![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: PoMoCy!
privativ ja chyba topiero teraz ochlonelam z tego wszystkiego ... poprostu musialam pozegnac sie z osoba w ktorej sie zakochałam naprawde.... nie naleze do dzeiwczyn ktore zmieniaja czesto chlopakow ale od marca tamtego rokuu bylam sama po tym jak zucil mnie taki chlopak ze szkoly byl z 4 technika .... a teraz to byly takie niby milosc ale spotkalam chlopaka od 1 dnia mi sie podobal itp ... ale wiem ze nie jest mi dane z Nim byc ;( a tak strasznie mi go brakuje ze nie moge juz tego wszystkiego wytrzymac nie pamietam kiedy ostatni raz spalam normalnie ... poprostu nie potrfie nie wyobrazam sobie jak ja jutro pojde na callana (szkoła ankielskiego do ktorej godze ponad 1 no prawie rok i 6 miesiec) bede tak zaspana znow poiwedza ze nic nie wiem ... ;( zawsze dziewczyny mowia ze mam powodzenie i ze moge miec kazdego chlopaka mimo ze nie jestem zbyt piekna to jakos nie nazekam na powodzenie bo kazdy mowi ze ze mna idzie pogadac itp mam bardzo duzo znajomych ... nie chwale sie czy cos ... Odkad poznałam B... wszystko sie zmienilo ... z dnia nadziej zrozumiałam ze jest dla mnie naprawde kims waznym.wiesz znam go o 29 wrzesnia ... dokładna historie opisze ci na prywatnej wiadomosci jutro jak wroce z angola ... jesli tylko chcesz .... moze doradzisz mi jak pozegnac /zapomniec to uczucie bo naprawde sama juz nie wiem ;( tak strasznie sie zle czuje słabo co chwile mi sie robi ... ;(chciała bym sie obudzic rano i nie pamietac tego dnia kiedy go poznalam ... ;( nie pamietac tych chwile ... tego wszystkiego ... ;( nie mam sił na nic.
Ciesze sie ze Tobie i Twojemu chłopakowi sie układa!!Życze powodzenia w dalszej wspolnej drodze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Dot.: PoMoCy!
wstałam o 7,40 jestem nie przytomna zasnelam koło 4 jak nie pozniej.nic mi sie nie chce nie mam zadnej motywacji ;( nie mam nic. wiem ze to co pisze to sobie pomyslisz szczeniackie gadanie itp ale jesli powiedziala bym to moim "przyjaciolkom" to one by powiedziały jak zawsze - nie ten to inny czym sie przejmujsz ... a własnie sie przejmuje ...długo zajmuje mi zapomnienie i pogodzenie sie ze z kims nie moge byc ;(
dzisiaj jem tylko a moze i az jogurt maly i jajko ... bede po 14 w domu wiec jesli chcesz to moge ci opisac ta historie moze mi cos doradzisz ... ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja Walka z kilgramami START !!
Wiesz co Ja jeszcze w ubiegłym roku na pocztku stracilam swoja milosc wczesniejsza... tez mnie zostawil ,wyjezdzajac do Irlandi.. przezywalam jak niewiem beczalam itp ale wzielam sie wgarsc bo przeciez trzeba zyc,,, swiat niekonczy sie na jednym chlopaku!! powiem ci ze jak tak stwierdzilam to gdy on chcial do mnie wrocic to powiedzialam NIE i jestem z tego dumna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bedziesz sie tak odzywiac to pptem to co osiagniesz wroci podwojnie... uwierz... ![]() ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::: Dostałam okres ![]() ![]() ![]() ![]() tylko zwijam sie z bólu od 2 godzin ![]()
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Schudnijmy razem:) dieta od 6.01.2008 Kto chętny?
