|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 5
Dzieńdoberek
![]() Widzę, że szalejecie na wyprzedażach ![]() Ja też trochę szukałam ale w obecnej modzie nie potrafię znaleść niczego dla siebie, obecne fasony nijak są stworzone dla mnie więc nie widzę w tym siebie. Już widziałam zajawki nowych wiosennych kolekcji np. w Promodzie i już widzę że wreszcie wraca moja moda, koniec spodni rurekm były rozszerzane jeansy, których tak długo szukałam. Kupię je sobie ale teraz jestem spłukana :| Mariolko, ale Ty wpadaj do nas czasem, napisz słówko co u Ciebie. Ja bardzo lubię Ciebie czytać, takie ciepłe i serdeczne są Twoje posty. Ja też mam ostatnio mniej czasu, w związku z czym mało się tu udzielam, ale zaglądam, żeby być z Wami na bieżąco, jestem ciekawa czy u Was wszystko dobrze, jak tam wasze pociechy ![]() Życzę miłej dłuuuuugiej niedzieli, wypoczynku Ps. dziewczny a pokażecie zakupy ![]()
#122 |
Rzabbocop
|
jak przyjechalam na wyspe to nie mialam netu od kwietnia do sierpnia
![]() caly dzien siedzialam sama w domu, jak tylko probowalam cos zrobic to zaraz mialam skurcze, wiec z nudow czytalam angielskie gazety dla mam i gotowalam obiady dla wszyskich chlopow w domu ![]() no i wyprawa do pobliskiego spozywczaka to byla dla mnie ponad godzina, gdzie teraz z Miska w wozku i Helena tuptajaca wyrabiam sie w 30-45 min gdzie polowa z tego to ganianie za Helena po sklepie ![]() a raz na dwa a pozniej raz w tygodniu jak mialam wizyte u poloznej to potem szlam do miasta ale mialam rozrywki ![]() tak sobie wspominam bo z pracy po srednio 20h na dobe wskoczylam w takie nicnierobstwo (jeszcze w Pl przed wyjazdem lezalam 2 m-ce) teraz z dzieciaczkami to jest inna sprawa, net to sa chwile wyrwane dla mnie a tak to caly czas cos robie, nawet jesli jest to trzymanie Miski na rekach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ale teraz przynajmniej na nude nie narzekasz - i rzeczywiscie - bedac w domu z 2jka takich malych brzdacow to met na pewno jest odskocznia. Ty z netaen to tak jak ja z TV - nigdy jej nie ogladm poswicajac 100% mojej uwagu (chyba ze jakis extra film) bo zawsze cos jeszcze robie ![]() A o mnie chyba dentysta sobie przypomnial - bo spuchlo mi dziaslo i boli jak cholera - a jak bylam ostatni raz to zamiast mi wyleczyc tyciutka dziurke to wyslala mnie na X-ray - nie cierpie takiego wyciagnia pieniedzy - poprzedni dentysta leczyl mnie przez pare lat bez zadnych zdjec i bylo dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Czesc Maglisa ![]()
![]() |
#124 |
sophisticated
|
![]() ![]() Agajotko Kochana
sto lat sto lat ![]() spełnienia marzeń i abyś już nigdy nie zostawiła nas na tak długo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
Zakorzenienie
|
Heeej Ślicznotki
![]() Znowu dziś wiosna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Net pożera czas. Ja włączam albo rano albo w pracy w przelocie albo zupełnie późno, jak robie i tak kilka innych rzeczy przy okzji albo szukam swoich spraw w necie. Ale odwyk lubię, jak gdzieś wyjadę itd. i nie sprawia mi to problemu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Agajot
![]() Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i pomyślności wszelakiej, aby się darzyło jak sobie tego życzysz ![]() Dużo usmiechu, pogody ducha i zadowolenia z życia życzy Ci Vibeska ![]() ![]() Brewko ![]() A ja jestem uzależniona od netu, bardzo dbrze zdaję sobie z tego sprawę ale jeszcze póki co nie chcę się z tego leczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Agajotku spełnienia marzeń, tych duzych i tych całkiem maleńkich!
Niech net Ci chodzi przez okrągłą dobę! Niech Twe chłopaki obsypują Cię rózam (tudzueż innym kwiatem ulubionym) Niech dieta zawsze wychodzi Ci na zdrowie A zapał i dyscyplina, którą tak wszystkie podziwiałyśmy Zawszwe nich bedą Twoimi sprzymierzeńcami! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i baaaaaaaaaaaardzo się cieszę że wróciłaś ![]() ![]() p.s. a dziś 30 konczy moja sister i ma doła jak 150 ![]() to jej tłumaczę, że "życie zaczyna sie po trzydziestce", a ona ryczy że zaraz 40-stka ![]()
![]() |
#129 | |
sophisticated
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT Gadmarko wczoraj pisałam, nie wkleiłam ![]() ![]() EDIT2 Rzabbko dzięki za fotki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Agajotku spełnienia marzeń, dużo miłości, szczęścia, wszystkiego, co najlepsze, wysportowanej, zgrabnej sylwetki wiecznie i wygranej w totka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzabciu zdjęcia cudne ![]() ![]() Wszystkie śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Agajotko, wszystkiego naj-, naj-, najlepsiejszego
![]() Wszystkiego o czym marzysz, czego pragniesz ![]() Wróciłam z siłowni - czuję się jak młody bóg ![]() ![]() ![]() No i znowu nie wiem, co się dzieje - muszę uciekać ![]()
#133 |
Zakorzenienie
|
No jak Agajot świętuje, to nie może mnie zabraknąć
![]() Aguś - 100 lat i wiele szczęście, radości, miłości, i oczywiście wymarzonej sylwetki ![]() ![]() ![]() ![]() I uściski dla Was wszystkich w przelocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem osobą która nie obraża się o byle co, mnie wiele rzeczy mozna powiedzieć, uświadomić i ja się nie będę złościć i jeśli trzeba przyznam rację. I w tym wypadku - przyznaję całkowicie ![]() A podpis znikł całkowicie bo chwilowo nie mam pomysła ani weny sobie coś wymyśleć, więc bedzie bez sygnaturki na razie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
![]() Agajotce syskiego naj..naj... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ping, pomocy. Mam problem: boli mnie wątroba. Idę, oczywiście, do lekarza, we wtorek chce zrobic podjazd, mam nadzieję, ze się uda. Czy 10PŻ jest dla bolącej wątroby dobre? Bo ja tak z grubsza wiążę te dolegliwość (czasowo) z przejściem na 10 PŻ. Czy może mieć wpływ niedostateczna ilość płynów? Bardzo sie staram, ale ja mam specyficzna prace i nie zawsze mogę iść do kibelka, wtedy, gdy mi się chce, więc muszę uważać na to ile piję, bo mogę mieć kłopot. Staram się nadrabiać w domu\, tak, żeby nie było mnie niż 2litry. Jesli 10 PŻ nie dobre dla wątroby, to już na zawsze pozostanę gruba i brzydka. ![]() ![]()
#136 |
Rzabbocop
|
Stooooo Laaaaat! Stooooo Laaaat! dla Agajotki
![]() Zycze Ci zebys zawsze juz byla z nami ![]() No i spelnienia mazen oczwywiscie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Agajot spelnienia wszystkich marzen!
![]() Rzabbko dzieki za zdjecia malych Rzabbek, Zuziolka i ich pieknych mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Mariola pewnie masz dyzur teraz? to zyczę Ci spokojnej nocki i żeby szybko minęła
![]() Idę spać ![]() Dobranocka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Agajot sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! i wracaj do nas na stałe
niestety nie mam czasu na robienie zdjęć ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
KAWA, KAWUNIA!
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...87154&page=160 post nr 4788 - Karolcia
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
![]() Gadmaruś, śliczna Karolinka. ![]() ![]() Pinguś, zerknij, prosze. ![]() ![]()
#142 |
sophisticated
|
dzień dobry
![]() Gadmarciu jaka cudna ![]() ![]() ![]() ![]() Maglisko na PW do Pinga, bo jak się rozkręcimy to twój post może zginąć w tłumie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witaj, dobrze ze juz jestes po. ![]() ![]() Gratulacje. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#144 |
Rzabbocop
|
Czesc
![]() Gadmarko Karolcia slodka ![]() ![]() ![]() a kiedy beda bardziej aktualne? |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Aguś-ato lat!
![]() ![]() Gadmarko-Karolcia bombowa! ![]() Moniq,Bea-zapraszam w odwiedziny ![]() ![]() Rzabbko-u lekarza jeszcze nie byłam ![]() rozumiem,że jak lekarz powie,że wszystko oki to można myśleć o ćwiczeniach ![]() jakieś fotki rozsyłałaś? idę looknąć |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Rzabbocop
|
wysylalam reszte
![]() jak lekarz powie ze ok to mozesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Maglisa generalnie dieta w chorobach wątroby jest dostosowywana do stanu narządu
nie wiem co Ty masz z tą wątrobą, ale myślę że nic powaznego wiec 10 pŻ jest oki tylko zrezygnuj ze smażenai pieczenai i gotuj i duś mało puszek itp Gadmarka Karolcia cudna ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ciagle jeszcze mam, bo jedna zkolezanek sie spoznia ![]() ![]() gadmarko, Karolcia cudna ![]() ------------------------------------------------------------------------------- Wlasnie zjadlam sniadanie (kolacje ![]() Sciskam was slicznotki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myslę, ze ona rozdrażniona jest..eee...dużą ilościa tłuszczu (90g/dobę)??? ![]() Obżarstewm świątecznym???? ![]() ![]() ![]() Kawa, cebulka, szczypiorek od razu w kąt. Smażonego na 10PŻ to ja w ogóle ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.