|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: Ilość par jeansów | |||
| 0 |
|
7 | 1,04% |
| 1 |
|
28 | 4,16% |
| 2-6 |
|
492 | 73,11% |
| 10< |
|
146 | 21,69% |
| Głosujący: 673. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Ile macie jeansów???????
Pochawlcie się ile macie spodni z dżinsu i jakiej firmy
|
|
|
|
|
#122 |
|
调解人
|
Dot.: Ile macie jeansów???????
Był już taki wątek, a nawet kilka, więc łącze wszystko i zapraszam do dyskusji w jednym.
I proszę korzystać z wyszukiwarki
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeansy
No niby nie tak wiele, ale noszę je często, bo wygodne
![]() - ciemne, z prostymi nogawkami uniwerslane, big star - tez ciemne, nogawki nieco szersze, ale nie dzwony, też big star - jasnoszare rurki, H&M |
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
- popielate skinny Zara
- czarne rurki H&M (strasznie przyciągają wszelkie maleńkie śmietki i trzeba się namęczyć żeby doprowadzić je do stanu używalności )- Niebieskie, proste nogawki Wrangler - Ciemno granatowe rurki Big Star (kocham je )- Jasno niebieskie do kolana House (rozciągnęły się )- Grafitowe w prążki tez do kolana NY - Jasnoniebieskie z szerokimi nogawkami Ravel (dawno w nich już nie chodziłam bo za bardzo przyzywczailam się do obcisłych spodni, i wydaje mi się że w szerszych wyglądam jak pajac )
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 4 pary długich i 1 parę rybaczek
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
Mam 10 par, ale noszę 5 z nich, bo reszta leży na mnie tragicznie
Chciałabym coś z nimi zrobić - tak leżą nieużywane, a są w całkiem dobrym stanie. Chyba oddam je komuś, bo nie ma sensu, aby się marnowały. Generalnie lubię jeansy, ale mam figurę, której jeansy nie lubią - typowo kobiecą i znalezienie idealnych jeansów na mnie graniczy z cudem. Kiedyś bardzo nie lubiłam tych spodni, ale później jakoś się do nich przekonałam. I tak najlepiej czuję się w prostych, czarnych, eleganckich spodniach.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o spodnie to nie jestem wybredna,mam ok. 10 par, ale tylko w 3 chodzę
![]() 1.Szare rurki z lumpa Denim Co 2.Czarne rurki z H&M 3.Granatowe rurki Czasami zdarzy się,że założe: -spodnie z House z obniżonymi kieszeniami -zwykłe dzwony River Island (w sumie miałam je na sobie raz )-Cross z ogromnymi dziurami;-/ -cron-x zwykłe jeansy (totalnie zmasakrowane) -jasne Reactive -jasne dżiny Amisu -najzwyklejsze Big Stara
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
1.Rurki h&m czarne
2.Rurki h&m niebieskie 3.Rurki Tally Weijl granatowe 4.Rurki ale dwa rozmiary za duże,żeby były luźne Vila 5.Rurki New Yorker 6.Lekki dzwon Diesla 7.Rurki granatowe Big Star 8.Esprit,proste Prawie same rury : D |
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ile macie dżinsów?
ja mam 12 par (o ile dobrze policzyłam) w tym 2 do kolan, 1 długości 3/4, a także 2 pary których nie noszę w ogóle bo mi się rozciągnęły i muszę dać do zmniejszenia
![]() 1. proste jasne z Big Star 2. proste niebieskie z Big Star 3. Rurki z Zary granatowe 4. Proste z Zary niebieskie 5. Rurki z Zary nr 2 z obniżonymi kieszonkami 6. biale rurki z Terranovy 7. Lekko rozszerzane z Terranovy 8. Lekko rozszerzane Cron-X czy jakoś tak 9. Szwedy z Patrola 10. dżinsy 3/4 z New Yorkera 11. do kolan bez firmy 12. do kolan Ravel ![]() aczkolwiek 3 par nie noszę bo muszę zwężyć w udach |
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
- Dwie pary prostych, dopasowanych, ciemno-niebieskich jeansów polskiej produkcji; jedne z nich mają kieszenie z tyłu, drugie są gładkie - nie do zdarcia
- Para jasnych, mniej dopasowanych jeansów, również polskiej produkcji ale gorszej jakości, niż te ciemne, noszone głównie po domu - Para dosyć luźnych, jasnych jeansów marki Dorothy Perkins - moje ulubione W najbliższych planach: - zakup rurek - zakup prostych, dopasowanych, ciemno-niebieskich jeansów, aby wysłać jakieś już posiadane na "emeryturę" |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
1. Czarne rurki H&M
2. Granatowe rurki Stradivarius 3. Do pół łydki Kapp Ahl (tylko do kozaków) 4. Lekko rozszerzane Levi's 5. Dość szerokie ZARA 6. Lekko rozszerzane ZARA 7. 2 pary takich samych z prostymi nogawkami ZARA Chodzę tylko w 3-4 parach. Poluję na ciemne, dopasowane, z prostą nogawką, ale kupienie spodni na mnie graniczy z cudem, więc nie mam raczej na co liczyć... |
|
|
|
|
#133 |
|
Wtajemniczenie
|
chodze w 4 parach a w szafie jest ich więcej
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
8 par.