Witam! Postanowienie noworoczne jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Schudnijmy razem:) dieta od 6.01.2008 Kto chętny?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Z chęcią się dołączę . Moim celem jest zrzucić 3 kg, aby ważyć 50 kg. Diety jako takiej stosować nie zamierzam, ale zamierzam wymodelowac ciało. Juz raz udało mi sie zrobić A6W, a teraz zaczynam ponownie i jestem przy 3 dniu. I już było tak pięknie -zeszłam z 54 na 52, ale przez święta tak dużo jadłam
![]()
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
oj...a co to jest A6W
![]() bo brzmi conajmniej groźnie ![]() Edytowane przez Ather Czas edycji: 2008-01-05 o 11:36 Powód: - Proszę, używaj opcji multicytowania oraz edycji postów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczyło się dołączyć do któregoś. i zapraszam do wątków podwieszonych tam są informację o tym jak zdrowo i trwale schudnąć. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
DZiękuje za przygarnięcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny miałam napisac kolo 14 ale jakos mnie tak znuzylo lezalam itp ...
![]() dzisiaj zjadlam jogurt 2 jajka na twardo i pomidora ... wiec jest oki. Humorku nadal nie ma i dlugo nie bedzie ... Witam wszystkie nowe dziewczyny na tym watku. Życze powodzenia w odchudzaniu. Edytowane przez Ather Czas edycji: 2008-01-05 o 16:29 Powód: - Proszę, używaj opcji multicytowania oraz edycji postów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
coz, mnie rowniez zlapalo noworoczne postanowienie o zgubieniu kilku kg! na razie po prostu cwicze bo zasiedzialam sie w domu przez ostatnie pol roku straszliwie (stad dodatkowe kg!) jak zaczynam cwiczyc to zakladam sluchawy na uszy, wlaczam jakas energiczna, ulubina muzyke i do dziela!
mi to pomaga! czas leci znacznie szybciej!! a dieta? walcze z czekolada! jak do tej pory 1:0 dla mnie! badzmy silne i nie ustawajmy w walce! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Dieta: -5 kg. (max!)
A więc wątek dla tych, które chcą się tylko trochę odchudzić. Z tego co im przybyło przez święta, lub poprostu zrzucić trochę tłuszczyku.
Dzięki temu, że założeniem jest zrzucić tylko tyle kilogramów, rezultaty są bardziej realne. Po zrzuceniu tych 5 kilogramów, kończymy wątek =) No to start! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
nie wiem jak wy ale ja nie mam ochoty na nic ... mlego wieczorku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Nie jesteś sama
![]() ![]() ![]()
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pij herbatki czerwona i zielona na przemian najlepiej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
ja rozkładam rowerek w poniedziałek ... jutro cos napisze bo nawet nie wiem co mam pisac juz dzisiaj ... Dobranoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
cześć! ja też chciałabym się do Was przyłączyć i dzielić swoimi sukcesami odnośnie gubienia kilogramów. od 1 stycznia jem mniej i zdrowiej-postawiłam na warzywa. Ponadto chodzę na rollen i raz w tygodniu na aquaaerobik, ale efekty marniutkie dlatego wsiadłam dziś na stacjonarny rowerek, przejechałam tylko 5km ale myślę że na początek wystarczy. Stopniowo będę zwiększać zakres kilometrów. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Super!!!!! w takim razie do dzieła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Tyle ze ja od poniedzialku bo ja teraz mam strasznie bolesna miesiaczke i niemoge sie wysilac
![]() ![]()
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta: -5 kg. (max!)
chetnei zrzuce 5 kg ale nie mam pomyslu na diete kompletnie
![]()
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na przyszłośc proszę, abyś uważniej przeglądała forum, było wiele próśb o niepowielanie wątków i nie zakładanie nowych typu: "xxx kg mniej..." wystarczy się podłączyć do istniejących. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184304 Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dieta: -5 kg. (max!)
ja tez nie miala pomyslu na diete
![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moj humorek jest taki do d.... sama wiesz o co chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
jeszcze stwierdziłam ze ja juz nie mam dla kogo o siebie dbac ... ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z drugiej strony napisz mi swoje wymiary i wzrost bo o ile dobrze gdzies przeczytalam to bardzo szczuplutka jestes?? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
no tak mówia ze nie mam z czego sie odchudzac ale ja chce i juz jestem bardzo uparta i jak cos sobie postanowie to tak jest. wiesz dokładne wybieray podam ci wieczorkiem bo teraz ide na rowerek i bede sie uczyc ... kiedy musze zaczac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.