|
|
#121 |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: Pachnący sabat w Krakowie :)
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już w domu
Faaajnie było. Ale teraz idę pod prysznic, bo Chanel No19 zaraz mnie zabije.
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() Chciałabym Wam serdecznie podziękować za przesympatyczne spotkanie z Waszym udziałem Irkax i Annmarie należą sie szczególne podziekowania za poświecony czas i znalezienie lokalu, w którym ta przemiła pachnąca impreza mogła sie odbyć. Dodatkowym plusem była kameralna atmosfera przy świecach, wolna od zgiełku i hałasu w centrum starego Krakowa , życzliwość i wymiana zapachowych doświadczeń. Niewątpliwym "królem" spotkania ... była flaszka Idole de Lubin. Dziewczyny zachwycił korek od butelki, jego kształt i ornamentyka jak i sam zapach.Zgodnym chórem uznałyśmy( jak przesadziłam, to mnie dziewczyny poprawcie |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
To ja w oczekiwaniu na zdjęcia ze zlotu zapytam, czy spotkanie zakończyło się jakimiś zapachowymi odkryciami i fascynacjami...?
Jakieś nowe miłości lub miłostki....?
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Uff dotarłam do domu głodna jak wilk
![]() Przede wszystkim chciałam Wam dziewczyny bardzo podziękować, że przyszłyście, przytaszczyłyście tyle pięknych To była czysta przyjemność Wybrana przez Annmarie Cafe Malaga okazała się miejscem bardzo przyjaznym i z klimatem Kiedy przyszłam Annmarie, Kriss, Córka D'artagnana i Paura już były ![]() Nie musiałam ich szukać, flaszki na stole mówiły wszystko ![]() Dziewczyny powyciągały tyle zapachów, że dostałam oczopląsu i na początku nie mogłam się zdecydować co testować ![]() Potem przyszła jeszcze Rawita i doniosła kadzidlaki i inne cuda Poznałam min. Safari od Córki, Avignon od Rawity, Angel Pivoine też od Córki, Iris Poudre od Paury - to te zapachy, które do tej pory się utrzymują. Poznałam też Idole, a raczej to jak pachnie na Kriss I Zagorsk, niestety z braku miejsca na rękach - tylko na papierze ![]() Tak jak pisze Córka - byłam zachwycona korkiem od Idole Aaaa i mam pytanie to Rawity, bo zapomniałam co to za figę mam w zgięciu łokcia ![]() Tyle wrażeń, że nie jestem w stanie spisać tego w jednej wiadomości ![]() I bardzo dziękuję za wszystkie próbki Mam nadzieję, że Paura dotarła do knajpy, w której jej TŻ robił "interesy" ![]() ![]() Ponieważ nie mam jeszcze zgody na publikację zdjęć, najpierw zarzucam zdjęciami naszych cudeniek ![]() ps. No i mówiłam, że L'Or podobny jest do pereł? ps. zapomniałam dodać, że Rawita miała piękne kolczyki
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie odkryciem jest bliźniacze podobieństwo Idole do BC - na jak Lech i Jarosław
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu, dla siebie odkryłam Tumulte pour Homme Christiana Lacroix, Be21 Orlane i zdecydowanie Mont Blanc
Spodobał mi się Idole de Lubin, ale nie na tyle, żeby go strasznie pożądać. Faktycznie początek zapachu jest urzekający, a później to czuję ciepłą coca colę bez bąbelków ...to już wolę Opium pour Homme.Ciekawym okazał się Safran Troublant i Dzing |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Irkax, to Philosykos Diptique
Ja po prysznicu już nic nie mam na rękach, ale za to wyjęłam próbkę męskiego Tumulte. To właśnie moje zlotowe odkrycie zapachowe Cudo! Drugim odkryciem, którym też ciągle mogę się delektować, jest En Passant. Perfumy te potwierdzają nieśmiałe przypuszczenie, że mistrzem perfumiarstwa mojego życia jest Olivia Giacobetti.A w ogóle, to też Wam wszystkim dziękuję! |
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iruś, kto tyle Garconnów przytachał??? Na tym drugim zdjęciu Dune i Aqua Allegoria to chyba miniaturki, prawda? Bo sa na pierwszym planie, a takie macipkie się wydają... Rany, oczopląsu dostałam. Aleście sie natachały!
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
to nie wszystko - ja nie wzięłam ani jednej miniaturki a mam ich ponad 40 i próbek, których nie zliczę
