Ciąża po tabletkach anty część III - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-07, 19:23   #121
precious_81
Wtajemniczenie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty część III

Ja byłam dzisiaj u ginekologa po receptę na anty i dostałam ostatnie 4 opakowania po wakacjach odstawiam wreszcie (bo już takie plany były w styczniu ale musieliśmy to przełożyć). Oczywiście powiedziałam ginekologowi że odstawiam z myślą o dziecku i oczywiście kazał zrobić po odstawieniu tabletek badania krwi, mocz, hormony (czyli potwierdził to co już wcześniej poczytałam na forach i w gazetkach ) a teraz mogę już zrobić tokso i różyczkę, żeby się zaszczepić w razie czego i oczywiście po odstawieniu też mam się też zgłosić na cytologię i usg. Folik dostałam już teraz i mogę go brać od razu.
Co prawda odstawiam dopiero za 4 m-ce ale czuję się jakby to miało nastąpić za kilka dni, od razu jakoś tak radośniej i przyjemniej
precious_81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-07, 20:32   #122
melisanka
Rozeznanie

A jaka ulge organizm odczuje ja tonawet sobie sprawy nie zdawalam jak bardzo, normalnie jakby ktos ze mnie jakies kamienie sciagnal I od teraz tabletkom mowie nie
melisanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-09, 10:31   #123
kisiaczek01
Przyczajenie

Smile Dot.: Ciąża po tabletkach anty część III

hejka jestem tutaj świeza więc mam nadzieje że któraś z dziewczynek mi pomoze przez ost miesiąc brałam tabl anty anty nieregularnie(bardzo).. miałam owulacje a w ostatnim jej dniu doszło do stusunku ( bez zabezpieczenia ).. to był 27.04.. boje się czy mogłam zajsć w ciąze.. teraz w srodę byłam u ginekologa, powiedziałam mu to wszystko.. zbadał mnie ale mówił, że jesli ciąża by była to i tak jest zbyt swieża by ją zobaczyć na usg ale stwierdził, że owulacja na bank była..robałam wczesniej dwa testy -negatywne, ale on stwierdził że to za wcześnie,powinnam tak w przyszłym tyg, kazał mi też przyjść za tydz na wizyte.. wczoraj tj.czwartek dostałam coś podobnego do @.. choć zbyt szybko ( o 2dni, a przy tabl miałam jak w zegarku a teraz wczesniej).. nie jest on obfity..czasami sa plamki większe i mniejsze-z krwią lub jakieś brązowe na początku(co tez jest dziwne bo zawsze obfity miałam) no i co mnioe dziwi..nie mam takiej ochoty na słodkie i nie mam brzuszka-balonika tak jak zawsze miałam.. chciałabym miec dzidzie,więc boje się jakoś.. czy któraś coś mi powie na ten temat.. tej niby @ czy mam czekać i czy to naprawde prawda że moze być okres nawet w czasie ciąży ? Proszę ..
kisiaczek01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-09, 12:13   #124
melisanka
Rozeznanie

Bralas nie regularnie, a regularnosc to podstawa, wiec chyba stad te 2 dniowe skoki w @, tez mi sie zdazalo. Chyba najlepiej bedzie jak kupisz najwczesniejszy test i go zrobisz, bo wykrywaja ciaze juz od 6 dni, albo idz na sprawdzenie obecnosci hormonu HCG we krwi, to jest najpewniejszy sposob
Stary 2008-05-09, 12:51   #125
kisiaczek01
Przyczajenie

