![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Dot.: Apteczna pielęgnacja, troche kolorówki, dużo nowości :)
a czy wymienilabys atoderm i maske zepter swiss za effaclar h?
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
hmm... ja znalazłam, ze ta butla 500ml ma wartosc 60zł
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20680 a jesli jest one uzywana i jest jej 350ml, czyli to bedzie ok. 40zł natomiast moj effaclar jest nowiutki, nieuzywany i kosztowal 43zł to moze wymienimy sie effaclar za atoderm?
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
To super
![]() Cytat:
Kerastase- Ampułka Vita Ciment- Ampułka silnie regenerująca włosy, dostępna wyłącznie w salonach fryzjerskich. Zawiera wysoko skoncentrowany kompleks Vita-Ciment 3D, który skutecznie regeneruje włosy zniszczone wskutek chemicznych zabiegów - zwłaszcza dekoloryzacji i trwałej ondulacji. Vita-Ciment to innowacja firmy Kerastase; zawiera związki bardzo podobne pod względem składu chemicznego do naturalnej struktury włosa (ceramidy, proteiny), które wnikają w głąb struktury włosa i wypełniają powstałe w niej uszkodzenia. Włosy odzyskują elastyczność i witalność. Odżywkę nakłada się tylko raz w miesiącu. Kerastase, Nutritive, Masquintense Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection. Spektakularnie wygładza powierzchnię włosa. Zawiera innowacyjny System Fibrionic + filtry UV. Wydobywa wyjątkowy blask i połysk włosów koloryzowanych. ( bez spłukiwania). Maksymalnie wygładza i nabłyszcza włosy nie obciążając ich ani troszeczkę. Jest bardzo leciutki, żelowaty. Produkt stylizujący, wygładzający. (dostępny jedynie w salonach fryzjerskich.) ok. 75 z 125ml Goldwell Inner Effect Shine Shaper - lekki krem modelujący do i luźnego wiązania włosów Resoft and Color Live. Zapewnia nawilżenie, intensyfikuje soczystośc koloru. Zawier filtr UV. Regeneruje dzięki najnowszej technologii. Do modelowania na suchych włosach: końcówek, pojedynczych pasm lub całych włosów. (ok. 30 z 75ml) rozpylacz do ampułek to mi sie podoba ostatecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
a mi podobaj sie:
-Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką 200ml, -Coty Pret a Porter EDT ubytek 10 ml ze 100ml (posiadam kartonik) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
to kerastase jest warte ok 55 zl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
tak Active C XL ma filtry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Mnie interesuje to: -Kerastase- Ampułka Vita Ciment (rozumiem że masz do wymiany jedna ampułke?) -Kerastase, Nutritive, Masquintense -Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection. -Kerastase- rozpylacz do ampułek Acqua Oleum 12ml -Goldwell Inner Effect Shine Shaper - lekki krem modelujący do i luźnego wiązania włosów Resoft and Color Live. Może dobierzesz sobie cos do tego pret a porter?? Może te drugie perfumki Coty? Przepraszam że tak nudze, na 99% sie decyduje na kremik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
-Kerastase- Ampułka Vita Ciment 1 ampulka 28zl
-Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection 75ml. 55zl -Kerastase- rozpylacz do ampułek Acqua Oleum 20 -Goldwell Inner Effect Shine Shaper - lekki krem modelujący do i luźnego wiązania włosów Resoft and Color Live. 30 to by bylo warte prawie 135zl wzielabym pret a porter, Coty, ten krem srodziemnomorski. A pytanie z innej beczki: Masz może jakis korektor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Czy zgodziłabys sie na:
Kerastase Krem Wygładzający Chroma Protect Reflection Goldwell Inner Effect Shine Shaper - lekki krem modelujący do i luźnego wiązania włosów Resoft and Color Live. Kerastase- Ampułka Vita Ciment- Za: -Śródziemnomorski krem do ciała z oliwką 200ml -cienie Inglot-5 odcieni (od białego po czarny) -Coty Pret a Porter EDT ubytek 10 ml ze 100ml -Coty Chanson d Eau EDT ubytek ok 10ml z 50 ml Za ten krem mam oferty perfum, wiec się zastanawiam. Czy moglabys zrobic zdjecie tych cieni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Activ C XL ma SPF 12
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
A może cos u mnie za:
-Paleta do brwi Sephora, zachwalana na wizazu, kolor 02, ubytek minimalny, użyłam tylko raz do brwi -Podkład Unifiance Cream Powder La Roche-Posay do cery mieszanej -zostało 95% z 30ml
![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ja jestem chętna na wymianke |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Zajrzyj do mnie, może teraz coś Ci sie spodoba. Mi ciagle sie widzą Twoje emulsje do ciala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez Juzka Pokaż wiadomość Activ C XL ma SPF 12 to ja jestem chętna na wymianke hmm tylko Active C jest troszki drozszy i jest go wiecej niz podkładu? Moze cos dobiore? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
kurcze nie wiem co dobrac. Interesuje mnie Kedka do oczu Christian Dior, ale domyslam sie ze to za duzo... a czy mogłabys polecic cos z cieni albo kredek do oczu moze poza tym watkiem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.