![]() |
#121 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry fryzjer - Zawiercie
ja kiedyś byłam w belli i poprostu porażka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak pójdziesz to później zdaj relacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
idę w następny czwartek czyli 24 czerwca do Belli
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Polecam Extravagance i panią Izę (rude włosy). Byłam u niej przed komersem i kobieta wyrobiła się szybko i ładnie. Cięcie dobre. Za niedługo idę tam na cieniowanie.
![]() Byłam u Izdebskich, ale jak dla mnie za dużo "profesorstwa" i "luksusu". W ogóle nie jak u fryzjera, tylko jak na wykładzie. W Belli byłam raz i krzywo mi grzywkę ścięła -.- Pozdrawiam. ;* Edytowane przez shauni Czas edycji: 2010-06-30 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu? o czym opowiadali ? ile zapłaciłaś?? ja planuje iść do avangarde ( chyba nie pomyliłam nazwy ) na Paderewskiego...był ktoś ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
a wie ktoś kiedy mają otwierać salon nad rossmanem?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
u Izdebskich około 50 zł. coś o włosach, ale nie podobało mi się, w jakim stylu. mam na myśli, że fryzjer zaczął od: nie przerywaj mi, kiedy będę mówił. i zaczął bez słowa obcinać mi włosy, to mu przerwałam spytać, co on mi w ogóle z nimi robi, bo nie ustaliliśmy do końca. no i siedziałam tam bite 2,5h a na samo strzyżenie przyszłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Witam! z tego co się dowiedziałam to Pani Aneta już nie pracuje w na żabkach.Nad Rossmanem otwiera się nowy salon fryzjersko-kosmetycznyi tam mają pracowac Pani Edyta i Pani Aneta oraz Pani Ania z Atelier fryzur.Już nie mogę się doczekac !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wybacz to musiała być dla Ciebie prawdziwa trauma ale nie mogłam się powstrzymać. To prawie jakby porwał Cię z ulicy Jacyków pod wpływem halucynogennych grzybków i na chama próbował przyodziać w koronki ala Heidi, alpejska dojarka krówek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A chociaż obcięli Ci te włosy po bożemu ? Może oni w ten sposób leczą kompleksy ? Naoglądał się tu ktoś "Dynastii" lub " Mody na sukces" i chce błysnąć blichtrem nieadekwatnym do naszego tętniącego bezrobociem miasta ![]() Chyba sobie daruję wizytę w tamtejszym przybytku ![]() ![]()
Edytowane przez Ewciak78 Czas edycji: 2010-07-02 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
witam,
ja polecam fryzjera nie w Zawierciu, ale w Myszkowie.Salon znajduje się na ulicy mjra Sucharskiego w bloku na rogu kolo sklepu spożywczego ![]() ![]() ![]() ![]() a co Joliesse to nie polecam już , po tym jak w 2007 roku, p.Agnieszka zrobila mi uplastycznienie na moich rozjasnionych wloasach- szkoda ze nie powiedziala mi wtedy , ze na moich jasnych wlosach tego nie mozna zrobic. niestety zrobila i mialam suche siano na glowie i mega zniszone wlosy, ktore musialam obciac na krotko, wlasnie u p.Ani w myszkowie- i bylam bardzo zadowolona, bo od kazdego fryzjera zawsze wychodzilam z placzem, a takie nie bylo ![]() Polecam takze róznego typu upięcia i czesanie w myszkowie zarówno u p.Ani jaki i u p.Andżeliki, obie potrafia wyczarowac coś niezwykłego na głowie. Myśle, że spokojnie dziewczyny, które planują czesać się na swój własny ślub, mogą tam iść i wyjda zadowolone. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Witam ! To nie prawda, że u Izdebskiech nie można dojść do słowa. Zapewne koleżanka była u Eugeniusza a ja chodzę do syna Damiana od 10 lat i jestem zachwycona ! Zawsze się mnie zapyta o preferencje i o to jaką chce mieć fryzurę. Owszem, obcięcie trwa trochę czasu, ale za to jestem dobrze obcięta a nie byle jak w ciągu 0,5 godz.
