|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Incenso, Opium, Theorema, Ystheal i diabli wiedzą, co jeszcze u Sabbath
Hello, hello
![]() Zapraszam do mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218259 Mam cień, który może Ci się spodobać
|
|
#123 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie wiem Cheer, który konkretnie cień masz na myśli. ![]() Co interesuje Ciebie u mnie?
|
|
|
#124 |
|
Wiedźma
|
Raczej czerwień. Ostatecznie czerń. Każdy inny kolor odpada - dziwak ze mnie i noszę tylko te dwa. Nigdy żadnych innych od podstawówki.
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.nokaut.pl/img/ p/cf/1b/cf1...7cc500x500. jpg
|
|
|
#126 |
|
BAN stały
|
Hmmm...szczerze mowiac nie mam obecnie ani pół czerwonej bransoletki
naszyjnika zresztą również.I wlasnie sprawdzilam,ze nie mam też już czerwonych kropli. Będę musiała je zamówić, więc trochę by potrwało zanim zrobię dla Ciebie kolczyki - sądzę,że do 2-3 tygodni (podaję termin z zapasem, zeby potem się nie spozniac, pewnie byłyby wczesniej), więc jeśli to problem, to powiedz. bransoletkę mogę zrobić np. do kompletu do którychś kolczyków lub zupełnie inną jesli wolisz... do tych bardziej ozdobnych myslalm o czyms w stylu tych zegarkow w zalaczniku - kilkurzędowa bransoletka, ale wszysko zamocowane w jednej plaszczyźnie, nie wiem czy rozumiesz o czym mowie i co w ogole o tym sądzisz. Ach, no i oczywiscie - takie wstepne umawianie Cię w zaden sposób nie zobowiązuje - jeśli coś zrobię i Ci się ostatecznie nie spodoba, zawsze mozesz zrezygnowac. Ed: alez ze mnie sierota, zapomnialam o zdjęciu, już jest.
Edytowane przez Issskra Czas edycji: 2007-11-04 o 18:15 Powód: zdjęcie |
|
|
|
|
#127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aktualnie z próbek mam oryginalne: - Ombre Rose Brosseau - Bal a Versailles - Violette Menthe Brosseau Co mogłabym odpsikać? - Mandragore Annick Goutal edp - Songes AG edp - Petite Cherie AG edt - OI - lutek waniliowy - lulu guinness edp - Lalique le parfum - Comptoir Sud Pacifique (Csp) : *vanille banane *vanille amande *caramel sunset *couer de vahine - Hanae Mori Yellow Butterfly - Princess Vera Wang - Casmir Pink - les belles belle de minuit - Flowerbomb - Flowerbomb Extreme - Gloria Cacharel - Les Parfums de Rosine: *Un zest *Une folie *La Rose Jutro jeszcze zajrzę do kuferka z próbkami, być może znajdę coś jeszcze ciekawego Mnie zainteresowały takie zapachy: Incensi Lorenzo Villoresi SAFRAN TROUBLANT Serge Lutens Arabie Serge Lutens Santal de Mysore może masz coś jeszcze w próbkach? Po za tym mogłabym znaleźć coś dla Ciebie z pielęgnacji, niestety mam takie szczęście , że Panie w aptekach dają mi próbki dla cer suchych, znalazłabym na pewno próbki firmy Nuxe takie jak:- Aroma Vaillance Emulsion Anti-Rides Hydratante 2ml - serum na dzień/noc Nuxuriance 2ml - creme Etincelante soin peeling eclat 2ml - creme fraiche de beaute suractive 2ml - creme nirvanesque 2ml Po za tym : - Dermedic Profilaktyka starzenia skóry odżywczy krem pod oczy - Dermedic kuracja odmładzająca krem peeling 3% - Vichy Neovadiol krem przywracający gęstość skóry 1,5ml - Vichy Novadiol Contours Lips and Eyes 1,5ml
