Wrocławskie Panny Młode :D - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-31, 11:10   #121
Elitka4
Rozeznanie

Dot.: Wrocławskie Panny Młode :D

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
hej,dolaczam sie --- slub prawdopodobie sierpien 2009
i tu jest moje pytanie, jakie sale polecacie ? bo w ogole nie wiem od czego zaczac mam szukanie :/
a slub bedzie w kosciolku na wittiga na biskupinie
Radzę zacząć od sali, bo w dobrych miejscach są już rezerwacje na 2009 rok nawet na piątki.

Ja mam ślub na około 150 osób (pełna lista to jakieś 185, ale chyba zaproszę tylko tych co blisko mieszkają, bo się finansowo nie wyrobię na nocleg dla przyjezdnych), więc chętnie wymienię się informacjami na temat dużych sal.

Byłam już w Hotelu Jasek i bardzo mi się podobało. Słyszałam, że mają 3 sale, ale dopiero po tym jak tam byłam, więc się nie zapytałam jak to jest z tymi kilkoma weselami na raz. Chociaż jak my byliśmy oglądać salę, to wesele było tylko jedno - w sali pałacowej (tam gdzie my chcemy) - robią tam wesele jak ma się 120 gości lub więcej. Ceny są takie: na 2008 rok: 160 zł/os; na 2009 rok: 170 zł/os. (w tym jest już wliczone jedzenie i sala i obsługa). My bierzemy ślub w 2010 - jeszcze nie mają ustalonych cen na ten rok, więc liczymy, że będzie 180zł/os. Z tego co mówiła nam pani z obsługi, to nie mają sztywno liczonychj porcji, tylko jak ktoś chce dokładkę, to dostanie, bo jedzenie jest na bieżąco donoszone jak szybko znika.

Ale to na razie teoria. Więcej Wam o tym powiem po 14 czerwca, bo koleżanka z uczelni ma tam wesele i zaprasza kilka osób, które znam, więc podpytam się ich potem jak było.

Dzwoniłam też do Starej Gararni, ale pani była bardzo zajęta i umówi się z nami dopiero na przyszły tydzień. Słyszałam wiele dobrych opinii zarówno o organizacji jak i o miejscu (ładny ogród). Za tydzień dam znać o wrażeniach na pierwszy rzut oka.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-06, 19:40   #122
kasitta
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cana Pokaż wiadomość
kupiłam takie same butki
Gratuluję wyboru! A kiedy ślub? Jeśli przed 2 sierpnia 2008 r., to daj znać jak się sprawowały podczas wesela
Gdzie można kupić ładne i w przystępnej cenie obrączki?
kasitta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-09, 23:40   #123
GoMa12
Przyczajenie

Witajcie Wrocławianki
Tak sie składa ze 12 lipca 2008 dołącze do szczytnego grona mężatek Jestem cała happy!!!! Wszystko już pozałatwiane, suknia w toku, ta jedna, wymarzona...teraz już tylko próbne fryzury i makijaż i "spokojnie"przeczekam te 32 dni Kasitta- a propo obrączek, My kupiliśmy na ruskiej obok rosmanna- ogromny wybór, miła obsługa...ceny wachają sie od 400-zwykłe, ok 500-600 ze zdobieniem..ale są Śliczne!!! Czy któraś z Was ma też ślub w parafii Chrystusa Króla tego dnia?? Pozdrawiam i nie dajmy sie zjeść stresikowi! A tak będę sie prezentować
GoMa12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-10, 10:12   #124
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

cudnie bedziesz wygladac
a do slubu juz tuz tuz
Stary 2008-06-10, 21:08   #125
GoMa12
Przyczajenie

Dziękuje mam nadzieje że i cudnie wyglądać i jeszcze cudniej sie czuć
GoMa12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-11, 21:34   #126
kasitta
Przyczajenie

Śliczna sukienka
kasitta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-16, 19:57   #127
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GoMa12 Pokaż wiadomość
Witajcie Wrocławianki
Tak sie składa ze 12 lipca 2008 dołącze do szczytnego grona mężatek Jestem cała happy!!!! Wszystko już pozałatwiane, suknia w toku, ta jedna, wymarzona...teraz już tylko próbne fryzury i makijaż i "spokojnie"przeczekam te 32 dni Kasitta- a propo obrączek, My kupiliśmy na ruskiej obok rosmanna- ogromny wybór, miła obsługa...ceny wachają sie od 400-zwykłe, ok 500-600 ze zdobieniem..ale są Śliczne!!! Czy któraś z Was ma też ślub w parafii Chrystusa Króla tego dnia?? Pozdrawiam i nie dajmy sie zjeść stresikowi! A tak będę sie prezentować
Jestem bardzo ciekawa, gdzie we Wrocławiu dostałaś tę suknię? zdradzisz?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-25, 15:35   #128
anuulaa
Wtajemniczenie

Wspominałyście o salonie Lisa Ferrera na Sienkiewicza. Ja właśnie się wybieram do salonu Lisa Ferrera w tą sobotę, ale na stronie jest podany adres Plac Kościuszki To znaczy, że są we Wrocławiu 2 takie salony, czy po prostu zmiana adresu? Proszę pomóżcie!!!!
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-25, 18:21   #129
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Wspominałyście o salonie Lisa Ferrera na Sienkiewicza. Ja właśnie się wybieram do salonu Lisa Ferrera w tą sobotę, ale na stronie jest podany adres Plac Kościuszki To znaczy, że są we Wrocławiu 2 takie salony, czy po prostu zmiana adresu? Proszę pomóżcie!!!!
Jak byłam na targach ślubnych w styczniu, to już wtedy pani mi powiedziała, że sklep jest na Kościuszki. Nie wiem czy to jest ich drugi sklep, czy się przenieśli, ale na Kościuszki jest na pewno, a na Sienkiewicza nie byłam.
Stary 2008-06-25, 19:05   #130
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Salon został przeniesiony i funkcjonuje pod nowym adresem (na Pl. Kościuszki) od 02.2008 r., pisałam o tym wcześniej

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...1&postcount=69
Stary 2008-06-27, 16:54   #131
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

anuuulka powodzenia jutro w wyborze sukni slubnej!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-27, 17:02   #132
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
anuuulka powodzenia jutro w wyborze sukni slubnej!!
Dziękuje, już nie mogę się doczekać Na pewno zdam relacje, mam nadzieję, że panie będą miłe i nie będzie problemu z przymierzaniem sukien
Stary 2008-06-27, 17:07   #133
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Dziękuje, już nie mogę się doczekać Na pewno zdam relacje, mam nadzieję, że panie będą miłe i nie będzie problemu z przymierzaniem sukien
no i oczywiscie z robieniem fotek :d
Stary 2008-06-27, 17:18   #134
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Jeżeli trafisz na panią z którą Ja rozmawiałam na targach ślubnych, to będziesz na pewno zadowolona. Chciałam wiedzieć jaki krój by mi najbardziej pasował, to najpierw wypytała mnie o parę rzeczy, a potem poradziła co kupować, żebym przy narzeczonym dobrze wyglądała. Brała pod uwagę różne rzeczy np różnicę wzrostu albo żeby mnie sukienka za bardzo nie poszerzyła, bo mój TŻ jest szczupły itd. Tak mi się z tą panią fajnie rozmawiało i była taka pomocna, że na pewno też tam pójdę jak będę kupować sukienkę. A tymczasem jedziemy jutro oglądać kolejne sale: Renesans w Żórawinie i Starą Garbarnię we Wrocławiu (planowaliśmy SG odwiedzić już dawno, ale TŻ miał wyjazd służbowy i nie wyszło, więc teraz atakujemy dwie sale w jednym dniu).
Stary 2008-06-27, 18:26   #135
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Jeżeli trafisz na panią z którą Ja rozmawiałam na targach ślubnych, to będziesz na pewno zadowolona. Chciałam wiedzieć jaki krój by mi najbardziej pasował, to najpierw wypytała mnie o parę rzeczy, a potem poradziła co kupować, żebym przy narzeczonym dobrze wyglądała. Brała pod uwagę różne rzeczy np różnicę wzrostu albo żeby mnie sukienka za bardzo nie poszerzyła, bo mój TŻ jest szczupły itd. Tak mi się z tą panią fajnie rozmawiało i była taka pomocna, że na pewno też tam pójdę jak będę kupować sukienkę. A tymczasem jedziemy jutro oglądać kolejne sale: Renesans w Żórawinie i Starą Garbarnię we Wrocławiu (planowaliśmy SG odwiedzić już dawno, ale TŻ miał wyjazd służbowy i nie wyszło, więc teraz atakujemy dwie sale w jednym dniu).
Jak pomyślę, że tak dokładnie się dobiera suknię do wszystkiego, to aż się zaczynam bać czy moja wymarzona będzie dobra dla mnie...chcę suknię princesskę demetrios 896, ale na szczęście mój TŻ jest wyższy ode mnie prawie o głowę, więc raczej powinna pasować, a co do mojej figury to się okaże...
Stary 2008-07-01, 20:29   #136
Elitka4
Rozeznanie

