![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część III :)
"Miłość odkrywa się kochając."
"Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. I to jest najważniejsze przesłanie miłości - mieć najważniejszą osobę na świecie, ale jej nie posiadać." "Symptomem, który ujawnia, że zabijamy marzenia, jest brak czasu." "Zawsze mamy możliwość robienia tego, o czym naprawdę marzymy." "Każdy ma prawo marzyć inaczej." "Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód." Największe cierpienie w życiu powodują zgniecione płatki róż, a nie kolce. Udaję radość, której we mnie nie ma, ukrywam smutek, żeby nie martwić tych, którzy mnie kochają i troszczą się o mnie. Niedawno myślałam o samobójstwie. Nocą, przed zaśnięciem, odbywam ze sobą długie rozmowy, staram się odegnać złe myśli, bo byłaby to niewdzięczność wobec wszystkich, ucieczka, jeszcze jedna tragedia na tym i tak już pełnym nieszczęść świecie. - Dlaczego mam zatem słuchać serca? - Bo nie uciszysz go nigdy. I nawet gdybyś udawał, że nie słyszysz, o czym mówi, nadal będzie biło w twojej piersi i nie przestanie powtarzać tego, co myśli o życiu i o świecie. "Wariaci, podobnie jak dzieci, nie dają za wygraną, dopóki ich życzenie nie zostanie spełnione" Gdy spotykamy kogoś i zakochujemy się, myślimy, że cały wszechświat nam sprzyja. Tak jak dziś o zachodzie słońca. Ale jeżeli coś nie pójdzie po naszej myśli, wszystko rozpryskuje się niczym bańka mydlana i znika! Czaple, muzyka w oddali, smak jego ust, jak piękno, które istniało chwilę wcześniej, może rozproszyć się tak szybko? Życie płynie bardzo prędko: przenosi nas z raju w otchłanie piekieł, w ciągu paru sekund.
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
*Jestem w morderczym nastroju i nikomu niech nie przyjdzie do głowy sprawdzać tego !! * Mój system nerwowy osiągnął stan krytyczny.. * KEEP OUT! radzę nie pisac... * zła.. zacznij pisać to Cie poprostu zniszcze..; / * Deptacz gryzacz wnerwiacz agresor !!!! * W*urwienie osiąga zenit...:/
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Mam na stanie niebo do wynajęcia. Wystarczy jeden twój telefon.
...Szalenie daleko nam do ideału... Chcę tylko Ciebie, ą życie mówi : To i tak zbyt wiele. Musisz w to wierzyć. Kiedyś spotkasz Go i powie, Ci że jesteś dla Niego tą jedyną. Bywają takie dni i noce, które zmieniają wszystko. 'I znowu człowiek wydaje pieniadze,których nie ma,na rzeczy,których nie potrzebuje,by imponować ludziom,których nie lubi' Uciekać jest najłatwiej, chociaż nie masz gdzie...
#124 |
Raczkowanie
|
*Patrz na nią jak na gwiazdę i poparz się od tego słońca..
![]() *w głowie się nie mieści, ile zboczeń na tym świecie!:P *..miś jest dobry, miś jest zły - miś ma bardzo brzydkie sny;P *a kto jest bez grzechu...niech szybko nadrobi stracony czas! ![]() *bo ja muszę być w ruchu,słyszeć wiatru świst w uchu,nikt nie daje już rady na moje napady.. ![]() *co by nie było i tak będzie miło;P *znów siedzę i wymyślam..wymyślam rzeczy złe *Ty wiesz co lubię... Co lubisz wiem i ja...;* *Ty przy mnie, ja przy Tobie ![]() *Ty dla mnie, ja dla Ciebie. *jesteś moją najseksowniejszą porą dnia ;* *dajesz mi niepokorne myśli, niepokoje. *nie lubię czekać, tęsknić też. to z miłości, przecież wiesz..;* *przy Tobie nawet grudzień staje się majem. ![]() *wszystko wiruje, gdy On na Nią patrzy. *złap na język płatek śniegu i pokaż mi, jak smakuje! ![]() *PS. Nadajesz memu życiu Sens!;*
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Człowiek naraża się na łzy, gdy raz pozwoli się oswoić.
Na zawsze ponosisz odpowiedzialność za to, co oswoiłeś. Nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów. Kraj łez jest taki tajemniczy! Człowiek jest tajemnicą - z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odchodzi. Nikt z nas nie zna skutków własnego okrucieństwa. Mówiła, że nie czuje się ani szczęśliwa, ani nieszczęśliwa i tego nie może dłużej znieść. (...) nadal pragnę być zwariowana i przeżyć swoje życie tak jak mnie się podoba, a nie tak jak się podoba innym. (...) wszystkie moje dni są identyczne, bo sama tego chciałam (...) (...) szaleństwo to niemożność przekazania swoich myśli (...) "(...) człowiek taki już jest (...) zastępuje strachem większą część swoich emocji." "Świadomość śmierci pobudza do życia" (...) strach jest (...) motorem do działania, a nie hamulcem.
