|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja szaleństwa
Milka brawo, zakladeczki sa super! Czekam na kolejne szpatulkowe pomysly
![]() A buteleczka, no, no piekny prezent
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
No, a ja jeszcze sobie nie zafundowałam szpatułek
![]() Ale tyle się naoglądałam, że po świętach fruuu do sklepu, choćby nie wiem ile kosztowały ![]() Śliczne pracki, a torba najśliczniejsza ![]() Buś ;* |
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Nie myśl sobie że to bajka, Życzę Ci Smacznego Jajka. Niech tradycja wodę leje, Bo zajączek dziś szaleje. życzy Iza |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości, w drugie święto dużo wody- to dla zdrowia i urody! Mnóstwo jajek kolorowych, świąt wesołych oraz zdrowych! |
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Sagap
mircia14 Dziękuje belaliza bewix Kochane Dziewczyny ! Życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji tych świąt - duzo ciepła rodzinnego i przeżycia tych świąt w sposób szczególny. Poza tym to mnóstwo kreatywności i pomysłów Wam wszytskim zyczę
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Oby zdrówko dopisało
By jajeczko smakowało By babeczka nie tuczyła Atmosfera była miła By zajączek uśmiechnięty Przyniósł radość w ten dzień święty |
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję i wzajemnie. Pogodnych Świąt Wielkiej Nocy!
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosenny ranek i świąt słoneczny,
koszyk pisanek i stół świąteczny, zając z paczkami cicho się skrada i dyngusowy deszczyk już pada Świat cały śpiewa na Zmartwychwstanie ""Niech radość w sercach długo zostanie"". Wesołego Alleluja !
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Zdrowych i pogodnych Świat Wielkanocnych życzy Benia
__**_** _**___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** ¬¬ __**__*______*__**__***__ ** ___**__*____*__**_____**_ _* ____**_**__**_**________* * ____**___**__** ___*___________*¬¬ ; __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____*¬¬ ; _____**_____** _______*****_____ .........@..@..@........@ ...@...@ ........@............@... .@...............@ ........@.......(\(\....@ ...../)/).........@ ..........@.....(=':')... .....(':'=).......@ ............@...(..(")(") ..(")(")..)..@ ................@........ ...............@ ....................@.... ...........@ ............... .........@.....@ ......................... ....@ Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego!
Tu jestem: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post4299917 http://benia1968.fotosik.pl/ http://beniacrochet.blogspot.com/"Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągnie". Heraklit z Efezu |
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Pisanych jajeczek,
wierzbowych bazieczek, kiełbasy święconej, dużo chrzanu do niej, baby polukrzonej, kukiełki plecionej, Zmartwychwstania w duszy i wiosny po uszy. Zyczy, Ania |
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
writer, honka' , sagap, Benia68, damurek, castilia
a teraz odrobina swietecznych kreatywności Ramka - niespodzianka dla Castili ![]() i ramka ( której jeszce 3 wersje powstały) na zajączka dla rodzinki :d tort wykonany przez moja mame i udekorowany moja ręka : no i stempelek :d |
|
|
|
|
#133 |
|
Przyczajenie
|
noo
i pierwsza.. co do tej niespodzianki to moge czuc sie wyrózniona bo chyba moge zdradzic, ze wiedziałam o niej ciut wczesniej.. ale i tak przeszła moje oczekiwania.. sliczna jest po prostu a ze zielona.. no coz po Tobie Milka mogłam si etylko tego spodziewac i co? znowu tort i znowu mnie ominał? no ale dobrze |
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
a no faktycznie - wiedziałas wcześniej
dzięki za komplement Zielona bo to pierwszze o czym mysle jak takie rzeczy tworze - cóż ja chyba powinnam byc cała zielona ![]() A co do tortu jeszce nic straconego
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Torcik wygląda szałowo, zapraszam do siebie na mazurka
![]() Rameczki też pierwsza klasa |
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
mniam mniam ale mi ochoty narobiłaś na coś słodkiego
zaraz pójdę poszpera do kuchni, może coś znajdę ![]() Ramki fajowe -Castilia i rodzinka na pewno się ucieszyli Stempelek też Ci ładnie wyszedł
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Viris
i pewnie wpadnę ![]() Yoanna21 - Co do stempelków to lubie te z fimo ale o wiele bardziej wole te z mousgumii - sa o wiele bardziej dokładne w stemplowaniu -
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
ooo ramka świetna torcik mniam
wszystko piękne
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Milka nowe rameczki sa bardzo, bardzo ładne. stempelek, no cóż, ja takiego nigdy nie zrobię, a fajny jest zawijasek. Tort powiadacie? A co to za okzja nas ominęła?
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Gosiaczek2507
hejasz
|
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczne rameczki - powiedz mi czym malujesz szpatułki ze maja taki ładny kolorek?
torcik.. az sie chce zjesc ![]() stempelek ciekawy... musiałabym spróbowac zrobic ...
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
milkaa zrobiłaś śliczne rameczki stempelek oczywiście tez
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
jakie ładne rameczki
I stempelek też bardzo fajny ![]() Ale najbardziej do gustu przypadł mi ten tort mniaaammmm
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Świetne rameczki!!! Ta z motylkiem taka wiosenna i żywa!!!
A stempelek też fajny - są ostatnio bardzo na czasie - ja też mam ochotę na stworzenie kolejnego...Pozdrowienia |
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jak zwykle z poślizgiem
![]() Strasznie podoba mi się ta zielona rameczka z motylkiem, nie wiem jak Ty to robisz - ja bym pewnie wszystko zalała klejem i wybrudziła... A jak tort zobaczyłam to od razu głód się odezwał i chęć na coś słodkiego
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Feme21
belaliza Kaotka malgwa Beaux - wystarczy odrobina i juz sie trzyma ( najlepiej magic on po wyschnieciu jest przezroczysty )
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
ale cudeńka znowu pokazałaś!! w czasie świąt się "przesłodziłam" (moje łakomstwo sprawiło, że zjadłam za duzo słodkości) i chyba teraz odpocznę od słodyczy, ale jak zobaczyłam ten torcik.... ojojoj... klawiatura już mokra
a rameczki to takie cudowne Ci wyszły. hmmm.. chyba i ja kupię szpatułki piekne
|
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki za informację
ja niestety nie posiadam takich farb i opatentowałam sobie taka metode ze maluje plakatówkami (mieszac mozna dowoli i kolorki tez bajeranckie wyjdą jak się ma pomysł na mieszanie..) i "dopawiam" lakierem do drewnaa co do wyczytanego gdzies na wątku problemu odnośnie ceny szpatułek... to powiem wam ze kupiłam u mnie w aptece ( a mieszkam w małej dzielnicy katowic bardzo daleko od centrum) 100 stuk za 2 zł więc wydaje mi się ze Wy strasznie drogie te szpatułki macie u siebie.. (takie moje małe wtrącenie, mam nadzieje ze sie nie pogniewacie za mnie )
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
writer
I dizekuje za komplementy a co szpatułek to kupuj czym prędzej tanie są a jakie rzeczy mozna z nich zrobić! ja sie własnie zastanawiam nad stojakiem na kolczyki zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Feme21 a co do szpatyułek no cóż - zakoczyłas mnie... ja pytałam w aptekach i słyszałm - Nie ma ( jak w prl...) castilia ![]() ale dzięki twojej przesyłce moje zeby sie susza cały dzień, chyba ze akurat pije herbate z mojego nowego kubka 9specjalnie kupiałm sobie nową - marcepanową )Zresztą jak zrobie zdjęcia to wam się pochwale co dostałam - jedno jest pewne CUDO!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

niewędrujący albumik
hop do mnie

Tu jestem:

no ale dobrze

Dumna jestem jak PAW. A cooooooooo wolno mi
a co szpatułek to kupuj czym prędzej tanie są a jakie rzeczy mozna z nich zrobić! ja sie własnie zastanawiam nad stojakiem na kolczyki