|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: bochemka i jej nieco inne zdobienie
dziewczyny WY naprawde jestescie kochane.
dzieki Wam czuje ze "rosne" z minuty na minute coraz wyzej. ![]() :przytu l:![]() :przy tul:
|
|
|
|
|
#122 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Moj TZ wspiera mnie w mojej pasji. Ostatnio nawet zadeklarowal sie, ze odmaluje mi pomieszczenie, ktorym jestem zainteresowana. Fajny salonik by byl... I obiecal, ze jak juz zamowie nowe biurko to on sie zajmie transportem z Polski do Irlandii. A wczoraj jak zobaczyl moje nowe pazurki to zamienil sie w fotografa i cyknal mi chyba ze 200 zdjec Po raz pierwszy w zyciu ![]() Jedyne co go wkurza to to, ze zajmuje mu kompa i wizazuuuuuujjjjjeeeee jak najeta, a on nie moze grac w gierki (wiec postanowilam kupic laptopa) Jest strasznie cierplwy. Rozumie, ze to nie tylko zawod ale i pasja Nawet jego koledzy, ktorzy siedza u Nas dzien w dzien rozumieja. Jeden dal mi aparat na miesiac, drugi obiecal pomoc przy malowaniu... Suuuuper
Edytowane przez kinia2305 Czas edycji: 2008-01-16 o 09:54 Powód: lit. |
||
|
|
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesli nawet kiedys w przyszlosci przyjdzie mi otworzyc swoj kat, to napewno bedzie to u mnie. np. moge przerobic piwnice tzn zrobic wejscie od ulicy tak jak to zrobila moja sasiadka, ale jedynym problemem moga byc sanitaria typu WC i woda chociaz w jednym pomieszczeniu babka miala kuchnie i jest woda. tylko jest maly problem bo juz czesc piwnicy jest zajeta. w jednym magazyn listew ramiarskich i ich docinanie, obok maszyna do matowienia szkla. no i od strony ulicy pozostaja mi 2 pomieszczenia w jednym magazyn z bombkami ktorych juz za wiele nie zostalo, i super stara szafa ktorej ja za chiny ludowe nie chce sie pozbyc ( nie wiem czemu), i drugie pomieszczenie gdzie swoje graty wedkarskie trzymaja moj ojciec i TZ ( ale na to mozna znalesc inne miejsce ).druga moja opcja to jeden z pomieszczen gdzie sie robilo bombki a najpredzej to moja kanciapa, ale woda i ta cala reszta no to juz jest duzy znak zapytania. ale predzej mi odpowiada ta pierwsza opcja. kiedys mialam swoja firme ale zusy i ta cala reszta mnie zjadly, a jak jest w przypadku paznokci ? jakie sa oplaty ? |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Sliczne pazurki zrobilas mamie! Naprawde piekne!
Ja niestety na Twoje pytanie nie znam odpowiedzi, wybacz .
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
mamusiowe pazurki, takie delikatne, slicznie sie prezentuja
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1200419223
piekny wzorek !
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Pazurki mamy są urocze
Te kwiatuszki są tak piękne ...
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
wstepnie umowilam sie z dziewczyna na niedziele na przedluzenie paznokci, ale czy dojdzie do skutku zalezy od jej meza czy zostanie na caly dzien z blizniakami ( ich dziecmi po 1,5 roczku).
az dygocze na sama mysl, bo co bedzie jak cos sknoce ale kurcze od czegos trzeba zaczac. a druga sprawa dziewczyna nigdy nie przedluzala sobie paznokci, ani nie zapuszczala dlugich i wcale nie spodziewalam sie ze sie zgodzi, ale przynajmniej wyrwe ja na caly dzien to odpocznie od dzieci. moze to i glupio brzmi ale mlode mamy czasem musza tez odpoczac od dzieci i zrobic cos dla siebie, a jeszcze ona sama z blizniakami siedzi calymi dniami w domu na odludziu a maz caly dzien w pracy. to zwariowac mozna
|
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Oby doszło do skutku ! Napewno sobie poradzisz
Pozdrowionka
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. no ale coz jak kto nic nie robi to zawsze ma poukladane i posprzatane.
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Ooo super! Czekamy na foki!!!
