WYGLĄD - jak sobie siebie nawzajem wyobrazamy - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-07, 18:50   #121
kiniaczeq
Zakorzenienie

Dot.: WYGLĄD - jak sobie siebie nawzajem wyobrazamy

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
kiniaczeq- niska szatyna z kucykiem, zielone oczyska, styl sportowy, brak makijażu.
nie zgadza się tylko brak makijażu

Vivienne - a więc wzrost około m. 70, blondynka, krótkie włosy, oczy niebieskie. Styl elegancki, zawsze mówisz to co myślisz, nawet jeśli komuś to nie odpowiada. Podkreślasz usta w makijażu

Cytat:
Napisane przez mistrz03 Pokaż wiadomość
kiniaczeq wiem ze kilka osob wyzej cie ocenialo jednak nie czytalam dokladnie i sama chce cos napisac:P
a wiec mysle ze jestes blondynka, szczupla, dekilatne rysy twarzy, gladka cera, lubisz stroje podkreslajace twoja figurke jednak nie jakies tam zbyt eleganckie. czasem lubisz ubrac sie sportowo
Dzięki Nie jestem blondynką, i nie mam delikatnych rysów twarzy tylko to się nie zgadza

mistrz03- Typowy typ dopasowanych ubrań[tak mi się po awatarze kojarzy] Szatynka, ale krótkie włosy, takie żeby nie przeszkadzały wiek około 24 lata, oczy brązowe, delikatne rysy, dokładny makijaż

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
kiniaczeq starsza nastolatka,wrażliwa,z problemami,brunetka/ciemna blondynka,niewysoka,o średniej budowie ciała
)
stokrotka - delikatne rysy twarzy, blondynka, ubierająca się w jasne kolory, takie słoneczko
Stary 2008-02-07, 18:50   #122
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Calkiem-Spoko

brunetka o klasycznych rysach,okulary bez oprawek,szczupła,dość wysoka,czerwone paznokcie(tak jakoś )

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 18:53   #123
goldfish3000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość

On mnie nie pociągał też. Ale lubiłam te akcje. Oni wielce zakochani, a sekcja im utrudniała spełnienie swojej miłości
Jak dla mnie to on wiecznie wydziwiał

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Ty Rybko zawsze mnie zastanawiałaś.
Z jeden strony jawisz mi się jako dojrzała kobieta, a z drugiej zawsze Ci w głowie wygłupy.
Dałabym Ci jednak 20 lat. Wszystko bierzesz na luzie. Nie przejmujesz się zbytnio wyglądem. Jesteś naturalna, ale masz charakterystyczną urodę. Na pewno nie Słowianka. Brązowe oczy.
Jeśli kogoś zastanawiam, to wyobraź przez co ja przechodzę.
Do dziś nie umiem się zrozumieć.
Jak myślę o samej sobie to zaczynam się irytować.
Ktoś powinien przejechać po mnie walcem, zrobiło by się "prościej"

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość

goldfish3000- taka duża złota ryba... Nie no- włosy do ramion, blondynka, niewinne piwne oczyska, ale uśmiech szelmowski. Dość wysoka, ubrana w dżinsy i sweterek

Blondynką faktycznie kiedyś byłam.
Od lat farbuje na ciemno.
A w tych oczach to za grosz niewinności nie ma

Jestem w szoku.
Zaraz wracam.

Mój suwaczek
goldfish3000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 18:55   #124
karta666
Zadomowienie

GG do karta666 Send a message via Skype™ to karta666

karta666 delikatna blondynka. Szare/zielone oczy. Włosy półdługie. Około 22 lat. Potrafisz słuchać innych.

Nie trafilas z tą blondynką, mam miedzany kasztan (naturalnie brąz) i oczy piwne
A tak to calkiem się zgadza

Jestem FIT !

karta666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 18:56   #125
fructissa
BAN stały

calkiem-spoko - brunetka, falowane włosy, ok. 168cm wzrostu, lubisz kawę, koty i książki.

stokrotka_to_ja - miła, przyjazna aczkolwiek zdecydowana i nie dająca sobie wejść na głowę . Wydaje mi się że masz naturalny kolor włosów

mistrz03 - lubisz mieć upięte włosy, w pokoju masz artystyczny bałagan xD , jesteś pewna siebie, czasami arogancka. Kochasz zakupy

Vivienne - szalona, 17latka , uwielbiasz długie włosy (albo je masz :P) , masz słodki uśmiech, lubisz błyszczyki

kiniaczeq - jesteś w wieku 16-18 lat, masz orkągłą twarzyczkę, gęste brwi. Lubisz słodycze (a kto nie lubi? ), j. polski . Raczej niewysoka - do 166 cm wzrostu.

Izaluka - studentka, mająca wyznaczone cele życiowe. Lubisz poszaleć, lubisz piwo i wypady ze znajomymi. Uwielbiasz oglądać filmy na DVD

C.D.N
fructissa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 18:59   #126
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość

To musiał być piękny sen
I, co najistotniejsze, w dużym stopniu prawdziwy.
Ciekawa jestem, co ja w tym śnie robiłam? Sądząc po naszych emocjonalnych PW, pewnie prześladowałam Ilonkę
to bylo tak z 2 miesiace temu

wchodze do swojego pokoju, a tam jakas jasnowlosa istotka okupuje moj komputer, podchodze blizej a aniolek obraca sie i spoglada na mnie pytajaco "czego dusza pragnie?"

ja zrobilam tylko "karpika", bo mnie zatkalo. a Calkiem-spoko nie przejmujac sie, wrocila do swojej pracy- stukania postow, a przy kazdym poscie usmiechala sie niewinnie

wiele wizazanek mi sie snilo, Ilona tez, ale sen z Toba byl mniej straszny, nie bede opowiadac
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 19:04   #127
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k

Kiniaczeq
Szczupła, ciemna blondynka, wzrost ok. 170. Włosy związane, pocieniowane, z grzywką.

Goldfish3000
Średniego wzrostu brunetka, o kobiecych kształtach. Krótkie włosy, duże oczy.

Mało kreatywna dziś jestem.
Stary 2008-02-07, 19:10   #128
karta666
Zadomowienie

GG do karta666 Send a message via Skype™ to karta666

Okreslam oczciwie, nie patrzac na wczesniejsze opisy osob i reakcje

goldfish3000 brązowe włosy do ramion, mocno postrzępione. Wzrost ok.170 wzrostu, szczupla. Lubi malować się czarną kredką, ma tajemnicze spojrzenie, jest mądra, opanowana, spokojna, opalona.

fructissa uśmiechnięta blondynka z lekko falowanymi włosami, sredniej dlugosci. Zwariowana, 18-20 lat. Ma pelno pomyslow, wszędzie jest jej dużo.

Blonde_Stranger blondynka, lubi sukienki, dobrze jej w bieli, ma delikatną jasną skórę, uwielbia nosic peep toe, seksowna, romantyczka.

Jestem FIT !

karta666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 19:13   #129
wata pomidorowa
Rozeznanie

fructissa - uśmiechnięta brunetka średniego wzrostu, uwielbiająca kolory. Miła z twarzy.

truskawkowawiosna - blondynka, z rozwianymi włosami. Skłonna do refleksji, marzycielka. Lubi jak jest jej ciepło, nienawidzi zimy (to chyba przez nick )

Anul3k - dusza artystki, nie idąca za tłumem. Lubi spędzać czas z ludźmi, jednak niekiedy woli pobyć sama z własnymi myślami.

wata pomidorowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 19:16   #130
iinnkkaa
Zakorzenienie

karta666 - wiek 22-23lata. dlugie ciemne wlosy, ok 170cm, romantyczka, dobrze wychowana, subtelna, grzeczna, ma swoje zdanie, ubiera sie dyskretnie ale seksownie
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 19:24   #131
Blonde_Stranger
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karta666 Pokaż wiadomość
Blonde_Stranger blondynka, lubi sukienki, dobrze jej w bieli, ma delikatną jasną skórę, uwielbia nosic peep toe, seksowna, romantyczka.
Nie wiem jak jest z tym ostatnim,ale z resztą trafiłaś idealnie

