Smutne zaskoczenie / TŻ :( Pomóżcie - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-29, 13:04   #121
sine.ira
BAN stały

Dot.: Smutne zaskoczenie / TŻ :( Pomóżcie

Cytat:
Napisane przez sylwónia Pokaż wiadomość
Myślę, że po prostu połączyła fakty i była od razu po czymś takim wyczulona na wahania jego nastroju. Ale tego nie rozwiążemy przez net, bo nie byłyśmy, nie widziałyśmy, nie znamy
No wlasnie. Dlatego tez nie mozna tego bagatelizowac tak jak Ty probowalas w swoim pierwszym poscie.
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-29, 14:18   #122
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yeah Pokaż wiadomość
chyba nie do końca zdajesz sobie sprawę z tego, o czym mówimy
to nie jest ułamek sekundy, to takie spojrzenie, które teoretycznie powinno cieszyć, ale mnie zazwyczaj bardzo peszy
phdwao napisala "spojrzenie, ktore trwa ulamek sekundy".

Chii - wiem, ze ludzie sa rozni, ale nadal mnie pewne rzeczy dziwia
Stary 2007-08-29, 14:21   #123
phdwao
Zakorzenienie

ułamek sekundy, niby tak, niby tylko ułamek a taki wkurzający, bo i w ten ułamek facet może do sojrzenia dołączyć myśli, różne rożniste, z Tobą i nim w roli głównej
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-29, 16:21   #124
nri
Zadomowienie

Lubie popatrzec na "widoczki" tj. przystojnych mezczyzn - popatrzec nie oznacza rozbierac wzrokiem i po cichu planowac gre wstepna Wiecej dystansu Aczkolwiek tlumaczenie Tzta autorki watku mnie nie przekonuje
Stary 2007-08-29, 18:11   #125
yeah
Zadomowienie

ułamek, nieułamek, może 3/4

ja myślę, że to o czym mówimy z phdwao rozumieją tylko te z nas, które miały z takimi spojrzeniami doczynienia
nie ma się co zbędnie produkować i myślę, że temat można zakończyć i przejść do innych wątków.
yeah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-29, 22:09   #126
sylwónia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
No wlasnie. Dlatego tez nie mozna tego bagatelizowac tak jak Ty probowalas w swoim pierwszym poscie.
To miał być kontrast do tego jak dziewczyny próbowały wcześniej sprawę wyolbrzymiać z kolei Że może być tak i tak, a najpewniej jest gdzieś pośrodku

Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
sylwónia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-29, 22:29   #127
Mrs.
Zakorzenienie

o_O
coś mi sie przypomniało ...
czytając 1 strony tego wątku ....
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-29, 23:35   #128
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mrs. Pokaż wiadomość
o_O
coś mi sie przypomniało ...
czytając 1 strony tego wątku ....

i co było dalej?
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-29, 23:49   #129
blue _eyes
Zadomowienie

Dopiero pierwszy raz zauwazylam ten watek. Nie dziwie sie autorce postu ze sie tak zdenerwowala. Sama nigd nie placze, ale w takich sytuacjach zareagowala bym tak smao. Kto wie moze nawet wkoncu bym puscila lezke Taka empatyczna jestem i nawet smutno mi sie zrobilo czytajac ten watek. Dobrzee, ze skonczylo sie to pozytywnie

blue _eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 11:41   #130
phdwao
Zakorzenienie

ja chciałaym jednak wiedzieć jak autorka wątku radzi sobie teraz.przeciez cięzko jest budowac na nowo zaufanie, spojrzeć TŻtowi w oczy z miłością, tak jak dawniej, cięzko jest przytulić się i zapomnieć o bólu jaki sprawił, jeśli zajrzysz to moja droga to napisz jak teraz się czujesz?jak dajesz sobie z tym radę?może to, co teaz napiszesz będzie jakąs pomocą dla innych dziewczyn będących w podobnych sytuacjach...
Stary 2007-08-30, 12:08   #131
Amenaza
Raczkowanie

phdwao Owszem, mogę napisać
Mimo wszystkiego tak jak pisałam postanowiłam uwierzyć TŻtowi, bo go kocham i mu zawsze ufałam, i wiem że nie jest zdolny do takich zachowań jak zdrada. Teraz jest dobrze. Już nawet się śmieję. Ale mam na sobie cały czas piętno jego zachowania. Niby jestem wesoła a tak naprawdę mi smutno gdzieś tam po powłoką. Nie kochamy się....bo jakos mi tak głupio...o namiętnych pocałunkach też nie ma mowy. Nie mam na to ochoty.
Jedno jest pewne, widzę że TŻ sie stara. Może kiedys znowu odbuduję do niego zaufanie, ale musi to potrwać.

Pozdrawiam Wszystkich odwiedzających wątek
Amenaza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 12:18   #132
phdwao
Zakorzenienie

bardzo Cię rozumiem i nie dziwię się że nie masz ochoty na czułości...wydaje mi się że facet czasm sam nie wie, że źle postępuje i to my musimy ich "nawracać", myślę że Twój TŻ już nie popełni tego błędu, bo w końcu zrozumiał jak Cię zranił tym, życzę siły do walki o miłość:-*
Stary 2007-08-30, 12:18   #133
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amenaza Pokaż wiadomość
Mimo wszystkiego tak jak pisałam postanowiłam uwierzyć TŻtowi, bo go kocham i mu zawsze ufałam, i wiem że nie jest zdolny do takich zachowań jak zdrada.
Proponuje zastosowac ograniczone zaufanie, ja tez kiedys sadzilam ze o zdradzie nie ma mowy...
Teraz pewnie bedzie sie starał...i oby tak mu zostało, ja jednak bylabym ostrozna

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 23:57   #134
Ash
Wtajemniczenie

Amenazo - a jak wytlumaczyl swoje zachowanie po Twoim powrocie?
Stary 2007-08-31, 10:20   #135
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Cytat:
Napisane przez Ash Pokaż wiadomość
Amenazo - a jak wytlumaczyl swoje zachowanie po Twoim powrocie?
znowu napiszę : no właśnie? może teraz Amnaza odpowie, jak już zajrzała
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 14:17   #136
Mrs.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość

i co było dalej?

u mnie sie wszystko dobrze ułozyło i skonczyło .
Teraz juz mineło duuzo czasu od tego , dalej jesteśmy razem i jestem/jesteśmy naprawde szczęsliwa Tż`em ;*

* a mieliśmy podobny 'problem' jak właścicielka watku .

Dziś juz o tym w ogole nie myśle !
Zaufałam ponownie mojemu TŻ

Edytowane przez Mrs.
Czas edycji: 2007-08-31 o 14:23 Powód: :P
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 14:27   #137
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
Mimo wszystkiego tak jak pisałam postanowiłam uwierzyć TŻtowi, bo go kocham i mu zawsze ufałam, i wiem że nie jest zdolny do takich zachowań jak zdrada.
wiesz..ze nie jest zdolny... wiesz - slyszalam to od 90 % zdradzonych kolezanek i znajomych... radze zastosowac zasade ograniczonego zaufania... To, ze go kochasz zupelnie sie z tym nie kloci.

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-27, 17:58   #138
saaba
Przyczajenie

Cytat:
Witam Was Dziewczyny
Jestem na wizażu już dłuuuugo, mam dużo postów i m.in dlatego chcę być anonimowa, wybaczcie.
Wierzę że mi pomożecie kochane

Nie wiem od czego zacząć.
Wczoraj wróciłam z kilku - dniowego pobytu za granicą(byłam tam z mamą). To było nasze pierwsze 'dłuższe' rozstanie z TŻtem. Jesteśmy ze sobą od ponad 3 lat, mieszkamy ze sobą od 2 lat. Co do naszych relacji to układa nam się bardzo dobrze, jesteśmy zaręczeni od 2 lat i myślimy powolutku o ślubie (ale nie spieszy nam się). Kochamy się.
Wczoraj wróciłam...TŻ był jakiś dziwny tzn lecę do niego sie przytulić a ten nawet nie wstał od kompa. Potem się kąpaliśmy i w kąpieli sprawiał wrażenie że nie ma ochoty słuchać tego o czym mu mówiłam (opowiadałam o wyjeździe). Jak mu powiedziałam że chyba za mną nie tęsknił, to mi odpowiedział "phy...te 4 dni szybko zleciały" Pytałam co robił.Nic szczególnego nie odpowiedział.Poszliśmy spać.
Dzisiaj rano włączam kompa (wizaż ) i z ciekawości wchodzę na historię sprzed ostatnich 3 dni i znajduję m.in to:
- http://krakow.gumtree.pl/krakow/11/12859211.html
- http://krakow.gumtree.pl/krakow/kobi...ex_5001_1.html (przeglądał wszystkie bo mam to podświetlone )
- http://sympatia.onet.pl/szukaj.html i to http://sympatia.onet.pl/0,1,1,5,szuk...=k&kr=pol&fo=1 użył wyszukiwarki zaawansowanej
- http://monitorek.sympatia.onet.pl/?q...&offset=0&lp=3
- i dużo stron z filmikami dot. sexu (czasami podobne ściągaliśmy ale od jakiegoś czasu ten folder do którego ściągaliśmy je jest pusty, bo wszystko wymazaliśmy)
- Galeria dyskotek które sa w poblizu naszego miasta, a nigdy do nich nie chodzimy bo TŻ nie lubi

CZuję się fatalnie. Stronami z sexem i filmami to się nie przejmuję. Najbardziej zaskoczyły mnie te strony z ogłoszeniami i ta dziewczyna z monitorka, sympatii czy czegoś tam innego.

Popłakałam się Jest mi potwornie smutno bo nie mam pojęcia dlaczego, dlaczego mój TŻ przeglądał takie rzeczy Tak dobrze nam się układa
Jestem załamana. Nigdy nie miałam takiej sytaucji
Nie wiem co robić, co myśleć....Czy on po cichu szyka kogoś innego ? Czy "tylko" chce mnie zdradzić ... tylko....
Serce mi pęka z bólu, bo to do niego w ogóle nie podobne. To nie mój TŻ to nie on...... On nie jest typem kobieciarza, miał tylko jedną dziewczynę "łóżkową" oprócz mnie. Jest spokojny, nie lubi imprez, dyskotek. Dlatego nie wiem co się dzieje...
Formalności: Ja: 22 on 24 lata.

Błagam pomóżcie. Bo nie wiem co myśleć, co robić...nie chce kłótni...poza tym...jestem tak zaskoczona że....brakuje mi słów
Umieram z bólu
hejka,
Amenaza doskonale wiem jak się czujesz, ja jestem w podobnej sytuacji z tym że po ślubie i z dzieciątkiem w brzuszku.
Rozmowa nic nie da już to przerabialam - wszystkiego się wyprze i jeszcze powie że to twoje urojenia (u mnie tak bylo). Radze Ci zostaw dziada dopóki możesz (po ślubie będzie trudniej)! jak robi to teraz to nigdy nie będziesz miała pewności że nie zrobi tego znowu (a pewnie będzie tak robił i do tego kłamał)
trzymaj się cieplutko
saaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-28, 09:50   #139
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Popłakałam się Jest mi potwornie smutno bo nie mam pojęcia dlaczego, dlaczego mój TŻ przeglądał takie rzeczy Tak dobrze nam się układa
Czy naprawde tak dobrze Wam sie uklada? Ty uwazasz, ze tak, a co on sadzi? Co mozesz wyczytac z jego twarzy, zachowania, rozmow z Toba?
Piszesz, ze mieszkacie z Twoja mama.... czy wszystko NAPEWNO jest w porzadku?

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości