabym zobaczyć jak wygląda ten Nivea, a jaką ma gwarancję (zużycie?).

Jak mowiłąm wczesniej własnie wróciłam wiec poszukiwania dopiero jutro :0 Pozdrawiam i dzieki za odp
Stary 2007-09-09, 09:47   #130
yolabb
Przyczajenie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

Własnie wórciłam jestem nieprzytomna wiadomosc odebrałam, koniecznie musze z Toba porozmawiac na privie na temat mazideł bo tu nie meijsce na temat a bardzo mnie zaintrygowałas ale to jutro

Hej, oki, czekam zatem na wiadomosc
Stary 2007-09-14, 09:35   #131
Aranel
Raczkowanie

Up

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-14, 18:41   #132
_kapryska_
JESTEM ONA

Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.

Narazie nic nie wyszukałam . Ale będę zagładac

.
_kapryska_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-18, 11:21   #133
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

to tak:
to chetnie wezme
dasz mi jeszcze cień do oczu Holographic Loreal, kolor turkus ze złotym połyskiem, zużycie bardzo małe ok. 5%, wciąż widać dekoracyjny wzór, ważnośc do 2008??
jesli chodzi o miniatury to mam: zel pod prysznic nivea, dezodorant nivea, krem nivea soft, shimmer hand and body lotion x2, roletka individual blue for her i z yves rocher po 20ml - gel do kapieli i szampon.
Stary 2007-09-18, 11:42   #134
irsin
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
GG do irsin

Cienie do oczu Bourjois, te klasyczne pojedyncze, kolor róż ze złotym połyskiem, ładny subtelny efekt, napewno super dla pań typu Wiosna, Lato, mi jakoś nie leży, zużycie niewidoczne, nawet pacynka jest "kolorowa" tylko z jedej strony, ważność jescze ponad rok,, z wieczka pościerały się napisy-ostrzegam, ale od spodu jest naklejka ze Bourj.....

lotion do ciała Body Shop, zapach grejpfrutowy, pojemność -98% użyłam raz na ręke, nie odpowiada mi zapach- to nie jest masło !!

znajdziessz cos u mnie?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-19, 07:29   #135
Aranel
Raczkowanie

Cool Dot.: Sklepik cynamonowy - Loreal, Bourjois, Body Shop, Oceanic..

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Cienie do oczu Bourjois, te klasyczne pojedyncze, kolor róż ze złotym połyskiem, ładny subtelny efekt, napewno super dla pań typu Wiosna, Lato, mi jakoś nie leży, zużycie niewidoczne, nawet pacynka jest "kolorowa" tylko z jedej strony, ważność jescze ponad rok,, z wieczka pościerały się napisy-ostrzegam, ale od spodu jest naklejka ze Bourj.....

lotion do ciała Body Shop, zapach grejpfrutowy, pojemność -98% użyłam raz na ręke, nie odpowiada mi zapach- to nie jest masło !!

znajdziessz cos u mnie?
Przykro mi ale na razie nic pozdrawiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 14:31   #136
Aranel
Raczkowanie

Stary 2007-09-19, 19:48   #137
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

ja jeszcze mam
Vichy intensywnie oczyszczjace mleczko do demakijazu zostalo na sprobowanie
Krem mat-nawilzajacy eris niby był wazny do 10.2006 ale jest ok. caly 15ml
Shiseido the skincare Ele revitalizer 2ml prawie caly
Próbka miracle lacome pour homme chyba cala

to tylko za odzyweczke sobie wybierz co bys najbardziej chciala.
buziaki ;*
Stary 2007-09-19, 20:04   #138
anetak
Wtajemniczenie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.

jak możesz to zajrzyj do mnie interesuje mnie cień Loreala

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=210379
anetak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-19, 21:21   #139
Aranel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anetak Pokaż wiadomość
jak możesz to zajrzyj do mnie interesuje mnie cień Loreala

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=210379
Hej, jak na razie nic ale jak przybedzie wiecej pielęgnacji to moze, moze

Pozdrowienia

p.s. duzo fajnej kolorówki ale ja sie nie maluje, stawiam na en naturell czy jak to sie pisze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-19, 23:49   #140
Blanka2407
Przyczajenie

Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.

