|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: waszym zdaniem lepiej byc: | |||
wysoką laska |
![]() ![]() ![]() ![]() |
149 | 57,53% |
niska laska |
![]() ![]() ![]() ![]() |
110 | 42,47% |
Głosujący: 259. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
La Moderatoiure
|
Dot.: wysokie vs niskie:P
Mam 169 cm i nie wiem czy mam sie zaliczyć do wyższych (to raczej nie) czy do zupełnie niskich (taka mała to nie jestem)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
174 zdecydowanie chciałabym byc niższa ( 165? ) czasami spodnie są za krótke.. czy bluzy ( rękawy najczeęsciej ) .. mam długie nogi wiec nie moge ubierać zbyt krótkich bluzek.. durnie to wygląda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Przyczajenie
|
ja tam uważam, że lepiej jest być wysoką
![]() sama mam 175 wzrostu i 120 cm nogi ![]() gdyby nie te 175 cm. ![]() wysokie panie mają trochę większe możliwości (nie mówię, że niższe nie mogą osiągnąć sukcesu, owszem, mogą, nawet duuuuży) mogą np. grać w koszykówkę, wygodniej im grać w siatkówkę, mogą zostać modelkami, fotomodelkami i łatwiej jest im sięgać po coś co leży na wysokiej półce ![]() obcasy również mogą nosić, nie widzę problemu. jak dla mnie jest to bez sensu, żeby kobieta "MUSIAŁA" być niższa od mężczyzny. ale są gusta i guściki. jak facet wyższy od kobietki 180 to i taka niech obcasy zakłada ![]() pzdr. i dla wysokich i dla nieskich ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
Bardzo zazdroszczę mojej poprzedniczce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.