#126 |
Rozeznanie
|
biała kawa z czarnym mlekiem.
Nie chcę szybko, nie chcę młodo, nie szczęśliwie i wśród bliskich. Wszystko jest nijakie. Dzisiejszy dzień w szczególności. Wstrząsnęłam słoikiem ze spokojem w środku. Pleneruję się przez weekend. (; Wciąż za duże są na mnie rękawiczki listopada. A więc lato minęło? Mój Boże! jeśli chcesz.. jeśli tylko chcesz. przyjedź. bez osoby towarzyszącej. Za każdym rogiem czyha kilka nowych kierunków. Milczenie kłuje. Jest takie dźwiękoszczelne, tak szczelnie dźwiękoszczelne. nie jest najgorzej. to tylko przejściowa grypa uczuciowa. Kolejny papieros i białe wino. Upijam się do ciebie, jutro ty do mnie. za dużo mi tu ciebie. nie chcę! Zobaczyłam ich z okna, a kto patrzy z góry, ten najłatwiej się myli. Bez emocjonalnych huśtawek, rozregulowywania ostrości, pulsowania obrazu. Diagnoza: Patologiczna radość. Odgrzebuję stare śmieci. Po co? Bóg raczy wiedzieć.
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swietne!!!! Takich opisow potrzeba a nie jakis bzdur o milosci
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ja nie cierpie właśnie tego typu opisów bzdurnych np. "ooo kocham cię oo a ty mnie nie ooo"
![]()
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Now I feel, I am on my road... // teraz czuje, ze jestem na mojej drodze (na wlasciwej?)
![]() Now I feel,I can change the world... // teraz czuje,, ze moge zmienic swiat Cause my heart is numb, has no feeling... // bo moje serce jest z kamienia, nie ma uczuc |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
nie jestem sama
![]()
#135 |
Zadomowienie
|
The number one question is: How could you ignore it? // Pytanie nr 1 to: Jak możesz to ignorować?
Call to you so clearly but you don’t want to hear me.. // Wołam do was/ciebie tak wyraźnie ale nie chcecie/chcesz mnie usłyszeć Heart full of pain. Head full of stress. Handfull of anger. // Serce pełne bólu. Głowa pełna stresu. Garść gniewu Time is a valuable thing. Watch it fly by as the pendulum swings // Czas jest cenny. Patrz jak ucieka, jak obrót wahadłowca I wanna let go of the pain i've felt so long. // Chcę porzucić ból który trzymałem tak długo I wanna find something i've wanted all along, somewhere I belong // Chcę znaleźć coś czego szukałem cały czas, gdzieś dokąd należę Cuz I will never feel anything else until my wounds are healed // I nigdy nie będę czuł czegokolwiek innego dopóki moje rany się nie zagoją When the paper's crumpled up it can't be perfect again // Gdy papier był zmięty nie może być z powrotem idealny The darkness holding me tightly until the sun rises up // Ciemność trzyma mnie mocno aż do wschodu słońca dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Tysiące namiętności zmysły mam nadwrażliwe
Tym razem ja zabawię się twoimi uczuciami. Pour my life into a paper cup. //Przelewam swe zycie do papierowego kubka. A jednak odchodzisz... Oddaj mi moje zabawki! Tak mi słodko, że aż niedobrze. Wypij ze mną ostatnią filiżankę wspomnień... Romeo! Gdzie jesteś? Cholero, marznę przez Ciebie na balkonie.! A piekło wezmę ze sobą. Do nieba. Made in Heaven //zrobione w niebie
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Shakespeare'owskie dylematy (Imie X.) ... :|
(Imie X.) = (np.) Anny K..
#138 |
Raczkowanie
|
Ja co prawda humor mam raczej kiepski, ale kilka pozytywnych opisów wrzucę...
How are you reading this? I thought I blocked you! Jak to możliwe, że to czytasz? Myślałam, że cię zablokowałam! studying hard! Just like a good girl should! Uczę się pilnie! Tak jak powinna dobra dziewczynka! HelpICantFindTheSpacebar! PomocyNieMogęZnaleśćSpacj i! Dont you wish your girlfriend was hot like me...? Nie chcesz, żeby twoja dziewczyna była tak gorąca jak ja?
