|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Nie zgrałam jeszcze zdjęć z komórki (zapomniałam aparat
ale jak zgram to czemu nie
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-28 o 20:22 Powód: post pod postem |
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Salony Mody Ślubnej w Tarnowie
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
witam dziewczyny
tez do was dolaczam jestem z tarnowa i biore slub w 2008 roku.mam takie pytanie gdzie sie bybieracie do manicurzystki? mozecie mi jakas polecic? oraz dobra fryzjerke? pozdrawiam
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
witamy witamy kasiuleks napisz nam cos o sobie wiecej, kiedy, gdzie masz slub i wesele. co juz masz??
Ja z racji ze mam swoje ładne paznokcie bede robila cos na nich, ale jeszcze nie wiem co!! A o fryzjerze jeszcze nie myslałam, ja chodze na Nowy Swiat (pierwszy zakład od Krakowskiej) jestem zadowolona z tego jak mnie obcinaja, ale przyznam sie szczerze ze nie wiem jak czesza!! Mam chyba jeszzce czas na to. |
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
niom wiec tak obecnie jestem w dublinie wiec wszystko musze zalatwiac wtedy kiedy jestem w polsce... we wrzesniu bylam i zdazylam zarezerwowac: orkiestre,fotorgafa,kamer zyste hmm wciaz szukam, sale rezerwowalismy w styczniu (dom weselny w mikolajowicach), bylismy tez u ksiedza. nasz slub bedzie 30.08.2008 acha mam tez sukienke wlasnie we wrzesniu kupilam... no niestety musialam sie pospieszyc bo nie ma mnie na miejscu wiec wolalam na spokojnie poszukac niz tuz przed biegac nerwowo i szukac no i przynajmniej jest juz z glowy
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
kasiuleks hello
widzę, że masz ślub tydzień po mnie a jeśli chodzi o pytania które zadajesz to ja raczej nie jestem w stanie Ci pomóc bo jestem z Dębicy ...
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
vonka1985 no to zostalo nam jeszcze 8 miesiecy
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() dawno mnie juz tu nie bylo... ja do fryzjera ide na placu Kazimierza jest, do pana Daniela, wczesniej pracowal chyba w Metamorfozie. Moja mama zawsze do niego chodzi i jest bardzo zadowolona. A kosmetyczke juz na kilku forach widzialam, ze polecaja na Nowym Świecie, tam jest fryzjer i zaklad kosmetyczny obok siebie. Wiec chyba sie tam umowie na makijaz. poza tym zamowilam sukienke, no i mam wodke -sobieskiego
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
dzieki
postaram sie dowiedziec cos wiecej na temat tego zakladu i pewnie go odwiedze przy nastepnej wizycie pozdrawiam
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziweczynki
My alkoholu nadal nie mamy bo sie nie możemy zdecydować czy kupić Soplice czy Sobieskiego ale chyba jednak bedzie Soplica Udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku dla wszystkich Pozdrawiam
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 |
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
niom my tez jeszcze nie mamy alkoholu i nie mam pojecia kiedy zaczniemy zalatwiac;/A jak u was jest z obraczkami? kiedy kupujecie? a moze juz macie ?Kupowalyscie w Tarnowie? hmm zastanawiam sie nad jubilerem... moze znacie jakiegos "dobrego"... pozdrawiam
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Witam Panie
no to w tym roku sie hajtamy ![]() ![]() Ja za 7 miesiecy i jeden dzien ![]() W niedziele zakupiłam pudełka na ciasta, akurat byłam w makro i tak były po 40 gr (15 cm na 15 cm) moze nie sa duze, ale cena mi sie spodobała ![]() My jeszzce nie mamy obraczek, na pewno bedziemy robic ze swojego złota bylismy sie pytac w tym na krakowskiej koło banku PKO i tak cos takiego reflektuja, tak samo na gorze Krakowskiej w okolicach natury, croppa.Ja nad kosmetyczka jeszcze nie myslałam. A powiedzcie mi ile by kosztował fryzjer z probnym?? 150 zł?? 200?? |
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
witam dziewczynki
widze ze tutaj cisza... no tak praktycznie wszystko juz pozalatwiane to teraz przestoj....heh no tak mamy juz "nasz" rok 2008 ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jest któraś z Was zapisana na e-wesele.pl ??
|
|
|
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
vonka1985 no ja niestety nie:/
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
A co jest na e-weselu??
Ja poszłam do przodu w sprawie przygotowan i zakupiłam pudełka na ciasta moze nie sa te duze tylko te 15 nma 15 cm wystarcza, a cena ich 40 pare groszy, kupowałam w makro.Wczoraj chodziłam za naklejkami i na bernadynskiej 4,90 za 20 naklejek, na ducha (sklep zroznymi duerelkami, na gorze jest bielizna samanta) 7,90 ![]() ![]() : eek:![]() za 20 tych samych naklejek!!! natomiast na Targowej (tam gdzie sie wychodzi po schodkach) 4,50!! Wiec wiadomo gdzie najtaniej. Widziałąm tez tam ładne butki slubne to dla tych ktore by szukały, ja juz mam ![]() No i powoli szykujemy sie na nauki przedslubne, choc ja juz mam a michał nie ma, a Wy juz macie?? Co mozecie polecic ?? I zeby nie trzeba było duzo chodzic!! Pozdrawia papap |
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
