Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-05, 20:17   #121
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)

Mój ukochany TŻ właśnie dostał 400zl mandatu i 4pkt karne
i jak tu sie nie załamać.

wasi TŻci tez tacy piraci drogowi
Ja mojemu nie umiem przetłumaczyć ze jest ślisko ze to ze tamto ehh
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 20:19   #122
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

a moj temat to "tragedia zydowska w literaturze i filmie" i kompletnie nie mam jeszcze nic a tak odbiegajac od tematu t chcialam sobie rozjasnic wloski troche,ale nie farbowac,jak myslicie-dobry pomysl?? i moze znacie jakis dobry sposob oprocz fryzjera
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 20:19   #123
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

a moj temat to "tragedia zydowska w literaturze i filmie" i kompletnie nie mam jeszcze nic a tak odbiegajac od tematu t chcialam sobie rozjasnic wloski troche,ale nie farbowac,jak myslicie-dobry pomysl?? i moze znacie jakis dobry sposob oprocz fryzjera
Stary 2008-02-05, 20:19   #124
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

Stary 2008-02-05, 20:20   #125
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
Huhu
Ja zapytałabym sie dlaczego oni nie chcą zabrać młodego ze sobą nie czekając na odpowiedzi uśmiechnęłabym sie szyderczo i powiedziała że pewnie z tego samego powodu co ja

Ja w wakacje 2007 tez pojechałam z TŻtem nad morze mimo iż on ma niecałe 2km do plaży z domu a ja z 10 Jak ktoś chce jechać do Darłówka (swoją droga rewelacyjny kurort w sezonie wiele sie dzieje) służę namiarami na pensjonat przy głównym deptaku i 2-3 minuty od plaży warunki świetne a koszta śmieszne
Może coś wymyślę jak nie - to ucieknę

Dobrze masz, ja mam dość daleeeeko, a morze uwielbiam Nie byłam nigdy w Darłówku, mówisz, że jest fajnie?
A ile biorą za osobę?

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
A ja jeszcze nic nie napisałam.. i wogóle nie wiem "z czym to się je"...

Mój temat brzmi tak : "Porównaj swoje rozważania na temat różnych postaw człowieka wobec zła otaczającego świata. Odwołaj się do wybranych utworów."

Może jakaś bardziej inteligentna wizażanka mi po prostu wytłumaczy o co chodzi w tym temacie i wtedy jakoś ruszę z pracą....

Wiem, że na pewno zacznę od definicji zła i takie tam...

Tylko, ze nie mam pojęcia do jakich utworów się odwołać... bądź jakie sytułacje przywołać..
Mhm.. wybrałaś temat, a nie wiedziałaś o czym dokładnie?
Powinnaś przejrzeć lektury i wybrać bohatera, który jest uległy, nei sprzeciwa się złu i tego, który próbuje walczyć...np. "Kordian"
Teraz, tak z pamięci, Ci nie pomogę, bo nei pamiętam dokładnie lektur...
Stary 2008-02-05, 20:26   #126
gosiaczek6
Zakorzenienie

Cytat:

mój tez pirat i tez mu nic przetłumaczyć nie mogę w kwestii samochodu
ale juz się przyzwyczaiłam
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 20:26   #127
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:

nie tylko TŻcik jest piratem drogowym... lecz przyznam, że ja również... i choć jeszcze nie mam tego prawka bo mi się jak zwykle coś nie udaje... to mój instruktor mówi na mnie "rajdowiec"... i krzyczy, że nogę mam za ciężką... więc zawsze staram się jechac przepisowo...
i nawet ostatnio mój tż stwierdził, że zachowuję się jak typowy pirat drogowy... ale nie jest jeszcze tak źle...