Szampony trochę kosztują ale włosy też i są odżywione i zdrowe. Fachowa obsługa i dobre obcięcie niestety kosztuje. jak kogoś nie stać i chce wyglądać byle jak to niech tam nawet nie zagląda. Ja z całego serca polecam, mimo iz dojeżdzam 60 km ale warto !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
Izdebscy są za dobrzy na Zawiercie, dlatego powinni otworzyć salon gdzieś na śląsku ... nie rozumiem dlaczego wiedze o włosach nazywa się profesorstwem.... ? profesjonalizm we wsi Zawiercie chyba nie jest dobrze widziany....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
którą fryzjerkę polecasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
![]()
szukam fryzjerki Pani Edyty, która wczesniej pracowała w atelier fryzur na 3 maja. Bardzo Pilnie potrzebuje danych kontaktowych do Pani Edyty ewentualnie podanie aktualnego miejsce pracy.
sara.o@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
BAN stały
|
sarao , Edyta otworzyła (albo otwiera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Mam wesele w sobote i bardzo bym chciała aby to Pani Edyta mnie na nie uczesała, czy masz może jakies namiary na Pania Edyte ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
Witam. Nie wiecie może czy Pani Iza z atelier pracuje jeszcze w extravagance? Jeśli nie, to gdzie możn ją odnaleźć?
Z góry dziękuje za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny odradzam salon fryzjerski Seal w Zawierciu!! Niedawno byłam się obcinać i porażka!! Pani która mnie obcinała kompletnie nie miała pojęcia o technice strzyżenia....naprawdę się rozczarowałam.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
Ja osobiście polecam mowootwarty salon na marszałkowskiej La Bell. Niskie ceny i ogolnie dobre fryzjerki.. Byłam tam ostatnio na belejage i strzyżenie i jestem bardzo zadowolona.. Zreszta moj brat tez byl sie obcinac i tez jest zadowolony. Takze polecam ten salon....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja odradzam salon Nadia. Nie dośc że ceny są strasznie wysokie, bo takie jak w pożądnym salonie w Warszawie to nie obcinają na jakośc tylko na ilośc. Jak sporo klientek to na szybcika i spadaj dalej. Od roku zaczęłam się obcinac w salonie Milena. To jest na manhattanie. Nie wiem jaka to ulica ale chyba piłsudskiego. niedaleko miejsca gdzie był samolot. Obcinają tam dwie młode dziewczyny i robią to świetnie, a i bardzo tanio jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Jestem baaardzo zadowolona po wizycie w extravagance! Szczerze nawet nawet nie zapytalam o nazwisko Pana, ktory zajal sie moimi wlosami- byc moze ktos wie.. zalezy mi na tym, zeby go znalezc, jesli zdecyduje sie na przejscie do innego salonu..
za kolor, pasemka i sciecie zaplacilam 180zl, kol. za sciecie 55zl- to dla tych ktorych interesuje cena. Z 'Panem' rozmawialismy na temat koloru jakies 10min. wytlumaczyl wszystko, jest cierpliwy i widac,ze kazdy klient dla niego jest b.wazny ![]() wczesniej za wizyty placilam do 1000zl ( u b. dobrych fryzjerow -mieszkam za granica), bo zawsze kiedy chcialam oszczedzic i szlam do fryzjerow w Zciu, to zaraz potem wracalam do tych drogich zeby poprawic ![]() ![]() a teraz i fryzura i kolor sa idealne!!! teraz bede miala pretekst zeby wydac na bilecik do pl i odwiedzac Zcie znacznie czesciej ![]() Edytowane przez zuza1133 Czas edycji: 2010-08-31 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Edytowane przez Moderatora.
Prosze o zapoznanie sie z zasadami tego forum.Dalsze posty na temat P.Edyty fryzjerki skonczy sie banem stalym za spamowanie forum. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-09-04 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
to Ramzes już jest otwarty?
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
Gdzie pracuje teraz p Magda z Seala ? Proszę o nr telefonu, słyszałam coś że w Papilocie ale nie jestem pewna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
hej ... a nie wiecie może ile kosztuje farbowanie włosów w extravagance ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Ja polecam salon na Marszałkowskiej - Joliesse, mimo, iż mieszkam w Krakowie, a do Zawiercia wpadam do rodziców na weekend jestem ich wierną klientką, byłam raz w salonie na 3maja, ale po cięciu i kolorze wyglądałam jak stara baba, a w Joliesse robię i koloryzację i przy okazji czyszczenie w ich gabinecie kosmetycznym
![]() Edytowane przez megc Czas edycji: 2011-02-15 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Witam!
We wrześniu mam wesele i potrzebuję pomocy w znalezieniu dobrego fryzjera. Mam półdługie, "lejące" włosy, które za nic nie chcą się układać tak jak bym sobie tego życzyła. ![]() Przeczytałam wątek od deski do deski i planuję wybrać się do salonu nad Rossmanem lub do Extravagance. Znacie może ceny za uczesanie ślubne??? A może polecicie mi jakiegoś fantastycznego fryzjera??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.