![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biała Podlaska
Zapisałam się na jutro do fryzjerki Doroty na Moniuszki. Boje się cholernie ale zobaczymy co to będzie
![]()
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dorota Kadraś czy jakoś tak...
Cytat:
ja dla odmiany tego salonu nie polecę - miałam okazję się tam wybrać (po dość dobrych opiniach znajomych) poszłam na podcięcie i lekkie wycieniowanie moich półdługich włosów (długość za ramiona) wyszłam z czymś pieczarkopodobnym długości do ucha- nic a nic się to nie układa szukam teraz innego fryzjera, który to poprawi ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
Podbijam temat, bo może informacja którą mam może wam się przydać
![]() Ja od juz dobrych kilku lat chodziłam do p. Iwony na Szkolnym Dworze (salon Wella, znany też jako Matrix, ten co schodzi się schodkami w dół). Wg mnie ekipa była tam dobrze dobrana, bo gdy p. Iwona nie miała wolnej godziny a mi zależało na ścięciu, to nieważne do kogo nie poszłam to byłam zadowolona z cięcia. Dlatego jakie było moje zdziwienie jak zadzwoniłam i usłyszałam, że p. Iwona już nie pracuje. Razem z jeszcze dwiema fryzjerkami z Matrixa (p. Anetą i p. Renatą) otworzyła salon "Pasja" na Pl. Wolności 16 (obok Osjana). Z tego co sama mi mówiła, nie zdążyły przekazać wszystkim klientkom o zmianie salonu, dlatego jeśli chodziłyście do tych fryzjerek to przekazuję informację. Ja niestety musiałam się dopytać o to, gdzie Iwona odeszła, bo oczywiście w Matrixie tej informacji mi nie przekazali, tylko lakoniczną wiadomość, że już w tym miejscu nie pracuje. Zostałam obcięta przez nową fryzjerkę i nie jestem zadowolona, ale to nie jej wina absolutnie, bo mnie nie znała. Poza tym widać, że dobra fryzjerka pociągnie za sobą klientki. Teraz w Matrixie świecą pustki (a odkąd pamiętam, zawsze ruch był i to duży). Poza tym atmosfera chyba jakaś grobowa. Jak weszłam do salonu na pl. Wolności to od klientek Panie nie mogły się opędzić ![]() ![]() Edytowane przez edytalek Czas edycji: 2013-08-02 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dorota Kadraś czy jakoś tak...
Cytat:
Co do salonu Lalki - strzyżenie ok. Znam fryzjerkę Ankę już kupę lat. Fakt zna już mój styl i wie, jak lubię być obcinana. Ale jak nie byłaś zadowolona było o tym powiedzieć. Wtedy nie powinnaś płacić za usługę. Bo wiem, jak to jest trafić nie pod te nożyczki, które by się chciało...
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Witam!
Mam pytanie odnośnie farbowania potrzebuje na prawdę dobrego fryzjera akurat będe we Wrześniu w Białej i chciałam sobie zrobic ombre i w tym celu potrzebuję kogoś dobrego i godnego polecenia. Będę wdzięczna za pomoc ![]()
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
muciula25
polecam Tobie 2 dobrze mi znane fryzjerki , A szczególnie p. Anię która ma salon fryzjerski " Na Rozdrożu " na ulicy Podłącznej 2 przy dawnym hotelu "Pegrotour" , a druga pani też ma na imię Ania i ma salon fryzjerski "Lalka" na rogu Budkiewicza i Warszawskiej. Mam nadzieję, że pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Witam,
Może któraś z pań doradzi mi jeśli chodzi o dekoloryzację, do którego salonu w Białej najlepiej się udać? Możecie też podzielić się swoimi przygodami z dekoloryzacją robioną w Białej ![]() Edytowane przez Kityy Czas edycji: 2013-10-28 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
W nawiązaniu do wypowiedzi " edytalek" przestrzegam przed jedną z nowych fryzjerek pracujących w salonie na szkolnym dworze (ten po schodkach w dół). Moja siostra była tam ostatnio i jedna z pań (krótkie włosy, młoda) strasznie nierówno ścięła jej włosy, dodam że siostra przyszła tylko na skrócenie końcówek. Niestety efekt starań pani fryzjerki siostra dokładnie zobaczyła po tym jak w domu wyprostowała włosy. Załączam zdj.