A więc... w sobotę mieliśmy z TŻtem zobaczyć dwie sale: Renesans w Żórawinie i Starą Garbarnię we Wrocławiu. Niestety w Żórawinie spędziliśy trochę więcej czasu niż planowaliśy, wiec do Starej Garbarni już nie zdążyliśmy. Może za tydzień.

A powiem Wam, że jak na razie Renesans wygrywa.
http://www.renesans.wroclaw.pl/
Wcześniej oglądaliśmy Hotel Jasek i tamtejszą salę pałacową, ale Renesans bije Jaska na głowę, zarówno cenowo jak i wizualnie. Sala jest super. Po prostu super. Nie wymaga absolutnie żadnych dekoracji, jedynie nad kolorem obrusów pomyślę, ale to potem.
Jak oglądaliśmy salę w sobotę, to było wszystko już poustawiane na wesele na 130 osób. I raczej goście nie będą musieli wciągać brzuchów przechodząc za kimś. Ja planuję duże wesele, bo mam ogromną rodzinę (187 osób, ale szukamy sali na 150, bo zawsze się ktoś wykruszy), tak więc mogłoby być już wtedy ciasno - tak mi się wydaje, wiecie, tak na oko. Właściciel zapewnia, że sala jest przeznaczona na 160 osób ale mi się wydaję, że przy takiej liczbie gości, to nie będzie miejsca, żeby łokcie na stole położyć (he he wiem, że nieelegancko, no ale trzeba pomyśleć o wygodzie gości).
Jak na razie Renesans to nasz faworyt. W trakcie budowy jest jeszcze jedna sala na 250 osób i szef powiedział, że nawet jak podpiszemy umowę na tą na 160, a ta druga zostanie oddana do użytku przed naszym weselem, to będziemy mogli zmienić salę na tę większą.
Ceny na 2009 rok: 160zł/os. za wesele i 40 zł/os za poprawiny. Można też wybrać opcję, że Renesans kupuje ciasta, owoce i napoje i wtedy to kosztuje 190 zł/os. Hotel: 45zł/os (dla Młodych standardowo pokój gratis).
Słyszałam od wielu osób, że robią tam bardzo dobre jedzenie.

W najbliższą sobotę może uda nam się odwiedzić w końcu Starą Garbarnię i może jeszcze coś innego. Relacje po weekendzie.
Stary 2008-07-01, 23:30   #137
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Jak pomyślę, że tak dokładnie się dobiera suknię do wszystkiego, to aż się zaczynam bać czy moja wymarzona będzie dobra dla mnie...chcę suknię princesskę demetrios 896, ale na szczęście mój TŻ jest wyższy ode mnie prawie o głowę, więc raczej powinna pasować, a co do mojej figury to się okaże...
no anuuula jest juz po
Stary 2008-07-06, 11:18   #138
Elitka4
Rozeznanie

W Sobotę byłam w Starej Garbarni. Przeraża mnie dojzad. Ale sama sala jest bardzo fajna, a ogród za salą jeszcze lepszy. Obawiam się tylko, że goście w tej sytuacji spędzą więcej czasu na dworze niż na sali (ślub pod koniec czerwca 2010).