|
|
|
#128 | |||
|
Wiedźma
|
Dot.: Incensi, Opium, Theorema, Ystheal i diabli wiedzą, co jeszcze u Sabbath
Cytat:
![]() I nie powiedziałaś jeszcze, co dla Ciebie. Cytat:
![]() Poczekać, oczywiście mogę. A to, co zrobisz spodoba mi się z pewnością. Cytat:
A teraz po kolei: Po pierwsze - w polu z cytatem "pogrubiłam" zapachy, które mnie interesują. Próbki, których sobie życzysz chętnie zrobię. Intryguje mnie też: La Perla Love Frills Vanille Languid Czy mogę poprosić Cię o próbkę tego zapachu? Poniżej lista tego, czym jeszcze mogę służyć: Oryginalne: Avon Passion Dance Avon Pur Blanca Avon Today Tomorro Always Heart Boucheron edp Bvlgari Petits et Mamans Cacharel Anais Anais Carolina Herrera 212 Cartier Eau de Cartier Chopard Infiniment Davidoff Echo Dior Hypnotic Poison Dior Pure Poison Elixir Escada Collection Guerlain Shalimar Hugo Boss Deep Red Lancome Hypnose Lancome Miracle Homme Lancome Tresor Moshino Oh! Nina Ricci Love in Paris Robione: Annick Goutal Mandragore Aqua Allegoria Vinter Delice the Body Shop White Musk Bvlgari Black Chopard Madness Diesel Plus Plus Dior Pure Poison Dior Tendre Poison Donna Karan Black Cashmere Dunhill Desire Etro Shaal Nur Gucci Pour Homme Guerlain Mahora Helmut Lang edp Jil Sander Kenzo Flower Oriental l'Artisan Ambre Extreme l'Artisan Passage d'Enfer Lolita Lemplcka L de Lolita Micallef Gaiac Narciso Rodrigues For Her edp Parfum d'Empire Cuir Ottoman Santa Maria Novella Opoponax Tjours Moi Victor & Rolf Flowerbomb edp Villoresi Incensi Yves Rocher Iris Noir Wśród próbek bywają duże i bardzo malutkie - trzeba pytać. Odpsikać mogę dla Ciebie: Alexander Mc Queen Kingdom EDP Annayake Miyako Annick Goutal Duel Annick Goutal Mandragore Azarro Vizit EDP Brosseau Atlas Cedar Bvlgari Black EDP Comme de Garcons Harissa Comme de Garcons Incense Avignon Donna Karan Black Cashmere Etro Etra Etro Mahogany Etro Shaal Nur Fendi Theorema Espirit d'Ete Fendi Theorema Leggero Gucci Pour Homme Hermes Elixir des Merveilles EDP Jesus del Pozo Black For Her EDP Kenneth Cole In Black EDP L'Artisan Parfumeur Ambre Extreme L'Artisan Parfumeur Passage d'Enfer L'Artisan Parfumeur Safran Troublant L'Occitane Eau d'Iparie Lubin Idole Micallef Gaiac Micallef Night Aoud Narciso Rodriguez For Her EDP Parfums d'Empire Ambre Russe Penhaligon's Opus Santa Maria Novella Opoponax Serge Lutens Arabie Serge Lutens Chergui Serge Lutens Chypre Rouge Serge Lutens Daim Blon Serge Lutens - Miel de Bois Serge Lutens Santal de Mysore Serge Lutens Vetiver Oriental Tesori d'Oriente Aegyptus Kyfi Tesori d'Oriente Legno di Guajaco Villoresi Incensi Vivienne Westwood Anglomania EDP Yves Saint Laurent NU EDP Yves Saint laurent Opium EDT Ufff... Mam nadzieję, że przebrnęłaś.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-11-05 o 02:57 |
|||
|
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
Załączam przykladowy projekt naszyjnika, zrobiony na szybko, a nawet bardzo szybko w paincie i życzę miłej nocy.
