|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mozaiki by rina.k
Te nowe sztyfty sa niesamowite! A ozdoby w aranżacji zdjęć wcale nie przeszkadzają i tak najlepiej widać najwazniejszą rzecz czyli bizuterię
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
trochę przesadziłam z rozjaśnieniem zdjęcia i wyszło to zdęcie takie świetliste. w rzeczywistości kolczyki są nieco ciemniejsze
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki za opinie myślałam, że znowu mnie zjedziesz :p
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
sztyfty przecudowne
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
rino sztyfty sa przecudowne!
Naszyjnik tez bardzo mi sie podoba jak dla mnie moze rzeczywiscie troche za duzo brushy...w pierwszej fotce zrezygnowalalbym z tych ozdob po lewej stronie....ale tak czy inaczej te sliczne mozaiki przebijaja sie na swiatlo dzienne ![]() EDIT: zuzka hehehe...przecudowne? to moze ja zmienie na przesliczne w takim razie
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
niezmiernie się ciesze, że sztyfty Wam się podobają, zwłaszcza, że w przygotowaniu są kolejne wiem, że dopiero jesień i do Walentynek jeszcze daleko, ale.... miałam wielką ochotę na nie jak będą gotowe - pokażę ![]() poza tym mój szkicownik powoli się zapełnia .... |
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, od razu zjadę
Ja tam chcę, żebyś była naj, to musze Ci pokarcić, żebyś taka była ![]() A twój ostatni post bardzo tajemniczo zabrzmiał... Już się nie mogę doczekać
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Wisior ekstra!
Ja jednak trochę mniej tych brushy dała bo już sama aranżacja z przedmiotami jest fajna, tyle dodatkowych kwiatków troszkę chyba za dużo
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo podbaja mi się sztyfty -są świetne , mają ciekawy kształt , ładną kolorystyke i napewno ciekawie się prezentują
Naszyjnik jest również bardzo piekny i starannie wykończony . Zdjecia też są fajne i abrdzo mi się podobają... ale mysle ,ze gdybyś wymysliła inną aranzacje dla nich mogły by zyskać -teraz mogą się lekko kojazyć ze zdjeciami Magdaleny (jej zdjecia tez są dosyć przeswietlone-->takie swietliste i z bruschami) a z inną aranżacją już po samych zdjeciach mozna było by poznac ,ze to Twoja robota ![]() Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Aranżacja bardzo bardzo mi się podoba. A co do prac: kolczyki delikatne, kojarzone z zachodzącym słońcem, a co do wisiora-ostatnio zakochałam się w tym podobnych formach, chociaż z tego kompletu podeszły mi bardziej kolczyki
|
|
|
|
#132 | |
|
Zadomowienie
|
no, no tyle pochwał, że zaraz się rozpłynę
Cytat:
ale czy się aż tak bardzo kojarzą ze zdjęciami Magdy? ona ma piękne kolorowe zdjęcia, bogate w różnego rodzaju rekwizyty. u mnie tego trochę mniej nie wiem, czy to widać, ale to "białe" tło to moja bluzka, która ma takie haftowane białe kwiaty :p chciałam dać jakieś koronki, ale niestety nie mam :/ |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Piękny ten wisior, a w połaczeniu ze sztyftami to poprostu cudowny komplecik. Z niecierpliwością już czekam na następne porcje Twoich prac.
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się bardzo sztyfłty podobają - najbardziej chyba ze wszystkich prac. Owszem, kuleczki są fajne, ale ile można?
I owszem, takie koronkowe prace są ładne, ale o wiele bliższe mojemu stylowi są prace surowsze, bardziej "ascetyczne". A te sztyfty takie są - z umiarem, ale i z ogromną klasą.Co do naszyjnika - "demo" było w postaci kolczyków do kompletu, więc musiał być on do nich podobny i prawie mnie nie zaskoczył (nie znaczy to, że nie jest ładny). A ja czekam na absolutne nowości, których jeszcze u ciebie nie widziałam.
|
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Przefantastyczne te ostatnie i przedostatnie sztyfty, bardzo mi sie podobają
Jejku jaka Ty kobieto musisz byc cierpliwa, mnie pewnie przy pierwszym szlag by trafił(jeśli bym umiałą takie zrobić) i rzuciłabym w kąt. Nawet nie próbuję, ale pewnie jest Cię ciężko wyprowadzić z równowagi
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
ech, nawet nie wiecie jak mnie szlag trafia jak musze robić drugi kolczyk
zwłaszcza, że ten drugi zawsze wychodzi ładniej :pMiśka, ja też z Kętrzyna
|
|
|
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
aaaaa...Śliczne!Ale skąd masz gniecione kuleczki?Sama zrobiłaś?Podobało mi się Twoje czarne tło,ale to też jest niezłe.
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
piękności, nic dodać nic ująć, kolczyki zwłaszcza mnie urzekły
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Kasiu ![]() |
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podziwiam ... dokładność wykonania i nieludzką cierpliwość Pracę są piękne i bardzo oryginalne. Nie miałabym cierpliwości
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
A czy Phiphi dołoży te kuleczki do sklepu w najbliższym czasie?
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
może dołoży, nie wiem
|
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
oj! ała, zakwitłam
zdecydowanie trochu za duzo brushówsztyfty sa super, wyjątkowo slicznie ci sztyfty w ogóle wychodza wisiór tez ciekawy i ślicznie zrobiony, tylko ja bym go chyba dała w druga stronę - w sensie obróciła o 90 st. no, ale to ja. śliczne
|
|
#144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
Cudne, zarówno sztyfty jak i wisior
Jak ja CI zazdroszczę cierpliwości w robieniu tych śliczności, nie wiem jaką ja musiałabym mieć motywację żeby coś takiego robić.
|
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
Wisior perełkowy jest przepiękny, a te sztyfty, aż słów brak -chyba jakiś słownik wyrazów bliskoznacznych muszę przejrzeć.
|
|
|
|
|
#147 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio się dowiedziałam, że jest w Kętrzynie sklepik z ręcznie robioną biżuterią Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj byłam na zakupach u phiphi, jutro pokaz ...
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
oj juz sie nie moge doczekac!
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

Sama jestem na siebie wściekła, bo przy robieniu portfolio pododawałam za dużo brushy i wszyscy się najpierw zachwycają brushami, a potem dopiero pracami
Ale dobrze, że nie znikają pod natłokiem kwiatków, itd...
to moze ja zmienie na przesliczne w takim razie 

Jejku jaka Ty kobieto musisz byc cierpliwa, mnie pewnie przy pierwszym szlag by trafił(jeśli bym umiałą takie zrobić) i rzuciłabym w kąt. Nawet nie próbuję, ale pewnie jest Cię ciężko wyprowadzić z równowagi