dziekuje melisanko ale czy jest możliwe że byłabym w ciąży..pisałam o stosunku.. a teraz ten niby @.. nie mówie że sie denerwuje,ale jakoś chciałabum byc i boje się troche co ten @ znaczy.. czytałam że w 1 tyg ciąży może pojawić się ostatni okres, a gdzieś że brak okresu o ciązy świadczy.. i kogo tu słuchać
Stary 2008-05-09, 13:39   #126
melisanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kisiaczek01 Pokaż wiadomość
dziekuje melisanko ale czy jest możliwe że byłabym w ciąży..pisałam o stosunku.. a teraz ten niby @.. nie mówie że sie denerwuje,ale jakoś chciałabum byc i boje się troche co ten @ znaczy.. czytałam że w 1 tyg ciąży może pojawić się ostatni okres, a gdzieś że brak okresu o ciązy świadczy.. i kogo tu słuchać
Bo teoretycznie swiadczy, ale wiadomo ze czasem jakies przypadki sie zdazaja Nigdy mi sie nie przytrafilo wiec nie wie, ale dziewczyny z forum pisaly, ze od razu widac, ze to nie okres tylko takie plamienie.
Ja juz od jakiegos czasu sie staram o dzidziusia, i powiem Ci ze tez 2 razy okres mi sie zaczynal od 2 dni plamienia, narobilam sobie nadzieji, ale testy byly negatywne i w 3 dzien pojawilo sie normalne krwawienie, takze poczekaj jeszcze chwilke jak sie nic nie zmieni to biegaj po test
Stary 2008-05-09, 13:46   #127
kisiaczek01
Przyczajenie

oj Kochana.. mam nadzieje że nic się złego nie stanie.. chciałabym juz głaskać mój brzuszek i zacząć mówic do fasoleczki.. czasami mi się zdarza też robie sobie nadzieje.. mam nadzieje że ten niby @ długo trwać nie będzie..trochę się martwię.. jedyna nadzieja to to że jest inny ( skąpszy niz zazwyczaj i bezbolesny i bez brzuszka-balonika ) .. lekarza też ostatnio się pytałam o @ i mówił że faktycznie zdarzyć się może ;/ ja jestem młodziutka i mam nadzieje że po tabletkach moje ciałko szybko sie unormowało i przyjęło pod serduszko fasoleczke.. buziaczki melisanko.. może we dwie dostaniemy kiedyś dwukreseczkowa dobrą wiadomośc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-09, 14:15   #128
melisanka
Rozeznanie

Wszytko bedzie dobrze, zobaczysz A jakby co polecam tez drugie podforum forum, dla nas staraczek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=228727
Stary 2008-05-09, 14:23   #129
kisiaczek01
Przyczajenie

no zaraz je odwiedzę.. hmm... mam nadzieje że uda mi się w pierwszym cyklu ;( chociaz to krwawienie mnie martwi.. fakt lekarz nic nie mówił, tylko o termin @ mi się pytał i rzadnych uwag nie miał.. i stwierdził ze prawdopodobieństwo zajścia jest (po tym moim braniu tabl).. muszę czekać.. aż płakac mi sie chce a jak widze ten niby czy nie niby @ to tym bardziej ;( trzymajcie kciuki
Stary 2008-05-16, 16:44   #130
Ikka1
Rozeznanie

Puk PUk czy zaglada tu ktoś jeszcze? Mam pytanie , bo nie wiem co się dzieje mam nadzieje dziewczyny ze mi pomozecie- tabletki- brałam prawie 3 lata z 1 miesieczna przerwa- odstawiłam 5 maja 7 dostałam przewidzianą @ obecnie jest 10 dc a ja mam akcje niesamowite- cały czas zirytowana chodze , z tz nie moge dojsc do porozumienia, nerwobole mam - tak zle nie czułam się od bardzo dawna i mysle ze to hormony - jak myslicie? wiem ze niektore z was pisały ze po odstawieniu anty było super samopoczucie extra a ja dołek zupełny i pryszcze do tego -ech co robic - a moze to jakas przemijajaca sprawa? help
Ikka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-16, 18:24   #131
patija
Przyczajenie

ja brałam parę lat bo miałam bardzo nie regularne.... staram się 10 miesiecy i nic(((. coraz mniej wierzę
patija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-16, 18:40   #132
Ikka1
Rozeznanie

patija bardzo mi przykro ale musisz byc dobrej mysli , ja dopiero zaczynam starania, tabletki brałam tez z powodu nieregularnych @ i do tego bardzo bolesnych dlatego boje sie co to bedzie do tego pojawiło się juz pare pryszczy a miałam tak długo spokoj ech bede musiała to jakos przezyc
Stary 2008-05-16, 19:54   #133
melisanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ikka1 Pokaż wiadomość
patija bardzo mi przykro ale musisz byc dobrej mysli , ja dopiero zaczynam starania, tabletki brałam tez z powodu nieregularnych @ i do tego bardzo bolesnych dlatego boje sie co to bedzie do tego pojawiło się juz pare pryszczy a miałam tak długo spokoj ech bede musiała to jakos przezyc
Ja bralam 3 lata tez z jednomiesieczna przerwa, i pierwszy miesiac po odstawieniu byl straszny... a podczas @ myslalam ze umre z bolu brzucha,na szczescie w drugim, trzecim bylo juz dobrze. Teraz zaczynam 4 cykl po odstawieniu i dzidzi brak, a staralam sie od pierwszego dnia... takze wiecie, kazda z nas jest inna i inaczej reaguje.
Stary 2008-05-16, 21:50   #134
Ikka1
Rozeznanie