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Najlepiej, żeby wyglądało to jak krople krwi na pajęczynie... ![]() Mam jeszcze pytanie, czy ten niebieski cień Paloma jest u Ciebie nadal do wzięcia. A jeśli tak, to czy on jest intensywnie niebieski, czy taki bardziej zgaszony?
|
|
|
#132 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A cien jest wolny, kolor raczej zgaszony, taki chabrowo-szarawy. |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możemy zrobić tak, że jak wrócę do domu, zrobię mu zdjęcie i Ci wyślę (postaram się, żeby wyszedł jak najbardziej naturalnie, bo ja to jednak zdjęć nie umiem robić...). Wczoraj zakręcona byłam Próbki zapachów, co tu dużo kryć
|
|
|
#135 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Rewelacja.
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Serio?
![]() To ja bym chciała tak...Już mówię...(a Ty nie chciałaś poznać ostatnio Lolitki Midnight? tak mi się wyczytało...Mam duuużą próbkę) Bvlgari Black Donna Karan Black Cashmere Kenzo Flower Oriental l'Artisan Ambre Extreme Parfum d'Empire Cuir Ottoman Yves Rocher Iris Noir Annick Goutal Duel Annick Goutal Mandragore Bvlgari Black EDP Comme de Garcons Harissa Comme de Garcons Incense Avignon Donna Karan Black Cashmere Etro Etra Etro Mahogany Hermes Elixir des Merveilles EDP Jesus del Pozo Black For Her EDP L'Artisan Parfumeur Ambre Extreme L'Artisan Parfumeur Safran Troublant L'Occitane Eau d'Iparie Parfums d'Empire Ambre Russe Penhaligon's Opus Santa Maria Novella Opoponax Serge Lutens Arabie Serge Lutens Chergui Serge Lutens Chypre Rouge Serge Lutens Daim Blon Serge Lutens - Miel de Bois Serge Lutens Santal de Mysore Serge Lutens Vetiver Oriental Tesori d'Oriente Aegyptus Kyfi Tesori d'Oriente Legno di Guajaco Vivienne Westwood Anglomania EDP Yves Saint laurent Opium EDT ....trochę dużo...Ale może chciałabyś poznać coś z tego: ? Jil Sander, Sun Lolitka Lempicka, Midnight Dior, Miss Dior Armani, Code Boss, Hugo (męski) Cartier, Concentrée Laura Biagotti, Laura Chanel, Chance Estée Lauder, Pleasures Estée Lauder, Knowing Estée Lauder, Beautiful Escada, Loving Bouquet Creed, Spring Flower Marina Picasso, Chapeau Bleu Tom Tailor, Woman Two Lempicka, L Lempicka edp Penhaligon's, Artemisia Clarins, Eau Ressourçante Esprit, For My Delight Jette Joop, Jette Joop, Berlin Gucci, Rush 2, 2 krople CK, Eternity Alyssa Ashley, White Musk Guerlain, Shalimar Costume National, Scent Trussardi, Jeans Annayake, Pour Elle Acqua di Parma, Iris Nobile Lagerfeld, Sun Moon Stars Micallef, Hiver Bvlgari, Rose Essentiele Sabatini, Private Edition JPG, Le Foulard 2001 Rochas, Femme Nocturnes de Caron Balmain, Jolie Madame Veejaga, Christie Bogner, Bogner Woman II YSL, Paris O. De La Renta edt (dużą część na pewno znasz, ale kopiowałam z listy wszystko, co mam do podzielenia
|
|
#138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A więc wymianka próbkowa wygląda tak: Ja Tobie: Petite Cherie AG edt Lalique le parfum vanille banane vanille amande les belles belle de minuit Flowerbomb Extreme La Perla Love Frills ... Ty mi: Micallef Night Aoud Incensi Lorenzo Villoresi SAFRAN TROUBLANT Serge Lutens Arabie Serge Lutens Santal de Mysore Serge Lutens Daim Blond Serge Lutens Vetiver Oriental ok? czy po 1ml może być? Po za tym znalazłam takie zapachy/próbki jak: Ambre precieux mpg Cdg Garage Ambre sultan SL Musc Etro Heliotrope Etro Yohji Yamamoto wycofane Donna Karan klasyk wycofany Boudoir VW 0,5ml Bahiana mpg Myślę ,że jeszcze dzisiaj możemy przekazać sobie adresy, żadnych protestów chyba nie ma? I jeszcze pytanie: Czy w przyszłości będziesz wymieniała Daim Blond? marzy mi się ten Lutek
|
|
|
#139 | |
|
Wiedźma
|
W załączniku typ, który mi odpowiada, choć to, co zaproponowałaś zdaje się równie ładne, a nawet ładniejsze, bo nie ma tej guli na środku.