Z manager'ką nie mogliśmy porozmawiać, bo była zajęta przygotowaniami - mamy zadzwonić i umówić się na rozmowę na inny termin.
Stary 2008-07-06, 21:15   #139
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
W Sobotę byłam w Starej Garbarni. Przeraża mnie dojzad. Ale sama sala jest bardzo fajna, a ogród za salą jeszcze lepszy. Obawiam się tylko, że goście w tej sytuacji spędzą więcej czasu na dworze niż na sali (ślub pod koniec czerwca 2010).

Z manager'ką nie mogliśmy porozmawiać, bo była zajęta przygotowaniami - mamy zadzwonić i umówić się na rozmowę na inny termin.
masz fotki tej sali?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-06, 22:37   #140
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
masz fotki tej sali?
Nie miałam ze sobą aparatu. W sumie nie przyszło mi to nawet do głowy. Następnym razem wezmę (gdzieś za 2 tyg) - tylko już raczej sala będzie pusta, bez poustawianych ładnie stołów i krzeseł, albo będzie wszystko na środku.

Tak czy owak mogę powiedzieć, że jest podest dla orkierstry (w Renesansie w Żórawinie nie było) i między stołami było mnóstwo miejsca. Widzieliśmy ustawienie na 100 osób. Nie wiem ile max mieści sala, ale wydaje mi się, że nasze 150 osób miałoby jeszcze sporo miejsca. Widziałam tylko salę bankietową, bo dom weselny był zamknięty (nikt tam nie robił imprezki tego dnia).

Za stołem pary młodej stał jakiś drewniany barek. Taki jak w klubach. I nie bardzo wiem po co to!? Na weselu goście przecież nie będą chodzić po alkohole do barku, nie? Tu na zdjęciu widać go po lewej stronie. http://www.staragarbarnia.pl/admin/i...&pid=152&tid=6
i tu z bliska: http://www.staragarbarnia.pl/admin/i...f&pid=50&tid=6

Pod ścianami są ładne, stylowe meble.

I na razie wiem tyle, że dekoracja sali jest we własnym zakresie. Chociaż powiem szczerze, że Ja bym nic nie dekorowała, albo przynajmniej niewiele. Sala ma swój klimat (jak się zasłoni barek).

A więc na razie ze Starą Garbarnią akcja wstrzymana. Napisałam e-mail, ale dostałam odpowiedź, że na 2010 ceny jeszcze nie są ustalone, a aktualnych też mi nie podano i w ogóle żadnych informacji więcej nie dostałam, więc na razie tam nie jadę więcej. Cennik na 2010 ma być dopiero we wrześniu.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-02-05 o 17:03 Powód: proszę nie pisać post pod postem!
Stary 2008-08-01, 14:12   #141
ka-inka
Raczkowanie

GG do ka-inka

Cytat:
Napisane przez Madzik14 Pokaż wiadomość
Wlasnie nam sie udało utrafic na wolny termin u panstwa pospiesznych i ciesze sie z tego bradzo
Tez nasluchalam sie wiele dobrego na temat Starej Garbarni no ale wyjdzie w praniu Tez bede miec dj'a wlasnie ze wzgledu na wiekszosc mlodych na weselu. A reszta rodzinki to mlodzi duchem wiec mam nadzieje ze tez sie pobawia
A jak mozna znaleźć państwa Pospiesznych? Nie słyszałam o nich ale jak robią takie super zdjęcia to bardzo proszę o namiar! A czy kręcą również na weselach kamerką?? Czy only foto??
ka-inka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-01, 14:44   #142
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ka-inka Pokaż wiadomość
A jak mozna znaleźć państwa Pospiesznych? Nie słyszałam o nich ale jak robią takie super zdjęcia to bardzo proszę o namiar! A czy kręcą również na weselach kamerką?? Czy only foto??

www.pospieszni.pl

Ostatnio słuchałam różnych zespołów weselnych i jak na razie wygrywa Metropolis - słuchaliśmy demo i oglądaliśmy ich na youtube. Grają tak z pazurem, a my będziemy mieli dużo młodych na weselu, więc super. Koleżanka, która mi ich poleciła mówiła, że kosztują ok 3.500,00 PLN.