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-05, 20:27   #128
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
j
Ja w wakacje 2007 tez pojechałam z TŻtem nad morze mimo iż on ma niecałe 2km do plaży z domu a ja z 10 Jak ktoś chce jechać do Darłówka (swoją droga rewelacyjny kurort w sezonie wiele sie dzieje) służę namiarami na pensjonat przy głównym deptaku i 2-3 minuty od plaży warunki świetne a koszta śmieszne
Ja mieszkam 200m od plaży , dlatego chciam z tż do Zakopanego jechać , zawsze na obozy jezdzilismy a teraz chcielismy sami . Ale nie dosc ze kasy brak to moi rodzice se nie zgodzili . Najsmieszniejsze jest to , ze jego mu pozwalają mimo iż jest rok młodszy , ja mam 18 .. i jestem jedynakiem

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Moi rodzice powiedzieli, że jak skończę 18 lat (a tak się stało w październiku) i będę po maturze (w maju) to będę mogła jechać sama
No wiec mi tez mowili ze do 18 .. juz dawno po .. i co ? dalej pilnowanie. Teraz mam granice - po maturze (oczywiscie jesli zdam) no a najlpeiej czekac do tza 18stka czyli wrzesien .. super strasznie mnie wkurzaja przez to

niqska
co do zdj.to widac zes wesoła dziewczyna i fajnie chlopcy w podwiazkach super
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 20:32   #129
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:

Mhm.. wybrałaś temat, a nie wiedziałaś o czym dokładnie?
Powinnaś przejrzeć lektury i wybrać bohatera, który jest uległy, nei sprzeciwa się złu i tego, który próbuje walczyć...np. "Kordian"
Teraz, tak z pamięci, Ci nie pomogę, bo nei pamiętam dokładnie lektur...

Temat to był totalny spontan... cała klasa się rzuciła na te tematy jak jakieś dzikie zwierzęta... więc po prostu brałam najlepszy... a, że było w nim słowo "zło" więc od razu zarezerwowałam... bo pisałam w zeszłym roku koledze pracę na temat "walka dobra ze złem"... więc już wiadomo, że moze i łatwiej...

Na pewno będzie jakaś wzmianka w mojej pracy na temat "zbrodni i kary"

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-02-05, 20:34   #130
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Może coś wymyślę jak nie - to ucieknę

Dobrze masz, ja mam dość daleeeeko, a morze uwielbiam Nie byłam nigdy w Darłówku, mówisz, że jest fajnie?
A ile biorą za osobę?

Hehee wiem że fajnie maj czerwiec-waxy na plazy

Co do darlówka super. Maja świetny aquapark zamek książąt pomorskich, w samym centrum jest port Można dobrze i niedrogo zjeść. Kolo naszego pensjonatu jest akurat Sfinks W tym roku zabieramy tam znajomych. Cena to 25zl od osoby. W pokoju jest bardzo fajna łazienka nowoczesna w brązowej glazurze, telewizor itp ;] lodówka mikrofala czajnik także bezproblemowo ;]
Na plaży wielki namiot w którym wieczorami odbywają sie imprezy
No i Outlet Diversa Kupiłam sobie śliczne buciki za 40zl ponoć jest co roku a i nawet tramwajem wodnym można sie przepłynąć
Jakbyś wylądowała w gdańsko służę bezpłatnym przejazdem Statkiem M/S Opal Gdansk-Hel Hel-Gdansk
Stary 2008-02-05, 20:46   #131
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Ja mieszkam 200m od plaży , dlatego chciam z tż do Zakopanego jechać , zawsze na obozy jezdzilismy a teraz chcielismy sami . Ale nie dosc ze kasy brak to moi rodzice se nie zgodzili . Najsmieszniejsze jest to , ze jego mu pozwalają mimo iż jest rok młodszy , ja mam 18 .. i jestem jedynakiem

No wiec mi tez mowili ze do 18 .. juz dawno po .. i co ? dalej pilnowanie. Teraz mam granice - po maturze (oczywiscie jesli zdam) no a najlpeiej czekac do tza 18stka czyli wrzesien .. super strasznie mnie wkurzaja przez to

niqska

ja postawiłam swoich przed faktem dokonanym. Powiedziałam jadę wtedy i wtedy i pojechałam. Bali sie że wrócę z wnuczkiem. Wróciłam bez i mogę robić i jeździć gdzie chce maja full zaufanie. Może przez te tabletki anty.;]
Stary 2008-02-05, 20:52   #132
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mart989 Pokaż wiadomość
O żydach to będziesz trochę miała Na pewno "zdążyć przez Panem Bogiem"... a film: w I części o naszym Papieżu był wątek żydowski

Ja włosy rozjaśniam zawsze u fryzjerki, więc nei wiem. Poszukaj może na forum inne dziewczyny coś wiedzą

Cytat:

Oj. troszkę kasy mu poleci. Mój tez jeździ jak wariat Ze mną stara się jeździć bezpiecznie, ale czasem się "zapomina". I wtedy ja wkraczam do akcji "jedź wolniej", "powinieneś się tu zatrzymać", "ej.. ostrożniej" Od kiedy zaczełam robić prawko tak się madrze i wytykam wszystkie błędy Raz mój TŻ już nie wytrzymał i powiedział, że jestem jak jego mama w tej kwestii no i oczywiscie, śmieje się ze mnie, bo ja jak wsiadam do samochodu, pierwsza czynnoscia wykonana przeze mnie, jest zapięcie pasów - to tez przez kurs

Mój instruktor mówił, że jeżdżę strasznie rozważnie i jestem opanowana za kierownicą. A i tak nei zdałam....

Cytat:

niqska
Co do Zakopanego.. jestem leniem i co najwyzej mogę spacerować po Krupówkach. Uważam, że bezsensu jest wchodzenie na górę, by zaraz z niej zejść Pokaż rodzicom, ze moga na Tobie polegać i że jesteś mądrą dziewczynką i nei wrócisz z wnukiem... moi chyba tez tego się boją

ale teraz to już muszę jechać! Dorosła jestem, no! Poza tym mam swoją kasę odłożoną na ten cel, bo nie chcę wyciągac od rodziców. Będę musiała się postawić w tej kwestii, no aż tak to mnei załatwić nie mogą

Cytat:
Hehee wiem że fajnie maj czerwiec-waxy na plazy

Co do darlówka super. Maja świetny aquapark zamek książąt pomorskich, w samym centrum jest port Można dobrze i niedrogo zjeść. Kolo naszego pensjonatu jest akurat Sfinks W tym roku zabieramy tam znajomych. Cena to 25zl od osoby. W pokoju jest bardzo fajna łazienka nowoczesna w brązowej glazurze, telewizor itp ;] lodówka mikrofala czajnik także bezproblemowo ;]
Na plaży wielki namiot w którym wieczorami odbywają sie imprezy
No i Outlet Diversa Kupiłam sobie śliczne buciki za 40zl ponoć jest co roku a i nawet tramwajem wodnym można sie przepłynąć
Jakbyś wylądowała w gdańsko służę bezpłatnym przejazdem Statkiem M/S Opal Gdansk-Hel Hel-Gdansk
O matko Jestem w szoku! zawsze płaciłam gdzieś po 40 zł od osoby i czasem z łazienką ogólnodostępną, a tu taki luksusik i tak blisko plaży? Ale mnie zachęciłaś Po namiary zgłoszę się bliżej wakacji

A Ty masz monopol na przejazdy statkiem?

Edytowane przez Insomnia89
Czas edycji: 2008-02-05 o 20:57 Powód: dopisek
Insomnia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 21:01   #133
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
ja postawiłam swoich przed faktem dokonanym. Powiedziałam jadę wtedy i wtedy i pojechałam. Bali sie że wrócę z wnuczkiem. Wróciłam bez i mogę robić i jeździć gdzie chce maja full zaufanie. Może przez te tabletki anty.;]
Ja też biorę anty , głownie na wyregulowanie okresu i pare innych spraw,ale mama raczej wie , ze o inną sprawę tez chodzi Ale nic ..

Ej dziewczyny , mieszkam nad morzem ale mnie kusicie na ten darłowek

Ja postaram sie namowic rodz.na wyjazd kolo Szczecina nd jezioro do tż rodzinki Szkoda , ze pierw bedzie matura a potem wakacje:P

Cytat:
H a i nawet tramwajem wodnym można sie przepłynąć
Ja nie moglam sie 3 razy z Sopotu na hel zabrac tramwajem .. takie kolejki a koniki wykupuja bilety z samego rana ;(
Stary 2008-02-05, 21:16   #134
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też biorę anty , głownie na wyregulowanie okresu i pare innych spraw,ale mama raczej wie , ze o inną sprawę tez chodzi Ale nic ..