Witaj, czy mogłabyś zajrzeć do mnie? Baardzo spodobały mi się cienie Bourjois.

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209914
Blanka2407 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-20, 20:06   #141
Aranel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blanka2407 Pokaż wiadomość
Witaj, czy mogłabyś zajrzeć do mnie? Baardzo spodobały mi się cienie Bourjois.

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209914
Hej jesli w najblizych dniach bedzie mi dane zobaczy na zywo ten pokład Avene to sie zgłosze ale poza tym nic nie wpadło mi w oko, pozdrawiam
Stary 2007-09-22, 12:59   #142
Aranel
Raczkowanie

up
Stary 2007-09-22, 13:28   #143
madzior22
Wtajemniczenie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
GG do madzior22

* cienie sypkie Gosh, kolor Kiss, czyli rózowo, lekko fioletowy pyłek, ładnie błyszczą na powiekach, konsystencja-pyłek - to ewnt mogę wymienic ale nie musze
* lotion do ciała Body Shop, zapach grejpfrutowy, pojemność -98% użyłam raz na ręke, nie odpowiada mi zapach- to nie jest masło !! lżejsze bo lotion

może co u mnie za któreś ?? (gosh ewentualnie odsypka ??)

Prawo jazdy !
madzior22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 13:47   #144
madzior22
Wtajemniczenie

GG do madzior22

być może będę w przyszłym tygodniu w niemczech a tam mają mnóstwo miniaturek. Dlatego pomyslałam sobie że może bym cos tam zakupiła i byśmy się mogły wymienic. Napisz co cię najbardziej intersuje bo oni tam mają tego mnóstwo. oczywiscie nie jestem na 100 % pewna że tam będe dlatego jakby co to jeszcze nie jest żadna wiążąca obietnica

Prawo jazdy !
Stary 2007-09-22, 13:54   #145
Sunny20
Zadomowienie

Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Aranel Pokaż wiadomość
  • cienie sypkie Gosh, kolor Kiss, czyli rózowo, lekko fioletowy pyłek, ładnie błyszczą na powiekach, konsystencja-pyłek - to ewnt mogę wymienic ale nie musze
  • lotion do ciała Body Shop, zapach grejpfrutowy, pojemność -98% użyłam raz na ręke, nie odpowiada mi zapach- to nie jest masło !! lżejsze bo lotion
Interesują mnie te rzeczy, znajdziesz coś u mnie za nie?
Stary 2007-09-22, 14:35   #146
Aranel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzior22 Pokaż wiadomość
być może będę w przyszłym tygodniu w niemczech a tam mają mnóstwo miniaturek. Dlatego pomyslałam sobie że może bym cos tam zakupiła i byśmy się mogły wymienic. Napisz co cię najbardziej intersuje bo oni tam mają tego mnóstwo. oczywiscie nie jestem na 100 % pewna że tam będe dlatego jakby co to jeszcze nie jest żadna wiążąca obietnica
Propozycja fajna i sympatyczna, ale widzisz nie wymienie lotion BS za miniaturki, to raczej tak jest wrzucone do wątku, jeśli u kogoś coś mi wpadnie w oko, to bede go kusic BS o cienię moge się wymnieać ale cięzko mi powiedziec listę życzeń, bo nie wiem jaki tam jest asortyment napewno interesują mnie mini-kosemtyki do stylizacji włosów, jakas mini pianka, czy lakier, albo mini-antyperspirant, czy dezoddorant, reszta kosmetyków równiez w sensie balsamy, kremy do rąk, szampony, do twarzy to nie, bo tu sama wybieram sobie co mi służy a trudno zrobic sobie krzywde np kremem do rak jakies mini olejki, czy pielęgnacja stóp, jak najbardzdiej
No nic, jesli uda Ci sie wyjechac, lub bedziesz kiedys w przyszłosci w NIemczech, to odezwij sie, bedzie mi bardzo miło. Ja pewnie tez bede jakies dokładki z czasem robic, lub nowe wątki ale zapamietam sobie kto moze byc ewntualnym dostawcą miniatur
Notabene podoba mi sie ten krem do rak Rossmana który masz, ale to mogłabym wymienic z jakis drobiazg......nie wiem moze ta maseczkę Daxa, która mam......no nie wiem, moze to za mało......nie wiem miniatury ciezko sie szacuje
Pozdrawiam i dziekuje za miłą propozycję