Karta666 - brunetka,zgrabna,pewna siebie,mocno podkreslone oczy,średniej długości włosy

TruskwkowaWiosna - eteryczna,zadbana,ładnie pachnąca,french manicure,długie rzęsy,minimalizm (co prawda średnio fair bo widziałam parę zdjęć,ale... )

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-07, 19:24   #132
kura25
Wtajemniczenie

wata pomidorowa - poprzez avatar kojarzy mi się z pewną oryginalnością w spsobie bycia. Ciemne włosy, nie tak do końca do ramion. Indywidualistka, mądra głowa i dusza towarzystwa. Ok. 20 lat

karta666 - ta z kolei panna Czarne włosy, ciemne oczy.
wysoka o kobiecym stroju i typowych kształtach. ok. 22 lat Buntowniczka i bardzo energiczna. Nie lubi nudy i monotonii, dązy do swojego celu.

iinnkkaa - dziewczęca, krępa postura. Niski wzrost. Poczucie humoru, duża wrażliwość i uczuciowość. Blond włoski zaczesane w kitkę, zielone oczy. Sportowy styl, na przemian z tym bardziej kobiecym. ok. 18 lat?

Anul3k - zdecydowana kobieta, ok. 22-23 lat. Lubiąca postawić na swoim. Idealistka. Lubi czytać książki. Wysoka, ciemne średniej długości włosy.

c.d.n.

Prosiaczek:
-Jak się pisze 'miłość'?
Puchatek:
-Tego się nie pisze.
To się czuje.

♥♥♥

kura25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 19:41   #133
leuwen
Zadomowienie

Heh po ilosci wpisów i niektórych komentarzach stwierdzam nieskromnie ze wątek mi się chyba udał. A obawy ze przemknie gdzieś na piata strone niezauwazony były niepotrzebne.

Heh fajnie się czyta o sobie. Dziewczyny rozbawiłyscie mnie do łez. a Cute sprawiła ze prawie się udławiłem

Dobra to lecim dalej.

Szpiegu. Szpiegu to mi się wydaje ze to taka dziewczyna coś koło 22 lat. Wyobrazam ją sobie jako kobietkę o blond włosach ale raczej c. blond, moze nawet szatynkę. włosy proste tak do ramion bez grzywki. Wydaję mi się ze Szpiegu to taka kobietka ktora nie udziela się mocno w towarzystwie, ale jak juz cos powie to wszyscy słuchają z uwagą. Ma jasną cerę mały nosek, niebieskie oczy. I ładny tjemniczy usmiech. kiedy sie usmiecha to ciezko jest rozszyfrować co ja tak naprawdę bawi (no w końcu szpiegiem jest) usteczka ma takie w sam raz nie za duze nie za małe

Sine.Ira- Z powodu jej zelaznych zasad, troszke konserwatywnych jak dla mnie pogladów no i wrodzonej sprawiedliwosci wyobrazam ja sobie jako kobietę o rysach dość surowych. coś jak sedzia wesołowska tyle że 30 lat młodsza. blondynka swidrujące spojrzenie, oczy brazowe. Cięzko jej sie popatrzyc w oczy i coś nakłamać bo ma sie wrazenie ze i tak czyta w myślach. Ubiera się zawsze stosownie do okazji, nie przesadza nigdy z makijazem. Po domu śmiga w dresie.

