|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: męskie rurki
Nie będę się wdawać w dyskusję, bo gusta są różne i nie ma co się emocjonować. Chciałam tylko napisać, że indie chłopcy w rurkach to sam seeeex
![]() i lepiej jak się wielu nie podobają, zostaje ich więcej na wolności
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dokładnie. ja to facetów w rurkach się już przyzwyczaiłam, bo bardzo wielu moich znajomych tak się nosi i moim zdaniem bardzo dobrze wyglądają, a ostatnią rzeczą jaką mogłabym o nich pomyśleć to to, że są niemęscy. Oczywiście gusta są różne ale jeśli facet ubierze rurki i dobrze skompletuje dalszą część garderoby to jestem zdecydowanie na tak.
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
"mentalność" geja nieco różni się od zwykłego faceta... haha, nie rozumiem? czyli jeżeli ktoś się myli to nie można tej osoby poprawić jeżeli nie ma się odpowiedniego wykształcenia czy coś? chyba sama musisz przyznać, że to bez sensu :p |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
ja osobiscie nie potepiam noszenia rurek prez facetow, ale moja subiektywne zdanie jest takie ze sa to spodnie dla dziewczyn.faceci nie powinni podkreslac nimi swoich walorow
jak ktos nosi- ok, jego sprawa ale napewno mnie to nie pociaga...
|
|
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
mam w klasie takiego, co w rurkach chodzi.
i nie wygląda źle. prawda jest taka, że ma stworzone do rurek nogi.
|
|
#126 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mam pytanie znasz jakiegos geja? i mozesz mi powiedziec czym jego mentalnosc różni sie od heteryka? moze i jestesmy bardziej wrazliwi ale co to ma do ubioru to nie wiem..znam wielu metro którzy są ,że tak powiem bardziej zrurkowaceni w ubiorze niz ja ...takze wypraszam sobie pzdr.
|
|
|
#127 |
|
Przyczajenie
|
www.djlando.fotka.pl tutaj jest moje zdjęcie w rurkach. Uważam że rurki są fajne,ale trzeba właśnie dobrać odpowiednie. Bo mnie to wręcz odrzuca jak widzę kolegę w sql który chodzi w rurkach,obcisłej różowej koszulce,i dużych białych etnies. U mnie w szkole już chodzi parę chłopaków w rurkach. Jak oceniacie moje rurki ?
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Są ok
można,wiedzieć gdzie zakupione?
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Nie przeszkadza mi ubieranie lub nieubieranie przez facetów rurek. Natomiast nie mogłabym patrzeć na mojego mężczyznę w rurkach
Na samą myśl chce mi się śmiać - wyglądałby komicznie. Wolę go w prostych |
|
|
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
Kupiłem w h&m,bo dali wielką wyprz
-50 :P Tylko uważajcie;p bo na metce była cena 80 zł i myślałem że ze 160 przecenione,a tu się okazuje że trzeba samemu sobie na pół podzielić Czyli za 40 kupiłem :P A bluza z croppa wszystko wczoraj kupione
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
Ależ nmzc
A ja dziękuję za pozytywną opinię Nie wiem jak szczerą Ale i tak dziękuję:P Możesz wejść do mojego tematu o włosach i coś doradzić:P Odwdzięczysz się
|
|
|
|
|
#133 |
|
Przyczajenie
|
Aaaa i te rurki męskie są :P Zapomniałem Ci powiedzieć :P
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
tak tak tak tak!
facet, szczególnie gdy ma długie i chude nogi powinien nosić rurki i do tego trampki, o
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
99% facetów noszących rurki jakich znam są ogólnie bardziej zadbani, zwracają uwagę na to co noszą, oczywiście wszystko zalezy od figury-wyobraźcie sobie wielkiego faceta w rurkach
ale rurki meskie jednak równia sie od damskich-nie są tak obcisłe.wg mnie świetnie sie prezentują z kolorowymi najkami i fajny t-shertem.