Cytat:
Ja bralam 3 lata tez z jednomiesieczna przerwa, i pierwszy miesiac po odstawieniu byl straszny... a podczas @ myslalam ze umre z bolu brzucha,na szczescie w drugim, trzecim bylo juz dobrze. Teraz zaczynam 4 cykl po odstawieniu i dzidzi brak, a staralam sie od pierwszego dnia... takze wiecie, kazda z nas jest inna i inaczej reaguje.
Melisanka nawet mnie nie strasz zapowiada się ciezko, dobrze ze jest nadzieja ze z czasem sie normuje - dzieki za odpowiedź - a co do fasolki to bede za Was trzymac kciuki widocznie do 4 razy sztuka , ciekawe jak bedzie u mnie? teraz uzgodniłam z dziewczynami ze mam fochy przed owulacja wiec trzeba zaczac starania
Stary 2008-05-16, 22:46   #135
melisanka
Rozeznanie

Cytat:
Melisanka nawet mnie nie strasz zapowiada się ciezko, dobrze ze jest nadzieja ze z czasem sie normuje - dzieki za odpowiedź - a co do fasolki to bede za Was trzymac kciuki widocznie do 4 razy sztuka , ciekawe jak bedzie u mnie? teraz uzgodniłam z dziewczynami ze mam fochy przed owulacja wiec trzeba zaczac starania
Bez paniki znam trzy wizazanki ktore zaszly juz za pierwszym podejsciem i jedna za czwartym takze wiesz, moze nam sie uda ja przeprowadzam teraz eksperyment i resztkami silnej woli staram sie nie seksic przed dniami plodnymi, bo wyczytalam, ze plemniki sdojrzale do zaplodnienia po tygodniu ciezko jest, ale pociesza mnie fakt, ze tylko 3 dni zostaly a ile w tym twierdzeniu prawdy dowiem sie pod koniec cyklu ;p
Stary 2008-05-17, 20:24   #136
Ikka1
Rozeznanie

Cytat:
Bez paniki znam trzy wizazanki ktore zaszly juz za pierwszym podejsciem i jedna za czwartym takze wiesz, moze nam sie uda ja przeprowadzam teraz eksperyment i resztkami silnej woli staram sie nie seksic przed dniami plodnymi, bo wyczytalam, ze plemniki sdojrzale do zaplodnienia po tygodniu ciezko jest, ale pociesza mnie fakt, ze tylko 3 dni zostaly a ile w tym twierdzeniu prawdy dowiem sie pod koniec cyklu ;p
ja cos pesymistycznie jestem nastawiona bo jak pisałam miałam juz akcje okołoowulacyjne i ból lewego jajnika wczesniej niz mogłam przewidziec bo w 9-10 dc - małoprawdopodobne ze było to cos innego-a do przytulanek niedoszło tak wszystko się składało ech moze w nastepnym cyklu - wtedy kupie na 100% testy owulacyjne- tylko do nastepnych staranek tyle czasu
A co do plemnikow to ich cykl jest dłuzszy , a te siedem dni to dojrzewnie , otrzymuja witke itd ten sposob wiele wizazystek chwali chociaz teraz mysle ze trzeba miec duza dyscypline zeby nie spanikowac i nie zaczac sie kochac wczesniej i codziennie oby owu nie przegapic -trzymam za Was kciuki mocniutko
Stary 2008-05-21, 20:44   #137
lalala to ja81
Raczkowanie

WitamWszystkie panie!!!

Jestem tu nowa przeczytalam Wasze watki od 2006!Jestem pod wrazeniem.Zaczynam myslec o dziecku i chciala bym byc czescia tego forum.Miec kogos do pogadanie,szczegolnie ze nie mieszkam w Polsce.

Moje pierwsze pytanie!

Bralam tabletki przez wiele lat.W tym miesiacu przestalam brac tabletk-tzn przerwalam brac nie dokonczylam listka szczegoly wzielam tylko 13 tabletek.po trzech dniach dostalam okres!

Jezeli macie czas i chec napisac kiedy zaczne owulacje.

dziekuje i pozdrwaiam wszystkich
lalala to ja81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-21, 21:01   #138
Ikka1
Rozeznanie

Witam serdecznie ,wyglada na to ze tylko ja tu czasmi zagladam co do Twojego pytania to nie ma odpowiedzi- moze byc bardzo roznie- z tego co czytałam cześć dziewczyn ma kolejny 1-2 cykle 28 dniowe jak przy tabletkach potem moze to się zmienic a cześc na okres nie moze się doczekac- ciezko ocenic kiedy wystapi owu bo potrzebne jest do tego znajomosc długości cyklu, druga faza jest wzglednie stała około 2 tygodnie- znajac długośc odejmuje się 14 dni i wynik to liczba dni do owu jest jeszcze jedna mozliwosc mianowicie testy owulacyjne- ustalasz w Twoim przypadku orientacyjnie kiedy moze byc owu i testujesz
Troche szkoda ze nie wziełaś do konca opakowania , wtedy organizm nie wychodzi z rytmu ze tak powiem tym bardziej ciezko określic, powiedz czy robiłaś jakieś przerwy w braniu tabl- masz jakies obserwacje jak długo wtedy czekałaś na @?
Stary 2008-05-21, 22:12   #139
melisanka
Rozeznanie

Cytat:
Witam serdecznie ,wyglada na to ze tylko ja tu czasmi zagladam co do Twojego pytania to nie ma odpowiedzi- moze byc bardzo roznie- z tego co czytałam cześć dziewczyn ma kolejny 1-2 cykle 28 dniowe jak przy tabletkach potem moze to się zmienic a cześc na okres nie moze się doczekac- ciezko ocenic kiedy wystapi owu bo potrzebne jest do tego znajomosc długości cyklu, druga faza jest wzglednie stała około 2 tygodnie- znajac długośc odejmuje się 14 dni i wynik to liczba dni do owu jest jeszcze jedna mozliwosc mianowicie testy owulacyjne- ustalasz w Twoim przypadku orientacyjnie kiedy moze byc owu i testujesz
Troche szkoda ze nie wziełaś do konca opakowania , wtedy organizm nie wychodzi z rytmu ze tak powiem tym bardziej ciezko określic, powiedz czy robiłaś jakieś przerwy w braniu tabl- masz jakies obserwacje jak długo wtedy czekałaś na @?

No jak tylko Ty tez zagladam
Ale wiecie, w drugim moim kochanym staraczkowym temacie, 3 dziewczynki w tym jedna baaaaardzo zasluzona zafasolkowaly Sezon truskawkowy owocuje i mam nadzieje, ze w tym miesiacu jeszcze kilka zafasolkowanych dojdzie

Lalala no troszke szoda, ze tylko 13tabletek wzielas, ja pamietam ze chcac zaczac starania tez nie moglam doczekac sie konca tabletek ale mimo wszytko dobralam do konca
A w ogole to serdecznie witam na forum i mam nadzieje, ze poczujesz sie tu jak u siebie Ja tez nie mieszkam w Polsce wiec wiem co czujesz, tym bardziej ze tu jeszcze nie znalazlam zadnej zenskiej bratniej duszyczki do pogadania. Na szczescie dziewczynki na forum sa kochane i zawsze mozna liczyc na ich pomoc w chwilach dolkow, jak i w chwilach szczescia

Uuu sie rozpisalam
Stary 2008-05-22, 07:25   #140
Ikka1
Rozeznanie

Melisanka bardzo się cieszę
Co do truskawek to podczytywałam nie mam smiałości jeszcze się na forum przedstawic bo to ostateczna rozgrywka jest a to moj pierwszy cykl staran niemniej wszystkim dziewczyna dzielnie kibicuje i wczoraj bardzo nastroiłyście mnie wszystkie do przytulanek z TZ pisze na planujemy zajsc w ciaze w 2008r a mam nadzieje ze nie pogniewasz się bo to naduzycie ale czytałam na Twoim watku o ostatnich problemach zdrowatnych Twoich i chciałam Ci przekazać pewną ciekawostkę to się nazywa honeymoon disease cierpią młode mężatki po powrocie z miesiąca miodowego urolodzy doraczają dużo pić żeby po przytulankach zrobić duże siku he he od czasu kiedy to przeczytałam w domu mam zgrzewki mineralnej
Aha i tez pamietam ze dokończenie opakowania tabletek było dla mnie wielkim wyzwaniem - wprost nie mogłam na nie patrzec ale brałam co do minuty taka niecierpliwa jestem
Stary 2008-05-22, 10:32   #141
melisanka
Rozeznanie

Witam porannie
No o co mialabym sie gniewac to zadne naduzycie, w koncu to forum wystawione na widok publiczny Pocieszylas mnie, az polecialam po butelke wody Moze to faktycznie to, bo jednak przez te plodne przytulanek jest sporo, i szczerze to juz mi sie odechcialo, chce minimum tydzien celibatu jak sie w tym cyklu nie uda to wymiekam, w nastepnym juz rady nie dam

To dokanczanie tabsow to jak tortury byly a jak wzielam ostatnia, nastepnego dnia czulam sie jakas taka leciutka, jakby ktos ze mnie jakis ciezar zdja, w ogole uwazam teraz ze tabletki to zuo i nie chce juz do nich wracac
Stary 2008-05-22, 12:24   #142
Ikka1
Rozeznanie

Bede bardzo mocno trzymac kciuki za to zebys przez nastepne 9 mcy @ nie doswiadczyła nie bede pisac ze powinnasc podejsc do staranek na luzie - utopia - ja jestem jak wysokie napiecie - ale ta przysadka - potrafi z organizmu zdobic jedna wielka antykoncepcje- tak wiec moze tak mysle kapiel relaksujaca, oddychanie , spacery - moze mi uda sie caly czas o tym dziecku nie myślec- czego Tobie tez zycze aktualnie jestem w 16 dc mysle jeszcze troche popracowac zastanawia mnie tylko pobolewanie dołem brzuch po lewej stronie ech chyba jajnik i chyba od tygodnia ciekawe
Dopiero teraz zaczynam oddychac po tych tabsach czuje się lepiej mam wiecej energii, czasami tylko jakies akcje histeryczne mam nadzije ze mina- to chyba zdrowo po tabl był stale tak samo- mozna powiedziec zycie nabiera barw
Ja od czasu kiedy przeprowadziłam sie do Sosnowa czesto zaglądam na wiaz, jestem w kontakcie ze znajomymi ale to juz nie to samo chociaz zupełnie inaczej niz przeprowadzka do innego kraju dobrze ze masz przy sobie tz
Stary 2008-05-27, 14:00   #143
lalala to ja81
Raczkowanie

Witam!!!!!
Przepraszam ze sie nie odzwalam bylam jakos zaganiana,poznij wyjechalam na dlugi wekeend!
Ikka! i Melisanka dziekuje za odpowiedz na moje pytanie! Musze sie przyznac ze nic z tego nie zrozumialam!Mowcie co chcecie ale taka jest prawda! Tak na prawde na dzien dzisiejszy to sama nie wiem czego chce!Z dnia na dzien chcem cos innego,raz krzycze sama do siebie ze juz czas na potomstwo,trzydziecha na karku a tu nic-patrze na swoje znajome,przyjaciolki dawne kolezanki z klasy wszystkie maja juz dzieci,rodziny a ja tak sama!!!Sama no nie calkiem ma faceta ktorego kocham i on mnie tez ale jakos nie widu nie slychu o rodzinie!A czasami mam myslenia ze nie jestem gotowa na dzieci chcem ,,zdobywac swiat" podrozowac zwiedzac poznawac!Tak wiec mam nie poukladane w glowie!!!!!
Na dzien dzisiejszy postawilam wszytko na jedna karte.Tabletek nie biore od 12 maja okres dostalam 14 od tego czasu nic nie biore i uprawiam milasc!!!Czy w tym czasie mam czy mialam owulacje nie ma dal mnie wielkiego znaczenia!CO MA BYC TO BEDZIE!!!
Melisanka dzieki za mile slowa mam nadzieje ze nie przerazisz sie co pisze.Tak na prawde to nie jestem az taka zla Ciesze sie bardzo zw wiesz jak sie czuje Mieszkanie za granica nie jest latwe>Nie rozumicie mnie zle to moj wybor ale czasami brakuje mi polskiego plotkowania,zrozumienia!J ak powiadaja co kraj to obyczaj i uwiezcie mi w 100 procentach to sie zgadza.
Ja juz bede konczyc mam nadzieje ze nie zanudzilam was na ........!Bede informowac na bierzaco co sie dzieje!!!
Trzymajcie sie cieplutko i pozdrawiam wszystkich.
Aga

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-27, 14:41   #144
melisanka
Rozeznanie

Nie wiem jak inne dziewczyny, ale mne tez czasem dopadaly mysli czy aby na pewno tego cce, bo chyba nie jestem jednak gotowa na macierzynstwo... jak sie dlugo stara to chwile zwatpienia przychodza, bowiecej czasu na glupie myslenia
Dobrze ze szybko przychodzi i ciagle chcebyc matka bardzo mocno... i jestem troche z kawalkiem mlodsza od ciebie Przy 30tce to juz mam nadzieje bede miala 2 dzieciaczki w miare odchowane
Stary 2008-05-27, 20:40   #145
Ikka1
Rozeznanie

lalala to ja81 to ze masz watpliwości- to normalne wszystkie je mamy-
ja tez dopiero teraz mysle o dziecku z trzydziestką na karku wczesniej studia praca - zreszta mojego TZ znam od 3 lat i do decyzji o dziecku dojrzałam przy nim wiec dobrze ze wczesniej niw miałam teraz wieksze burze zyciowe mamy za soba najwieksza to zmiana miasta pracy remont itd pisz pisz koniecznie co słychac a tymczasem dobranoc
Stary 2008-05-28, 13:46   #146
lalala to ja81
Raczkowanie

Witam!!!!

U mnie nic sie nie zmienia!Praca-dom-dom praca.dni,tygodnie prawie takie same!!

Melisanka Kazdy z nas jest inny-czasami mysle ze nie powinnam czekac tak dlugo na dzieci, ale kiedy bylam mlodsza nie myslalam o dzieciach!W glowie byly studia,imprezy.Pozniej wyjechalam za granice i tak sie zlozylo ze trzydziesci prawie mi walnelo!Ale wiem na pewno ze pierwsze dziecko chcem miec przed trzydziestka!Rozmawialam z moim partnerem i on tez tego chce!Ale kiedy to na stapi!Nie wiem nie wiem.

IKKA1 Mam nadzieje ze burze szybko minal!Informuj o,,pogodzie"

Bede w kontakcie
Stary 2008-05-28, 13:54   #147
lalala to ja81
Raczkowanie

Dziweczyny sorry mam pytanko!!!

Kiedy mozna zrobic pierwwszy test ciazowy od zapolodnienia!!!:confused :
Wiem ze najlepiej jest czekac do spodziewanej miesiaczki!Ale jak ktos jest ciekawski
z gory dziekuje!!!!

Mowie wam ale sie nudze w tej pracy NUDA,NUDA,NUDA a tu jeszcze 3,5 godziny
Dobrze ze w pracy nikt nie rozumie po polsku to moge byc na foeum
Stary 2008-05-28, 15:53   #148
melisanka
Rozeznanie

sa testy 6 dni od zaplodnienia, kosztuja ok 15Eur... ja na poczatku wlasnie nimi sie testowalam, teraz juz odpuscilam, bo dla mnie test to najlepszy wywolywacz @ takze od tego cyklu obiecalam sobie nie kupowac

U mnie tez nuda, goraco jest i chyba sie zadnej nie chce, bo na dzis ani jednej klientki nie mam, ale przynajmniej czas na nauke jest
Stary 2008-05-28, 16:36   #149
lalala to ja81
Raczkowanie

U mnie leje jak codzien!
Jak te testy wygladaja!!!Moze maly opisik-czas Ci zabije!
Ja jeszcze godzine w robocie
Stary 2008-05-28, 17:27   #150
melisanka
Rozeznanie

Normalnie jak wszytkie testy, roznia sie tym, ze tymi wczesnymi musisz sie testowac od razu po przebudzeniu z pierwszego siusiu

Czas zabijam na nauce najlepszy sposob
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości