![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty część III
Ja byłam dzisiaj u ginekologa po receptę na anty i dostałam ostatnie 4 opakowania
![]() ![]() Co prawda odstawiam dopiero za 4 m-ce ale czuję się jakby to miało nastąpić za kilka dni, od razu jakoś tak radośniej i przyjemniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
A jaka ulge organizm odczuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
![]()
hejka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Bralas nie regularnie, a regularnosc to podstawa, wiec chyba stad te 2 dniowe skoki w @, tez mi sie zdazalo. Chyba najlepiej bedzie jak kupisz najwczesniejszy test i go zrobisz, bo wykrywaja ciaze juz od 6 dni, albo idz na sprawdzenie obecnosci hormonu HCG we krwi, to jest najpewniejszy sposob
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
dziekuje melisanko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja juz od jakiegos czasu sie staram o dzidziusia, i powiem Ci ze tez 2 razy okres mi sie zaczynal od 2 dni plamienia, narobilam sobie nadzieji, ale testy byly negatywne i w 3 dzien pojawilo sie normalne krwawienie, takze poczekaj jeszcze chwilke jak sie nic nie zmieni to biegaj po test ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
oj Kochana..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Wszytko bedzie dobrze, zobaczysz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
no zaraz je odwiedzę..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Puk PUk czy zaglada tu ktoś jeszcze? Mam pytanie , bo nie wiem co się dzieje mam nadzieje dziewczyny ze mi pomozecie- tabletki- brałam prawie 3 lata z 1 miesieczna przerwa- odstawiłam 5 maja 7 dostałam przewidzianą @ obecnie jest 10 dc a ja mam akcje niesamowite- cały czas zirytowana chodze , z tz nie moge dojsc do porozumienia, nerwobole mam - tak zle nie czułam się od bardzo dawna i mysle ze to hormony - jak myslicie? wiem ze niektore z was pisały ze po odstawieniu anty było super samopoczucie extra a ja dołek zupełny i pryszcze do tego -ech co robic - a moze to jakas przemijajaca sprawa? help
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
ja brałam parę lat bo miałam bardzo nie regularne.... staram się 10 miesiecy i nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
patija bardzo mi przykro ale musisz byc dobrej mysli , ja dopiero zaczynam starania, tabletki brałam tez z powodu nieregularnych @ i do tego bardzo bolesnych dlatego boje sie co to bedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do plemnikow to ich cykl jest dłuzszy , a te siedem dni to dojrzewnie , otrzymuja witke itd ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
WitamWszystkie panie!!!
Jestem tu nowa przeczytalam Wasze watki od 2006!Jestem pod wrazeniem.Zaczynam myslec o dziecku i chciala bym byc czescia tego forum.Miec kogos do pogadanie,szczegolnie ze nie mieszkam w Polsce. Moje pierwsze pytanie! Bralam tabletki przez wiele lat.W tym miesiacu przestalam brac tabletk-tzn przerwalam brac nie dokonczylam listka szczegoly wzielam tylko 13 tabletek.po trzech dniach dostalam okres! Jezeli macie czas i chec napisac kiedy zaczne owulacje. dziekuje i pozdrwaiam wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Witam serdecznie ,wyglada na to ze tylko ja tu czasmi zagladam
![]() ![]() Troche szkoda ze nie wziełaś do konca opakowania , wtedy organizm nie wychodzi z rytmu ze tak powiem tym bardziej ciezko określic, powiedz czy robiłaś jakieś przerwy w braniu tabl- masz jakies obserwacje jak długo wtedy czekałaś na @? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No jak tylko Ty ![]() ![]() Ale wiecie, w drugim moim kochanym staraczkowym temacie, 3 dziewczynki w tym jedna baaaaardzo zasluzona zafasolkowaly ![]() ![]() Lalala no troszke szoda, ze tylko 13tabletek wzielas, ja pamietam ze chcac zaczac starania tez nie moglam doczekac sie konca tabletek ale mimo wszytko dobralam do konca ![]() A w ogole to serdecznie witam na forum i mam nadzieje, ze poczujesz sie tu jak u siebie ![]() ![]() Uuu sie rozpisalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Melisanka bardzo się cieszę
![]() Co do truskawek to podczytywałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha i tez pamietam ze dokończenie opakowania tabletek było dla mnie wielkim wyzwaniem - wprost nie mogłam na nie patrzec ale brałam co do minuty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Witam porannie
![]() No o co mialabym sie gniewac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To dokanczanie tabsow to jak tortury byly ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Bede bardzo mocno trzymac kciuki za to zebys przez nastepne 9 mcy @ nie doswiadczyła
![]() ![]() ![]() ![]() Dopiero teraz zaczynam oddychac po tych tabsach czuje się lepiej mam wiecej energii, czasami tylko jakies akcje histeryczne ![]() ![]() Ja od czasu kiedy przeprowadziłam sie do Sosnowa czesto zaglądam na wiaz, jestem w kontakcie ze znajomymi ale to juz nie to samo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Witam!!!!!
Przepraszam ze sie nie odzwalam bylam jakos zaganiana,poznij wyjechalam na dlugi wekeend! Ikka! i Melisanka dziekuje za odpowiedz na moje pytanie! Musze sie przyznac ze nic z tego nie zrozumialam!Mowcie co chcecie ale taka jest prawda! Tak na prawde na dzien dzisiejszy to sama nie wiem czego chce!Z dnia na dzien chcem cos innego,raz krzycze sama do siebie ze juz czas na potomstwo,trzydziecha na karku a tu nic-patrze na swoje znajome,przyjaciolki dawne kolezanki z klasy wszystkie maja juz dzieci,rodziny a ja tak sama!!!Sama no nie calkiem ma faceta ktorego kocham i on mnie tez ale jakos nie widu nie slychu o rodzinie!A czasami mam myslenia ze nie jestem gotowa na dzieci chcem ,,zdobywac swiat" podrozowac zwiedzac poznawac!Tak wiec mam nie poukladane w glowie!!!!! Na dzien dzisiejszy postawilam wszytko na jedna karte.Tabletek nie biore od 12 maja okres dostalam 14 od tego czasu nic nie biore i uprawiam milasc!!!Czy w tym czasie mam czy mialam owulacje nie ma dal mnie wielkiego znaczenia!CO MA BYC TO BEDZIE!!! Melisanka dzieki za mile slowa mam nadzieje ze nie przerazisz sie co pisze.Tak na prawde to nie jestem az taka zla ![]() ![]() Ja juz bede konczyc mam nadzieje ze nie zanudzilam was na ........!Bede informowac na bierzaco co sie dzieje!!! Trzymajcie sie cieplutko i pozdrawiam wszystkich. Aga |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Nie wiem jak inne dziewczyny, ale mne tez czasem dopadaly mysli czy aby na pewno tego cce, bo chyba nie jestem jednak gotowa na macierzynstwo... jak sie dlugo stara to chwile zwatpienia przychodza, bowiecej czasu na glupie myslenia
![]() Dobrze ze szybko przychodzi i ciagle chcebyc matka bardzo mocno... i jestem troche z kawalkiem mlodsza od ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
lalala to ja81 to ze masz watpliwości- to normalne wszystkie je mamy-
ja tez dopiero teraz mysle o dziecku z trzydziestką na karku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Witam!!!!
U mnie nic sie nie zmienia! ![]() Melisanka Kazdy z nas jest inny-czasami mysle ze nie powinnam czekac tak dlugo na dzieci, ale kiedy bylam mlodsza nie myslalam o dzieciach!W glowie byly studia,imprezy.Pozniej wyjechalam za granice i tak sie zlozylo ze trzydziesci prawie mi walnelo!Ale wiem na pewno ze pierwsze dziecko chcem miec przed trzydziestka!Rozmawialam z moim partnerem i on tez tego chce!Ale kiedy to na stapi!Nie wiem nie wiem. IKKA1 Mam nadzieje ze burze szybko minal!Informuj o,,pogodzie" ![]() Bede w kontakcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Dziweczyny sorry mam pytanko!!!
Kiedy mozna zrobic pierwwszy test ciazowy od zapolodnienia!!!:confused : ![]() Wiem ze najlepiej jest czekac do spodziewanej miesiaczki!Ale jak ktos jest ciekawski ![]() z gory dziekuje!!!! Mowie wam ale sie nudze w tej pracy NUDA,NUDA,NUDA a tu jeszcze 3,5 godziny Dobrze ze w pracy nikt nie rozumie po polsku to moge byc na foeum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
sa testy 6 dni od zaplodnienia, kosztuja ok 15Eur... ja na poczatku wlasnie nimi sie testowalam, teraz juz odpuscilam, bo dla mnie test to najlepszy wywolywacz @
![]() ![]() U mnie tez nuda, goraco jest i chyba sie zadnej nie chce, bo na dzis ani jednej klientki nie mam, ale przynajmniej czas na nauke jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
U mnie leje jak codzien!
Jak te testy wygladaja!!!Moze maly opisik-czas Ci zabije! Ja jeszcze godzine w robocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Normalnie jak wszytkie testy, roznia sie tym, ze tymi wczesnymi musisz sie testowac od razu po przebudzeniu z pierwszego siusiu
![]() Czas zabijam na nauce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:29.