![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak przytyć???
Agusia, podstawa - jesz pięć posiłków dziennie? o stałych porach?
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
![]()
hmm o stałych porach to nie bo to jest raczej nie reale dla kogoś kto ma szkolę czy pracę... ale nie powiem.. jem duuuzio, praktycznie cały dzień iw nocy coś szamie :P ale nie widać efektów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-07 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Aguś 38 kilo??? To rzeczywiście bardzo mało. A konsultowałaś się z lekarzem?
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Mam koleżankę która przy wzroście 168 waży 43 kilo! A naprawde dużo je... Ja mam 167cm i 47 kilo i myśle ze powinnam juz schudnąć a ona chce przytyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Jeśli się nie ma tendencji do tycia to się nie przytyje! Jecie dużo i co widać te kg?! Nawet jak trochę ich dojdzie to przy tak szybkim metaboliźmie zaraz się je zgubi. Poza tym po co niszczyć dobry metabolizm? Ile to ludzi ma duże problemy przez niego, ile to ludzi chciało by nie mieć tendencji do tycia?!
Też kiedyś chciałam przytyć i nic nie pomagało - tłuszcz się mnie nie trzyma i tyle ![]() Jesli chcesz już przytyć to "tyj" w masę mięśniow, jej nie zgubisz i będizesz mieć ładnie wyrzeźbione ciałko, a nie "sflaczałe". Jest mnóstwo ćwiczeń na rozrośnięcie się. Spójrz tylko na Fergie, Paris Hilton. Maja mięśnie i dzięki nim wygladaja na takie "akurat" a nie chude. Jak chcesz być jeszcze większa - ćwicz więcej i sama kształtuj swoj sylwetke. Ja jeszcze rok temu dużo wazyłam (dobrze ubita jestem), ale nie widać tego było. Teraz ważę jeszcze więcej i widać "ciało". Także polecam. Jak ktoś jest zainteresowany ćw itd. to służę rada ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
![]()
byłam u lekarza i jestem zdrowa , nic mi nie jest. Hmm dowiedzialam się o leku od kt.órego mozna przytyć i to na 100% ! "Megace" ale niby jest od dla skrajnie wyczerpanego organizmu , anoreksją itp. Niewiem chyba spróbuję bo nic mi nie pomaga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Aguś nie słyszałam o tym leku niestety :/
Dziunia ma rację, receptą może okazać się trening siłowy, ale ze szczególnym uwzględnieniem diety. Bez niej można doprowadzić do utraty wagi. A na tym Wam nie zależy. W +/- dwa - trzy miesiące przytyłam 2 kilo, oczywiście nie w tłuszczu. Więc jest to jak najbardziej osiągalne. Jedynym minusem może być fakt, że ektomorfikom, trudniej zbudować masę mięśniową, ale nie musi bzto regułą ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Suzana - jaką masz dietę na myśli? Ja żadnej nie "używałam", ale chętnie się dowiem.
Jadłam dalej wszystko to co chciałam i się rozrosłam. Myślę, że ta dieta jest niepotrzebna, bo przy mięśniach najpierw spala się tłuszcz a potem rośnie w tkankę mięsniową. U mnie nie było paktycznie nic do spalania i od razu widziałam mięsnie i przestałam mieścić się w co niektóre ciuchy ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
zadnej nie uzywałas? to niemozliwe, przeciez dieta to sposob odzywiania sie. chodzi mi o odpowiednia podaz bialka, weglowodanow i tluszczy. Przy treningu siłowym odpowiednia dieta jest NIEZBĘDNA, bo to od niej zależy Ci się rozrośniemy, czy schudniemy. (dieta na mase/dieta na rzeźbe) Poza tym, co z procesem odbudowy mięśnia (bez białka wiele się nie osiągnie)?
Potrzebna jest nawet ze względów zdorwotnych. Ja miałam straszną stagnecję jeśli chodzi o górną część ciała. ostatnio stwierdziłam, że większość moich bluzek jest na mnie za mała (nosze przeważnie obcisłe ubrania). a traciłam nadzieję ![]()
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
![]()
nOoOo to mamy nOwy rOk
![]() teraz każDa Się bierze.. by dO wakaCji łaDnie przytyĆ cO nie ?:P żyCzę wam by ten rOk był ObfiTy w KilOgramy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
BAN stały
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam cały wątek i się trochę "rozochociłam" żeby przytyć:P Ważę 43-44 kg przy wzroście 167cm, wyniki mam bardzo dobre, a apetyt jeszcze lepszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
BAN stały
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
![]()
hmmm ja się wziełam za siebie iprzez ostatnie 2 tyg przybyło 3 kg
![]() 3majcie się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-07 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
byłam chuda a teraz przytyłam
od zawsze byłam chodzielcem. W liceum cały czas ważyłam 43,5 kg. Jadłam ale to nic nie dawało więc sie zniechęcałam, ludzie mnie wkurzali, wmawiali mi anoreksje. Rok temu nie wytrzymałam. Szłam z chłopakiem ulicą, a jakiś mało inteligentny facet powiedział"co tak słabo ją karmisz"o nie powiedziałam dość. Przeczytałam w internecie o odżywkach węglowodanowo-białkowych. Kupiłam sobie cały kubeł takiej odżywki za 100zł. Po miesiącu już złapałam 2 kg, kupowałam więc dalej i piłam. Piłam ta odżywke dobre kilka miesięcy, wciąż nabierałam masy. Uwierzyłam ze moge przytyć, zaczęłam dużo jeść.Teraz już przestałam brac odżywke bo tyje jedzac normalne jedzenie. Przy wzrości 167 waze 55 kg. Ta odżywka pomogła mi ruszyć z wagą. Piłam ją trzy razy dziennie z ciepłym mlekiem, ja akurat piłam odżywke gainer, firmy olimp, ale są rózne.
powodzenia, jedzcie banany, majonez, jajka, jogurty, słonecznik, owoce, mleko, kakao, ryż z masłem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
BAN stały
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
hmmmm poprostu zrób tak jak Ja ![]() ![]() ![]() Jest jeszcze inny sposób... Moja mama zdobyła numer do jakiegoś dobrego dietetyka... przepisuje od indywidualnie diety ( również na przytycie ! ) Poprostu w swoim mieście poszukaj jakiegoś dietetyka i skonsultuj się z nim ![]() 3majcie się Dziewczynki :P : * |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
BAN stały
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Ja też słyszłam ,że po odżywka się tyje bo moja kumpela dzięki nim przytya 5 kg, ale podobno przez tydzien jest straszna biegunka zanim organizm sie przyzwyczai.Nic takiego Ci się nie działo????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
biegunka po odżywce nie jest normalną reakcją
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Zaczęłam próbować z koktailem opisanym w tym wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=60355 . Czuję jak zapycha, problem jest tylko w tym że czuję mdłości po nim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
![]()
siemanko dziewczynki i jak tam idzie tycie ?
![]() ja utrzymuję to 3 kg co utyłam ![]() ![]() pozdrawiam wszystkie cieplutko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Mi wszyscy wokolo mowia z jestem za chuda , natomiast ja uwazam , ze jestem za gruba :P Nie wiem daczego ... może dlatego , ze mam tluściutki (wg mnie) tyłeczek :P on mi chyba genetycznie sie przyplatał po mamusi :P Mam jakies 173 cm i nie wiem ile waze :P Ale dobrze sie czuje ze swoja stałą wagą ... A jak tylko czuje , że przytylam staram sie zrzucic bo czuje sie ociężąła
![]() pozdrawiam was dziefczeta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-07 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Suzanna -ja jadłam wszystko co lubię i dużo, jak to ja;p I ćwicyzłam sobie co 2 dzień i się bardzo rozrosłam. W udzie mam teraz jakieś 54 cm
![]()
![]() |
#150 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-07 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.