![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wypadające włosy. Odrost włosów. Błagam o odpowiedź.
czesc dziewczyny, w żadnym wypadku Loxona nie uzywajcie! ja odwalilam straszną glupote i stosowalam go tydzien na takie przerzadzone miejsca i wiecie co po odstawieniu dopiero wtedy miałam problem,włosy garsciami wychodziły,teraz tez wychodzą i mam ich mniej,jedyne co nie pociesza ze odrastaja takie malutkie.
Ja nigdy nie miałam problemów z wypadaniem włosów, teraz mam i jestem załamana. |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
prosze zerknac w archiwum sa tam porady na ten temat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=57981 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=95194 pozdrawiam papa
#124 |
Raczkowanie
|
znalazlam jeszcze post dziewczyny o nicku dagmarra i wlasnie go tutaj zamieszczam:
Hej dziewczyny ![]()
#125 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,,,dobrze, ze znalazlam ten watek.otoz...moja tragedia zczela sie jakos wpazdziernikeu.zmienilam tabletkiantykoncepcyjne i po dwoch miesiacach zauwazylam ,ze na czubku glwy zaczynam miec ,,puste miejsce,,zupelnnie nie skojarzylam tego z tabletkami.kupilam jakies odzywki regenerujace ale zamiat byc lepiej , to ,,puste miejsce,,bylo coraz wieksze.niestety jestem za granicA i nie moglam isc do lekarza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja z takim głupim pytankiem
![]() ![]() bo kiedys byłam w zwiazku z wysypką jakąś i przepisała mi jakiś szampon (nie wiem dlaczego,bo efektów nie widziałam i nie prosiłam nawet o coś na włosy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Juanita niestety ja niejestem w stanie Ci pomoc, bo sama mam obecnie taka sytuacje, mam lyse placki na glowie po zlym przedluzeniu wlosow i dopiero czekam az wogole wyrosna z glowy
![]() ![]() ![]()
#128 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wypadające włosy...
OLIVA mowisz ze ostatnio mialas ciezki okres co wiazalo sie z ogromnym stresem.ja w takim razie stawiam na to ze poprostu brakuje ci magnezu w organizmie.wiec zaopatrz sie w kilka pudeleczek tabletek i wcinaj je
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
![]()
No właśnie, wypadają mi włosy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wypadające Włosy!!!
Podtrzymuję pytanie, mam to samo,włosy mi z głowy lecą-a przecież nic złego im nie zrobiłam nie farbuję wogóle włosów, rzadko suszę suszarka, używam łagodnego szmponu. Tylko ze ogólnie czuję się osłabiona i ciąle senna, poddenerwowana-moze to jakaś przyczyna??????????
Pomocy |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Jest już długi wątek na ten temat
![]() Przeglądnij a może znajdziesz odpowiedzi na twoje pytania i porady jak dbać o wypadające włosy ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=70767
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Witam
Dziwczyny kupcie sobie Vitapil(tabletki) i Neril(szampon) dostepny w aptece.Po Nerilu może wypadać wiecej włosów ale to będą słane włosy wypchane przez nowe.Ja myje włosy codziennie i przestały mi wypadać po jednym opakowaniu szasmponu i tych tabletkach. Pozdrawiam ![]()
#133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
A moja mama bardzo żle sie czuła po Vitapilu, ale to oczywiście kwestia indywidualna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
No to hop do lekarza najwyższy czas zrobic badania. Poza tym jest długaśny wątek na ten sam temat. Aha i to plotki ze wyszukiwarka gryzie
![]()
#137 |
Przyczajenie
|
![]()
hej Dziwczyny
mam podobny problem, tylko że moje włosy to ogólna tragedia. Otóż włosy od dawna mi się przetłuszczją u nasady a "środek" i końcówki są bardzo wysuszone. Od paru tygodni zauważyłam że włosy bardzo zaczęły mi bardzo wypadać. Zaczynam się niepokoić o to wszystko. Nie jest to raczej związane ze stanem mojego zdrowia( bo tu wszystko jest ok) ani ze sposobem odżywiania. co mam robić, jakie szampony i odżwki mi radzicie? dzieki za każdą pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Beit masz włosy mieszane. Można kupić w sklepie z artykułami fryzjerskimi serum na włosy mieszane w kapsułkach. Ale jak bardzo wypadaja to moze należy zrobic badania.
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
ok, to ja poczytam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze nie zakupiłam Vitapilu może skuszę się na skrzypovit, zresztą tak sobie myślę że wypadanie włosów może być związane ze zmainą diety, ale wydaje mi się że na dobre zmieniłam dietę, dzięki niej schudłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
![]()
hej, czy znacie jakiś dobry produkt (ale też w jakiejś ludzkiej cenie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Dot.: wypadające włosy
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=podsumowanie
Jeden z wielu wątków na ten temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
wypadające włosy
mam problem z włosami dosyć że są bardzo rzadkie to duzo mi ich wypada.Stosuje dobre odżywki i szampony i nie pomaga prosze o pomoc jeżeli zna ktoś dobty środek
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wypadające włosy
miłej lektury:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...j%B1ce+w%B3osy
#147 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Dot.: Włosy Wypadające z cebulkami
eee... że tak zapytam... wlosy mogą wypadać bez cebulek???
masz poprostu zniszczone i słabe włosy... kup sobię jakieś pigulki, np skrzyp polny, ale skoro masz dopiero 12 lat, nie warto łykać zbyt dużo pigułek, tylko zacząć dbać o włosy, no i jeść dużo owoców i warzyw... pamiętaj, że regeneracja włosów trwa kilka miesięcy.... podcinaj je dosyć często, a jak masz długie, to zetnij na krótko - to zwmocni włosy.... ratuj je, dopóki masz jeszcze co ratować :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trudno ocenić po poście czy rzcezywiście masz problem, natomiast jeśli uważasz, że to co dzieje się z Twoimi włosami przekracza normę najlepiej byłoby udać się do dermatologa, gdyż przyczyn nadmiernego wypadania włosów także z cebulkami może być sporo, powowdowac to moga różne czynniki, od uszkodzenia mieszków ( także z różnych przyczyn) przez brak witamin po zmiany hormonalne.
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Odradzałabym łykanie jakichkolwiek tabletek. Tak jak napisała Mariti przyczyn może być wiele.A to ze wypadają Ci tyle ile wszystkim i z cebulkami tzn. że NIC ZŁEGO SIĘ NIE DZIEJE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.