|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ciekawe rzeczy :)
Hej Kamisio,
niestety kompact chanela, został już wymieniony, za rzecz której od dawna szukałam. Nie wiem czy widziałabys u mnie coś jeszcze poza compactem, mnie zainteresował róż diora i cien w kolorze fuksji z dokładki
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
To nawet lepiej bo stwerdziłem że ten kompakt to fanaberia w moim przypadku, wkłady i tak są zamykane i zajmują mniej miejsca w kufrze
![]() U ciebie podoba mi sie kubeczek maseczki givenchy, płyn kardamonowy, i próbki fleur du malle i eternity - oczywiście do negocjacji ![]() Czy ta fuksje lancone chcesz zamiast tamtego różowego givenchy czy chcesz i ten i ten?
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
A mozesz zrobic fotke rózu jak wyglada na skorze, najlepiej prze naturalnym swietle ..
![]() A fuksje chcialabym jedna |
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze sprawdzę kolorek w sephorze jutro
![]() |
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety ten róż jest nie moj, czytalam tez o nim na KWC i ma raczej slabe opinie.
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Marsylio niestety na testerku nie ma nazwy różu, jest tylko numer koloru, a co do jakości to moim zdaniem jest naprawdę fajny, ma gładka konsystencje, dobrze się rozprowadza, nie jest zbyt kryjący więc trudno nałożyć go za dużo. Mam w kufrze 5 takich róży, a ten kolorek oddaje bo dostałem blush irrelle n'10 i nie chce dublować kolorów
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
up
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.