Najladniejsze RÓ¯OWE perfumy - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj siê z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-11-04, 22:03   #121
BlueberryMilkshake
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 880
Dot.: Najladniejsze RÓ¯OWE perfumy

Wg. mnie

Gucci EDP II
Miracle Lancome
Baby Doll YSL
Kate Moss Kate
BlueberryMilkshake jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-06, 17:26   #122
Spalinka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 658

A ja zaskoczê i zasugerujê nowy zapach od Avonu wychodzi w katalogu 16/2011
Wiêkszo¶æ konsultantek ju¿ go bêdzie mia³a
Secret Fantasy Star, piêkne

......................... ..................
Czekamy na styczeñ!
Spalinka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-07, 15:02   #123
Emiks
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 411

Z tych ró¿owych które z przyjemno¶ci± noszê, to:

*** Calvin Klein Euphoria
*** M. Micallef Rose Aoud
*** Thierry Mugler Womanity

oraz

*** Victor & Rolf Flowerbomb Extreme
*** Guerlain Insolence edp

... o ile one s± rzeczywi¶cie ró¿owe
Emiks jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-11-07, 16:43   #124
BlueberryMilkshake
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 880

Przypomnia³o mi siê jeszcze Comme une Evidence YR i Kelly Caleche Hermes
BlueberryMilkshake jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-06-27, 04:25   #125
Ma³gosia791
spin doctor

Wiadomo¶ci: 7 515

Ostatnio nasz³o mnie znowyu na ró¿owe ¶wie¿aki
Dolecia³o do mnie Envy Me, które jest dla mnie kwintesencj± ró¿owego zapachu-cudowna, rze¶ka piwonia skorpiona porann± ros±. W kolekcji posiadam równie¿ Chance eau Tendre, Boss Femme, a leci do mnie Eaudemoiselle eau fraiche.

Dla mnie ró¿owe perfumy to niekoniecznie te w kolorze ró¿owym, tylko pachn±ce ¶wie¿o, rze¶ko najchêtniejz wyra¼n± nutk± piwonii, ale niekoniecznie. Mam ochotê sobie sprawiæ kolejne-zastanawiam siê nad Bright Crystal, Addict2 i Miss Dior Cherie edt(chcia³abym pow±chaæ te¿ najnowszego Addicta Eau Fraiche) i nie wiem co kupiæ. Mo¿e jakie¶ inne pachn± podobnie?

Kiedy¶ napali³am siê na Baby Doll ale jak pow±cha³am o ma³o siê nie przewróci³am-ohydna sztuczna ró¿a i zapach w stylu: moja babcia skropi³a siê bu³garskim olejkiem ró¿anym, brrr.
Gucci edp II- ³adny, na mnie pachnie sianem i malinami

Mam jeszcze inne pytanie-czy która¶ z Was mag³aby porównaæ Gucci Envy Me do zielonych Envy Me 2?

Edytowane przez Ma³gosia791
Czas edycji: 2012-06-27 o 05:37
Ma³gosia791 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-06-27, 07:59   #126
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 24 108

Cytat:
Napisane przez Ma³gosia791 Poka¿ wiadomo¶æ
Dolecia³o do mnie Envy Me, które jest dla mnie kwintesencj± ró¿owego zapachu-cudowna, rze¶ka piwonia skorpiona porann± ros±. W kolekcji posiadam równie¿ Chance eau Tendre, Boss Femme, a leci do mnie Eaudemoiselle eau fraiche.

Dla mnie ró¿owe perfumy to niekoniecznie te w kolorze ró¿owym, tylko pachn±ce ¶wie¿o, rze¶ko najchêtniejz wyra¼n± nutk± piwonii, ale niekoniecznie. Mam ochotê sobie sprawiæ kolejne-zastanawiam siê nad Bright Crystal, Addict2 i Miss Dior Cherie edt(chcia³abym pow±chaæ te¿ najnowszego Addicta Eau Fraiche) i nie wiem co kupiæ. Mo¿e jakie¶ inne pachn± podobnie?

Kiedy¶ napali³am siê na Baby Doll ale jak pow±cha³am o ma³o siê nie przewróci³am-ohydna sztuczna ró¿a i zapach w stylu: moja babcia skropi³a siê bu³garskim olejkiem ró¿anym, brrr.

Mam jeszcze inne pytanie-czy która¶ z Was mag³aby porównaæ Gucci Envy Me do zielonych Envy Me 2?
Ma³gosiu, nowy Addict eau Fraiche to ponoc Addict 2 tak jak Sensuelle do wczesniejszy Addict to Life , ten drugi w±cha³am i potwierdzam, Fraiche tez chcia³abym dla pewno¶ci niuchn±æ .
Je¿eli chodzi o Baby Doll to mia³am tez skojarzenia z bu³garskim olejkiem ró¿anym a Gucci edp II pachnie mi natk± pieruszki
Asiuuuuula jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-06-27, 11:50   #127
laura286
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 574

Cytat:

Z rózowych koniecznie Brght Crystal Ci polecam- cudowna piwonia wg mnie jest pzrejrzysty i przepiêkny . Natomiast uciekaj od Gucci Envy Me2 zielonego- jest to zupe³nie niepodbodny do rózowego zapach. Pachnie on totalnie ³±k± tak± z kwaiatmi i troche ew. powietzrem dusznym od tych kwaitów kwitn±ccych. Zdo³a³ma uzyc tylko pó³ odlewki 10 ml podczas wakacji w górach. Innym sie poodba³ na mnie ale ja nie mog³ma jakos wytzrymac w tym zapachu i odda³am komu¶ odlewkê to co nie zu¿y³a. Jesli jestes fanka zapachów rózowych ew. kwiatowo- s³odkich i ogolnie s³odkich, jak ja jestem fank±, to na penoe Ci sie tamten nie spoodba
laura286 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 12:32   #128
liv87
Guerlain Lover

Wiadomo¶ci: 19 945

Cytat:
Napisane przez liv87 Poka¿ wiadomo¶æ
Najpiekniejsze to oczywiscie J'aime La Perla
A potem Nina, Euphoria, troche rozowe sa dla mnie rownie Princess Very Wang, Flowerbomby , Magnetism
Mój cytat sprzed ponad roku

I nadal mam to samo zdanie: J'aime najpiêkniejsze

2023: 62

liv87 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-06-28, 11:25   #129
glamourous
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 932

Tez uwielbiam Envy Me rozowe piekna piwonia z pieprzykiem
natomiast to zielone envy me 2- mialam ale nie lubilam i dosc szybko sie go pozbylam, taki swiezakowo- lakowy, nic szczegolnego

a z rozwoych to jeszcze Stella
cudny L'Instant Magic
Romance RL
no i dla mnie Chloe kokardkowe sa rozowe
Stary 2012-06-28, 19:10   #130
breathe0808
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 295

Baby Doll YSL
Carolina Herrera 212 sexy
Stary 2012-06-29, 03:48   #131
Ma³gosia791
spin doctor

Cytat:
Napisane przez laura286 Poka¿ wiadomo¶æ
Z rózowych koniecznie Brght Crystal Ci polecam- cudowna piwonia wg mnie jest pzrejrzysty i przepiêkny . Natomiast uciekaj od Gucci Envy Me2 zielonego- jest to zupe³nie niepodbodny do rózowego zapach. Pachnie on totalnie ³±k± tak± z kwaiatmi i troche ew. powietzrem dusznym od tych kwaitów kwitn±ccych. Zdo³a³ma uzyc tylko pó³ odlewki 10 ml podczas wakacji w górach. Innym sie poodba³ na mnie ale ja nie mog³ma jakos wytzrymac w tym zapachu i odda³am komu¶ odlewkê to co nie zu¿y³a. Jesli jestes fanka zapachów rózowych ew. kwiatowo- s³odkich i ogolnie s³odkich, jak ja jestem fank±, to na penoe Ci sie tamten nie spoodba
Cytat:
Napisane przez glamourous Poka¿ wiadomo¶æ
Tez uwielbiam Envy Me rozowe piekna piwonia z pieprzykiem
natomiast to zielone envy me 2- mialam ale nie lubilam i dosc szybko sie go pozbylam, taki swiezakowo- lakowy, nic szczegolnego

a z rozwoych to jeszcze Stella
cudny L'Instant Magic
Romance RL
no i dla mnie Chloe kokardkowe sa rozowe
Dziêkujê Wam za opinie wiêc raczej nie kupiê Envy Me 2-dam sobie spokój.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-02, 15:41   #132
Karkki
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 527