Podoba mi się, jeśli na dole naszyjnika są jakieś "dyndadełka". Cytat:
).Mnie zaś interesuje to, co zaznaczyłam w Twoim poście powyżej. Bardzo interesująca lista - wielu zapachów nie znam zupełnie. Lola Midnight chyba do mnie leci właśnie. Zaczynam się gubić. Nie mówiąc już o tym, że z 60 fiolek czeka na testy... Nie potrafię testować na chybcika. Daję radę jeden zapach dziennie, ewentualnie drugi na noc. A kiedy tu pachnieć swoimi własnymi?!
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie ja szykuję zaznaczone przez Ciebie i...nie ma pośpiechu, prawda? W tym tygodniu?
|
|
|
#141 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Jesli mogę mieć wielką prośbę: proszę, bardzo, bardzo proszę o opisanie próbek tak, żeby napisy przetrwały. Jedną z ostatnich partii identyfikowałam na podstawie nut... A w kwestii testów: przy testach starannych staram się mieć na obu nadgarstkach to samo - inaczej się dekoncentruję.
|
|
|
#142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I w ogóle
|
|
|
#143 |
|
BAN stały
|
W takim razie powiedz mi jeszcze czy bylabys raczej za taką formą jak pokazałam ostatnio, czy taką tego typu i już nie męczę tylko pokażę gotowe
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Tamta bardziej. Może gdyby jeszcze "dyndadełka" były... I jeszcze jedno - koraliki nie w kształcie prostopadłościanów. Wszelkie stożki, wielokąty, kliny, takie o przekroju mocno wydłużonego rombu... Zrozumiale gadam?
|
|
|
#145 |
|
BAN stały
|
Jasne, wlasnie takich nawybierałam i teraz czekam, az mi łaskawie przyslą
![]() Z dyndadełkami cos pokombinuję - tylko że za chwilę to takie wyjdzie,ze bedziesz do pasa miała Daj znać jak daleko od szyi mniej więcej ma się toto konczyć, jakos z linią dekoltu?Zaznaczylam gdzie by mogło dyndać, jakby co poprawiaj
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Jejku... Gdzie to się ma kończyć?! Ileż pytań... Nie chcę, żeby to był kolosalny kołnierz ortopedyczny, jakaż pancerna konstrukcja, czy rusztowanie. Chciałabym, żeby to było w miarę subtelne. Nie wiem, jak to wygląda realnie, ale może tak w najdłuższym miejscu ok 10 cm? Najdłuższa opcja to z 10 cm od linii obojczyków.
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
Aaach, Sabbath znowu ujawnia się tu chyba nasz trochę zbliżony gust *___* Straaasznie ładne te naszyjniki co ich zdjęcia ostatnio powklejałaś
( mam jeden podobny do tego z krzyżem)Jak tam idą wymianki ?P.S. ( Kurcze troche nietypowa sprawa, ale nie wiesz gdzie mogę kupić podgorset?? potrzebuję do pirackiej kreacji na Falkon ...)
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie rżeć proszę - zdjęcie jest z happeningu. edit: A naszyjnik ten z krzyżem podoba mi się najbardziej, tylko gdyby był bez krzyża...
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Super, suuuuuper! Jak zwykle wyglądasz świetnie, a jesli chodzi o ten podgorsecik to właśnie o taki mi chodziło.
Od kogo kupowałaś ?( da się teraz ??) |
|
|
|
|
#150 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
edit: Nie widzę tej użytkowniczki teraz na Allegro. Ona wystawiała modele gorsetów i podgorsetów i szyła na miarę. Gdybyś znalazła jakąś super gorseciarkę - daj znać.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

naszyjnika zresztą również.

).