![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Nie zgrałam jeszcze zdjęć z komórki (zapomniałam aparat
![]() ale jak zgram to czemu nie ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-28 o 19:22 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Dot.: Salony Mody Ślubnej w Tarnowie
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
witam dziewczyny
![]() ![]() mam takie pytanie gdzie sie bybieracie do manicurzystki? mozecie mi jakas polecic? oraz dobra fryzjerke? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
witamy witamy kasiuleks napisz nam cos o sobie wiecej, kiedy, gdzie masz slub i wesele. co juz masz??
Ja z racji ze mam swoje ładne paznokcie bede robila cos na nich, ale jeszcze nie wiem co!! A o fryzjerze jeszcze nie myslałam, ja chodze na Nowy Swiat (pierwszy zakład od Krakowskiej) jestem zadowolona z tego jak mnie obcinaja, ale przyznam sie szczerze ze nie wiem jak czesza!! Mam chyba jeszzce czas na to. |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() acha mam tez sukienke wlasnie we wrzesniu kupilam... no niestety musialam sie pospieszyc bo nie ma mnie na miejscu wiec wolalam na spokojnie poszukac niz tuz przed biegac nerwowo i szukac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
kasiuleks hello
widzę, że masz ślub tydzień po mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
vonka1985 no to zostalo nam jeszcze 8 miesiecy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() dawno mnie juz tu nie bylo... ja do fryzjera ide na placu Kazimierza jest, do pana Daniela, wczesniej pracowal chyba w Metamorfozie. Moja mama zawsze do niego chodzi i jest bardzo zadowolona. A kosmetyczke juz na kilku forach widzialam, ze polecaja na Nowym Świecie, tam jest fryzjer i zaklad kosmetyczny obok siebie. Wiec chyba sie tam umowie na makijaz. poza tym zamowilam sukienke, no i mam wodke -sobieskiego
#129 |
Rozeznanie
|
dzieki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Cześć dziweczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku dla wszystkich ![]() Pozdrawiam ![]()
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
![]() A jak u was jest z obraczkami? kiedy kupujecie? a moze juz macie ![]() Kupowalyscie w Tarnowie? hmm zastanawiam sie nad jubilerem... moze znacie jakiegos "dobrego"... pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Witam Panie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja za 7 miesiecy i jeden dzien ![]() W niedziele zakupiłam pudełka na ciasta, akurat byłam w makro i tak były po 40 gr (15 cm na 15 cm) moze nie sa duze, ale cena mi sie spodobała ![]() My jeszzce nie mamy obraczek, na pewno bedziemy robic ze swojego złota ![]() Ja nad kosmetyczka jeszcze nie myslałam. A powiedzcie mi ile by kosztował fryzjer z probnym?? 150 zł?? 200?? |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
witam dziewczynki
![]() heh no tak mamy juz "nasz" rok 2008 ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jest któraś z Was zapisana na e-wesele.pl ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
vonka1985 no ja niestety nie:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
A co jest na e-weselu??
Ja poszłam do przodu w sprawie przygotowan ![]() ![]() ![]() Wczoraj chodziłam za naklejkami i na bernadynskiej 4,90 za 20 naklejek, na ducha (sklep zroznymi duerelkami, na gorze jest bielizna samanta) 7,90 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i powoli szykujemy sie na nauki przedslubne, choc ja juz mam a michał nie ma, a Wy juz macie?? Co mozecie polecic ?? I zeby nie trzeba było duzo chodzic!! ![]() Pozdrawia papap |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
gagatka85 to jest linkt do mojej sukienki ( i mojego zdjęcia )
http://forum.e-wesele.pl//index.php?...3747#msg463747 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Vonka slicznie wygladasz w tej sukience
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
gagatka85 dziękuje ślicznie
![]() ![]() a jak u Ciebie przygotowania ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
vonka slicznie wygladasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
kasiuleks a jaką Ty masz sukienkę??
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Jak chcecie to moge jeszcze raz swoja zamiescic :P heheh
Zapisałam sie dzis na makijaz do avonu ![]() ![]() Mam nadzieje ze bede zadowolona, bo siostra była ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
[quote=gagatka85;6246705]Jak chcecie to moge jeszcze raz swoja zamiescic :P heheh
/quote] dziewczyno wklejaj ale to już ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
a nie wklejałam??
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...9ffb96d98.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...97e0ccffa.html suknia oczywiscie bez ramiaczek ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-10 o 13:26 Powód: proszę edytować swoje posty! to nie boli... |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
gagatka85 ale masz cudo. Trzymasz ją w domu? A tak przy okazji to kiedy kupiłaś, gdzie itd. Opowiadaj bo jestem ciekawa
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
gagatka slicznie wygladasz
![]() ![]() ![]() ![]() a jesli chodzi o moja suknie to niestety nie moge pokazac z tego wzgledu ze nie mam w niej zdjecia a niestety nigdzie na stronach nie moge jej znalezc;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
dziękuje kochane za komplementy
![]() ![]() ![]() Kupowałam ja z drugiej reki, w sumie była to moja druga przymierzana suknia, ale tak mnie urzekła ze stwierdziłam ze musza ja miec ![]() Zapłaciłam za nia 600 zł (plus buty, welon, ozdoby) ![]() A makijaz kochane w avonie to jak chcecie sie zapisywac to juz ![]() ![]() ![]() Jak chcecie to moge Wam dac nr telefonu do avonu, a robia go na wałowej, na przeciwko Fami. Suknia kupowana w Hermago. vonka kupiłam ja w pazdzierniku ![]() ![]() Kasiuleks szkoda ze nie mozemy zobaczyc Twojej ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-10 o 13:29 Powód: proszę edytować swoje posty!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Byłam w Hermago jak szukałam sukienki ale spotkała mnie przykrość w ich salonie, nikt nie chciał mnie obsłużyć więc poszłam stamtąd
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Gagatka a mogłabyś dokładnie napisać gdzie byłaś na Targowej?? W tym Centrum ślubnym?? To sie wychodzi po tych samym schodkach co do Hermago czy gdzieś indziej?? Chodzi mi o butki bo widziałam reklame ale tam nie wchodzilam bo myślałam ze tam tylko pracownia Hermago jest
![]() ![]() A jeśli chodzi o takie rzeczy jak te pudełka, balony, zaproszenia to podobno w Delcie na okrężnej są przystępne ceny ja jeszcze nie sprawdzałam ale znajmy mi polecał ![]() Vonka ja kupowałam suknie w Hermago i byłam zadowolona z obsługi ![]()
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
[quote=asstel;6256990]Gagatka a mogłabyś dokładnie napisać gdzie byłaś na Targowej?? W tym Centrum ślubnym?? To sie wychodzi po tych samym schodkach co do Hermago czy gdzieś indziej?? Chodzi mi o butki bo widziałam reklame ale tam nie wchodzilam bo myślałam ze tam tylko pracownia Hermago jest
![]() ![]() Tak asstel wchodzisz po schodach, jak juz wyjdziesz t na wprost sa takie przeszklone drzwi, a po prawej drwzi chyba drewninane, aco tam pisze nie wiem, moze wszystko do slubu!! hhmm ![]() Widziałam tam duzo bucików. A jeśli chodzi o takie rzeczy jak te pudełka, balony, zaproszenia to podobno w Delcie na okrężnej są przystępne ceny ja jeszcze nie sprawdzałam ale znajmy mi polecał ![]() Musze sie tam kiedys wybrac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.