![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Doridee zdjecia pierwsza klasa, wygladalas olsniewajaco
![]() ![]() ![]() ![]() Monka Ty przestan sie obijac i nadrabiaj zaleglosci w pisaniu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Doridee slicznie wygladalas
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
DORIDEE super fotki naprawdę!!!
![]() ![]() Wyglądacie prześlicznie i naprawdę fajna z Was para!!! ![]() A Ty to wyglądałaś jak jakaś Miss!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monka wkoncu sie odezwalas kobieto!!!!!! Kaska zdjęcia czaderskie!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dzięki babeczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monka z tą gazetą i patelnią to świetny pomysł, my nie pomyśleliśmy cholera... Mamy jedno takie ze Andrzej ma na głowie słuchawki a ja sie bawie z kotem, jak Krzysztof wywoła to wkleje. Szkoda że Aluni nie było, była jeszcze u mojej mamy. Monka Ty sie już nie dołuj ![]() Kasiu super fotki, widać że chłopaki sie bawili na całego. Śnieżynka Ty to zmień wagę lepiej, wtedy pewnie od razu dycha Ci poleci ![]() Monika to mi komplement strzeliłaś, do Miss to mi daleko ale dzięki ![]() Fryzurę robiła mi jakaś dziewczyna, tego mistrza fryzjerstwa to nawet nie było ![]() ![]() Idę zaraz na spacerek. Ala ma od kilku dni biegunkę, pupa już odparzona na maxa, nie wiem o co chodzi, zęby ![]()
#125 |
Rozeznanie
|
no cóż Doridee- witamy w klubie( żon).
Teraz to rzeczywiście tylko urządzić chatkę i powiększyć rodzinę ( ale się mądrzę,co nie). JA w piątek pojechałam na alarm do domu ,bo Ninka zwymiotowała dla taty i ten biedak nie wiedział co zrobić .Okazało się ,ze jej się odrywa wszytsko w środku i dlatego tak haftnęła .Zresztą powtórkę dala w sobotę na zastrzyku ..Zakaszlała sie i poszło .na nią ,na mnie i na gabinet. Fajnie było. Dzis ostatnie dwa zastrzyki ale nie wiem ,czy sie na tym skończy bo dalej kaszle dosc mocno. a poza tym to spadła nam dziś w nocy z łózka .Tradycyjnie wyłaziła ze swojego i zamiast iść do nas na poduszkę to poszła w dól i wylądowała na podłodze. |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Gosiula biedna Ninka duzo zdrówka dla niej.
Oj chłopcy poszaleli.Kacper spał dziś do 9 ii gdyby nie Igor to pewnie by jeszcze się nie obudził. Taka zabawa męczy dziecii w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
#127 |
Zakorzenienie
|
Siezynka ja zapracowana jestem hehe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monika a no jestem jestem haha ![]() Doridee te pomysl z patelnia to mi tak po glowie chodzi i chodzi i nie wiem czy tz sie zgodzi na takie foty haha Jeszcze bym chciala zeby on mial gore od gariaka bez spodni ale w bokserkach ja w podwiazkach i jakies smieszne foty porobic ale zobaczymy A ta biegunka to moze zeby albo zjadla cos u twojej mamy i cos jej zaszkodzilo ![]() Gosiula dobrze ze te zastrzyki to juz ostatnie i oby jej juz calkiem przeszlo i te kaszel. Moj dzidek nie spi lo matko zwariuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Monka fajne pomysły, my to jacyś wczorajsi byliśmy bo zero pomysłów na zdjęcia, dlatego zrobiliśmy tylko kilka. Ale sie z Ciebie gospodyni zrobiła pełną gębą, haha, extra
![]() ![]() Gosiula buziaki dla Ninki, niech szybko wraca do zdrowia ![]() Wróciłam ze spacerku a Ala ciagle śpi w gondoli, chyba nadrabia zaległosci po weekendzie ![]()
#129 |
Zakorzenienie
|
Doridee a no mam czas to gotuje jeszcze tylko kuchnia jak sniezynka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz my wyruszamy do tz-ta jade z malym i niech go fryzjerki troche pobawia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
No i w koncu mam chwilke