Ja postaram sie namowic rodz.na wyjazd kolo Szczecina nd jezioro do tż rodzinki Szkoda , ze pierw bedzie matura a potem wakacje:P

Ja także pobieram anty. szczególnie na regulacje i bóle Z kijem nie podchodz Mamuśka sama mi je kupuje . Pewnie wie, ze chodzi o cos więcej, ale nie wnika ;] Swoją drogą jakie bierzesz/ cie ?

Czemu szkoda, ze najpierw jest matura a potem wakacje ? Napiszesz ta maturę i wyjedziesz nad morze aby odpocząć. Że niby jak ci nie pójdzie to ci zabronią i nie pojedziesz ? Kobiety postawcie ich przed faktem dokonanym i już, nie ma was w domkach. Ja tam wyjeżdzam czy zdam czy nie zdam. Owszem w domu jest gadanie, że jak nie zdam to to i tamto ale mnie to fiu fiu. Mam już obmyśloną strategie, jak by mi nie poszło to zatrudniam się w restauracji w której obecnie robie, ale na stałe i tyle. Zależy mi tylko na obronie Technika Hotelarstwa, a matura jak zdam- oszaleję

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 21:22   #135
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:

O matko Jestem w szoku! zawsze płaciłam gdzieś po 40 zł od osoby i czasem z łazienką ogólnodostępną, a tu taki luksusik i tak blisko plaży? Ale mnie zachęciłaś Po namiary zgłoszę się bliżej wakacji

A Ty masz monopol na przejazdy statkiem?
a widzisz
no raczej ja zawsze pływam za free i jeszcze mi tam dogadzają po prostu latem mój tz pływa na tym statku.

Cytat:

Ja nie moglam sie 3 razy z Sopotu na hel zabrac tramwajem .. takie kolejki a koniki wykupuja bilety z samego rana ;(
No to polecam z gdańska Opalem Wiem że z Gdyni płynie Agat a z Sopotu to chyba patelnia jakaś Svietlana chyba
Latem statek to mój drugi dom i opalansko na rufie

A i chciałam dodać ze z Darłówka Płynie na Bornholm Lady Ass'a z moja szwagierka na pokładzie

Ja żywię sie Cilestami

Edytowane przez siokoladka
Czas edycji: 2008-02-05 o 21:23 Powód: dopisek
Stary 2008-02-05, 21:25   #136
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

ja mam dobrze bo tata za granicą i mama do niego często wyjeżdża więc więcej jestem sama niż z rodzicami w domu ;p na dodatek babcia tak lubi mojego TŻta że nawet sama go namawia żeby u mnie mieszkał jak mamy nie ma bo wtedy się o mnie nie martwi oczywiście z wyjazdami i z imprezami też problemu nie mam. Przeżywają teraz drugą młodość więc przestali się mną interesować i zajeli się sobą

A co do tabletek anty to ja biore Cyprest już ponad rok i nie narzekam. Najważniejsze że są tanie bo opakowanie okj 9 zł kosztuje tylko ciężko je dostać w aptece i zawsze trzeba zamawiać :/

werg7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 21:33   #137
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
a widzisz
no raczej ja zawsze pływam za free i jeszcze mi tam dogadzają po prostu latem mój tz pływa na tym statku.

No to polecam z gdańska Opalem Wiem że z Gdyni płynie Agat a z Sopotu to chyba patelnia jakaś Svietlana chyba
Latem statek to mój drugi dom i opalansko na rufie

A i chciałam dodać ze z Darłówka Płynie na Bornholm Lady Ass'a z moja szwagierka na pokładzie

Ja żywię sie Cilestami
Takiej to dobrze... Kurcze, chyba bede musiala zrezygnować z tego Darłówka, bo mam tam ponad 500 km (mieszkam pod Warszawą) Nie ma ktoś gdzies bliżej sprawdzonych noclegów w fajnej miejscowości?
Stary 2008-02-05, 21:36   #138
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Takiej to dobrze... Kurcze, chyba bede musiala zrezygnować z tego Darłówka, bo mam tam ponad 500 km (mieszkam pod Warszawą) Nie ma ktoś gdzies bliżej sprawdzonych noclegów w fajnej miejscowości?

A powiedz mi gdzie bliżej konkretnie okolice bo moja rodzina sporo podrózuje
Stary 2008-02-05, 21:38   #139
klaudens
Zakorzenienie

Oj chciałabym mieszkać sama

Ja biore Yasmin , własnie bole, okres i waga .
Mi tez mama czasem kupuje .