1. Jaipur Bracelet Boucheron
2. J'Aime La Perla
3. Forever and Ever Dior

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-03, 13:03   #133
ania105
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 782

Nie wiem czy najpiekniejsze ,ale na mojej znajomej pachn± piêknie...Guess,
a z niszowych pieknie pachn± Opus V ,Bondy(szczególnie perfum Gold), Amouage Lyric,Portret of lady F.Malle,Kiliany z serii Love i oud Rose,Etro Dianthus ,Etra.....dla mnie ró¿owe i piêkne
ania105 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-07, 14:55   #134
Kattarina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 836

moje ulubione "rozowiaki" to Gucci EdP II, Chanel Chance Eau Tendre i Femme Individuelle Mont Blanc
Kattarina jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-16, 17:43   #135
MissPearl
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 545

obecnie najpiêkniejsze wg mnie to Givenchy Le Bouquet Absolu
a w dalszej kolejno¶ci Addict2, Rush2, Chanel Chance Eau Tendre, AoD Le Secret

Pomagajmy psiaczkom: www.pustamiska.pl
MissPearl jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-17, 05:15   #136
Ma³gosia791
spin doctor

Hm, ostatnio czajê siê na Rush 2. Czytam opinie i mam mêtlik w g³owie. Moze ktos móg³by potwierdziæ czy jest podobny do czerwonego Rush, a jesli nie to do czego mozna go porównaæ i czy jest bardzo s³odki? W g³owie mam jego obraz jako w³a¶nie ¶wie¿aczka-ró¿owiaczka, kwiatka-sratka(a ¿e takie uwielbiam mam przeczucie, ze by mi pasowa³).

Fajnymi ró¿owymi zapachami s± te¿ Play Givenchy i Play Intense. Kiedy¶ testowa³am Intense i mia³am odruchz nadmiaru s³odyczy, ale jednak co¶ mnie do nich ci±gnie i chyba przetestujê ponownie.

Aha, testowa³a moze która¶ Womanity pour Elles?-mam przeczucie, ze te¿ by mi siê spodoba³y...
Stary 2012-07-17, 06:43   #137
agnes_bdg
perfumowy zawrót g³owy

Wiadomo¶ci: 5 045

Cytat:
Hm, ostatnio czajê siê na Rush 2. Czytam opinie i mam mêtlik w g³owie. Moze ktos móg³by potwierdziæ czy jest podobny do czerwonego Rush, a jesli nie to do czego mozna go porównaæ i czy jest bardzo s³odki? W g³owie mam jego obraz jako w³a¶nie ¶wie¿aczka-ró¿owiaczka, kwiatka-sratka(a ¿e takie uwielbiam mam przeczucie, ze by mi pasowa³).
Rush 2 nijak siê ma do klasyka, jest ³adny, stosunkowo lekki, choæ w bazie ma nuty lekko ostrzejsze i na mnie niestety nietrwa³y, co go totalnie zdyskwalifikowa³o. Spodziewa³am siê czego¶ w stylu Rush light ale dosta³am zupe³nie inny zapach.

Rozpaczliwie poszukujê choæ kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-17, 10:56   #138
Kasiulka22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 17 816

Cytat:

Fajnymi ró¿owymi zapachami s± te¿ Play Givenchy i Play Intense. Kiedy¶ testowa³am Intense i mia³am odruchz nadmiaru s³odyczy, ale jednak co¶ mnie do nich ci±gnie i chyba przetestujê ponownie.