#139 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Hejka a macie moze jakies opisiki wesołe, o tej okropnej pogodzie,ze mroźno,zimno i śniegowato itd
![]() A tu coś ode mnie: Mam ochote na to coś, o czym śnię przez całą noc Pragnę Twoich silnych rąk, zabierz nas daleko stąd ! Chce dotykać twoje ciało, ciągle, ciągle jest mi mało :P Kocham Twoje usta, Kocham Twoje ciało, Kocham Twoją Duszę, Ciągle jest mi mało !! Poczuć bicie naszych serc, w rytmie czaczy, tanga, dance ! ![]()
#141 |
Raczkowanie
|
Hm, a ma ktoś moze opisy dotyczące tego że plącze się we własnych myślach i nie wiem co mam zrobić... żę mam wrażenie że nie jestem jedyną dla chłopaka... a musze mieć pewność..
![]() ![]()
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Ja też proszę o wesołe, bo po wczorajszej baaaaaardzo udanej imprezie jestem dzisiaj w świetnym humorze ;-) Pozdrawiam ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Baw się, szalej i nie pytaj-co dalej… Wspomnienia zostają na zawsze!
I see the world is like a candy shop //postrzegam świat jak sklep ze słodyczami Dobre dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą. Kelner! Co Pan robi po pracy? Wczoraj postanowiłam rzucić picie. Dziś stwierdzam, że... niedorzuciłam. Stan potocznie zwany kacem. Kto ma kacowstrzymywacz? Budzę się rano po imprezie włączam TV patrze a tam...teleekspres! Wódka była tej nocy jak tlen. Znowu można było oddychać. Pijany żyje dwa razy krócej, ale widzi dwa razy więcej. Pijana Szczęściem. Dolewaj mi do kieliszka i nie pozwól wytrzeźwieć. Sezamie otwórz się - ja chcę wyjść! My heart cry blood, next wound ... // Moje serce płacze krwią, następna rana Ja stoję na krawędzi i w dodatku nie wiem co zrobić. Obdarta z sił zgubiłam uśmiech. Lubicie płakać? Ja uwielbiam. I don't wanna think about whats gonna come around for me... //nie chcę myśleć o tym co dzieje się wokół mnie.. Nie fajnie jej z tym. Nie pytaj czy jej fajnie. ! Życie. Wzięłam do ręki i się spsuło. Oj. Takiego burdelu w swoim życiu to ja jeszcze nie widziałam. „Chmiel na bezsenność, a sen – na bezmiłość”. Are you fine? It's ok. I've just lost my heart... //Dobrze się czujesz?? Jest w porzadku . wlasie starcilam serce You don't wanna kiss my lips and we don't talk too much... //Już nie pragniesz mnie całować i nie rozmawiamy za dużo.. We're only deceiving ourselves. And I'm sick of the lie. And you're too late. // Tylko oszukujemy siebie. I jestem chora od kłamstw. I spóźniłeś się. Just thought you were the one... //poprostu myślałam, że byłeś tym jedynym... Mogę być pierwszą, albo ostatnią. Ale nigdy jedną z wielu.
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cieszę się, że się podobają, bierta co chceta ![]() oj dawno mnie tak nie przygniotła świadomość działania. nie chcę się poddać. majstruję przy sobie, naprawiam błędy. zima wpadła mi przez okno. osiadła na kołdrze, łaskocze w nos. ![]() Czas niesnów. pustka, wydmuszka, nic. odezwało się przekonywujące WALCZ przez duze W, patrząc mi prosto w oczy. poranki kocham szczerą miłością zawsze oprócz dzisiaj. tak jakoś. nie mam czasu na zrzędzenia, ponaglenia, zażalenia. radość czuję? nadczłowiek ma swoje prawa. śmiertelnicy, usuńcie mi się z drogi. ![]() dopóki jest szarlotka, jest po co żyć. bo potem już nie. świat przestał się obracać. wstrzymała oddech... cisza. Truskawka ma łańcuch hekso- jakiś, człowiek ma diplo-. Niesamowite. Zawsze chciałam mieć żywą choinkę na święta. I nigdy nie miałam. Tak świeżo! Gdyby tak jeszcze było w naszych głowach. Ach, gdyby było. Dzień się skończył. Puenty nie ma. i jakoś jest tak, że im dalej w życie tym większy luz. stchórzyłam chłopaku. po raz kolejny boję się Twoich oczu, dłoni, ust.
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Życie to takie czary-mary .. Rzadziej Czary-->Częściej Mary
![]()
#146 |
Zakorzenienie
|
_Anusia_, jestem Twoją fanką
![]()
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Przeszłam fazę opisów 'nikt mnie nie kocha' jakieś trzy lata temu. Nic w tym fajnego
![]() Wtedy paloną kawą pachniało w kredensie. /J. Tuwim, 'Zapach szczęścia'/ Czuję, jak rosną ci kości wszystkich nieprzyzwoitości. /Koniec Świata, 'Cynamon'/ Nie zamierzam cię truć pigułkami ze słów. - tekst z najukochańszej piosenki pod słońcem. /Coma - Ostrość na nieskończoność/
![]() Edytowane przez Anul3k Czas edycji: 2007-11-18 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Anul3k, z jakiej to piosenki?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.