|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Własnoręcznie wykonane...
piękne prace,masz talent kobieto
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
świetny składaczek
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to się stało, że nie widziałam tego wątku wcześniej ? Już nadrobiłam zaległości i powiem, że piękne i bardzo pomysłowe prace robisz.
Wątek dodałam już do ulubionych
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa. To zawsze zachęca do dalszej pracy...
I witam cieplutko nowe osoby, które tutaj zajrzały. |
|
|
|
|
#125 |
|
Przyczajenie
|
Ja pierdziu .... Kobietko JESTEŚ NIESAMOWITA!!!! Twoje prace, te wszystkie "kursy" ehhhh. Masz łeb jak sklep. Normalnie szoook!!! Malgwa jesteś naprawdę WIELKA.
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Malgwa dodam od siebie,ze jesteś niewyczerpaną kopalnią talentów,jesteś objawieniem-szacunek dla Ciebie.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Kochane - muszę Wam powiedzieć, że jestem tu od niedawna i napewno nie spodziewałam się takich wypowiedzi!!! Jestem bardzo zaskoczona! Są bardzo miłe, ale nie wiem czy aż na takie zasługuję...
Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
....jestem tu od niedawna i napewno nie spodziewałam się takich wypowiedzi!!! Jestem bardzo zaskoczona!..... Artysta Artystę ,,wyczuje na kilometr,, .
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Malgwa zapewniam Cię-zasługujesz jak mało kto.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
malgwa! więcej, więcej
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
co prawda to plastelina, ale jest to moje pierwsze takie arcydzieło
chce dac taki malutki upominek na walentynki
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Malgwa ale piękne rzeczy robisz!
Kubki mnie powaliły!
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Malgwunia kochana Prosiaczek i Kubuś sa tak słodziuchni, że aż slinka leci i buzia sie śmieje.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka słodka parka
. Śliczne dzieło.
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Malgwa - śliczne prace robisz
a składaczek mnie po prostu powalił...
|
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zasługujesz,zasługujesz Bardzo pomysłowa kobitka z Ciebie .
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Kaska Twoje plastelinowe ulepianki są słodkie i będą fajnym prezentem.
|
|
|
|
|
#139 |
|
CraftMod
|
kasko Fajnie Ci wyszło, ale lepiej by było zrobić to z modeliny, było by to bardziej trwałe.
Poza tym pokazujemy swoje prace w swojej galerii a nie czyjejś, więc jak handujesz i masz więcej do pokazania to lepiej załóż osobny wątek |
|
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
damurek, halimar, erina7, JaneB, hejasz, Yoanna21, dota72 - Bardzo Wam dziękuję za pochwały
kaska0804 - Twoje plastelinowe maleństwo jest słodkie.. Cytat:
Na początku, kiedy jeszcze za słabo poznałam wizaż i nie wiedziałam o istnieniu tylu wątków każdej z Was miałam w zamiarze stworzyć tutaj właśnie miejsce na prace różnych osób własnoręcznie wykonane z instrukcjami ich zrobienia (ale już chyba to tłumaczyłam...więc nie będę powtarzać) Obecnie zastanawiam się nad zmianą pierwszej wiadomości, żeby nie było na przyszłość takich "pomyłek" (i żeby Cię nie denerwować... )Chyba mogę zmienić, co? |
|
|
|
|
|
#141 |
|
CraftMod
|
A dlaczego by nie, przecież masz mozliwość edycji.
Ja sie nie denerwuję, tylko lubie porządek, czasami mam zgłoszenia takich kwiatków i po prostu je wycinam. Prace masz naprawdę super, więc lepiej ich nie mieszać z innymi |
|
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
więc zmieniam...
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
świetne prace
kocham żyrafki i dlatego kubeczek z żyrafka jest słodki pomysł z tłoczeniem też dobry właśnie zastanawiałam się jak to się roibi i troche mnie oświeciłaś |
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Jestem pod wielkim wrażeniem i Twoich prac i Twoich pomysłów,zdjęcia z Córeczka są urocze, sama mam prawie 2 latkę,która już teraz zdradza pewne oznaki talentów wszelakich
. Nie ukrywam,że pomysły ściągać będę .Będę się jednak staraćBardzo serdecznie pozdrawiam Iwona |
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Malgwa jestem w szoku... jak można wyczarowac coś taki pięknego. przy kożdym zdjęciu szczęka opadała mi coraz niżej :P a kubki, po prostu brak słów... rewelacja... megaświetny pomysł na prezent
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż wątek Malgwuni to i ją pochwaliłam. A że oglądam dzieła nie zawsze patrząc na niki, to tak bywa. Wybacz, ale tak jak Nirshya napisała, wrzuć tę śliczna, slodziachną parkę do własnego wątku, to będę chwalić tam i na pewno sie nie pomylę. A zdania na temat prosiaczka z Kubusiem nie zmieniam - jest fajniuchna ta Twoja parka.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
CrazyOwieczkA - dziękuję. Mój sposób na tłoczenia jest trochę "przedpotopowy"...ale działa. Jeśli byś chciała czegoś więcej dowiedzieć się na temat tłoczeń to szukaj pod hasłem "ebossing".
Iwona6 - na pewno wyjdą przepięknie. Zawsze tak jest, że swoje prace najmniej się docenia... Ja również Cię pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa writer - bardzo dziękuję za te pochwały i cieszę się, że komuś podoba się to co robię... hejasz -
|
|
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
Malgwo masz takie śliczne prace, to po co Ci ta łezka w oku?! Nie ma co płakać, no chyba że ze szczęścia. Gratuluję pomysłów i czekam na kolejne.
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu cieszę sie, że wróciłaś już do nas.
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
gwiazdeczko - dziękuję...
hejasz - chyba już czas powrócić do poprzedniego radosnego avku... Dziękuję Ci za wszystko... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

Kubki mnie powaliły!
a składaczek mnie po prostu powalił...

)
.Będę się jednak starać