Cytat:
Napisane przez Sunny20 Pokaż wiadomość
[/list]Interesują mnie te rzeczy, znajdziesz coś u mnie za nie?
Hej jak na razie nic niestety ale nie potrzebuje kolorówki, a z innych rzeczy nic nie wpadło mi w oko , pozdrawiam
Stary 2007-09-22, 14:57   #147
madzior22
Wtajemniczenie

GG do madzior22

umówmy się że odezwę sie jak już kupię a kupie na pewno, tylko po prostu nie wiem kiedy, bo w niemczech bede w najbliższej przyszłości bo siostra wyjeżdża 20 października i jedziemy na zakupy

Prawo jazdy !

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-22, 15:13   #148
paprak
Wtajemniczenie

Przekupka: 58 pkt / 100% pozyt.
GG do paprak

Hej
Interesuja mnie:
małe drobiazgi - olejki eteryczne firmy Avicenna, zapachy: grejpfrutowy, paczuli, jałowcowy. Grejpfrutowy-została połowa-mimo uczulenia cos kombinowałam z nim- czyli 3,5ml z 7, pozostałe dwa, zostało 5-6ml z 7-widocznie zbyt mnie uczuliły wybrałam te olejeki ze wzgledu na ich charakter-walka z pomarańczową skórką

W zamian moglabym zaoferowac to co w watku albo probki:

- Lancome Renergie Microlift, krem do wszystkich typow cery, 15g ale uzywalam wiec zostalo pewnie tylko na wyprobowanie

- LRP Lipikar, emulsja natluszczajaca do ciala, 15ml

-LRP Podologics, regenerujaco-wygladzajacy skoncentrowany preparat do stop z mikrozluszczajacym LHA, 5ml

-LRP Anthelios XL fluide extreme 50+, 2ml

pozdrawiam
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00097.JPG
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  33,8 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
paprak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-22, 17:43   #149
Sunny20
Zadomowienie

Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.

Mam również trochę srebrnych kolczyków poza wątkiem. Jeśli jesteś zainteresowana to postaram się zrobić fotki?
Stary 2007-09-24, 07:39   #150
Aranel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paprak Pokaż wiadomość
Hej
Interesuja mnie:
małe drobiazgi - olejki eteryczne firmy Avicenna, zapachy: grejpfrutowy, paczuli, jałowcowy. Grejpfrutowy-została połowa-mimo uczulenia cos kombinowałam z nim- czyli 3,5ml z 7, pozostałe dwa, zostało 5-6ml z 7-widocznie zbyt mnie uczuliły wybrałam te olejeki ze wzgledu na ich charakter-walka z pomarańczową skórką

W zamian moglabym zaoferowac to co w watku albo probki:

- Lancome Renergie Microlift, krem do wszystkich typow cery, 15g ale uzywalam wiec zostalo pewnie tylko na wyprobowanie

- LRP Lipikar, emulsja natluszczajaca do ciala, 15ml

-LRP Podologics, regenerujaco-wygladzajacy skoncentrowany preparat do stop z mikrozluszczajacym LHA, 5ml

-LRP Anthelios XL fluide extreme 50+, 2ml

pozdrawiam
Hej ale mam nadzieje, ze widzisz ze to tylko dwa olejki; grejpfrutowy i paczuli wyjasniam na wszelki wypadek, zeby nie było kłopotów a i pytanie czy interesowałaby Cię wymiana jesli został by tylko olejek Paczuli?? bo własnie sie o niego targuje, ale Twoja oferta mi sie spodobała i teraz jestem miedzy młoetem a kowadłem

Cytat:
Napisane przez Sunny20 Pokaż wiadomość
Mam również trochę srebrnych kolczyków poza wątkiem. Jeśli jesteś zainteresowana to postaram się zrobić fotki?
Hm......jesli to nie kłopot, to zrób. Ale nie mowie ze sie zdecyduje, wymiłam juz cos na kolczyki i nie do konca byłam zadowolona, bo jednak zdjecie nie oddaje dokładnie koloru, wielkosci.... Jesli bedziesz miec te zdjecia to przy okazji poprosze
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości