![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II
nie uklony tylko ja sie juz boje
![]() Bibii- musisz nadgonicz dziewczyno, bo niedlugo ja Cie dogonie a miedzy nami trocche cm jest ![]() Byli- na mnie TŻ mowi Mysza ![]()
#122 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że nam tu w "myszki" obrodziło i niech ktoś nie pomyśli, że już myszki wszędzie widzę
![]() ![]()
#123 |
Zakorzenienie
|
ja juz lepiej nie bede mowic jak moj mowi na mnie
![]() 'czesc potworze' to wersja light ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
napiłam się dziś rano pierwszy raz soku z pokrzywy, powiem Wam, że spodziewałam się czegoś gorszego
![]() ![]() byli można wiedzieć ile płacisz za takie przedłuzanie włosków?? Słyszałam że to dość drogie jest, sama bym się wybrała na takie przedłużanie, ale jak mam wydać majątek to sobie odpuszczę ![]() rzeczywiście w "myszki" obrodziło ![]() ![]() Aguś co do Twojego byłego, to powiem Ci, że im więcej będziesz za nim gonić, pisać, prosić, to bardziej będzie miał Cię dość... Tak to niestety jest, że jak czegoś sie nie chce, a narzucają to na siłe, to nam to zbrzydnie i mamy tego dość ![]() Pamiętam jak ja miałam nieraz jakichś nachalnych kolesi, którzy chcieli sie umówić itp. ja odmawiałam, do nich to nie docierało, to po prostu za którymś razem juz mi się (za przeproszeniem) wymiotować nimi chciało
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Agus juz to pisalam, ale napisze jeszcze raz, Niki ma racje, a z tego co pisalas wczesniej to jak mowisz do niego, ze jeszcze miesiac temu byliscie na wakacjach razem itd. to on to ma za przeproszeniem wszystko w 4 literach...
I co warto? Mysle, ze jakbys go teraz olała to sam by zobaczył jaki skarb stracił, a tak to go zniechęcasz jeszcze do siebie zaraz zmykam jeść.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
tez myslalam kiedys o przedluzaniu wlosnow, ale szkoda mi kasy
![]() ![]() pozatym ostatnio mam dlugie jak na siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
słyszałyście nową piosenkę Grupy Operacyjnej - Podobne przypadki??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
oooooo!
nie żebym była jakąś ich wielką fanką czy cuś, ale ta piosenka i bądź sobą są super ![]() bez obrazy dla fanów Dody oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
nie mam jak posluchac bo mam za wolnego neta zeby cos sciagnac albo z youtube posluchac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
niemozliwe, żeby ktos miał wolniejszego neta niz ja
![]() a mi sie piosenki ściagają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Niki tutaj masz stronke Pani Reni. Ponoć robi kapitalnie i naprawde wg mnie nie drogo: http://www.renihair.pl/main.html?src=%2F . Tylko że musiała bym do Niej jechać aż do Mikołowa 10 km. za Tychami a to ode mnie jakieś 2 h jazdy a TŻt coś kręci noskiem że mu się nie chce ale znajmoma fryzjerka poleciła mi Pania Anie z KRK która też niedrogo a dobrze przedłuża
![]() A co do określeń to jestem Myszką i Kochaniem tak na standardzie ale bardziej ekstremalne to: GNIDKA, Śmierdziel, i inne takie takie ![]()
#134 |
Zakorzenienie
|
byli dziękuję za linka
![]() ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny przestancie kusic z tym przedluzaniem
![]() ja sie wlasnie calymi silami powstrzymuje zeby nie robic kojenego baleyage...kurcze juz prawie wrocilam do naturalnych, ale tak mnie korci! ladnie wygladam w farbowanych, ale wlosy mam zniszczone i chcialam zeby odpoczely... a wy mi jeszcze o przedluzamniu, ktore zawsze mi sie marzylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Kochane
![]() Nie poszłam dziśdo skzoły bo mój żołądek jeszcze świruje. Poleże sobie 1 dzień to nic mi sięnie stanie. biibii ja właśnie przedłużam żeby mniej prostować bo ta prostownica mi wykjańcza włosy. :| . Jaką metode jeszcze nie wiem. Dodatkowo doszedł mikolejny dylemacik ponieważ znalazłam Panią z KRK która przedłuża i komentarze u niej na księdze gości są naprawde zachwalające. Dodatkowo możńa do niej iść na bezpłatną konsultacje a za kwote 10 zł przyczepi jedno pasemko tak na próbe. Tylko ona przedłuża metodą japońską która nhie wiem za bardzo jak wygląda ![]() ![]() A jakiej długości macie włosy dziewczyny? Ja mam za ucho najdłuższe a najrótsze mam takie że mi gumka je w kucyka nie łapie :|I stąd ten pomysł ![]()
#137 |
Wtajemniczenie
|
fajne te wlosy,moze kiedys kiedys ale szkoda mi kasy.Przez cale liceum az do maturalnej mialam najpierw krotkie,a potem takie max do ramion. Potem zapuszczalam.Teraz mialam tak gdzies do polowy ramion!Naprawde duzo jak na mnie,ale jakos pare dni temu musialam podciac koncowki.(co za strata heheh
![]()
#138 |
Zakorzenienie
|
Jak bym miała przynajmniej do ramion do nie potrzebowała bym przedłużania
![]() ![]() ![]() macie fotke moich aktualnych BOSKICH włosów ![]()
#139 |
Zakorzenienie
|
byli to wyobraz sobie jak ja sobie zniszczylam swoje krecone prostowaniem
![]() a ja uwazam, ze ladnie Ci w tych wlosach ![]() ![]() ja mam obecnie wlosy za ramiona - swoje krecone jak wyprostowalam, ostatnio bylo to w czerwcu ![]() ![]() i wiesz co kobieto?? na tym zdjeciu mimo, ze jestes w czarnym nie wygladasz WOGÓLE chudo! kto Ci takich bzdur naopowiadał, że jestes chuda? bo ja widze, ze zgrabna bardzo... moze ktos z zazdrosci Ci tak powiedzial?? |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Samo to że waże 47 kg. mowi mi że powinnam utyć. A ostatnio złapał mnie skurcz w karku na wf i babka od wf mi go rozmasowywała i mi cały czas: O matko taka jesteś chuda że nie ma tu co masować. :P A tak na poważnie to poprostu mam bardzo chude nogi i źle się czuje npo w krótkiej kiecce, nie mówiąc już o założeniu do niej obcasów. A co do długich włosów to mam fotki ale nie w długich ale w dł€ższych niż te. Aha zaznaczam że na tej fotce są włosy zaraz po wyprostowaniu a następny dzień są te dłuyższe przy samym karku io na czubku głowy jest tzw: KUKURYKU :P
#141 |
Zakorzenienie
|
byli kurcze, Ryba! nie wiem czy jest sens przedluzac te wloski? za 3 mce juz beda do ramion! kup moze lepiej seboradin, podobno dobrze dziala na wzrost.
Naprawde,nie ma sensu, nie sa wcle takie krotkie, pozatym nie wygladasz w nich zle! ![]() btw, ladn z ciebie dziewczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
byli pociesz sie tym, ze masz ladna sylwetke i karglosci
![]() a na nogi same to moze cwiczenia??jesli oczywiscie by ci sie chcialo ![]() ![]() ja Cie wole w tych krotszych, ale w tych tez ladnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam Ci wcierkę z maseczki z nafty, bardzo wzmacnia i odżywia włosy ![]() Cytat:
![]() Strasznie ładna i zgrabna z Ciebie dziewczyna (już Ci to pisałam, ale naprawdę miło patrzeć na Twoje zdjęcia ![]() Jeśli chodzi o długość moich włosów, to są za pas i toczę walkę, żeby ich nie obciąć ![]() ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
byli nie widac zebys wazyla 47..tylko 2 kg wiecej a wygladasz o niebo lepiej wg mnie
ja tez chceeeeee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
virko u mnie odrostow na szczescie za bardzo ne widac, bo przyciemnilam wlosy troche i farba wyblakla i jest zblizona do naturalnego
![]() dziekuje za polecenie maseczki, napewno skorzystam! ![]() tez mi wlosybardzo wypadaja ;/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
virka włosy za pas?? wow
a może wkleisz jakąś fotkę ![]() jeszcze nic nie wklejałaś.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
byli dzięki za linka
![]() ![]() Acha, byli ładne foteczki, bardzo fotogeniczna jesteś ![]() Ale wiecie co mi się, wydaje, że zdjecia zawsze cos pogrubiają, bo wszystkie tu mamy problem "chudości" a jak któraś wklei fotki, to każda pisze "nie wyglądasz chudo" itp. mnie też to pisałyście, a w rzeczywistości jestem chuda i wiem o tym ![]() ![]() Włosy ja mam tez farbowane (na blond), mam pocieniowane, w najkrótszym miejscu na górze mają ok 10- 15 cm, a najdłuższe na dole za ramiona. virka jak się robi tą maseczkę z nafty?? ![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
byli jak mam byc szczera to zgadzam sie z nati
![]() w tych krotkich wygladasz fajnie i chyba lepiej niz w dluzszych ![]() virko pokaz swoje dlugie wlooooski,proooosimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Niki mi tam nikt nie pisał, ze chudo nie wygladam
![]() ![]() ale moze na tamtych zdjeciach tego tak nie widac...ale mam takie ktore sa tragiczne tez.. ja mam zawsze tak, ze jak zobacze kogos kto jest rownie chudy, a czasem (rzadko ) chudszy to sie ciesz ![]() choc wiem, ze to brzydko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.