![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odżywka do włosów ze szpiku końskiego
wątki o tym były a odżywka na moje włosy działała i to rewelacyjnie ale jest obrzydliwa..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obrzydliwa w jakim sensie? smierdzaca krwia, o konsystencji galerety ![]() czy po prostu obrzydliwa, bo wiesz z czego ja zrobiono? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Chciałam poczytać coś na temat tej odżywki szpik koński. Ale się rozczarowałam. Jakaś dyskusja na temat: zabijać czy nie zabijać zwierzęta, jeść czy nie jeść ich mięsa, nosić czy nie ich futra.... Zupełnie nie na temat.
A już super walczącą była Caramel Bebe! Podejrzewam że na jej awatrze (tak to się pisze?) są jej usta, a jeżeli nie jej, to widocznie jest wielbicielką powiększania ust. Niech zapyta lepiej chirurga plastycznego skad pochodził kolagen do ich wypełnienia... A jeżeli nie kolagen to inna substancja. Ale co by to nie było, to możemy zawsze porozmawiać o doświadczeniach na zwierzętach, prowadzonych po to aby ktoś miał piekne usta. dyskusja na temat szpiku końskiego jest bezcelowa. nie uprawiajmy hipokryzji.
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Przyganiał kocioł garnkowi, Nioniol
Oczekujesz merytorycznej dyskusji od wątku, a sama walisz niemerytorycznym postem i czepiasz się, zupełnie jak inne osoby, udzielające się nie na temat w tym wątku. A informacje o tej odżywce są, może warto więc poczytać drugi raz, tym razem ze zrozumieniem? Omijając posty typu off topic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Dot.: odżywka ze szpiku końskiego.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
![]()
Przyganiał kocioł garnkowi, Nioniol
Oczekujesz merytorycznej dyskusji od wątku, a sama walisz niemerytorycznym postem i czepiasz się, zupełnie jak inne osoby, udzielające się nie na temat w tym wątku. A informacje o tej odżywce są, może warto więc poczytać drugi raz, tym razem ze zrozumieniem? Omijając posty typu off topic. Widocznie mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Poza tym twój post jest również niemerytoryczny - i co więcej spowodował, że muszę napisać kolejny post nie na temat............. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Zgadza się.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny prosze o zaprzestanie potyczek slownych
![]() jezeli ktoras ma cos do powiedzenia konkretnie na temat tej odzywki to prosze napisac Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2008-01-12 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
ooo masakra
![]() ![]() ja mam tą odżywkę ![]() ![]() Wcale nie jest obrzydliwa - pachnie tak..kosmetycznie,ma silny,drażniący zapach. Ale nie jest nieprzyjemny. Konsystencja zwykłej odżywki do włosów np pantene. Co do zawartego w niej szpiku, to nie jestem pewna czy tam jest ![]() Jesli ktoś chce coś wiedzieć proszę pytać.
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Mam do Was pytanko, czy ta odżywka/maska działa lepiej na włosy niż Wax? bo wax mi się skończył, zielonego w aptece nie moge znaleźć ;] więc zastanawiam sie nad tą własnie odzywka. Więc jak radzicie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
mam szmpon i odrzywkę i u mnie się nie sprawdziły...nie zużyłam nawet połowy opakowania, więc jak ktoś jest ciekawy działania to mogę przesłać poczta lub jak bedzie chętna z Warszawy/Łomianek odebrać osobiście
![]()
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
ja kiedys zamowilam chyba 6 sztuk i myslalam ze cuda zdziala:d tzn w zasadzi enie pamietam jaki byl efekt bo to bylo bardzo dawno ale napewno jakby zrobnil dobra robote to zamawialabym regularnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Sprawdziłam sklad odzywki ze szpiku końskiego:
-słonecznik -łasica!!!! -rdzen kregowy reszta to chemia. I na pewno nie była to ta odzywka z norki, tylko ta o ktorej piszecie. Co dziwne cały skład jest po łacinie tylko ten rdzen kregowy po angielsku.O szpiku mowy nie ma zarówno w tej białej w słoiczku jak i tej w saszetce.O koniu tym bardziej.
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
halo ponawiam swoje zapytnie z wcześniejszego postu!!! jest ktoś zainteresowany???
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Witam. to na mnie widocznie inaczej zadzialala ta odzywka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Włosy mam w kiepskim stanie (suchelce ) i szukam czegoś naprawdę dobrego ale ta odżywka dla mnie jest faktycznie obrzydliwa, nie mogłabym używać jej myśląć do czego mogę się przyczyniać...
a tak właściwie co takiego jest w szpiku kostnym końskim(kopytach?) że się z niego robi odżywki?? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rdzen kregowy- medulla spinalis szpik kostny- medulla ossium robienie odżywki ze szpiku moze jeszcze ma jakis sens, ale z rdzenia kregowego to juz absurd na kolkach, moze jeszcze z mozgu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
A ja mimo wszystko polecam odżywkę i szampon z wyciągiem ze szpiku końskiego. Nie wnikam w moralne kwestie i to, czy ktos pochwala tego typu kosmetyki, czy nie- ja po prostu nie miałam wyjścia :/ kilka lat leczono mnie z alergii antybiotykami i z moich wlosów niewiele zostało. Wypadały garściami, były rozdwojone i puszyly się na końcach. Nie mówiąc już o tym, że miałam łyse placki na głowie, i wyglądałam jak 70-letnia babcia. Postanowiłam spróbować i udało się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
hej
wlasnie kupilam odzywke ze szpiku konskiego. ma bardzo ladny zapach i nie wyglada wcale obrzydliwie. jednak mam pytanie do osob ktore ja uzywaly? jak ja sie stosuje? na mokre wlosy czy moze suche? i ile ja trzymalyscie na wlosach?dodam ze mam srdnio zniszczone wlosy ![]()
Kocham mojego SIERŚCIUSZKA ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Możesz wstawić fotę opakowania tej, którą masz, bo jest ich kilka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Kocham mojego SIERŚCIUSZKA ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200305183338.png Zareczyliśmy się ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200808020929.png Powiemy "TAK" http://s6.suwaczek.com/20100619310113.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
nie ma za co
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
"Odżywkę nakładamy na umyte włosy i rozmasowujemy.
Na to nakładamy czepek lub folię,a poźniej ręcznik. Czekamy około 10-30 min. Po tym czasie spłukujemy (po tym zabiegu nie myjemy głowy). Odżywkę stosujemy od 2 do 3 razy w tygodniu. Opakowanie wystarcza na 2 do 3 zabiegów w zależności od długości włosów." W opisie aukcji masz sposób użycia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedne cielaczki musialy umrzec dla kremu ![]() to jest forum fryzjerskie, na temat tego, czy stosowanie kosmetykow na bazie surowcow pochodzenia zwierzecych jest moralne czy nie, prosze dyskutowac na forum Plotkowym widac, ze Twoja wiedza na temat surowcow kosmetycznych jest raczej niewielka, skoro uwazasz, ze szampony ziolowe to sama natura. "sama natura" to umycie wlosow np. sproszkowanym korzeniem mydlnicy albo zoltkiem jaja |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.