Czas edycji: 2009-02-05 o 17:04 Powód: proszę nie pisać post pod postem
Stary 2008-08-26, 08:42   #143
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

z mojej strony polecam zespół ,,Marki".My całego zespołu nie mieliśmy, a jedynie dj'a, ale spisał się na medal.Część utworów puszczał z kompa, część sam śpiewał i ogólnie świetnie wodzirejował

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-27, 15:53   #144
grzegorzewska
Przyczajenie

witajcie,chciałam zapytać czy któraś Was slyszala zespolstandard z brzegu bo beda grali u nas na weselu polecil nam go kierownik z renesansu
grzegorzewska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-29, 09:17   #145
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

nie słyszalam

my mamy zespol z naszego miasta i kosztuje 2000zł za 2 dni
Stary 2008-11-10, 11:07   #146
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez grzegorzewska Pokaż wiadomość
witajcie,chciałam zapytać czy któraś Was slyszala zespolstandard z brzegu bo beda grali u nas na weselu polecil nam go kierownik z renesansu
Ja tylko weszłam na ich stronę internetową, bo też właściciel Renesansu na naszą prośbę polecił nam kilka zespołów, ale niestety jak zobaczyłam na tej stronie demo "Przyjaciela od zaraz" Kai Paschalskiej, to wyłączyłam. Może okażą się na żywo lepsi, ale jak dla mnie skoro taki repertuar umieszczają na stronie www, to kiepsko. Jedyny plus (tak oceniając po stronie web) to wokal dziewczyny, bo nie robi takich popisówek, tylko po prostu ładnie śpiewa.
Stary 2008-11-15, 12:29   #147
grzegorzewska
Przyczajenie

witaj nie wiem czy mowimy o tym samym zespole bo ten moj standard nie ma strony www ale czy mozesz mi podac ta strone na ktorej bylas z gory dziekuje
grzegorzewska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-15, 13:15   #148
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez grzegorzewska Pokaż wiadomość
witaj nie wiem czy mowimy o tym samym zespole bo ten moj standard nie ma strony www ale czy mozesz mi podac ta strone na ktorej bylas z gory dziekuje

http://www.standard.weselicho.net/

W sumie to nawet lepiej by było gdyby się okazało, że to nie ten zespół, bo facet z Renesansu polecił nam kilka zespołów, ale jak weszłam na tą stronę, to pozostałych poleconych zespołów już nawet nie szukałam, bo myślałam, że jak ten pan polecił coś takiego, to pozostałe zespoły polecone przez niego są takie same. Bo tak szczerze mówiąc myślałam, że wszyscy teraz mają swoje strony internetowe.

A słuchałaś już ich na żywo? Jeśli tak to napisz jak grają, ile osób tam jest i jakie instrumenty mają i ceny. To by w sumie przywróciło mi wiarę w gust muzyczny tego pana z Renesansu

Ja spotkałam się już osobiście z zespołem Czerwone Buty. Bardzo fajnie grają. TŻ też się podobało jak usłyszał na żywo, bo demo na stronie www mu się nie podobało, ale Ja słyszałam tyle dobrych opinii o nich, że chciałam koniecznie usłyszeć ich na żywo. Cena na 2010 to 4600. Teraz jest taki czas posuchy i chwilowo nawet do nikogo nie dzwonię, bo i tak sezon ślubów się już skończył i trzeba czekać do studniówek, żeby osobiście posłuchać zespołów.
Stary 2008-11-17, 22:59   #149
bujawoblokach
Raczkowanie

Cytat:
A więc na razie ze Starą Garbarnią akcja wstrzymana. Napisałam e-mail, ale dostałam odpowiedź, że na 2010 ceny jeszcze nie są ustalone, a aktualnych też mi nie podano i w ogóle żadnych informacji więcej nie dostałam, więc na razie tam nie jadę więcej. Cennik na 2010 ma być dopiero we wrześniu.
widze ze wiele z Was Dziewczęta zastanawia się nad Starą Garbarnia, więc może mogłabym pomóc i troszkę podpowiedzieć
moja starsza siostra miała tam wesele, co prawda trzy lata temu wiec trudno powiedziec czy cos sie zmienilo, jednak uwazam ze byl to strzal w dziesiatke. gdybym planowała ślub we wrocławiu z zamkniętymi oczami zdecydowałabym się na to śliczne miejsce, no i oczwiście gdyby nie fakt, że już jedno weselisko w mojej rodzinie tam właśnie się odbyło

na szybko wymienię plusy, kótre zapadły mi w pamięć, bo impreza była już dość dawno:

+ piękne miejsce tzn, po 1. otoczenie - z soczyście zieloną trawą, dość duży teren po którym swobodnie można spacerować, ładnie zagospodarowany, ze smakiem i bez przeładowania, z dala od ruchliwych dróg (więc nie ma hałasu) jednocześnie łatwy dojazd (mimo że z dala od centrum miasta, jedyny minusik to korki, ale to raczej nomalne dla naszego miasta, poza tym w sobotę da się przeżyć ), aha, no i parking już na terenie garbarni czyli za siatką = bezpieczeństwo; 2. sala - bardzo ładna, elegancka i subtelna już sama w sobie, dekoracji naprawdę nie potrzeba wiele, czyściutka, przestronna (było około 90osób, "tłoczno" w sam raz), słoneczna i co mi się najbardziej spodobało pięknie zakomponowane wyjście do "ogrodu" - szeroko otwierane drzwi, drewniane stoły na zewnątrz
+ ładnie urządzone pokoje na piętrze (nie z wielkim przepychem ale po prostu ładne i czysciutkie) oraz apartament dla pary młodej (ferrero rocher na poduszce na osłodę nocy poślubnej osobista łazienka)
+ świetne jedzenie, naprawdę przygotowane z pomysłem, pyszne, świeżutkie, ładnie podane i hmm jakby to określić. . tradycyjne ale unowocześnione, bazą były tradycyjne potrawy (chociaż bigosu nie pamiętam:P) ale z różnymi dodatkami, różne fajne nowe potrawy, wszystko ślicznie podane
+ niczego nie brakowało, a nawet w zupełności wystarczyło na śniadanie (ale tu już było znacznie mniej osób, może ze 20-25)
+ z tego co pamiętam nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń co do obsługi i organizatora więc musieli się starać
+ pamiętam też, że jak na tamte czasy nie było szalenie drogo w stosunku do innych lokali, a ten pod względem wystroju naprawde wyróżniał się efektownością

ktoś tu się martwił, że goście mogą uciec na zewnątrz. to niestety akurat prawda :/ ogród jest bardzo ładny i po prostu wszystkich "ciągnie" na zewnątrz. u mojej siostry byl to pierwszy sloneczny dzien po dwóch tygodniach szalonych deszczy, wszyscy cieszyli sie sloncem i poczatkowo powychodzili na te ala tarasy, a na sali nie zostal prawie nikt. jednak po sprytnej interwencji świadków jakoś udało się zagonić wszystkich do środka, a gdy impreza rozkręciła się na całego to już nikomu nie było w głowie by gdziekolwiek uciekac

PS. przepraszam, ze post pod postem ale ...

czy jako panna mloda roku 2009, mieszkająca we Wrocławiu ale ze względów sentymentalnych biorąca ślub w wielkopolsce, mogę dopingować Was Kochane i podczytywać wątki dotyczące rodzinnego miasta, coby być na bieżąco??

Czas edycji: 2009-02-05 o 17:00 Powód: proszę nie pisać post pod postem
bujawoblokach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-18, 19:23   #150
Elitka4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bujawoblokach Pokaż wiadomość
PS. przepraszam, ze post pod postem ale ...

czy jako panna mloda roku 2009, mieszkająca we Wrocławiu ale ze względów sentymentalnych biorąca ślub w wielkopolsce, mogę dopingować Was Kochane i podczytywać wątki dotyczące rodzinnego miasta, coby być na bieżąco??
He he akurat o takie pozwolenie pytać nie musisz, każdy może sobie czytać. Jedyny problem jest taki, że tego czytania tutaj za wiele nie ma. Ja jestem jeszcze na wątku Panny Młode 2010 i tam mamy już drugą część. Chyba Wizaż jest we Wrocławiu mało popularny
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości