![]() |
#121 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: WYGLĄD - jak sobie siebie nawzajem wyobrazamy
Cytat:
![]() Vivienne - a więc wzrost około m. 70, blondynka, krótkie włosy, oczy niebieskie. Styl elegancki, zawsze mówisz to co myślisz, nawet jeśli komuś to nie odpowiada. Podkreślasz usta w makijażu ![]() Cytat:
![]() ![]() mistrz03- Typowy typ dopasowanych ubrań[tak mi się po awatarze kojarzy] ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Calkiem-Spoko
![]() brunetka o klasycznych rysach,okulary bez oprawek,szczupła,dość wysoka,czerwone paznokcie(tak jakoś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Do dziś nie umiem się zrozumieć. Jak myślę o samej sobie to zaczynam się irytować. Ktoś powinien przejechać po mnie walcem, zrobiło by się "prościej" ![]() Cytat:
![]() Blondynką faktycznie kiedyś byłam. Od lat farbuje na ciemno. A w tych oczach to za grosz niewinności nie ma ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
karta666 delikatna blondynka. Szare/zielone oczy. Włosy półdługie. Około 22 lat. Potrafisz słuchać innych.
Nie trafilas z tą blondynką, mam miedzany kasztan (naturalnie brąz) i oczy piwne ![]() A tak to calkiem się zgadza ![]()
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
calkiem-spoko - brunetka, falowane włosy, ok. 168cm wzrostu, lubisz kawę, koty i książki.
![]() stokrotka_to_ja - miła, przyjazna aczkolwiek zdecydowana i nie dająca sobie wejść na głowę ![]() ![]() mistrz03 - lubisz mieć upięte włosy, w pokoju masz artystyczny bałagan xD , jesteś pewna siebie, czasami arogancka. Kochasz zakupy ![]() Vivienne - szalona, 17latka , uwielbiasz długie włosy (albo je masz :P) , masz słodki uśmiech, lubisz błyszczyki ![]() kiniaczeq - jesteś w wieku 16-18 lat, masz orkągłą twarzyczkę, gęste brwi. Lubisz słodycze (a kto nie lubi? ![]() ![]() Izaluka - studentka, mająca wyznaczone cele życiowe. Lubisz poszaleć, lubisz piwo i wypady ze znajomymi. Uwielbiasz oglądać filmy na DVD ![]() C.D.N ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wchodze do swojego pokoju, a tam jakas jasnowlosa istotka okupuje moj komputer, podchodze blizej a aniolek obraca sie i spoglada na mnie pytajaco "czego dusza pragnie? ![]() ja zrobilam tylko "karpika", bo mnie zatkalo. a Calkiem-spoko nie przejmujac sie, wrocila do swojej pracy- stukania postow, a przy kazdym poscie usmiechala sie niewinnie ![]() wiele wizazanek mi sie snilo, Ilona tez, ale sen z Toba byl mniej straszny, nie bede opowiadac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Kiniaczeq
Szczupła, ciemna blondynka, wzrost ok. 170. Włosy związane, pocieniowane, z grzywką. Goldfish3000 Średniego wzrostu brunetka, o kobiecych kształtach. Krótkie włosy, duże oczy. Mało kreatywna dziś jestem. ![]()
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Okreslam oczciwie, nie patrzac na wczesniejsze opisy osob i reakcje
![]() goldfish3000 brązowe włosy do ramion, mocno postrzępione. Wzrost ok.170 wzrostu, szczupla. Lubi malować się czarną kredką, ma tajemnicze spojrzenie, jest mądra, opanowana, spokojna, opalona. fructissa uśmiechnięta blondynka z lekko falowanymi włosami, sredniej dlugosci. Zwariowana, 18-20 lat. Ma pelno pomyslow, wszędzie jest jej dużo. Blonde_Stranger blondynka, lubi sukienki, dobrze jej w bieli, ma delikatną jasną skórę, uwielbia nosic peep toe, seksowna, romantyczka.
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
fructissa - uśmiechnięta brunetka średniego wzrostu, uwielbiająca kolory. Miła z twarzy.
truskawkowawiosna - blondynka, z rozwianymi włosami. Skłonna do refleksji, marzycielka. Lubi jak jest jej ciepło, nienawidzi zimy (to chyba przez nick ![]() Anul3k - dusza artystki, nie idąca za tłumem. Lubi spędzać czas z ludźmi, jednak niekiedy woli pobyć sama z własnymi myślami.