Z tego 4 na codzień, do adidasków, 1 rybaczki (własnoręcznie rpzerobione) - tylko na lato 3 do pracy i na jakieś wyjścia - do szpilek. a teraz jestem na etapie poszukiwania jeansów z prostymi nogawkami, bez żadnych przetarć, w kolorze "normalnego" niebieskiego jeansu. |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam w kolorze ciemnego jeansu w LEE - proste, bez dodatków, dodatkowych przeszyć, przetarć - bez niczego - takie surowe. I najpiękniejsze jest to, że - z tyłu są wystarczająco wysokie, żeby komfortowo usiąść, a z przodu nie zakrywają pępka. Wyglądają świetnie zarówno do eleganckiej koszuli, jak i t-shirtu.
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam cos ok.10 nie chce mi sie dokladnie liczyc, ale ogolnie lubie nosic jeansy, bardziej niz inne spodnie.
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
ja mam cos kolo 20
i juz wypatrzylam nowe, strasznie lubie kupowac jeansyprzewazaja rurki (big star, zara, lee i mniej znane firmy), proste (levis, big star, wrangler, cross) i lekko rozszezane (cross) Pozdr
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja teraz rozpisze moja kolekcje
![]() -2 pary wrangelrów meganek -lee leola 2 pary,ale jednych nie lubie i w nich nie chodze -wranglery iris -lee taki model dziwaczny za kolano z gunikami -americanosy -lee rurki taki nowy model jakis -do tego mam jeansowe rybaczki z diversa no i takie inne co nie chodze i sie nie przyznaje,ze je mam
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
ja jeszcze niedawno miałam 10 par jeansów ale wczoraj robiłam porządki w szafie i wyrzuciłam te w których już na pewno nie bede chodzić. Wiec obecnie mam tylko 3 pary
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Konto usunięte
|
Doszła piąta para: czarne, proste rurki bez udziwnień. W przyszłym miesiącu pewnie dojdą do tego ciemno-niebieskie.
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
-wranglery z prostymi nogawkami, nie wiem jakie
-lee, modelu tez nie znam -rurki granatowe H&M -rurki szare house -rurki czarne jakieś tam wlasciwie to nosze tylko rurki oprocz tego mam jeszcze kilka staryh par, ktore leza w szafie.
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
ja mam jakieś 4 pary, oprócz tego pare par spodni z materiału
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
w swojej kolekcji posiadam:
- 2 pary w których chodzę regularnie [szare i ciemnogranatowe rurki] - jedne które ubieram bardzo rzadko bo nie jestem przekonana co do tego jak w nich wyglądam ![]() - rybaczki które zakładam w lecie i czasem do kozaków - stosy starych, znoszonych jeansów które albo się zniszczyły albo "przeterminowały" [np. dzwony] ![]() pozatym zauważyłam u mnie dziwną prawidłowość, że zawsze mam 2 lub 3 pary spodni które noszę regularnie,a po zakupie nowych jakaś starsza para automatycznie idzie w odstawkę i ta liczba się utrzymuje...
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
mam ok.8 par jeansów ale noszę regularnie tylko 3.
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ale zazdrosze ja ostatnio zostałam tylko o dwóch parach
zaczeły sie studia i nie mam kasy na zakupy bo wszystko co zarobie zjada rata za studia i rachunki eh...
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
mam 5 par jeansów, ale najczęściej chodzę w 2 parach.
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 4 pary jeansów wyjściowych
: w tym 2 pary rurek, jedne z prostą nogawką i jedne lekko rozszerzane, noszę wszystkie naprzemiennnie![]() a takich domowych jeansów też mam 4 pary
|
|
|
|
|
#148 |
|
BAN stały
|
5 par długich w tym 2 pary skinny, reszta rurek i jedne krótkie białe szorty.
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Posiadam trzy pary (z czego dwie sa takie same). Jakos ostatnimi czasy bardziej wole spodnie.
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
ogrom
![]() roznej dlugosci,roznego kroju,kolorow itp:P niestety wiekszosc z nich rzadko gosci na mojej pupie=P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

)
)
)
Chciałabym coś z nimi zrobić - tak leżą nieużywane, a są w całkiem dobrym stanie. Chyba oddam je komuś, bo nie ma sensu, aby się marnowały. Generalnie lubię jeansy, ale mam figurę, której jeansy nie lubią - typowo kobiecą i znalezienie idealnych jeansów na mnie graniczy z cudem. Kiedyś bardzo nie lubiłam tych spodni, ale później jakoś się do nich przekonałam. I tak najlepiej czuję się w prostych, czarnych, eleganckich spodniach.