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez czekam
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
dzien zgrozy mam juz za soba. Sleczalam nad paznokciami chyba z 6 godzin
. na poczatku bylam przerazona, bo jednak mimo efektu koncowego dalam plame. i teraz zastanawiam sie czy wzucic fotke, bo zdjecie a zeczywistosc to calkiem dwie rozne rzeczy. w rzeczywistosci patrzac na wykonane przeze mnie paznokcie tzn kiedy ja sie nim przygladalam bylam z siebie dumna mimo 4 wad ktore zrobilam. ( no moze wiecej)- nie skrocilam kieszonki, za pozno sie zorientowalam. - przez kieszonke ja i napewno wy byscie sie dopatrzyly czarna linie ( duza ilosc akrylu czarnego) na granicy kieszonki z paznokciem. - no i z jednej strony za bardzo kieszonki odstawaly i musialam je zredukowac i widoczne byly placki ktore jakims tam sposobem zamaskowalam.- nie udane kciuki (wyszly fatalnie) - chyba nie robia takich wielkich tipsow , wiec musialam meczyc sie na szablonie, kolezanka ma baaaaaaardzo szerokie paznokcie a kciuk przechodzi wszystkie mozliwosci.Ale: nie napilowalam sie duzo i chyba o to chodzi nie wyszly mi lopaty ![]() w efekcie koncowym pazurki tak sie blyszczaly ze nie moglam wyjsc z zachwytu. pazurki z czarnego brokatowego akrylu i srebrne brokatowe koncowki ktore nie wyszly na zdjeciu i nie mam pojecia czemu.ale wiem jedno, jak kolezanka przyzwyczai sie do tego typu paznokci to zdobylam klientke jak maz jej nie przegoni heheheh ( a to tak ode mnie )No ale raz kozie smierc, przynajmniej sie dowiem od was co ja takiego zle zrobilam. tylko szkoda ze te srebrne koncowki nie wyszly czarno-srebrne akryle.jpg |
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
cos w sobie maja, podobaja mi sie
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
śliczneeee....
![]() .. szkoda ze kciuków nie widać... ja tam bym je chetnie zobaczyła.. . pewnie sa tak fajne jak i reszta a Ty zwyczajnie przesadzasz :P
|
|
#138 |
|
La Moderatoiure
|
Przypiłowałabym jeszcze boczki
Zdobienie bardzo ładne |
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
łał. zdobienie bardzo fajne, strasznie dużo się tam dzieje;]
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
zdobienie fajniutkie
ale ekspertem nie jestem wiec sie nie bede wypowiadac w kwesti technicznej ![]()
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
a teraz moje pazurasy robione od niechcenia wiec i skorki tez zostaly przyzdobione podczas nakladania lakieru podkladowego
. przyznaje sie ze robilam to na odwal bo kompletnie nie mialam pomysla. holo1.jpg holo2.jpg holo3.jpg |
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
fajniutka zeberka ale dalabym pod spod jakis jasny mleczny lakier
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1200864412
wow! Super, naprawde Najbardziej mi sie podobaja wzorki na paluszkach tych obok najmniejszych http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1200936192 ciekawa zeberka
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
pazurki kolezanki jak na moje oko suuuuperrrrrrrrr!!!!!!!!a le moge sie wypowiadac jedynie o zdobieniu,bo na akrylach sie kompletnie nie znam
twoje tez super |
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
No no dobra robota
![]() Mowilam, ze nie ma sie co denerwowac
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
mam jedno "ale", jak narazie o ile dobrze sobie przypominam tylko jedna osoba napisala co by poprawila w akrylach mojej kolezanki, ale chyba przyznacie mi racje co do wymienionych przeze mnie bledow ? bo nie chce mi sie wierzyc ze tak wszystko jest cacy.
![]() postaram sie poszukac foto takiego wzorku tzn laczenia akrylow, ktory mial wyjsc na moim zdjeciu a niewyszedl. |
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
bochemka jestem z Ciebie dumna
|
|
#148 |
|
La Moderatoiure
|
Niby na odwal się ale wyszły ciekawie
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Mnie się podobaja
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Pazurki kolezanki na zdjeciu wygladaja dobrze
![]() Ogolnie nie jest zle . ale jak to sie mowi: praktyka czyni mistrza. Wiec nie zrazaj sie i cwicz! Co do zeberki, tak jak juz ktos napisal, ja rowniez uzylabym innego podkladu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

Mój TŻ ciągle narzeka na "te paznokcie", że to głupota i donikąd mnie to nie zaprowadzi.....i tylko wydaję na to pieniądze, dokładniej: wyrzucam je w błoto wg niego 
Moj TZ wspiera mnie w mojej pasji. Ostatnio nawet zadeklarowal sie, ze odmaluje mi pomieszczenie, ktorym jestem zainteresowana. Fajny salonik by byl... I obiecal, ze jak juz zamowie nowe biurko to on sie zajmie transportem z Polski do Irlandii.
Po raz pierwszy w zyciu 

i nie mam pojecia czemu.