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
karta666 - wiek 22-23lata. dlugie ciemne wlosy, ok 170cm, romantyczka, dobrze wychowana, subtelna, grzeczna, ma swoje zdanie, ubiera sie dyskretnie ale seksownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Karta666 - brunetka,zgrabna,pewna siebie,mocno podkreslone oczy,średniej długości włosy ![]() TruskwkowaWiosna - eteryczna,zadbana,ładnie pachnąca,french manicure,długie rzęsy,minimalizm (co prawda średnio fair bo widziałam parę zdjęć,ale... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
wata pomidorowa - poprzez avatar kojarzy mi się z pewną oryginalnością w spsobie bycia. Ciemne włosy, nie tak do końca do ramion. Indywidualistka, mądra głowa i dusza towarzystwa. Ok. 20 lat
![]() karta666 - ta z kolei panna ![]() wysoka o kobiecym stroju i typowych kształtach. ok. 22 lat ![]() iinnkkaa - dziewczęca, krępa postura. Niski wzrost. Poczucie humoru, duża wrażliwość i uczuciowość. Blond włoski zaczesane w kitkę, zielone oczy. Sportowy styl, na przemian z tym bardziej kobiecym. ok. 18 lat? ![]() Anul3k - zdecydowana kobieta, ok. 22-23 lat. Lubiąca postawić na swoim. Idealistka. Lubi czytać książki. Wysoka, ciemne średniej długości włosy. c.d.n. ![]()
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
Heh po ilosci wpisów i niektórych komentarzach stwierdzam nieskromnie ze wątek mi się chyba udał. A obawy ze przemknie gdzieś na piata strone niezauwazony były niepotrzebne.
Heh fajnie się czyta o sobie. Dziewczyny rozbawiłyscie mnie do łez. a Cute sprawiła ze prawie się udławiłem ![]() Dobra to lecim dalej. Szpiegu. Szpiegu to mi się wydaje ze to taka dziewczyna coś koło 22 lat. Wyobrazam ją sobie jako kobietkę o blond włosach ale raczej c. blond, moze nawet szatynkę. włosy proste tak do ramion bez grzywki. Wydaję mi się ze Szpiegu to taka kobietka ktora nie udziela się mocno w towarzystwie, ale jak juz cos powie to wszyscy słuchają z uwagą. Ma jasną cerę mały nosek, niebieskie oczy. I ładny tjemniczy usmiech. kiedy sie usmiecha to ciezko jest rozszyfrować co ja tak naprawdę bawi (no w końcu szpiegiem jest) usteczka ma takie w sam raz nie za duze nie za małe ![]() Sine.Ira- Z powodu jej zelaznych zasad, troszke konserwatywnych jak dla mnie pogladów no i wrodzonej sprawiedliwosci wyobrazam ja sobie jako kobietę o rysach dość surowych. coś jak sedzia wesołowska tyle że 30 lat młodsza. blondynka swidrujące spojrzenie, oczy brazowe. Cięzko jej sie popatrzyc w oczy i coś nakłamać bo ma sie wrazenie ze i tak czyta w myślach. Ubiera się zawsze stosownie do okazji, nie przesadza nigdy z makijazem. Po domu śmiga w dresie. Całkiem-Spoko przypomina mi taką koleżankę co miałem w klasie. Oceniam ze ma tak z 19 20 lat, jest średniego wzrostu, buzia sympatyczna,łobuzerska. oczy niebieskie bardzo żywe i bystre spojrzenie. Taka filigranowa mi sie cała wydaje. włosy krótkie lub do ramion brunetka. Ubiera się w taki sposób by było jej wygodnie. Niezbyt przejmuje sie opiniami innych na swój temat. całkiem spoko to kobietka z którą można wyjsć na browar zapalic skręta, której można sie pozalić umie dochować tajemnicy. nie jest to wg mnie typ lali która szpanuje ciuchami czy kasą. Wydaje mi sie ze może byc ciut nadpobudliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Kura25-piwne oczy,włosy koloru ciemny blond,średniej długości,cera raczej jasna,wzrost ok.162 cm,szczupła,lubi sportową elegancję,często nosi kucyk.I zegarek na lewej ręce.
goldfish-elegancka,ubiera się z klasą,najczęściej spódnica za kolano i szpilki,zawsze ma przy sobie modną torebkę,wiek ok.25-27 lat. calkiem-spoko-brązowe włosy średniej długości,cieniowane,niebi eskie lub szare oczy,w ubiorze bardziej preferuje wygodę niż elegancję.
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo mi się to podobało, szczególnie o tym stroju domowym ![]()
![]() |
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nemezja - czarne włosy i ciemne oczy. Średniego wzrostu ok.165cm. Lubi ciemne kolory, czytać książki i czasem pobyć sama. Wyróżnia się i przede wszystkim jest wrażliwa. Ok.19- 20 lat. leuwen - duze poczucie humoru i ciekawość świata. Wesoła i spontaniczna. Jasne włosy za ramiona, często spięte w kucyk. Niebieskie oczy. Typowy sportowy styl ubierania się. Lubi dobrze się bawić i słuchać muzyki. Szuka przygód w życiu i żyje chwilą. cdn.