gagatka85 to jest linkt do mojej sukienki ( i mojego zdjęcia )
http://forum.e-wesele.pl//index.php?...3747#msg463747 |
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Vonka slicznie wygladasz w tej sukience
naprawdę pasuje do Ciebie ![]()
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
gagatka85 dziękuje ślicznie
![]() :dzie kuje: a jak u Ciebie przygotowania ?? |
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
vonka slicznie wygladasz
hmm z tego co widze to kupowalysmy suknie w tym samym salonie
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
kasiuleks a jaką Ty masz sukienkę??
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Jak chcecie to moge jeszcze raz swoja zamiescic :P heheh
Zapisałam sie dzis na makijaz do avonu na razie na probny na 30 czerwca Mam nadzieje ze bede zadowolona, bo siostra była
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
[quote=gagatka85;6246705]Jak chcecie to moge jeszcze raz swoja zamiescic :P heheh
/quote] dziewczyno wklejaj ale to już czekam na fotke z niecierpliwością
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
a nie wklejałam??
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...9ffb96d98.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...97e0ccffa.html suknia oczywiscie bez ramiaczek
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-10 o 14:26 Powód: proszę edytować swoje posty! to nie boli... |
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
gagatka85 ale masz cudo. Trzymasz ją w domu? A tak przy okazji to kiedy kupiłaś, gdzie itd. Opowiadaj bo jestem ciekawa
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
gagatka slicznie wygladasz
a odnoscie avonu to jak juz pojdziesz na ten makijaz to daj koniecznie znac bede wiedziala gdzie sie udac a jaka jest cena? pytam z czystej ciekawosci![]() a jesli chodzi o moja suknie to niestety nie moge pokazac z tego wzgledu ze nie mam w niej zdjecia a niestety nigdzie na stronach nie moge jej znalezc;/ |
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje kochane za komplementy
Kupowałam ja z drugiej reki, w sumie była to moja druga przymierzana suknia, ale tak mnie urzekła ze stwierdziłam ze musza ja miec no i mam.Zapłaciłam za nia 600 zł (plus buty, welon, ozdoby) A makijaz kochane w avonie to jak chcecie sie zapisywac to juz koszt takiego czegos to 50 zł z probnym, dopiero jestem na 30 czerwca umówiona. Mysle ze nie bede załowac. Mogla w sumie mnie kolezaka umalowac, ale mam cere a szczegolnie policzki ktore szybko sie czerwienia i obawiam sie ze zwykly podklad by temu nie zaradzil. A ona moze tak poza tym kolzezaka nie psika Cie sprejem urtwalajacym makijaz ![]() Jak chcecie to moge Wam dac nr telefonu do avonu, a robia go na wałowej, na przeciwko Fami. Suknia kupowana w Hermago. vonka kupiłam ja w pazdzierniku moze troche za wczesnie ale co tam. Przynajmnie to mam z głowy ![]() Kasiuleks szkoda ze nie mozemy zobaczyc Twojej
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-10 o 14:29 Powód: proszę edytować swoje posty!!!! |
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w Hermago jak szukałam sukienki ale spotkała mnie przykrość w ich salonie, nikt nie chciał mnie obsłużyć więc poszłam stamtąd
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Gagatka a mogłabyś dokładnie napisać gdzie byłaś na Targowej?? W tym Centrum ślubnym?? To sie wychodzi po tych samym schodkach co do Hermago czy gdzieś indziej?? Chodzi mi o butki bo widziałam reklame ale tam nie wchodzilam bo myślałam ze tam tylko pracownia Hermago jest
Dzięki z góry za odp. A jeśli chodzi o takie rzeczy jak te pudełka, balony, zaproszenia to podobno w Delcie na okrężnej są przystępne ceny ja jeszcze nie sprawdzałam ale znajmy mi polecał ![]() Vonka ja kupowałam suknie w Hermago i byłam zadowolona z obsługi
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 |
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
[quote=asstel;6256990]Gagatka a mogłabyś dokładnie napisać gdzie byłaś na Targowej?? W tym Centrum ślubnym?? To sie wychodzi po tych samym schodkach co do Hermago czy gdzieś indziej?? Chodzi mi o butki bo widziałam reklame ale tam nie wchodzilam bo myślałam ze tam tylko pracownia Hermago jest
Dzięki z góry za odp. Tak asstel wchodzisz po schodach, jak juz wyjdziesz t na wprost sa takie przeszklone drzwi, a po prawej drwzi chyba drewninane, aco tam pisze nie wiem, moze wszystko do slubu!! hhmm Widziałam tam duzo bucików. A jeśli chodzi o takie rzeczy jak te pudełka, balony, zaproszenia to podobno w Delcie na okrężnej są przystępne ceny ja jeszcze nie sprawdzałam ale znajmy mi polecał ![]() Musze sie tam kiedys wybrac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

My alkoholu nadal nie mamy bo sie nie możemy zdecydować czy kupić Soplice czy Sobieskiego ale chyba jednak bedzie Soplica 

natomiast na Targowej (tam gdzie sie wychodzi po schodkach) 4,50!! Wiec wiadomo gdzie najtaniej. Widziałąm tez tam ładne butki slubne to dla tych ktore by szukały, ja juz mam 

czekam na fotke z niecierpliwością