|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Gwiazdy tańczą na lodzie"- show TVP2
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Obiecałam wcześniej kilka filmików z ostatniego odcinka wersji rosyjskiej programu:
(długie - po 8 minut, bo wcześniej wprowadzenie, ale padałam ze śmiechu): http://www.youtube.com/watch?v=K-32INEU4fw http://www.youtube.com/watch?v=yQcbhqCscrM i jeszcze jeden - już nie do śmiechu, ale pięknie - same 6.0 http://youtube.com/watch?v=CPAfVSgc4wM Edytowane przez Abuba Czas edycji: 2007-10-10 o 13:44 |
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Halo, halo, kto wczoraj odpadł
Nigdzie nie mogę tego znaleźć
|
|
#124 |
|
Konto usunięte
|
Odpadła miss smogu -miseczka E
![]() Troszkę mi jej żal -bo nie tańczyli najgorzej . Oczywiście w konfrontacji z Babiarzem to się cieszyłam - bo go lubię. Ja bym tam Popek czy oo! Borys wywaliła. A Doda -myslałam,ze rzucę czymś w telewizor . No taka chamska smarkula . Ona ma pewnie oglądalność podnosić -o maj got |
|
|
|
|
#125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Doda pokazała ,że nie ma za grosz klasy ,ani poczucia humoru
![]() Nazwała Saletę błaznem,a po jego dowcipnej odpowiedzi - obraziła się i dała mu jedynkę ![]() Hehe - nie załapała jeszcze,że głównym błaznem tego programu jest właśnie ona ![]() Edit: Jasminne - Ewa Sonet
![]() Edytowane przez Momo Czas edycji: 2007-10-13 o 18:25 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
nie rozumiem kompletnie jak mogli wziąśc do jury Dodę, "Dwójka" była zawsze telewizją na poziomie, a ta rozkapryszona idiotka kompromituje siebie i program, zachowuje się, jakby program krecił sie tylko wokół jej osoby, przesłaba jest ta dziewczyna
żałuje, że odpadła Ewa, dobrze sobie radziła, poza tym pozytywnie zaskoczyła mnie jako osoba, wcześniej z różnych źródeł ( ) odnosiłam wrażenie , że to pusta idiotka, a tu wydaje się byc sympatyczną dziewczyną
|
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
wyciągam
![]() program nawet sie rozkrecil od pierwszego odcinka. tylko ze smiesznie tak ze zmienili zasady bez zadnego komentarza - no i ci co odpadli w pierwszym odcinku odpadli bez powrotnie choc nie musieli gdyby normalne zasady rzadzily tym programem od samego poczatku (mysle glownie o beacie sadowskiej). podziwiam naprawde co niektorzy wyprawiaja na tym lodzie. program ma swoje wady, ale jednak taniec na parkiecie (wiecie co mam na mysli ) to jednak bułka z masłem.tylko co robi dalej w tym programie saleta??? nie rozumiem glosów widzów. wykopli sadowską a przecież ona świetnie jeździła wszyscy mowią ze saleta taki smieszny, a ja jakos tego nie widze widze tylko to, że się męczy, a zamiast niego mogliby tanczyc inni, ktorzy naprawde zrobili postępy!
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi tez było przykro ,ze B.Sadowska odpadła-w ogóle dziwny był ten pierwszy odcinek. A propos czy obie Sadowskie to siostry ? Dzisiaj tak Beata powiedziała ale jakoś nie zajarzyłam czy żartowała czy nie. W tego typu programach sprawiedliwość nie jest priorytetem. I wygrywa albo popularniejszy aktor albo sympatyczniejszy i trzeba się z tym pogodzić . Ewa Sonnet też nie była moim zdaniem do odstrzału a stało się inaczej. Ciekawią mnie....Mroczkowie-ich zaciętośćw w udowadnianiu,ze nie są tylko 'drewniakami ' .Widać,ze w tego typu programach są bardzo zdeterminowani na wygraną....A Igor Kryszałowicz ..niezłe ciacho ![]()
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Program oglądałam z nudy ze dwa raz i to raz nie do konca bo zasnełam, strasznie nudziarstwo. Te tance na lodzie nie są w ogole efektowne, wydaje mi się, ze kazdy taniec jest taki sam, no moze nie liczac Salety ktory w ogole sobie nie radzi. Stroje w ktorych tancza pary są wrecz okropne, stroje porowadzacej Tatiany jescze gorsze.Program na sile przeciagany, caignie sie jak flaki z olejem, ciezko dotrwac do konca. Jury jest nudne, nie ma nic ciekawego do powiedzenia no i jescze ta nasza ,,gwiazda,, Dodzia, co ona tam właściwie robi?? Pewnie miała za zadanie dodanie nieco pikanterii programowi a dodala tylko chamstwo, prostactwo i brak profesjonalizmu.
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Tak trochę oglądałam jednym okiem, że tak powiem.
Jedną z rzeczy, które nie podobają mi się w tym programie jest to, że para po wykonaniu programu siada w boksie z Tatianą i gadają trzy po trzy. W rosyjskiej wersji pary również siadają na kanapach - ale wzorem zawodów - z własnym choreografem i czekają w skupieniu na noty, a widzowie oglądają powtórki najważniejszych momentów. Podoba mi się natomiast sposób ogłaszania końcowych wyników tzn. te dwie probówki z wznoszącym się i opadającym poziomem cieczy. Może nie jest to rozwiązanie idealne, ale trwa w miarę krótko i jest bardziej litościwe niż np. "budowanie napięcia" przed werdyktem przez K. Ibisza w JoŚ. |
|
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
Nie widziałam wczoraj i dziś chyba tez nie zobaczę
Na słynną juz pyskówkę można natrafić http://www.dailymotion.com/ukarajPL/...7-900-pm_music |
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam. Doda akurat w tym wypadku miała całkowitą racje ! Saleta to porażka..
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Brawo dla Salety. Już myślałam, ze nie ma osoby, która potrafi utrzec nosa Dodzie
Zdenerwowała się dziewczyna trochę ![]() Bardzo mnie bawi jej hipokryzja. Najbardziej wulgarna dziewucha polskiej sceny muzycznej mówi, ze nie lubi chamstwa. To chyba siebie też nie lubi.
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież jest par świetnie tańczących , a on ledwo jeździ na tym lodzie. |
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trudno żeby pozwolił po sobie jeździć jak po dzikiej świni /bądź co badź dla niego smarkuli/ I ma rację -taki z niego łyźwiarz jak z Dody sędzina. Pyskówka pyskówką ale nie pownnia mieć wpływu na ocenę Bo to chyba nie ma nic do rzeczy ![]() Ubodło ją i tyle ![]() Fakt jest taki ,ze tylko...pomaga Salecie |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie w pyskowce zdecydowanie wygral saleta!
![]() i sie z tego ciesze :P i tekst dody o chamstwie i prostactwie..no prooooooooooooooosze, chcialoby sie rzec i kto to mowi?:P i jej nadsana mina ,jakby miala ochote rzucic czyms i wybiec ze studia ![]() troche wiecej pokory przydaloby sie jej. caly czas jedzie po salecie, nic dziwnego ze facet nie da sobie w kasze dmuchac
|
|
#138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Zabawa rzekomo (jak dla kogo, ja się dowiaduję z neta o "smaczkach", bo po pierwszym odcinku omijam szerokim łukiem)."Lud" chce oglądać Saletę, to ogląda. To nie zawody na śmierc i życie.O Doda ekspertem od łyżwiarstwa nie jest, nie jest też tajemnicą, ze zasiada w jury, bo jest wyszczekana i "kontrowersyjna" (jak zwał tak zwał) Saleta miał rację, jej kariera opiera się glównie na żałosnych tekstach i chamstwie. Nie odbieram jej umiejętności wokalnych, które ma, ale jako osobowośc jest dla mnie 100% hipokrytką (teraz robią z niej wielką gwiazde, a mało kto pamięta jej popisy w Barze, kiedy potrafiła kogoś zgnoić za nic). Takim osobom mówię nie. Jesli Doda chce kogoś uczyć kultury, to nie zacznie od siebie ![]() Nie szkoda mi jej nic a nic, trafiła kosa na kamień ![]() [za tydzień i tak wszyscy o tym zapomną ]
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
przypadkowo natrafiłam w telewizji na powtókę- załapałam się akurat na pyskówke Salety z Dodą.
Oj, Doduśia, Dodusia, jest monstrualna- każdy element kiczowaty, nic nie ma normalnego w tej kobicie, nadęta, chamska. Jestem ciekawa, co z nią będzie za dwa lata. |
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
uuuups. a to sie porobilo. zobaczymy jak Doda zachowa sie w stosunku do niego za tydzien, pewnie znowu wyskoczy z zerem.
a wygral w tej potyczce zdecydowanie saleta, powinszowac
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
i ten tekst "Jak nie umiesz tanczyc, to co tu robisz.My tutaj szukamy dobrych łyżwiarzy"
W polskim sporcie brak dobrych łyżwiarzy i szukają ich wśród prezenterów i aktorów, ha, ale głupia |
|
|
|
|
#142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mensa ![]() ![]() musi być dumna..
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
wzięłaby się dwójka zreflektowała i wymieniłaby ją na kogoś innego, jeszcze nie jest za póżno
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Tutaj jeszcze komentarz Salety jakiś zakulisowy (nie widziałam tego wcześniej):
http://www.youtube.com/watch?v=Stp2vxRdyfs Moje zdanie - może Doda i miała racje, że Saleta zabiera miejsce jakiejś bardziej uzdolnionej parze - ale i tak zabiera to miejsce na tydzień lub dwa, pary i tak odpadają swoim rytmem. To podobnie jak w TzG - czy gdyby teraz odpadł Bryndal, to Isis wygrałaby ten program? Pewnie zobaczylibyśmy ją w jeszcze jednym odcinku i finito. To zajmowanie miejsca jest złudne. Po drugie - nawet gdybym tak pomyślała jak Doda, to nie powiedziałabym tego na głos. Mogła skrytykować występ Przemka, ale mogła to zrobić z humorem, przymrużeniem oka - słowem taktowniej. Po trzecie - to co mnie uderzyło, to to że Dodzie ewidentnie puściły nerwy, ledwo się hamowała, żeby jakaś k# nie wyleciała jej z buzi. Kiedy Przemek powiedział "Ale Dodziu....." itd. mogła powiedzieć coś w stylu "punkt dla Ciebie" albo "no, no, ale jesteś wyszczekany" i koniec, odpuścić sobie, a nie rozpoczynać jaką przepychankę słowną. A już naburmuszona mina i zachowanie przy ocenianiu - kompletnie nie potrafiła wyjść z tej sytuacji. |
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
a moim zdaniem saleta mial racje broniac sie....
sorry,ale kim ona jest wyrocznia,zeby mowic czy zajmuje miejsce czy nie skoro zle tanczy,a jak ona spiewa?? czepia sie go na kazdym kroku,zal jej du.. sciska,ze jest prawdziwym facetem a nie jak jej denny radzio... co wiecej saleta od razu jej mowil co mysli,a nie podlizywal sie jak mroczek daja orzeszki hehe smieszne to jest co mroczek robi.... wiadome jest ze jak saleta odpadnie wiele osob juz nie bedzie ogladac tanca,bo co mam ogladac jak mroczek bedzie jej dawac nastepny prezent???? nie lubilam zbytnio salety,ale po tym programie baardzo go lubie... to co wyprawia doda jest zenujace.Podobno jednym z punktow umowy bylo to,ze ma miec ten tron(jak chce miec tron to niech pojdzie do wc tam tez bedzie miala tron!!!!) Kim ona jest ja sie pytam???Do madonny to jej jeszcze daleko,nie ejst taka gwaizda na jaka sie kreuje... owszem lubilam ja,uwazam ze jest bardzo ladna,ale jej fenomen wg mnie sie skonczyl i cisnie sie do telewizji,zeby nikt o niej nie zapomnial jej teksty i zachowanie swiadcza tylko o tym,ze ma niezle parcie na szklo.....wielka znawczyni sie znalazla do widzenia dla dody,dzien dobry dla salety
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poprostu brak jej dystansu do samej siebie,a dziwne,bo tak po niej jezdza,wiec powinna miec do siebie dystans.Jednym slowmenie pokazala klasy |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Słowa Salety, ze Doda jest zapraszana do programów jako dziwoląg
Coś w tym jest ![]() Co ta Doda w ogole się tak bulwersuje, przeciez to jest zabawa. Wczuła się w role jury chyba za bardzo a jak widac się wcale nie nadaje. W Tancu Z Gwiazdami Pawlovic jest taka krytyczna, tylko ona komentuje z wielka klasą, zresztą jest profesjonalistką, zna sie na tym i ma prawo krytykować.
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
A kto teraz odpadł
|
|
#150 | |
|
Zadomowienie
|
Emilko, tak trochę poszatkuję Twoją wypowiedź:
Bardzo dobrze, że się bronił. Najbardziej drażni mnie w tym programie to, że uczestnicy bardziej przejmują się tym co mówi Doda niż p. Maria. Cytat:
Przemek Babiarz Dla mnie jeszcze zupełnie nie na miejscu i nie na poziomie było komentarz Dody po występie Piotra Zelta i jego partnerki - coś w stylu "że chyba niejednemu facetowi stanął ptaszek". Dla niezorientowanych tańczyli do "You can leave your hat on" i elementem tańca było rozbieranie partnerki. O wiele bardzie podobał mi się komentarz p. Marii, który też był z podtekstem, ale mniej dosłowny i przez to dowcipny, że pewnie wszyscy chcieliby, aby piosenka trwała jeszcze jakieś 15 sekund dłużej. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

Nigdzie nie mogę tego znaleźć

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) odnosiłam wrażenie , że to pusta idiotka, a tu wydaje się byc sympatyczną dziewczyną

wszyscy mowią ze saleta taki smieszny, a ja jakos tego nie widze 

Zdenerwowała się dziewczyna trochę