![]() Troche sie dzialo jak mnie nie bylo i u was i u mnie. Teraz siedze z Zosia w pokoju, i mala sie bawi. Coraz bardziej mi sie rozgaduje, trzeba uwazac, ostatnio chodzila i mowila "o bozie" uslyszala u tz-ta, a potem "skubyk" - tzn. skurczybyk ![]() Tz poszedl dzis do swojej dawnej pracy, dorobi troche, a nie bedzie ciagle w domu siedzial. Zreszta on nie moze usiedziec na tylku ![]() A co do picia to bylismy na andrzejkach w piatek na koncercie - wspominalam kiedys ze idziemy - a potem poszlismy do baru. Ja szlam z zalozeniem, ze sie opije ![]() ![]() ![]() ![]() monka robie dzis twoja wersje salatki kurczakowej z gyros. Ales sie "rozgotowala" ![]() A no i napisze dzis jeszcze - dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki w srode, to bedzie pod paroma wzgledami wazny dla mnie dzien, nie napisze nic wiecej, zeby nie zapeszyc. no i jeszcze zapomnialam napisac o jednym. Synek mojej siostry mial jeden tydzien zapalenie gardla, potem drugi tydzien zapalenie oskrzeli, trzeci tydzien zapalenia ucha, potem poszedl do przedszkola i po trzech dniach, siostra dzwoni, ze maly ma 41stopni goraczki!!! Masakra. Bylam dzis u niej i mowila, ze "jada" ciagle na przeciwbolowych i jak nie przejdzie do konca tygodnia to lekarka ich skieruje do prokocimia. |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Droga Doridee ja także przyłączam się do życzeń -
JAK NAJBARDZIEJ UDANEGO ŻYCIA W MAŁŻEŃSTWIE, MORZA MIŁOŚCI I RADOŚCI ![]() Wyglądałaś naprawdę cudownie, buźka promieniała szczęściem, a i Twój małżonek wyglądał super, oczywiście Ala jak mała księżniczka ![]() Wiecie co...dostałam pracę, zaczynam w przyszły poniedziałek. W PZU. Na razie mąż wykorzysta zaległy urlop i będzie siedział z Tymciem, a w styczniu może dostaniemy żłobek, jeśli nie to zostaje nam niania. Boję się bardzo tego rozstania z maluszkiem, masakra, nie wiem co to będzie...nawet nie chcę myśleć.
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Edycia o ty pijaku
![]() ![]() ![]() ![]() Duzo zdrowka dla twojej siostry synka i oby m ta goraczka przeszla bo biedak sie meczy . Ciekawe kiedy ci mala powie slowo na "K" ![]() Alabama gratulacje ![]() Co dajecie dzieciakom teraz do picia na zimno czy cieplo.? Moj maly domnie mowi wola EEEE eee NO do mamy mu brakuje hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Alabama gratuluje nowej pracy!
![]() ![]() ![]() Edytcia to ty niezla agenciara-helikopter? ![]() ![]() No a kciuki trzymam i mam nadzieje ze napiszesz na co je mialysmy trzymac. ![]() Monka przeprowadzam sie do ciebie!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Monika wpadaj wpadaj Ja gotuje a ty dzieciaki bawisz
![]() ![]() Nie ma co ja na diecie jeste ![]() Ide malego wykompac jedzonko i spako ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Znowu pusto
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Doridee, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
![]() Ślicznie wyglądaliście! Naprawdę! Super makijaż! Uwielbiam oglądać takie zdjęcia. Dawaj jeszcze kochana! ![]()
#137 |
Zakorzenienie
|
Monka Ty oszustko !! Date zmienilas
![]() ![]() ![]() Doridee TZ tez mi doradza zmienic wage ![]() ![]() Dziewczyny co sadzicie o tych fryzurkach na mojej glowie ??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...36#post5938536 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Padam
![]() ![]() ![]() Sniezynka nie oszukuje poprostu skasowalam date z 3 hehe ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ja sie nie znam ![]() Fotki mojego dzidka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
monka tz zachwycony salatka, on lubi bardzo cos jak jest tam czsnek
![]() Monika oczywiscie chodzilo mi o krecenie sie w glowie ![]() ![]() ![]() Alabama gratuluje pracy, napewno bedzie dobrze i wszyscy sie przyzwyczaja ![]() A tz sobie w koncu wymyslil prezent na mikolaja - zegarek. I bedzie to albo casio albo timex, jeszcze sie zastanawia nad wyborem ![]() Zosia juz dostala pierwsze prezenty - maskotka i ksiazeczki. Aha kupilam ta ksiazeczke rymowanke i dalam ja blizniaczkom mojego brata - jedna z nich to moja chrzesnica. Maja 2,5 roku. Jakos tak mi sie wydalo, ze dla Zosi to jeszcze za wszas na takie cos. Narazie uwielbia wszelkie ksiazeczki, oglada, czyta, opowiada sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Monka fajne zdjecia, swoje tez obiecalas ze wyslesz
![]() ![]() Moj TZ dzisiaj kupil Olivii szlafroczek po kapieli sliczniutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Edycia to twoj tz -t czosnko maniak jak ja
![]() ![]() ![]() Fajne ze chce zegarem moj nie nosi i ma uczulenie na zloto i srebro Ale juz wiem co mu kupie ![]() Siezynka haha jakie fotki ja nic nie opbiecywalam ahhh aparat mi sie zepsul hehe A oddalas juz apatrat do reklamacji czy jeszcze nie No wolski ciemniejsze ale z jakims kolorkiem innym na rozjasnienie twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
monka no pewnie ze chce przepis
![]() uciekam do spania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Edycia swojemu tz -towi mam zamiar upic perfume haha Xs , zestaw slochawkowy do tele bo sobie nowy sprawil , plus ladowarka do samochodu o ile szybciej jej sobie nie kupi i to http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/st...piece+tool+kit
Te przepisiki to takie nie wiem czy ci sie spodobaja ale paszne to jest hehe 1. 4-6 malych cukin (moze byc wiecej ) pokroic w plasteski nie za cieki nie za grube , usmazyc na oleju.Odlozyc na talez z papierem zeby odtluszczy haha Potem wez pol litra jogurtu naturalnego dodaj czosnku ile chcesz ![]() ![]() 2. Wezj jedna duza cukinie , 1-2 baklazany sredniej wielkosci i z 3 papryki albo czerwone albo zolte albo sobie wymieszaj.Pokroj wszystko na male kwadraciki I usmaz to na oleju Odtluszcz wszystko Dodaj jogurt wymieszany z czoskiem i jedz .posol i popieprz Uwazaj na baklazan zeby ci sie dobrze przysmazyl zeby tej jego goryczy nie bylo czuc.Smaz wszystko do miekkosci w duzej ilosci oleju Pierwsz i druga salatke. To saltki na zimno Mozesz je dodac do obiadu czy co Jak sobie zrobisz |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Monka hm... sama jeszcze nie wiem co mu kupic, moze jakies perfumy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka mi dzis tz powiedzial ze w tym tyg ma mi w koncu koles przyjsc i okna umys i ramy
![]() ![]() ![]() ![]() Moj tz zjadl calego kalafiora haha jeszcze zupa na niego czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Monka moj TZ wogole nie chce prezentu, bo uwaza ze cokolwiek potrzebuje to popsostu kupuje, ale tak czy siak ja mu cos kupic musze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. My jestesmy niepalacy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka a to pech zapalniczka odpada To moze jakis bryloczeka z jednej strony na zdjecie a z drugiej grawera .Moj tz tez mowi ze nic nie potrzebuje ale co z tego i tak dostanie ja tez kiedys powiedzialm ze niechce prezetu i mi nie kupil to juz mu wiecej tak nie mowie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Monka alez Ty masz pomyslow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wlasciwie to ja nawet nie wiem, jak sie w tej Anglii znalazlas i skad pochodzisz z PL napisz cos o sobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie skoczylam film ogladac z tz-tem -trasformer czy jakos tak Miszczowski film wymiata nie ma co hehe Nawet niechce myslec o ktorej dzidek wstanie DZISIAJ
![]() Sniezynka ja pochodze z opolskiego a w Anglisama nie wiem jak sie znalazlam haha jakos tak wyszlo Juz wczesniej mniejwiecej pisalam o tym ![]() Ide spac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny.
Opowiem wam jak mój mąz wczoraj usypiał Ninkę . Wracam z siłowni chwile po 20-stej.Drzwi od sypialni zamknięte ,ale słyszę ,ze mała nie śpi .Za jakieś pół godziny słyszę - mama ,mama. Nie reaguję ,za chwilę znowu -mama. No nic , mąż sie nie odzywa więc wchodzę do pokoju. Tatuś chrapie na łóżku ![]() ![]() Adam sie obudził i marudzi ,ze ja to zawsze wejdę do pokoju i ją wybudzę ,no to mu mówię - kogo wybudziłam. ![]() ![]() Zabrał sie obrażony i poszedł , a ja padłam z Niną na łóżko i zasnęłam w opakowaniu ,obudziłam sie o 3-ciej ,zdjęłam tylko spodnie i spalam dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.