Edytowane przez Kityy Czas edycji: 2013-10-28 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Przyczajenie
|
No to najprawdopodobniej ścinała nas ta sama fryzjerka. Ja widzę po tym, jak włosy związuję w kucyk, że są cholernie nierówno ścięte, dlatego muszę nosić je w "koku". Jak tylko mi dostatecznie odrosną, idę do mojej "starej" fryzjerki w Białej. A na miejscu siostry radzę iść do właścicielki salonu i niech poprawia po swoich pracownicach.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie uważam, że wszystkie panie uczące się na fryzjerki źle strzygą, rozumiem też, że na kimś te fryzjerki muszą się uczyć, ale w tym przypadku jak jej tak słabo idzie to ktoś powinien stać nad nią i kontrolować co wyprawia, albo chociaż na koniec podejść i jeśli coś jest źle to poprawić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Hej a ja mam takie pytanko małe. A mianowicie czy orientuje się ktoś może gdzie w Białej jest fryzjer który potrafi umiejętnie obciąć kręcone włosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytalek, słyszałaś może coś na temat dekoloryzacji w Białej, gdzie warto iść? Chyba nikt inny nie zagląda już na te forum i nie ma kogo spytać heh |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Dot.: B//
Hej
Ja rowniez jestem na etapie szukania dobrego fryzjera. Sama mam takie na wpol krecone wlosy. Wczesniej scinalam sie u p.Agaty na pilsudskiego i bardzo ja polecam ale ja szukam czegos nowego bo ile mozna lat chodzic.do tej samej fryzjerki ![]() W salonie Lalka bylam i nie polecam, scinala mnie taka blondynka nie pamietam imienia i zajelo jej to 15min ze wszystkim(??) Raz dwa jakby od niechcenia i srednio mi sie podobalo.. Tez chetnie rozjasniłabym włosy ale nie wiem gdzie. Narazie wybieram sie do salonu Pasja. Zobaczymy. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Moja koleżanka ma kręcone włosy i strzyże się na ul. Moniuszki w salonie Dorota. Pani, która strzyże może nie wygląda jak typowa fryzjerka, blondynka na niebotycznie wysokich obcasach, jak ją 1 raz zobaczyłam to trochę się przeraziłam heh, ale zna się na kręconych włosach. Sama też u niej byłam i nie narzekałam na efekt końcowy. Dodam też, że ta pani oszczędza na długości przy skracaniu włosów, bo pierwszy raz się spotkałam, że ścięła mi mniej niż chciałam.
Edytowane przez Kityy Czas edycji: 2013-10-31 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
a gdzie konkretnie ścinałaś się w wawie? bo ja kompletnie nie mam kiedy przyjechać do białej, a w wawie nie znam żadnego fryzjera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
W Magicznych nożyczkach u Pani Wioletty. Jak znajdę wizytówkę to podam numer. Chyba, że sama sobie z tym poradzisz wyszukasz dzieś na necie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Ja rozjasnialam wlosy wlasnie u Doroty na Moniuszki i fajnie mi to zrobila, doradzila jak by mi pasowalo i super jej to wyszlo
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
o w końcu jakaś odp, dzięki aiwlys92
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Bardzo dobrze
![]()
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Odświeżam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Witam wizażanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Może spróbuj w studio urody FLASH?
![]()
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() Sezon weselny w pełni - mnie również dopadł :P Niestety na co dzień mieszkam poza Białą Podlaską i nie orientuję się, gdzie można liczyć na piękną i niebabciną ![]() ![]() Jaki salon polecicie? Gdzie się czesałyście? A co omijać? Będę wdzięczna za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
Byłam również u p. Doroty Kardas i mam zupełnie inne odczucia. Byłam na farbowaniu i strzyżeniu. Włosy zostały ścięte krzywo, mam schodki na włosach. Farbowanie na jeden kolor, nie najgorzej chociaż nie jestem do końca zadowolona, ale wcześniej miałam kilka warstw odrostów więc może lepiej się nie dało. Jednak jeśli chodzi o strzyżenie to włosy miały być ścięte na prosto, bez cieniowania itp. jak wróciłam do domu i dokładnie je wyprostowałam okazało się że z tylu włosy mam nierówne, lewa str. jest wyraźnie dłuższa:/
Nie rozumiem co się stało, bo z rok albo 2 lata temu byłam również u p. Doroty i byłam zadowolona ze strzyżenia. Teraz więcej do niej nie pójdę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Po co miałabym kłamać? Nie mam czasu na wymyślanie lipnych opinii na temat fryzjerów. Krzywo trzymałam głowę? to jak wyjaśnić m.in. jeden kosmyk wystający 10 cm poza resztę? Moja koleżanka również chodzi do p. Doroty i zawsze jest zadowolona, ja również już raz u niej byłam jak już wspominałam i wtedy było wszystko ok. Nie wiem może się spieszyła czy coś, ale krzywo mi ścięła te włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
A czy któraś z was robiła w Białej zabiegi regenerujące na włosy u fryzjera i mogłaby gdzieś polecić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
O właśnie, też bym chciała wiedzieć
![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Kiedy jeszcze Metamorfoza była na Placu Wolności, zapisywałam się właśnie tam. Ścinają bardzo dobrze
![]() ![]() Do p. Doroty bałabym się iść, ponieważ pamiętam jej look kilka lat temu. Tapir i mocny makijaż. Być może jest niezłą fryzjerką, ale mam opory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.