![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: WROCLAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAZENIA, ITP.)
Cytat:
JA nie wiem jak z dziewczynami z kosmetyki..my spotykamy sie w kilka u jednej w domu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No znaczy wiem ze laski z wizazu sie spotyka..co z kosmetyczkami to nie wiem. W 3 nocujemy u jednej i to bedzie takie integracyjne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ratę należy zapłacić do 10 każdego miesiąca. Więc pierwsza rata wypada do 10 września. Co do wyprawki to pisałam kilka postów wcześniej wystarczy zerknąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny tą ratę za szkołę do 10 września to trzeba na konto wpłacić czy osobiście w szkole?
Jest gdzieś na stronie ich nr konta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam wszystko pisze ![]() Mozna przelew mozna osobiscie(ale od osobiscie jest naliczana opłata..zapisane w umowie ile %)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
ja juz siedze we wrocku od wczoraj
![]() w ogole dobrze ze piszecie, bo nic nie wiem o tej racie do 10 wrzesnia. musze wybrac sie do szkoly cos tamm podpisac. w ogole jakas niezorientowana sie czuje, musze to zmienic;p znalazlam kartke z napisanymi przedmiotami na wizaz+stylizacja (przewodni wizaz, specjalizacja stylizacja) jak ktorąs to interesuje to moge napisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej Dziewczyny
![]() Zapisałam się na wizaż+stylizacja, znalazłam forum i widzę, że chcecie się spotkać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Seele: Jasne pokaż te przedmioty!
![]() ![]() Edytowane przez boomszakalaka Czas edycji: 2009-08-25 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
boomszakalaka liste przedmiotow masz juz na stronie
![]() co do spotkania to wstepnie np w piatek 18 wrzesnia o 19:00 na rynku? jak ktos ma inne propozycje to dawajcie;p |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Ja także dziś odwiedziłam szkołę...chciałam się dowiedzieć jak to jest z tymi pędzlami w wyprawce ( ile ich tam jest i jaka konkretna cena) i jak zwykle nic się nie dowiedziałam, bo nie było pani tym sie zajmującej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dzis jest ostatni dzien zglaszania chetnych do zakupu wyprawki w szkole...
Drogie to strasznie...ale z drugiej strony kupowanie tego wszystkiego samemu, jakies bielizny zabiegowe, narzedzia itp., moze zajac duzo czasu a i z kasa wyjdzie podobnie... Chcialam zadzwonic do szkoly spytac czy w sklad tej wyprawki dla kierunku kosmetyka + wizaz wchodza tez akcesoria dla wizazu czyli np. pedzle, ale nie moge sie do nich dodzwonic. Okaze sie pewnie, ze dziewczyny z tego kierunku beda musialy za rok kupowac osobno wszytsko do wizazu... No i sie dodzwonilam. Rzeczywiscie wyprawka obejmuje rzeczy tylko dla kosmetyki, pedzle trzeba bedzie kupic osobno. Pani Dalecka powiedziala, ze nie ma obowiazku kupowania tych pedzli, mozna korzystac z tych z pracowni, ale jest to niewygodne, poniewaz za kazdym razem trzeba je myc, wiec lepiej jak kazdy przynosi swoje. Spytalam w takim razie co wchodzi w skad "narzedzi", ktore sa wymienione w wyprawce. Powiedziala, ze OMEGA, cazki, kopytko, penseta i jeszcze jakies trzy pierdólki, obcinaczki czy cos. (Wszytko wydaje sie takie tanie :O) Sama juz nie wiem.... ![]() Edytowane przez Ewelina690 Czas edycji: 2009-08-27 o 14:04 Powód: chce cos dodac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
BAN stały
|
Witajcie.
Jestem tu zupełnie nowa. Dziś miałam jechać do szkoły pani Daleckiej, ale nie mogłam urwać się wcześniej z pracy. Postaram się zrobić to jutro. Ale widząc ile Wy wiecie o tej szkole i od jak dawna się nią interesujecie, jestem przerażona, bo ja znalazłam ją w necie kilka dni temu i od razu podjęłam decyzję o zapisaniu się, nie wiem czy są jeszcze miejsca, gdzie odbywają się zajęcia, ani czego będę potrzebować, choć wiem, że będzie można zapytać wykładowców... Bardzo się cieszę, że znalazłam się na tym forum, okazuje się, że inne dziewczyny też są takie przejęte jak ja ![]() Wybieram się na fryzjerstwo, o ile w ogóle rusza ten kierunek, a jeśli nie to na kosmetykę i stylizację paznokcia. Czy może wiecie co z tym fryzjerstwem? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
myslalam ze na wizaz - charakteryzacja tez beda jakies podstawy stylizacji ubioru
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
boomszakalaka http://www.wizaz.wroc.pl/u/Plany/wiz...przedmioty.pdf tutaj masz przedmioty
![]() zmienilam, zalezalo mi na make up artist, nie moglam tego odpuscic;p to kto bylby na rynku w piatek o 19?;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
Ja nie dam rady w piątek
![]() Ale tak sobie pomyślałam, że jakby więcej osób nie mogło w piątek to możemy w sobotę zostać trochę dłużej po rozpoczęciu i gdzieś iść i się pozanać lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Ja też jestem dalej nowa ;]
Zapisałam się na wizaż+ stylizacja. Są jeszcze miejsca, bo dzisiaj się pytałam. Spotkaniem jest ktoś zainteresowany oprócz seele i loulou1987? ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- W sensie że, czy ktoś jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
BAN stały
|
Ja chętnie
![]() ![]() ![]() Co robicie z wyprawką? Kupujecie same czy się zapisujecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
ja to z chęcią ale jakby spotkanie tydzień wcześniej było :P bo 18 września mnie nie będzie
![]() ![]() Edytowane przez anielunia Czas edycji: 2009-08-28 o 23:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
Ja jestem z Wrocławia i mieszkam we Wrocławiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
i ja
![]() ![]() ...Dziewczyny co w końcu z tą wyprawka? czy któraś cokolwiek wie o tych pędzlach? Męczę tak temat, ponieważ nie wiem czy jest sens zamawiac u nich jak mam czesc pędzli, brakuje mi porządnych do pudru i różu...i nie wiem czy nie lepiej zakupic dwa porzadne niz ten zestaw ich w ciemno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
A mozna miec swoj komplet pedzli?
Jestem z kosmetyki i wizazu i mam komplet kolo 20 pedzli i mysle ze za rok nie beda w zlym stanie i czy moge ich uzywac?
![]() |
![]() |
#145 |
BAN stały
|
Ja również mieszkam we Wrocławiu.
Byłam dziś w szkole, okazuje się że kosmetyka i stylizacja paznokci ma najmniejszą jak dotąd grupę, nic więc dziwnego, że nie spotkałam tu nikogo z mojego kierunku ![]() Wizaż ma oczywiście najliczniejszą grupę. Ja inaugurację mam w sobotę, ale jeśli można, to chętnie spotkam się z Wami 18.09 na tym spotkaniu integracyjnym, dajecie tylko znać gdzie i o której. Bo może teorię będziemy mieć częściowo razem, w końcu większość to tech. usł. kosmetycznych z czymś tam ![]() Zadziwili mnie wyprawką... Sądziłam, że pod pojęciem bielizny zabiegowej kryją się środki typu: podkład jednorazowy na fotel, serwety papierowe... a to zwykłe bawełniane prześcieradła mają być i ręczniki frotte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
BAN stały
|
Słuchajcie, a na NK jest w ogóle ta szkoła? Nie mogę znaleźć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Ja zalozylam grupe kosmetyki..
a wizazu tez grupe widzialam. Poszukam i Ci podesle link.
![]() |
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie wiem czy to dobry zestaw bo nie znam sie na tym (jeszcze sie nie znam :P) moze ktoras z Was będzie wiedziala lepiej. Z tego co wiem lancrone to dobra firma. pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- tutaj masz linka `http://nasza-klasa.pl/school/75201 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam pedzle od tych "wizazystow" ( z tej firmy) jakis inny zestaw z kucyka i wiewiorki chyba..czy z kozy..nie pamietam. Mam nadzieje ze bede mogla tych pedzli uzywac za rok. Powiem tak na poczatku smierdzialy i przy praniu sie jakos im kolor spierał i w paru poodpadały glowki pedzla od trzonka(skleilam na kropelke)za slaby klej byl. Ale ogolnie nie narzekam..dobre pedzle.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
![]() Ktoś wie, czy kosmetyka jest też dzienna albo się tam wybiera? Bo tyle sie naczytałam, że już w końcu nic nie wiem ;D Jutro jade dowiedzieć się czy są jeszcze miejsca i jak już to złożyć papiery to może się coś dowiem więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.