![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kerastase, Tigi, Furterer, Shiseido, Clinique, Lancome, Kanebo, E. Lauder H.R.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kerastase, Tigi, Furterer, Shiseido, Clinique, Lancome, Kanebo, E. Lauder H.R.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
euphoria obwąchana?
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Vil, zajrzyj do mnie, czy znalazłabyś coś za tusz Chanel plus ewentualnie szampony kERASTASE I płyn Collistara dodający objętości
ja sprawdzę odcień tego tuszu, bo poluję co prawda na czarny, ale zobaczę, może będzie dość ciemny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mini szampon Kerastase wygładzający - żółta seria, 30 ml - 2 sztuki - który to numer? jedwab Biosilk - mała buteleczka, chyba to 14 ml, plus jedwab CHI - zostało na 2-3 użycia, w zależności od długości włosów - oddam jako całość |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
hej mam nowy krem guerlain success future na dzien 30ml - w folii... jest to polaczenie kremu success model i success lift..bylabys zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
zalezy mi na tym zeby nie stracic finansowo na tym, bo krem jest nowy i sama wiesz ze drogi wiec chcialabym wymienic sie na cos rownie wartosciowego, tylko mam jedna prosbe jakbys mogla mi podac orientacyjny koszt .np
1. SHISEIDO DUAL BALANCING nr.120 podkład, ubytek ok.30% - tylko musialabym sprawdzic kolor w perfumerii. 2.CHANEL Inimitable, Multi-Dimensional Mascara (Tusz pogrubiający, wydłużający i podkręcający, ciemny brąz, świeża ( kupiona 24.09, paragon) użyta dokładnie 5 razy 3.KANEBO OIL CONTROL WASCH END MASK emulsja do mycia twarzy, zuzycie 1cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
w takim razie co z pozostałych byłabyś w stanie oddać?
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Sonia też aktualna
![]() heh dzięki za komplement!a urosło jej się urosłi, właśnie próbuje coś napisać na klawiaturze ![]() W pierwszej kolejności włosy i korektor
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
no Soni nie oddam tak łatwo bo ma dużą pojemność
![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
vilandro widzę że vhyba odzywki nie poszły
![]() Mam propozycję, za rzeczy, które wymieniłam na początku (oprócz mascary) mogłabym oddć sonie. Co Ty na to?
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
nooo, nie poszły
![]() ![]() czyli za Sonie to, tak? 1. DIOR SkinFlash korektor kolor 002 użyty ok.10 razy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,15246,skinflash-radiance-pen-booster.html 6. LANCOME JT CHERIE Le rose cherie błyszczyk nr.55, mocno błyszczący, transparentny,ubytek widoczny na zdjęciu ) 7. LANCOME JT ultra shiny błyszczyk nr.14 Framboise ubytek widoczny na zdjęciu ) 14. REVLON śliwkowy cień do powiek lekkie wgłębienie (ubytek widoczny na zdjęciu ) 1.RENE FURTERER TONUCIA odżywka do włosów wzmacniająca, przywracająca gęstość włosom, w piance, użyta kilka razy, 150ml http://www.lumiere.pl/product_info.p...owo------.html 2. RENE FURTERER Fioravanti- lekka odżywka w sprayu nadająca połysk i ułatwiająca rozczesywanie, ubytek ok.1cm http://sklep.apteka-cito.pl/product_...eac0152fb59312 6. KERASTASE Bain Mirror nr.2 (szampon do włosów farbowanych ) ok.1/2 z 250ml, odlewka w butelece po Bain satin http://www.kerastase.pl/produkt,46,K..._-_250_ml.html 8. KERASTASE RESISTANCE szampon z cementem, zostało ok.25% z 250ml http://www.kerastase.pl/produkt,7,KE..._-_250_ml.html 10. TIGI SUPERSTAR Thick Massive hair, ubytek ok 15-20% z 250ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,17865,bed-head-superstar.html a jakbym jeszcze Euphorie chciała? bo ja naprawdę nie wiem na które się zdecydować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.