|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny z efektem Jo-Jo ŁĄCZMY SIĘ :)
Cześć dziewczyny
kurcze, tak dawno mnie tu nie było przeprowadziłam się i nie miałam dostępu do neta i dlatego nie mogłam być z Wami . ale juz jestem i mam nadzieję że już tak zostanie![]() co do moich dobrych i złych postępów... Pamiętacie jak pisałam o moich napadach obżerania się? przez dłuższy czas nie mogłam tego powstrzymać przez co waga poszła w górę o ok 4 kg myślę że to było spowodowane tym że za bardzo chciałam schudnąć... całymi dniami o tym myślałam, stało się to moją obsesją. Uratował mnie pewien artykuł chyba w "Twój styl" o takim zachowaniu, piszą tam że trzeba się nauczyć jeść wszystko na co się ma ochotę ale z umiarem trzeba sie nauczyć wiedzieć kiedy przestać jeść itd... Wzięłam sobie to do głowy i już było coraz lepiej![]() Ale znów coś jest nie tak nie umiem sie zebrać do ćwiczeń, i jem trochę więcej przez co moja waga znów rośnie![]() Mam nadzieję że uda mi się znów przekonać samą siebie do ćwiczeń. Bardzo mi na tym zależy bo widziałam efekty i miałam lepszy humor. Oh... dlaczego to czasem takie ciężkie Pozdrowionka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

przeprowadziłam się i nie miałam dostępu do neta i dlatego nie mogłam być z Wami
myślę że to było spowodowane tym że za bardzo chciałam schudnąć... całymi dniami o tym myślałam, stało się to moją obsesją. Uratował mnie pewien artykuł chyba w "Twój styl" o takim zachowaniu, piszą tam że trzeba się nauczyć jeść wszystko na co się ma ochotę ale z umiarem trzeba sie nauczyć wiedzieć kiedy przestać jeść itd... Wzięłam sobie to do głowy i już było coraz lepiej