|
|
#121 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia empire
Cytat:
![]() Pięęęękna i taka romantyczna...
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
piękne sukieneczki w tym stylu kobiece i delikatne...
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny. Kiedyś obiecałam, że się odezwę jak będę po. To była moja sukienka, ale w realu wygląda lepiej. Pozdrawiam!
http://www.bielakphoto.eu/kasiaikrystian/
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
KBKatarynka
piękna sukieneczka empire ![]() i ślicznie wyglądacie. |
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
jeanne8 dziękuję pięknie
pozdrawiam ciepło!
|
|
#127 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie, poszukuję sukni moich marzeń
Proszę Was o pomoc, tzn. o wklejanie fotek (jeżeli takowe posiadacie) - mój typ to sukienka w stylu empire z rękawkami, mam nadzieję, że będzie pasować do mojej sylwetki (jestem szczupła,drobna i dość niska )Poniżej zamieszczam zdjęcia (ta z foto nr 1 i 2 jest bliska ideału, ale chciałabym mieć chociaż kilka opcji do wyboru ), w sukni z trzeciego zdjęcia podoba mi się natomiast dół (od odcięcia pod biustem) - taki zwiewny i delikatny...Będę bardzo wdzięczna i z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Moja kolekcja empire.
![]() A wie któraś z Was może co to za producent jest na ostatnim zdjęciu? Sukienka z czarną górą? Wiem, że model nazywa się 'Asteria', ale nie wiem jaki producent! Wiem też, że jedna z Wizażanek miała ją na swoim ślubie.
Edytowane przez kObra. Czas edycji: 2008-11-17 o 16:50 |
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
C.d.
|
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
I jeszcze.
|
|
|
|
|
#131 |
|
Przyczajenie
|
witam dziewczyny jestem nowa i podpisuje sie pod waszymi sukienkami, szukam sukni od 4 miesiecy i musze przynzac ze gust mi ewuluowal troszeczke, przymierzalam sukienki roznego typu i niby ladnie ale brakuje tego czegos;-) raczej napewno zdecyduje sie na empire-klasa, elegancja, echhh piekna.....
|
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Jak masz jakieś zdjęcia swoich typów to wrzucaj!
Coś czuję, że stworzy nam się Klub Miłosniczek Sukien Empire!
|
|
|
|
|
#133 |
|
Przyczajenie
|
Klub Miłosniczek Sukien Empire!
tzw KMSE fajny pomysl!jesli chodzi o moje kolekcje to w zasadzie mam tylko sukienki z kolekcjii Margarett widzialam ze ktoras z was wkleila jakies zdjecia., ja dolacze pare ;-) dwie pierwsze to salon Margarett a ostatnia z Impresjii w rzeszowie. te co zamiescilyscie sa swietne.. a jak bedziecie "wykanczaly: kreacje? bedziecie wierne do konca stylowi emipre jesli chodzi o bizuverie, buty itp? no i jaka fryzurka? bo ja siebie najbardziej widze z kwiatem we wlosach i lekko tylko spiete wlosy...
|
|
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
dalaczam jeszcze http://poznan.forumslubne.pl/viewtopic.php?t=93
link z mnostwem empire.... |
|
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
a co myslicie o
ej?
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
borowka27 - ostatnia suknia mało przypomina ślubną, ale jest ładna
Ja jednak uwielbiam moją sukienkę |
|
|
|
|
#138 |
|
Przyczajenie
|
linka25- masz racje zgadzam sie z toba ta sukienka nei wyglada na slubna.
a twoja faktycznie jest niesamowita, widzialam juz ja gdzies i tez mi wpadla w oko niestety chyba moje warunki nei pozwalaja mi jej zalozyc (potrzebuje ramiaczek do stanika) ale cudo- jestem przekonana ze robi niesamoite wrazenie.... cudo! dzieki za zdjecie |
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Borówko, co do "wykończenia" kreacji, muszę się z Toba zgodzić. Sama zaczarowana sukienkami zamieszczonymi przez wizażanki na swoim ślubie wystąpiłam w sukni wzorowanej na Margarett Rosanne .. włoski upięte, kwiatek, minimalistyczna biżuteria To jest to !!!
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
I ja dołączam do fanek stylu empire, a poniżej pochwalę się swoją kiecą
Ciągle głowię się nad dodatkami i zdecyduję się chyba tylko na kolczyki w sztyfcie (może kryształki Swarovskiego). Dużo w tym wątku inspiracji - dziękuję poprzedniczkom
|
|
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje Boniber i Weronika za wasze wpisy. obie sukienki sa sliczne.
Boniber piszesz ze twoja suknia bylo wzorowana na Rossnane czy to znaczy ze szylas ja u krawcowej czy w salonie? Pieknie wygladalas!!! mamy podobny styl widze nawet wasze autko mi pasuje, nie mowie juz o twoim wygladzie. to jest to tez jestem wilbicileka sukni Margarett. maja cos w sobie-elegancje prostote w jednym. weronika twoja sukienka jest cudna rowniez/ ja mam miesiac na podjecie decyzji czy szyje czy kupuje w salonie .jedno jest pewne empire
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
To jest niesamowite, że w takiej prostej kiecce można czuć się aż tak wyjątkowo
Żadna księżniczkowata nie zapewniłaby mi takiego uczucia ![]() Jak dla mnie każda suknia empire jest urocza. Bez wyjątku Kwestia tylko dodatków, aby były odpowiednio dobrane.
|
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Borówka, kwiat we włosy to świetny detal dla tych sukien. Ja będę miała długi welon i z kwiatem byłoby już dla mnie za dużo, ale wymyśliłam, że na zdjęcia w plenerze wepnę i tym samym zrezygnuję z welonu
Myślę o koku takim jak na zdjęciu, ale muszę jeszcze zobaczyć jak będę w nim wyglądać Jak pisałam wyżej zdecyduję się tylko na kolczyki, ewentualnie bransoletkę. A kwiaty jakieś zwiewne wiosenne.
Edytowane przez Weronika09 Czas edycji: 2008-12-29 o 21:20 |
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
ja wybrałam taka suknie i tak sobie mysle czy ona tez nie jest w stylu empire?
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Sukienka była szyta w malutkim salonie sukien ślubnych - nie jakimś renomowanym, po prostu babeczka prowadzi sobie takie malutkie studio. Polecam uszycie u krawcowej, bo krój sukienek jest banalnie wręcz prosty, co sprawia, że na każdym etapie łatwo nanieść poprawki i coś zmienić, a koszta uszycia są sporo niższe niż sukni z salonu. No i raczej żadna krawcowa nie będzie miała kłopotu z odwzorowaniem modelu przy okazji - dziękuję bardzo za komplement, strasznie się cieszę że ktoś ma podobne gusta - fajne uczucie
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Piękne są suknie na stronie Margarett. Czy ktoś orientuję się w ich cenach i możliwościach wypożyczania???
|
|
|
|
|
#148 |
|
Przyczajenie
|
Bonibler & Weronika 09 dziekuje za wasze wpisy-rady-musze powoli ogarnac to jak mam wygladac bo czas sie kurczy. niby sie nie widze w welonie, tymbardziej ze wlosy mam miec rozpuszczone ale chyba nie ma co mowic nie bez sprawdzenia
![]() Fajnie tak was posłuchać BridesJ-to-be zawsze to jakis nowy pomysl dotyczący tej samej sprawy. Co do pytania Joane to dzwonilam do Margarett w zeszlym tygodniu i sprawa jest taka ze na dzien dzisiejszy suknie sa w przedziałach 2200-2600zl ale od nowego roku drożeją o 30 % mniej wiecejL Ja się nie wyrobilam w tym, jade pod koniec stycznia..takze moja/moje ulubione favorytki drożeją z 2200 podskoczy na 2800…. Wiem ze maja tez komisy przy sklepach ale nie jestem czy w kazdym miescie. W Rzeszowie tak. |
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Z tym welonem to jest różnie
ja początkowo nie chciałam, jednak po przymierzeniu zmieniłam diametralnie swoje zdanie Ja sukienkę wybrałam, martwi mnie trochę biżuteria i buty, zwłaszcza że muszą być płaskie lub na niskim obcasie. Też czas mnie goni :/ |
|
|
|
|
#150 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Weronika09, ja też martwiłam się o buty - z racji wysokiego wzrostu i nizszego nieco Pana Młodego rozwiązaniem - prostym, ale niesamowicie wygodnym były najprostsze bialutkie balerinki. Miałam wątpliwości, bo w końcu to nie buty slubne, ale po kilku porządnych godzinach harców na parkiecie moje stopy były mi naprawdę wdzięczne, hihi więc polecam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

i taka romantyczna...

pozdrawiam ciepło!
)

- jest naprawdę wesoło!

ej?