![]() |
![]() |
#137 | ||
Zakorzenienie
|
Calkiem-spoko - nie widze jej. Stosy książek ją zasłaniają...
![]() |
![]() |
#138 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale tą Shazzą się podłamałam ![]() margita ma koło 28/30 lat, raczej szczupła i wysoka, coś mi się wydaje, że prawie jak Bree z Gotowych na Wszystko- wymagająca pefekcjonistka? Szpieg zawsze mi się wydawało, że typ sportowca- chuda i giętka ![]() z tego co pisze- twardo stąpająca po ziemi realistka.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Ja widzę calkiem-spoko jako szczupłą blondynkę (ciemny blond), wiek ok. 20 lat, wzrost raczej średni/wysoki, dusza towarzystwa, trochę zołzowata ale sympatyczna
![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Wata pomidorowa
Wysoka blondynka o dużych oczach w ciemnej oprawie. Długie rzęsy, hipnotyzujące spojrzenie. Femme fatalle. Margitta. Kobieta z avatara. ![]() ![]()
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
miu miu - brzmi prawie jak glamour
![]() ![]() eteryczna brunetka, zawsze pachnie najlepszymi perfumami. czyta brytyjską literaturę piękną, uczy się francuskiego.
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
miu miu - z wiekiem strzelam ok. 25
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
miu miu - ułożona, z bogatym wnętrzem kobieta. Strzał z wiekiem ok. 23 lat
![]() ![]()
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm coś w tym jest ![]() ![]() ![]() madame paranoja Wysoka (koło 170cm), koło 25 lat, długie, proste, ciemne włosy, zdecydowany wyra twarzy. fructissa Radosne dziewczę o jasnych włosach i rumianej twarzyczce. Lubi chodzić w jasnych kolorach. Blonde_Stranger charyzmatyczna blondynka o długich włosach robiąca duże wrażenie na mężczyznach. Niestety - bardzo niedostępna ![]() Anul3k młodziutka drobinka o brązowych włosach i lekko dziecięcej buzi.
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
miu miu elegancka, wyrafinowana brunetka.
Całkiem spoko blondynka, jasne oczy, średniego wzrostu z zawadiackim uśmiechem. madame paranoja brunetka, ciemne oczy, z melancholijnym uśmiechem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Jak sobie wybrażam niektóre wizażanki (piszę te , które kojarzą chociaż troszkę z forum, postów)
Frustissa- energiczna, blondynka, taka troszkę jak laleczka Barbie ![]() Anulek- jasne, brązowe włosy do ramion, szczupła, średniego wzrostu. miu miu- elegancka, włosy zawsze starannie upięte, dokładny makijaż. SzpiegZ.... - włosy czarne, średni wzost, wyobrażam ją sobie przy boku jakiegoś wysokiego mężczyzny, sama nie wiem czemu ![]() Blonde_Stranger- zadbana, zawsze ładnie pachnąca blondynka o ślicznym uśmiechu. Kiniaczeq- średni wzrost, proste, ciemne włosy i brązowe oczy. Całkiem-spoko- wysoka, szczupła kobieta o włosach ciemny-blond , w szpilkach ![]() Narazie tyle. To właśnie moja wizja niektórych wizażanek ![]()
![]() |
#148 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anul3k - buzia aniolka, burza blond lokow, supermozg ![]() Do wygladu jak z obrazka brakuje jej skrzydelek ;P
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
No to ja spróbuję. Staram się nie podglądać wcześniejszych stron
![]() ![]() Zizou - włosy popielatoblond, bardzo dlugie, niewysoka, drobna, wrażliwa; lat ok. 21-22, dobrze ubrana, staranny makijaż Kiniaczeq - niewysoka szczupła szatynka, wrażliwa, nerwowa, bardzo wszystko przeżywa, wiek w przedziale 16-18 Truskawkowawiosna - eteryczna blondynka o bardzo jasnej cerze i wielkich zielonych oczach (akurat widziałam zdjęcia ![]() Szpieg - niewysoka, krótkie ciemne włosy, nie wiem dlaczego mam wrażenie, że okulary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
![]() Hm wyobrażając sobie inne wizażanki, 'widzę' je osobno, a właśnie Ciebie Szpiegu u boku mężczyzny ![]() No i jeszcze Pink [69], ale to dlatego chyba, że widziałam jej fotki z Tżtem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.