Tak niechce tego gadania jesli nie zdam ... niewiem co to bedzie u mnie w domu. Wole nie myslec

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-05, 21:45   #140
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Kochana na ostatnim zdjęciu twoja koleżanka- po twojej prawej- ma taką samą sukinkę jak miałam ja Tylko ja miałam górę czerwoną jak i siatkę spod spodu Powiedz, że piękna
piękna piękna
Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
zdecydowanie stwierdzam, że nie wyglądasz nienormalnie
zdjęcie z podwiązkami u chłopaków poprostu super
uff dzięki bo juz naprawde zaczełam myslec że moje wygłupy są dziwaczne
Cytat:

niqska przedwiosnie odpada juz, bo mam uscislony temat ( epoka sredn , romantyzm ,mloda polska ,wspolczesnosc)

A w ogole jak sie uczycie do tej ustnej , piszecie na kartce pozniej na pamiec, czy jakies prezentacje multim.robicie ?
ja mam na kompie wsio napisane 3 stronyu czcionką 14 czytając to zajeło mi 10 min ale dochodzi do tego jakanie i stres wiec na 15 min styka
prezentacje chyba robie obrazów nie moge ale wymyśliłam ze poprostu dam do power pointa urywki filmików z tanca : polonez, tango, walc n oi puszczam piosenke ewy demarczyk która wzieła słowa wiersza baczynskiego sur le pont d'avignon no i nie wiem co z chocholim tancem zrobić :P
Cytat:

ualala nie dobrze

mój dopiero ma 26 lutego egzamin praktyczny z prawka
Cytat:
niqska co do zdj.to widac zes wesoła dziewczyna i fajnie chlopcy w podwiazkach super
dzieki
Cytat:
Napisane przez werg7 Pokaż wiadomość
ja mam dobrze bo tata za granicą i mama do niego często wyjeżdża więc więcej jestem sama niż z rodzicami w domu ;p na dodatek babcia tak lubi mojego TŻta że nawet sama go namawia żeby u mnie mieszkał jak mamy nie ma bo wtedy się o mnie nie martwi oczywiście z wyjazdami i z imprezami też problemu nie mam. Przeżywają teraz drugą młodość więc przestali się mną interesować i zajeli się sobą

A co do tabletek anty to ja biore Cyprest już ponad rok i nie narzekam. Najważniejsze że są tanie bo opakowanie okj 9 zł kosztuje tylko ciężko je dostać w aptece i zawsze trzeba zamawiać :/
moi rodzice sa za granica jak chce wyjechac gdzieś z TŻ - ale nie daleko bo się martwią że mi się coś stanie to tak to mi pozwalają np byłam pod namiotami w zeszłe wakacje z TŻ i rodzice normalnie przyjeli to do świadomości że będę z nim spać pod jednym spiworem
mój tŻ teraz nie chce zostawać u mnie na noc bo mowi " że szanuje moich rodziców" no i wstydzi sie mojej cioci która ze mna mieszka

a ja brałam do niedzieli 03-02-08 diane35 brałam ja pol roku w przyszłym tygodniu ide do ginekologa zobaczyc jak tam moje jajniki. Głowa od tych tabletek boli mnie jak nie wiem a i mam duże krwawienia jedyne czego bedzie mi brakowac to piersi hehe bo mi fajnie napuchły i wieksze są niż zwykle- TŻ też bedzie pewnie tesknil narazie sie łudzi że ginekolog bedzie mi kazał jeszcz ebarć te anty anty hehe

niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-05, 21:47   #141
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
A powiedz mi gdzie bliżej konkretnie okolice bo moja rodzina sporo podrózuje
Pewnie właśnie okolice Gdańska się kłaniają. Byłam w Stegnie kilka razy (fajnie, ale juz mi się znudziło, dośc spokojnie jest), Jantar mi się nie podoba, Krynica Morska tez... z tych okolic to tam byłam. Teraz chciałabym gdzieś indziej, ale żeby nei było zbyt daleko, bo nie chcę Tżta obciążac długą jazdą bez potrzeby...
Stary 2008-02-05, 21:49   #142
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Oj chciałabym mieszkać sama

Ja biore Yasmin , własnie bole, okres i waga .
Mi tez mama czasem kupuje .

Tak niechce tego gadania jesli nie zdam ... niewiem co to bedzie u mnie w domu. Wole nie myslec
Nie ma takiej opcjiwszystkie zdamy

Ja uciekam muszę powalczyć z moim psem o łóżko.Moja mama rozłożyła jej koc poduszkę i śpi na moim łożu :P Ciężkie jest życie właściciela 15kg jamnika

Edit: A może Kąty Rybackie albo Żelistrzewo tam tez mam wtyki i do Gdanska blisko
Stary 2008-02-05, 21:57   #143
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:

Ja uciekam muszę powalczyć z moim psem o łóżko.Moja mama rozłożyła jej koc poduszkę i śpi na moim łożu :P Ciężkie jest życie właściciela 15kg jamnika

Edit: A może Kąty Rybackie albo Żelistrzewo tam tez mam wtyki i do Gdanska blisko
Hmm... może Do maja muszę coś wymyślić, jeszcze trochę czasu jest

Dobrze, ze ja mam małego psa. Min Pina - Pinczera Miniaturkę
Stary 2008-02-05, 21:59   #144
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym powiedziała... ciężkie jest życie właściciela dwóch takich Panów rozrabiaków... i tutaj 15 kg i 34 kg uff...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_7017.JPG (67,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7249-1.JPG (47,3 KB, 13 załadowań)

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-02-05, 22:36   #145
Sanaa
Raczkowanie

GG do Sanaa

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
ja bym powiedziała... ciężkie jest życie właściciela dwóch takich Panów rozrabiaków... i tutaj 15 kg i 34 kg uff...
ja sie nie zgodze z tym,bo gorzej jest właścicielce 45 kilowego Golden Retrievera ;p

Gdzie podziały się moje włosy? - Zapuszczam
Odchudzam się,ćwiczę.
Sanaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 05:51   #146
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Cytat:
Napisane przez Sanaa Pokaż wiadomość
ja sie nie zgodze z tym,bo gorzej jest właścicielce 45 kilowego Golden Retrievera ;p

śniły mi sie dzisiaj szczeniaki.
Uwaga apel Jak ma ktos szczeniaki goldenki to ja chce
Stary 2008-02-06, 06:04   #147
Sanaa
Raczkowanie

GG do Sanaa

Cytat:
śniły mi sie dzisiaj szczeniaki.
Uwaga apel Jak ma ktos szczeniaki goldenki to ja chce
ja bede miec szczeniaki ale koło maja do odbioru.

Gdzie podziały się moje włosy? - Zapuszczam
Odchudzam się,ćwiczę.
Sanaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-06, 07:32   #148
gosiaczek6
Zakorzenienie

ja jade do z TZ do mojego brata na wakacje nad morze, brat mieszka w Gdyni pracuje od rana do nocy i ma super wypasione duze mieszkanie wiec...poszalejemy trochę
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-06, 08:26   #149
klaudens
Zakorzenienie

W żelistrzewie mam rodzinkę hihihi

Ej nie piszcie o pieskach ja mialam kiedyś 17latniego pieska ( z moimi rodzicami byl od szczeniaka) a teraz nie moge namowic taty na psa . I tez sie dalam nabraac na ogloszenie z goldenkami i marze o takim . I jeszcze moj tż ma szczeniaka .

Lece do szkoły
Stary 2008-02-06, 10:39   #150
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
ja jade do z TZ do mojego brata na wakacje nad morze, brat mieszka w Gdyni pracuje od rana do nocy i ma super wypasione duze mieszkanie wiec...poszalejemy trochę
Zazdroszczę

Cytat:
W żelistrzewie mam rodzinkę hihihi

Ej nie piszcie o pieskach ja mialam kiedyś 17latniego pieska ( z moimi rodzicami byl od szczeniaka) a teraz nie moge namowic taty na psa . I tez sie dalam nabraac na ogloszenie z goldenkami i marze o takim . I jeszcze moj tż ma szczeniaka .

Lece do szkoły
Mój pies - cocer spaniel zdechł w Wielki Piątek i tego samego dnia rozstałam się z chłopakiem, nie ma co- dobre zestawienie

Fajne to Żelistrzewo?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości