|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Yoanna - moje karteczki
fajna kartka
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
WOW, super
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Słodki zajączek...
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Yoasiu
Normalnie katastrofa! Nie mogę w żadnej pasmanterii znaleźć czerwonych różyczek w metrażu Ale koleżanka ma tesh polukać u siebie... A jak nie... Będę musiała cosik innego wykombinować Jak na razie stanęłam w miejscu... Zdjęcia mordy mojej se muszę zrobić Ta i wtedy się ujawnię... Chyba,że do kitu mi wyjdzie to nie pokażę![]() A póki co buziaczki i 3maj kciuki Jak tam nauka???
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Siostra jak dla mnie to Ty najlepsza jesteś
Twoje kartki są genialne No no, nawet sie nie pochwaliłaś, że już skończyłaś kartkę z króliczkiem :P Bardzo fajniusia wyszła - taki milusi ten bunny buzki
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
O ja cie
ile tu komentarzy nie spodziewałam się...Dziewczyny dodajecie mi skrzydeł ![]() nirshya, hejasz, belaliza, milkaa2, bydgoszczanka, malgwa - ![]() Joasiunia - dziękuję Ale zły humorek... Spokojnie... Kwiatki na pewno uda Ci się znaleźć (te na mojej kartce to nie różyczki, nie wiem jak się nazywają), a jak nawet nie, to możesz wyciąć je sama z papieru albo zrobić takie małe kwiatuszki z bibuły - w tym jesteś świetna ![]() A nauka...hmm...nie tak źle, chociaż dzisiaj miałam atak głupawki (oczywiście od nadmiaru nauki ) i pogryzłam notatki ;p a później doznałam olśnienia - zobaczyłam taki ładny wzorek na kartce -zrobiony moimi ząbkami może to kiedyś wykorzystam do jakiejś karteczki ;p ![]() writer - no proszę proszę kto tu do mnie zawitał moja kochana siostrzyczka Nie wierzę - same ochy i achy z ust mojej siostry- niesamowite jakbyś mnie tak zawsze i we wszystkim zachwalała to bym była w 7 niebie ;p A Ty weź się kochana do roboty i skręcaj następne zawijaski quillingowe, bo ten kwiatek ładnie Ci wyszedł buziale
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Pomysłowy króliczek
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no Yoasiu Ty to jesteś boska
Żeby gryźć notatki??? Ale w sumie masz z tego pożytek... bo wymyśliłaś wzorek Ty to jesteś zdolna bestia Nawet w nerwach potrafisz coś ładnego zrobić Heh... buźki |
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Aronio króliczek jest z szablonu, który wrzuciła na wizaż chyba Nir. Mojego trochę dopieściłam - pocieniowałam kredkami
(ostatnio wszytsko cieniuję ). http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=222572 Znajdziesz tu mnóstwo ciekawych pomysłów ![]() Joaśku - Tylko ja jestem zdolna do czegoś takiego Lekko mnie poniosło. Mam nadzieję, że dzisiaj już będzie lepiej, bo w końcu zjem te notatki, a wtedy nie będę miała się z czego uczyć ;p Widzę, że dzisiaj już masz lepszy humor i dobrze Nie martw się karteluchą, na pewno coś wymyślisz i mogę się założyć, że będzie piękna Przecież Jołaśki to zdolne babki są, nie?
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
No BA!
Jasne,że tak 3maj kciuki za moją kartusię Buziaczki |
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
joasiuniu my też trzymamy kciuki
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiaczku dziękuję
|
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Joasiu bardzo ładne karteczki robisz
Kosz z różami jest piękny.
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana moja Droga Yoasiu
Z dumą oświadczam,że skończyłam moją karteczkę Nie znalazłam czerwonych serduszek niestety i muszę być białe Ale trudno... Zobacz co mi wyszło... I oceń czy się nadaje,żeby podarować ją mojemu Pyśkowi... Buźki i pozdrawiamMam nadzieję,że się nie złościsz,że zaśmiecam Ci Twój wąteczek moją kartką... Ale to tylko ta jedna Powiem szczerze,że fajna zabawa z tymi kartkami Może jeszcze kiedyś cosik zrobię... BuziaczkiAha! Zapomniałam się jeszcze zapytać Ty tego króliczka robiłaś jush z kolorowego papieru prawda??? Znaczy się z takich kartek sztywnych kolorowych? Bo ja właśnie jestem ciekawa jak to co to...
Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2008-02-11 o 13:31 Powód: duble |
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiunia, bardzo ładna kartka
|
|
#137 |
|
CraftMod
|
Joasiunia
prosze używać funkcji edycjiEdit: Kartka fajna. Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2008-02-11 o 13:50 Powód: literówka |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziękuję
Kochana Moderatorko o co biega z tą "egycją" Bo zielonego pojęcia nie mam o co biega
|
|
|
|
|
#139 |
|
CraftMod
|
Przyjęte jest, ze nie piszemy posta pod postem, no chyba, ze Twoja ostatnia wypowiedź była jakiś czas temu. Pod oknem odpowiedzi jest przycisk "edytuj". Posty zdublowane będą łączone.
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa...
No widzisz a ja głupia nie wiedziałam Dziękuję ślicznie za pouczenie
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Już jestem!
![]() Joasiu jestem pod wrażeniem!! Brawo! Masz talent Bardzo mi się podoba Twoja walentynkowa karteczka I Twój mężczyzna będzie bardzo zadowolony - fajne zdjęcia. Powinnaś lańsko dostać ![]() Zachęcam do zrobienia kolejnych kartek. To naprawdę super zabawa Dziewczyny uwaga: rośnie nam konkurencja Co do króliczka - tak jest zrobiony ze sztywnych kolorowych kartek ![]() dota72 - dziękuję
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Yoasiu dziękuję Ci ślicznie!!!
Nio i mam nadzieję,że spodoba się Mojemu Kochaniowi Heh... A co do zdjęć... Nie lubię siebie okropnie na zdjęciach!!! Brrr... Ale te szare jeszcze w miarę wyglądają Buziaczki Kochana |
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
No no, naprawdę masz siostrzyczko konkurencje. Joasiunia świetna Ci kartka wyszła. Różyczka jest piękna. cale bym nie powiedziala, że to Twoja pierwsza kartka
nie marnuj kobito talentu tylko bierz sie za robienie kolejnych ps. siostra mam nadzieje ze nie jestes zazdrosna ze wychwalam tak prace innych
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Kartka z zającem jest wspaniała!
___________ http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232668 |
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
ps. siostra mam nadzieje ze nie jestes zazdrosna ze wychwalam tak prace innych
[/quote]foch nie wracam do domu ![]() żartuję hehe Jasne, że się nie gniewam bo rzeczywiście karteczka Joasiuni jest bardzo ładna ![]() gwiazdeczka -
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie kłócić się
Writer dziękuję bardzo W sumie jush przymierzam się do zrobienia następnych dwóch... Na ślub koleżanki i na chrzciny Jej córuni Nio chyba,że się rozmyślę... Albo weny braknie Buziaczki dla Ciebie i dla Yoasi |
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
No no Asie, to czekam na kolejne Wasze kartki :P A Twoje siostro to mam nadzieje ze nawet na żywo zobacze
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
mówisz i masz
Tym razem kurczakowa ![]() Białym paseczkiem (zrobionym długopisem żelowym) musiałam zakryć niedoskonałości Takie brzydkie plamy zostawił mi magic...A jajo zrobione jest ze skorupek
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Yoasiu jak zwykle cudowna karteczka!!!
Genialnie zrobiona skorupka Efekt piorunujący![]() Buziaczki |
|
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

Normalnie katastrofa!
Ale koleżanka ma tesh polukać u siebie...
Jak na razie stanęłam w miejscu... Zdjęcia mordy mojej se muszę zrobić

) i pogryzłam notatki ;p a później doznałam olśnienia - zobaczyłam taki ładny wzorek na kartce -zrobiony moimi ząbkami 

jest piękny.