ale jest co przynieść na następny zlot, który mam nadzieję niebawem...
|
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, mój najukochańszy Dzing! Gdybyś chciała... hm wejść z nim w bliższy kontakt , to pisz.Ile flaszek przytaszczyłyście ! Prawdziwa orgia zapachów!
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Podejrzewam że Garconny przytachała Rawita- to jej klimaty Dobrze, ze spotkałyście sie i bawiłyście sie dobrze |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Koto, zgadłaś! Moje ci one, ukochane dzieci
Jeszcze jedno prywatne odkrycie zlotowe - Tumulte pachnie bardzo podobnie do Kyoto.
|
|
|
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kolejna porcja zdjęć 1. od lewej Kriss Annmarie Córka D'artagnana Paura Rawita 2. od lewej Ja i Kriss 3. Kriss i Annmarie 4. Paura i Rawita 5. pierwszy plan Paura 6. Annmarie i Córka D'artagnana edit: buu jaka brzydka jakość tych zdjęć, wybaczcie, słaby aparat + słabe oświetlenie = słabe zdjęcia
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
No, nareszcie zdjęcia!!!
Przyznam, że połowę z Was wyobrażałam sobie zupełnie inaczej - kto był blondynka, w moim przekonaniu powinien być brunetką i na odwrót
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
annmarie (aneczka) WIEM SKąD CIę ZNAM!!!!! Z MAłOPOLSKIEGO FORUM WESELNEGO
![]()
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecimy z pozostałymi zdjęciami, tych już nie opisuję , bo wiadomo kto jest kto.
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat w Twoim przypaku stawiałam na ciemne włosy, ale dałabym głowę, że Annmarie to jasna blondynka... a tu ZONK
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gratuluję udanego spotkania !
Miło Was wszystkie zobaczyć
|
|
|
#141 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dziewczyny, jak fajnie Was widzieć! A ile flaszek
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
O i fotki sa
Dziewczyny, ale mlodziutkie jestescie a ile flaszek Gratuluje udanego spotkania |
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
I ostatnie już (wydawało mi się, że tyle ich zrobiłam
)edit: właśnie sobie przypomniałam, że w różnych miejscach torebki poupychałam próbki Theoremy, Theoremy Leggero
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny super fotki
.zazdraszczam Wam tego spotkania
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież jest całkiem sporo
![]() Irkax, ja (nie wiedzieć czemu) też myślałam, że jesteś blondynką ( ), z kolei Rawitę wyobrażałam sobie w długich, ciemnych włosach Wyobraźnia płata mi figle... Renatę od razu poznałam, bo już kiedyś widziałam ją na jakimś zdjęciu ( )
|
|
|
#146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Avignon - kościelne kadzidło, świeżo zapalone, dostojne Zagorsk - jak dla mnie mało kościelne, no chyba, że drewniany kościółek w lesie iglastym Cytat:
Że wyobrażałam sobie Ciebie zupełnie inaczej, że wiotka blondynka i takie tam ![]() Świetne jest to zaskoczenie jak się potem zdjęcia zobaczy ![]()
|
|
|
#147 |
|
rude jest piękne:)
|
Jakie fajne zdjecia , dziewczyny ale jestesci superowe , widac , ze bawilyscie sie wysmienicie.
Bardzo fajnie jest Was zobaczyc |
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero na zdjęciu zobaczyłam jaki mam ogień w oczach, gdy wącham perfumy
Ciekawe, czy zawsze tak się świecą na czerwono, czy tylko gdy mam do czynienia z jakimś prawdziwy cudem. A co do wyobrażeń, to faktycznie rzadko odpowiadają rzeczywistości Też wyobrażałam sobie Irkax i Ann jako blondynki.
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo się cieszę że zobaczyłam was, krakowianki, ogień w oczach
i uśmiechy wszystkich!
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście A czemu to się o mnie rozmawiało, hmmm ? (
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

Faaajnie było. Ale teraz idę pod prysznic, bo Chanel No19 zaraz mnie zabije.

...to już wolę Opium pour Homme.

)
Rzeczywiście