Aha, testowa³a moze która¶ Womanity pour Elles?-mam przeczucie, ze te¿ by mi siê spodoba³y...
Zgadzam siê z Agnes Rush 2 kompletnie nie przypomina klasyka, którego równie¿ lubiê Dwójka jest czysta, przestrzenna, krystaliczna, kusz±ca. Moim zdaniem maj± w sobie to "co¶". Aktualnie nie mam Rush 2, ale mia³am je ju¿ kilkakrotnie. Dwójka to ¶wie¿y, ale oryginalny i nieoklepany aromat. Baaardzo je lubiê i zawsze bêdê mieæ do nich sentyment

Kasiulka22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-17, 13:49   #139
MissPearl
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 545

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Poka¿ wiadomo¶æ
Zgadzam siê z Agnes Rush 2 kompletnie nie przypomina klasyka, którego równie¿ lubiê Dwójka jest czysta, przestrzenna, krystaliczna, kusz±ca. Moim zdaniem maj± w sobie to "co¶". Aktualnie nie mam Rush 2, ale mia³am je ju¿ kilkakrotnie. Dwójka to ¶wie¿y, ale oryginalny i nieoklepany aromat. Baaardzo je lubiê i zawsze bêdê mieæ do nich sentyment
mam podobne zdanie co Kasiulka
z tym, ¿e Rush nie lubiê, ale za to Rush 2 za ka¿dym razem mnie zauracza

a tak - Play Givenchy te¿ fajny ró¿owiak

Pomagajmy psiaczkom: www.pustamiska.pl
MissPearl jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-18, 05:37   #140
Ma³gosia791
spin doctor

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêki Kasiu-je¶li Tobie siê podoba to na 99% mnie te¿ sie spodoba. Muszê gdzie¶ dorwaæ próbkê.
Stary 2012-07-18, 09:34   #141
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Dziêki Kasiu-je¶li Tobie siê podoba to na 99% mnie te¿ sie spodoba. Muszê gdzie¶ dorwaæ próbkê.
Kochana a nie ma ich czasem w Super Pharm? jaki¶ czas temu ( 3-4 miesi±ce) je na 100% widzia³am, ale nie wiem czy jeszcze s± .

Do mnie dotar³y Forever and Ever Diora i zakocha³am siê of course S± cudne i naprawdê oryginalne. Pachn± bajecznie kwiatow±, mgie³k± nad porannym ogrodem. Pocz±tkowo nieco ch³odne, ale ocieplaj± siê z ka¿d± minut±. ¦widruj± miêkk±, a jednocze¶nie nie daj±c± siê pomin±æ migda³owo waniliow± nut±. G³ówn± rolê graj± kwiaty, które pachn± tak, ¿e nie mogê przestaæ siê obw±chiwaæ. Psiknê³am nadgarstek wieczorem i do teraz wyczuwam je przy skórze. Testowa³am wczoraj jeszcze inne pachnid³a (Iceberga) ale najg³o¶niej brzmia³y w³a¶nie Diorowe Forever and Ever. Cieszê siê bardzo z tego ³upu, naprawdê piêkny "ró¿owiak".

Stary 2012-07-24, 16:32   #142
Figarro
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 154

Ha
mam i ja swoje typy

Taste of Fragrance Womanity choæ tutaj nie flakon, lecz piêkny p³yn w kolorze ró¿u
Victor Rolf Flowerbomb edp edycja limitowana, ró¿owy flakonik z kokard±
Matthew Williamson Incense ró¿owe brzegi flakonika, nie zapowiadaj± tego, co nas czeka po zaaplikowaniu zapachu....letni raj dla kadzidlanych maniaków uwielbiam

i flakon, którego pewnie nigdy nie zdobêdê, a brakuje mi do kompletu...
Majda Bekkali Songe pour Elle wspania³e wykonanie artystycznego flakonika, jak i sam zapach

Wymieniam siê
Figarro jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-07-24, 17:38   #143
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dziewczyny a testowa³y¶cie nowego Addicta Eau Fraiche? takiego w ró¿owej cieniowanej butelce, ze srebrn± gór±? Dzi¶ by³am w Sephorze i testowa³am, bardzo przypomina wcze¶niejszego Addict 2. ¦liczny jest, ¶wie¿y piwoniowy, lekki, a przy tym wyczuwam w nim s³odk± myde³kowat± kremowo¶æ. Bardzo w moim typie. Muszê kupiæ (to faktycznie nowy zapach, czy dwójka w nowym opakowaniu?) mnie wydaje siê ciut zmieniony, chyba ¿e to moja skóra tak go teraz zobrazowa³a

Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Perfumy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.