Całkiem-Spoko
przypomina mi taką koleżankę co miałem w klasie. Oceniam ze ma tak z 19 20 lat, jest średniego wzrostu, buzia sympatyczna,łobuzerska.
oczy niebieskie bardzo żywe i bystre spojrzenie. Taka filigranowa mi sie cała wydaje. włosy krótkie lub do ramion brunetka. Ubiera się w taki sposób by było jej wygodnie. Niezbyt przejmuje sie opiniami innych na swój temat. całkiem spoko to kobietka z którą można wyjsć na browar zapalic skręta, której można sie pozalić umie dochować tajemnicy. nie jest to wg mnie typ lali która szpanuje ciuchami czy kasą. Wydaje mi sie ze może byc ciut nadpobudliwa
leuwen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 19:44   #134
Nemezja
Zakorzenienie

Kura25-piwne oczy,włosy koloru ciemny blond,średniej długości,cera raczej jasna,wzrost ok.162 cm,szczupła,lubi sportową elegancję,często nosi kucyk.I zegarek na lewej ręce.

goldfish-elegancka,ubiera się z klasą,najczęściej spódnica za kolano i szpilki,zawsze ma przy sobie modną torebkę,wiek ok.25-27 lat.

calkiem-spoko-brązowe włosy średniej długości,cieniowane,niebi eskie lub szare oczy,w ubiorze bardziej preferuje wygodę niż elegancję.

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 19:48   #135
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
margitta - spojrzenie jak w avie, wiecznie widze ja jako krotko obcieta blondynke z kreconymi wlosami. Niekoniecznie w rozowej bluzce. Ale raczej jak ją już widze oczyma wyobrazni to w jakims stroju domowym ;P I nigdy w szpilkach!

Bardzo mi się to podobało, szczególnie o tym stroju domowym
Stary 2008-02-07, 19:51   #136
kura25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nemezja Pokaż wiadomość
Kura25-piwne oczy,włosy koloru ciemny blond,średniej długości,cera raczej jasna,wzrost ok.162 cm,szczupła,lubi sportową elegancję,często nosi kucyk.I zegarek na lewej ręce.
Kilka rzeczy się zgadza

nemezja - czarne włosy i ciemne oczy. Średniego wzrostu ok.165cm. Lubi ciemne kolory, czytać książki i czasem pobyć sama. Wyróżnia się i przede wszystkim jest wrażliwa. Ok.19- 20 lat.

leuwen - duze poczucie humoru i ciekawość świata. Wesoła i spontaniczna. Jasne włosy za ramiona, często spięte w kucyk. Niebieskie oczy. Typowy sportowy styl ubierania się. Lubi dobrze się bawić i słuchać muzyki. Szuka przygód w życiu i żyje chwilą.

cdn.

Prosiaczek:
-Jak się pisze 'miłość'?
Puchatek:
-Tego się nie pisze.
To się czuje.

♥♥♥

Stary 2008-02-07, 19:51   #137
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Calkiem-spoko - nie widze jej. Stosy książek ją zasłaniają...

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 19:52   #138
madame paranoja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez calkiem-spoko Pokaż wiadomość

Ciebie zaś wyobrażam sobie jako taką czarną heterę, trochę Shazze za starych dobrych czasów
coś z terrorysty to mam na pewno ale ...Shazza -no ja Cię proszę
Cytat:
Napisane przez kura25 Pokaż wiadomość
madame paranoja - jakoś ten nick, mnie naprowadził, że to to osoba szalona, taka dusza towarzystwa. Wysoka, wysportowana, z długimi ciemnymi włosami. Ciemne oczy i wyraźne rysy twarzy. Bez jakichś wiekszych makijaży. Styl bardziej taki oldschool'owy by mi do niej pasował.
pogrubione co się zgadza.
ale tą Shazzą się podłamałam

margita
ma koło 28/30 lat, raczej szczupła i wysoka, coś mi się wydaje, że prawie jak Bree z Gotowych na Wszystko- wymagająca pefekcjonistka?
Szpieg
zawsze mi się wydawało, że typ sportowca- chuda i giętka
z tego co pisze- twardo stąpająca po ziemi realistka.

madame paranoja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 20:01   #139
fructissa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez karta666 Pokaż wiadomość
Okreslam oczciwie, nie patrzac na wczesniejsze opisy osob i reakcje

goldfish3000 brązowe włosy do ramion, mocno postrzępione. Wzrost ok.170 wzrostu, szczupla. Lubi malować się czarną kredką, ma tajemnicze spojrzenie, jest mądra, opanowana, spokojna, opalona.

fructissa uśmiechnięta blondynka z lekko falowanymi włosami, sredniej dlugosci. Zwariowana, 18-20 lat. Ma pelno pomyslow, wszędzie jest jej dużo.

wszystko się zgadza, oprócz wieku

Cytat:
Napisane przez wata pomidorowa Pokaż wiadomość
fructissa - uśmiechnięta brunetka średniego wzrostu, uwielbiająca kolory. Miła z twarzy.

truskawkowawiosna - blondynka, z rozwianymi włosami. Skłonna do refleksji, marzycielka. Lubi jak jest jej ciepło, nienawidzi zimy (to chyba przez nick )

Anul3k - dusza artystki, nie idąca za tłumem. Lubi spędzać czas z ludźmi, jednak niekiedy woli pobyć sama z własnymi myślami.

(trafione zaznaczyłam pogrubieniem )
fructissa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 20:03   #140
miu miu
Wtajemniczenie

Ja widzę calkiem-spoko jako szczupłą blondynkę (ciemny blond), wiek ok. 20 lat, wzrost raczej średni/wysoki, dusza towarzystwa, trochę zołzowata ale sympatyczna
Stary 2008-02-07, 20:04   #141
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k

Wata pomidorowa
Wysoka blondynka o dużych oczach w ciemnej oprawie. Długie rzęsy, hipnotyzujące spojrzenie. Femme fatalle.

Margitta.
Kobieta z avatara. Elegantka, o urodzie aniołka.
Stary 2008-02-07, 20:04   #142
madame paranoja
Zadomowienie

miu miu - brzmi prawie jak glamour
eteryczna brunetka, zawsze pachnie najlepszymi perfumami.
czyta brytyjską literaturę piękną, uczy się francuskiego.

madame paranoja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 20:07   #143
GreenDress
Rozeznanie

GG do GreenDress

miu miu - z wiekiem strzelam ok. 25 ? brunetka, kocha imprezy i spotkania z przyjaciółmi. lubi się śmiać, ale umie być poważna i zdyscyplinowana kiedy trzeba.

"Nie umiem cię nie dotykać, nie przysięgnę Bogom

Nie wiem czy potrafiłbym się powstrzymać nawet gdybyś miała kogoś..."

GreenDress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-07, 20:10   #144
kura25
Wtajemniczenie

miu miu - ułożona, z bogatym wnętrzem kobieta. Strzał z wiekiem ok. 23 lat Uwielbia czytac książki i oglądac ambitne filmy. Zadbana, elegancka z klasą. Ciemne, długie włosy. Podkreślający urodę makijaż, szczególnie ciemne oczy. Przyciąga swoją siła do działania i pozytywnym nastawieniem do otoczenia

Prosiaczek:
-Jak się pisze 'miłość'?
Puchatek:
-Tego się nie pisze.
To się czuje.

♥♥♥

Stary 2008-02-07, 20:11   #145
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame paranoja Pokaż wiadomość
margita
[/B]ma koło 28/30 lat, raczej szczupła i wysoka, coś mi się wydaje, że prawie jak Bree z Gotowych na Wszystko- wymagająca pefekcjonistka?

hmm coś w tym jest Ale niestety nie jestem wysoka i młodsza sporo

Cytat:
Napisane przez Anul3k Pokaż wiadomość
Margitta.
Kobieta z avatara. Elegantka, o urodzie aniołka.

madame paranoja Wysoka (koło 170cm), koło 25 lat, długie, proste, ciemne włosy, zdecydowany wyra twarzy.

fructissa Radosne dziewczę o jasnych włosach i rumianej twarzyczce. Lubi chodzić w jasnych kolorach.

Blonde_Stranger charyzmatyczna blondynka o długich włosach robiąca duże wrażenie na mężczyznach. Niestety - bardzo niedostępna

Anul3k młodziutka drobinka o brązowych włosach i lekko dziecięcej buzi.
Stary 2008-02-07, 20:11   #146
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

miu miu elegancka, wyrafinowana brunetka.

