|
|
#121 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Smutne zaskoczenie / TŻ :( Pomóżcie
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chii - wiem, ze ludzie sa rozni, ale nadal mnie pewne rzeczy dziwia
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
ułamek sekundy, niby tak, niby tylko ułamek a taki wkurzający, bo i w ten ułamek facet może do sojrzenia dołączyć myśli, różne rożniste, z Tobą i nim w roli głównej
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Lubie popatrzec na "widoczki" tj. przystojnych mezczyzn - popatrzec nie oznacza rozbierac wzrokiem i po cichu planowac gre wstepna
Wiecej dystansu
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
ułamek, nieułamek, może 3/4
![]() ja myślę, że to o czym mówimy z phdwao rozumieją tylko te z nas, które miały z takimi spojrzeniami doczynienia ![]() nie ma się co zbędnie produkować i myślę, że temat można zakończyć i przejść do innych wątków. |
|
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Że może być tak i tak, a najpewniej jest gdzieś pośrodku
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
o_O
![]() coś mi sie przypomniało ... czytając 1 strony tego wątku .... |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero pierwszy raz zauwazylam ten watek. Nie dziwie sie autorce postu ze sie tak zdenerwowala. Sama nigd nie placze, ale w takich sytuacjach zareagowala bym tak smao. Kto wie moze nawet wkoncu bym puscila lezke
Taka empatyczna jestem i nawet smutno mi sie zrobilo czytajac ten watek. Dobrzee, ze skonczylo sie to pozytywnie
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
ja chciałaym jednak wiedzieć jak autorka wątku radzi sobie teraz.przeciez cięzko jest budowac na nowo zaufanie, spojrzeć TŻtowi w oczy z miłością, tak jak dawniej, cięzko jest przytulić się i zapomnieć o bólu jaki sprawił, jeśli zajrzysz to moja droga to napisz jak teraz się czujesz?jak dajesz sobie z tym radę?może to, co teaz napiszesz będzie jakąs pomocą dla innych dziewczyn będących w podobnych sytuacjach...
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
phdwao Owszem, mogę napisać
Mimo wszystkiego tak jak pisałam postanowiłam uwierzyć TŻtowi, bo go kocham i mu zawsze ufałam, i wiem że nie jest zdolny do takich zachowań jak zdrada. Teraz jest dobrze. Już nawet się śmieję. Ale mam na sobie cały czas piętno jego zachowania. Niby jestem wesoła a tak naprawdę mi smutno gdzieś tam po powłoką. Nie kochamy się....bo jakos mi tak głupio...o namiętnych pocałunkach też nie ma mowy. Nie mam na to ochoty. Jedno jest pewne, widzę że TŻ sie stara. Może kiedys znowu odbuduję do niego zaufanie, ale musi to potrwać. Pozdrawiam Wszystkich odwiedzających wątek |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo Cię rozumiem i nie dziwię się że nie masz ochoty na czułości...wydaje mi się że facet czasm sam nie wie, że źle postępuje i to my musimy ich "nawracać", myślę że Twój TŻ już nie popełni tego błędu, bo w końcu zrozumiał jak Cię zranił tym, życzę siły do walki o miłość:-*
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz pewnie bedzie sie starał...i oby tak mu zostało, ja jednak bylabym ostrozna
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Amenazo - a jak wytlumaczyl swoje zachowanie po Twoim powrocie?
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie sie wszystko dobrze ułozyło i skonczyło . Teraz juz mineło duuzo czasu od tego , dalej jesteśmy razem i jestem/jesteśmy naprawde szczęsliwa Tż`em ;* * a mieliśmy podobny 'problem' jak właścicielka watku . Dziś juz o tym w ogole nie myśle ! Zaufałam ponownie mojemu TŻ
Edytowane przez Mrs. Czas edycji: 2007-08-31 o 14:23 Powód: :P |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz..ze nie jest zdolny... wiesz - slyszalam to od 90 % zdradzonych kolezanek i znajomych... radze zastosowac zasade ograniczonego zaufania... To, ze go kochasz zupelnie sie z tym nie kloci.
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Amenaza doskonale wiem jak się czujesz, ja jestem w podobnej sytuacji z tym że po ślubie i z dzieciątkiem w brzuszku. Rozmowa nic nie da już to przerabialam - wszystkiego się wyprze i jeszcze powie że to twoje urojenia (u mnie tak bylo). Radze Ci zostaw dziada dopóki możesz (po ślubie będzie trudniej)! jak robi to teraz to nigdy nie będziesz miała pewności że nie zrobi tego znowu (a pewnie będzie tak robił i do tego kłamał) trzymaj się cieplutko
|
|
|
|
|
|
#139 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Piszesz, ze mieszkacie z Twoja mama.... czy wszystko NAPEWNO jest w porzadku?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

Taka empatyczna jestem i nawet smutno mi sie zrobilo czytajac ten watek. Dobrzee, ze skonczylo sie to pozytywnie

Tak dobrze nam się układa