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do tematu to poprostu uwielbiam mezczyzn w rurkach wiadomo,że nie kazdemu pasuja(tak samo zreszta jak w przypadku kobiet) i nie kazdy lubi taki styl,ale uwielbiam jak moj chlopak je nosi i zreszta sama go zachecalam do nich
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
lubie facetow w rurkach ale nie tak strasznie opietych ;]i oczywsicie musza byc spusczone
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
|
Spuszczone? eee to wyglada jak bym mial kupe w majtkach :P
Ja meskich rurek ktore by dobrze lezały nie moglem nigdy znalesc bo jestem chudy i wysoki, wiec ostatnio popolowalem w dziale damskim i znalazlem fajne rureczki w zarze, czarne fajnie dopasowane,tylko troche maja za niski stan, ale ujdzie, bardzo wygodne i fajnie przylegajace, moge wzucic fotki jak ktos by chciał.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
![]() wrzuć koniecznie . . .
|
|
#141 |
|
Przyczajenie
|
czemu mdlejecie ?
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem faceci wyglądają świetnie w rurkach (męskich- żeby nie było
)
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mam nic przeciwko rurkom, ale zastanawiam się, w jaki sposób mężczyźni wchodzą w damskie spodnie? Pamiętam, jak kiedyś z moim chłopakiem poszliśmy do sklepu i sobie przymierzył fajne damskie dzwony w kratę
Leżały super, problem polegał jednak na tym, że gdyby miał w nich chodzić, to chyba szybko stałby się bezpłodny. Ktoś mi może wytłumaczyć jakim cudem faceci to robią? (wchodzą w damskie spodnie ;P)A w ogóle co do tego, że mężczyźni podkradają naszą modę... Ja tam bym się chętnie cofnęła do czasów, kiedy kobiety chodziły tylko w sukienkach/spódnicach. To jest dla mnie najbardziej kobiece, a spodnie zawsze kojarzą mi się mniej kobieco, co nie znaczy że spodni nie noszę, bo i owszem. Ale ostatnio zdecydowanie preferuję spódnice i spódniczki. To my, kobiety, pierwsze zatarłyśmy tę granicę - zaczęłyśmy nosić spodnie
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
Męskie rurki mają nieco inny krój niż damskie, dostosowany do ich budowy ciała.
|
|
|
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
Nie no, ja przecież wiem... Ja się odnoszę do wypowiedzi Pana obok, który kupił sobie damskie rurki w Zarze
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
No niechże Pan się nam pokaże!
![]() Ale nie wiem jak wysoki facet może znaleźć dobre na długość spodnie na dziale damskim... |
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
widziałam dzisiaj coś takiego i nie podoba mi się!! nieee
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
hehe z moich znajomych paru chlopcow przyznalo sie ze nosza rurki z damskich dzialow :p
ja tam nie mam nic przeciwko sama nosze cardigany z meskich,szkoda ze chelsea boots sa w rozmiarach od 41...
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
mój kolega jest bardzo szczupły i tylko damskie na niego pasują
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Jak widać wątek u rurkach męskich tu czytać spodni
wywoluje wiele kontrowersji.Będę bronic facetów którzy noszą takie wlaśnie spodnie. W spoleczności prowincjonalnej taki styl uchodzi za gejowski. Co wcale mi nie przeszkadza wręcz śmieszy takie podejście mas do tej kwestii. Rurki są trendy a jeśli do tego nosi "ciacho" trampy, biale najacze to moje odczucia są cudowne ![]() I apeluje do wszystkich zniesmaczonych...UCZCIE się tolerancji do innego stylu i innej ORIENTACJI. Czas najwyższy inaczej w naszym kraju będzie smutno, nudno i bez klimatu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

i lepiej jak się wielu nie podobają, zostaje ich więcej na wolności 

jak ktos nosi- ok, jego sprawa ale napewno mnie to nie pociaga...

Czyli za 40 kupiłem :P A bluza z croppa wszystko wczoraj kupione 

)