Całkiem spoko blondynka, jasne oczy, średniego wzrostu z zawadiackim uśmiechem.

madame paranoja brunetka, ciemne oczy, z melancholijnym uśmiechem.

amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 20:13   #147
Justynka1710
Zakorzenienie

Jak sobie wybrażam niektóre wizażanki (piszę te , które kojarzą chociaż troszkę z forum, postów)
Frustissa- energiczna, blondynka, taka troszkę jak laleczka Barbie
Anulek- jasne, brązowe włosy do ramion, szczupła, średniego wzrostu.
miu miu- elegancka, włosy zawsze starannie upięte, dokładny makijaż.
SzpiegZ.... - włosy czarne, średni wzost, wyobrażam ją sobie przy boku jakiegoś wysokiego mężczyzny, sama nie wiem czemu
Blonde_Stranger- zadbana, zawsze ładnie pachnąca blondynka o ślicznym uśmiechu.
Kiniaczeq- średni wzrost, proste, ciemne włosy i brązowe oczy.
Całkiem-spoko- wysoka, szczupła kobieta o włosach ciemny-blond , w szpilkach
Narazie tyle. To właśnie moja wizja niektórych wizażanek
You're everywhere
But right now I wish you were here...
Justynka1710 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 20:22   #148
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justynka1710 Pokaż wiadomość
Jak sobie wybrażam niektóre wizażanki (piszę te , które kojarzą chociaż troszkę z forum, postów)
Frustissa- energiczna, blondynka, taka troszkę jak laleczka Barbie
Anulek- jasne, brązowe włosy do ramion, szczupła, średniego wzrostu.
miu miu- elegancka, włosy zawsze starannie upięte, dokładny makijaż.
SzpiegZ.... - włosy czarne, średni wzost, wyobrażam ją sobie przy boku jakiegoś wysokiego mężczyzny, sama nie wiem czemu
Blonde_Stranger- zadbana, zawsze ładnie pachnąca blondynka o ślicznym uśmiechu.
Kiniaczeq- średni wzrost, proste, ciemne włosy i brązowe oczy.
Całkiem-spoko- wysoka, szczupła kobieta o włosach ciemny-blond , w szpilkach
Narazie tyle. To właśnie moja wizja niektórych wizażanek
Moze wlasnie dlatego ze taki (w sensie wysoki) se ze mna mieszka juz ze 2 lata? ;>
Anul3k - buzia aniolka, burza blond lokow, supermozg ... emanuje niewinnoscia.
Do wygladu jak z obrazka brakuje jej skrzydelek ;P

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 20:25   #149
stargazer
Rozeznanie

No to ja spróbuję. Staram się nie podglądać wcześniejszych stron Afra86 - czarne, długie, kręcone włosy, wysoka, ciemna karnacja, bardzo wesoła, wyluzowana, lat ok. 21 (to po nicku mozna się domyślić)
Zizou - włosy popielatoblond, bardzo dlugie, niewysoka, drobna, wrażliwa; lat ok. 21-22, dobrze ubrana, staranny makijaż
Kiniaczeq - niewysoka szczupła szatynka, wrażliwa, nerwowa, bardzo wszystko przeżywa, wiek w przedziale 16-18
Truskawkowawiosna - eteryczna blondynka o bardzo jasnej cerze i wielkich zielonych oczach (akurat widziałam zdjęcia ) elegancka, zadbana, makijaż minimalistyczny (tusz i błyszczyk)
Szpieg - niewysoka, krótkie ciemne włosy, nie wiem dlaczego mam wrażenie, że okulary , sportowy ubiór, zero makijażu
stargazer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-07, 20:25   #150
Justynka1710
Zakorzenienie

Hm wyobrażając sobie inne wizażanki, 'widzę' je osobno, a właśnie Ciebie Szpiegu u boku mężczyzny
No i jeszcze Pink [69], ale to dlatego chyba, że widziałam jej fotki z Tżtem I też jak ją sobie wyobrażam to u jego boku
You're everywhere
But right now I wish you were here...
Justynka1710 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości